14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#11268 Nem, ez a real, cs:s-ben nincs blur. -
#11267 Nem baj, h BenQ? Csak mert nem igazán olvastam jókat a márkáról. -
#11266 Nem lehet, h csak eltúlozták a játékban az elmosódás effektet? :D Mert azért ez elég buta, ha ilyet ad... -
#11265 Közben én is visszaolvastam és tényleg faszának tűnik. Ez ugye tutira nem keni a képet? Mert a tv-vel ez volt a bajom. -
#11264 Hi, #11246: link. -
#11263 Halihó!
Elajándékoztam a tv-met, ami a monitorom is volt egyben, nem bánom mert nem volt valami jó képminősége részleteknél mozgás közben. Volt nálam egy kisebb sony tv is próbára, az sem nyerte el a tetszésemet, szóval most egy ideig visszakanyarodnék a monitorokhoz. Tehát pc-hez és ps3-hoz kellene nekem egy 16:9 24"-os monitor, amin van hdmi és a képe is tényleg jó minőségű, 60e forint környékén szánnék rá, jó webshop is, kps buli lenne. -
nerazuro #11262 köszönöm a segítséget -
BenceYCE #11261 A TN panel gyors, de már a konkurencia is bőven gyors a játékokhoz, viszont több szín megjelenítésére képesek és a betekintési szögei, a színtorzulásai sokkal jobbak. Relatív alacsony felárral sokkal jobb képű monitort kaphatsz ha nem a TN-t választod. A TV tuneres dolgot én hagynám, mert lehet kapni külső cuccot mindenhez, inkább a jó panelre és a sok digitális csatlakozóra menj rá (DVI vagy HDMI). Külső tunert, mediaboxot meg konzolt is épp úgy tudsz majd hozzá csatlakoztatni int PC-t. Alább ha visszaolvasol ajánlottak is pár "nem TN-es" példányt. -
nerazuro #11260 Ezzel a TN paneles dologgal mi is a gond?
Mindenképpen monitort szeretnék. De ha például fullhd-t választanék, akkor azt h tudnám kihasználni. 23 alatt nem érdemes full hdt venni? Ezt a tv tuneres dolgot hagyjam, fölösleges? -
BenceYCE #11259 Összeghatár van?
TV tuneres monitorokat nem vennék, inkább tv-t, mert a monitorok amelyekben van tuner, általában TN paneles.
Függetlenül attól, h milyen géped van, a kijelződet nem 2-3 évre veszed. Érdemes FullHD-ben gondolkodni, amihez alap a 23-24".
Ez a megoldás fele annyiba kerül kb mint egy 32"-os tv, csak utána kell járni, h lehetőleg a pénzedért ne TN-n panelt kapj.
Tvzéssel kapcsolatban a szép kép lassan nemigen lesz mérvadó, mert az ilyen-olyan képjavító technológiák értelmüket fogják veszteni az analóg lekapcsolásakor.
Tehát ha 60-70k közt elég a 23-24", akkor azt, ha nem elég akkor 120-140k körül kapsz tv-t. Melyik szimpatikusabb? -
nerazuro #11258 Sziasztok!
Szeretnék egy monitort karácsonyra, amin gépeznék, xboxoznék, és ha lehet, akkor tévéznék is.
De nem tudom h megéri-e, mert nincs valami nagykaland gépem, meg a t-kábelnél analóg csomagunk van. De lehet h ezek nem is fontosak? fogalmam sincs. Gépen filmnézésre használnám, tv-vel kapcsolatban csak azt szeretném h szép legyen a képe. Tudtok segíteni h legalább ne legyek eltévedve ilyen mértékben, mert lövésem sincs h milyet kéne venni h minden klappoljon meg h meg is érje, ki tudjam használni azt, amit kínál a monitor.
Nagyon megköszönném ha kapnék valami kis útbaigazítást. -
#11257 Sziasztok!
Asus VH242H típusú monitorról mi a véleményetek,tapasztalatotok?
Árban méretéhez és HDMI-hez képest egészen barátinak tűnik.
PS3-al ugye össze lehet kötni?
Köszi a válaszokat előre is! -
#11256 sziasztok nah megvettem az XL2370-es monitort :D
már csak xbox híjja :) -
#11255 Sonyból EX500
Panasonicból S20 vagy G20 (drágább némileg, viszont kurvajó és IPS alpha paneles)
Samsung C650 (Samsunghoz képest egész jó színei vannak, mondjuk a 3 közül a legnagyobb az input lagja) -
#11254 köszi! -
BenceYCE #11253 Van egy topic pro-n ahol ezzel foglalkoznak, LCD TV-t monitornak, vagy mi a címe. Ott kapsz friss infót. Én Philipset és Sony-t ajánlom. Jó lehet még a Samsung ha tetszik. Érdeklődj, h az input lag melyiknél elfogadható és mit ajánlanak. Itt nincs túl nagy múltja ennek. Írtam privit. -
#11252 sziasztok
Kéne valami lcd tv 32"-40" között max 150ért amit néha tudnék film nézésre, meg játékra is használni.
( tudom hogy nagy, de vagy két és fél-három méterről nézném fotelből, szóval ez nem akadály) Olvastam hogy itt valaki vett Sonyt, és arról elég jókat lehet olvasni, de Panasonic Viera, vagy Samsung tv-k? van ezekkel valakinek tapasztalata?samut ahogy észrevettem csak az olcsósága miatt ajánlják inkább, ez miért van?
Valakinek van a Sonyn kívül valamelyikkel is tapasztalata? Örülnék ha ajánlanátok néhányat (: Köszi. -
tmisi #11251 Irodába jó az. -
#11250 Fú, azok nagyon bután néznek ki. :) A 4:3-mal nem volt semmi bajom, de az 5:4 az szörnyű... -
#11249 na, már csak az 5:4-es monitorokat kell kivégezni, és a föld rögtön egy boldogabb hely lesz -
#11248 Hát jah, ennek már éppen ideje. -
#11247 Na vegre: link. -
#11246 Hi.: link, vagy A-MVA paneles Benq: link. -
#11245 Hát igen... ennyiért murvadrága. -
#11244 hát ha ledes tn paneles jó akkor inkább samsung BX2431
de mingyá ajánlanak neked ips panelest is ennyiért :D -
#11243 23" Samsung XL2370 LED -ezt a moncsit néztem ki játékra,és filmnézésre használnánk leginkább!
Ebben az ár kategóriában 65-70ezer körül tudtok jobbat??
Válaszokat ekőre is köszi! -
#11242 Nincs bajom a 16:9-cel, de min. 23"-tól. :) -
BIZ0906 #11241 Nekem is jobban fekszik a 16:10 de egy darabig még kibírom a 16:9-et :) -
#11240 Jó, hát pont azért 16:10-est ajánlottam, mert 19-eshez az a képarány nem rossz, haveromnak is olyan van, láttam élőben. De 16:9 (amit mindenáron nyomatnak most) az tényleg elég szar lenne ilyen kis méretben. -
#11239 vagy keresgélni a bélyeg méreten a játékot :D -
#11238 Ok. Legalább ekkora felbontásban még 3 év múlva is lehet játszani ezzel a karival. :) -
#11237 Köszi szépen. Nekem bőven lég ekkora is. -
#11236 Huhúú, szellem a gépben :D -
lammaer #11235 Hali,
Egy ismerős hivott, hogy egy pár éves Samsung TFT mostanában furcsán viselkedik: éjnek idején, amikor a gép be sincs kapcsolva, hirtelen feléled, a bal felső sarokban megjelenik egy "test good" felirat, aztán ki se nagyon lehet kapcsolni.
Hallott már vki ilyet?
-
#11234 Ahhoz a karihoz ilyen pici monitor? -
#11233 Ez jó lehet extra olcsón. -
#11232 Ja, a videó kártyám HD 5770. -
#11231 Üdv!
Ki milyen monitort ajánlana, ami játékra kellene, és olcsó legyen. Lehetőleg ipon-os. Szerintem 17 colos, is elég, de max 19 colos legyen. Köszi -
#11230 Főleg azért nempálya a TN. -
#11229 bőven elég lesz egyenlőre a 7D is