14419
  • FlyHigh
    Nem, ez a real, cs:s-ben nincs blur.
  • Lacee86
    Nem baj, h BenQ? Csak mert nem igazán olvastam jókat a márkáról.
  • Lacee86
    Nem lehet, h csak eltúlozták a játékban az elmosódás effektet? :D Mert azért ez elég buta, ha ilyet ad...
  • FlyHigh
    Közben én is visszaolvastam és tényleg faszának tűnik. Ez ugye tutira nem keni a képet? Mert a tv-vel ez volt a bajom.
  • Solten
    Hi, #11246: link.
  • FlyHigh
    Halihó!
    Elajándékoztam a tv-met, ami a monitorom is volt egyben, nem bánom mert nem volt valami jó képminősége részleteknél mozgás közben. Volt nálam egy kisebb sony tv is próbára, az sem nyerte el a tetszésemet, szóval most egy ideig visszakanyarodnék a monitorokhoz. Tehát pc-hez és ps3-hoz kellene nekem egy 16:9 24"-os monitor, amin van hdmi és a képe is tényleg jó minőségű, 60e forint környékén szánnék rá, jó webshop is, kps buli lenne.
  • nerazuro
    köszönöm a segítséget
  • BenceYCE
    A TN panel gyors, de már a konkurencia is bőven gyors a játékokhoz, viszont több szín megjelenítésére képesek és a betekintési szögei, a színtorzulásai sokkal jobbak. Relatív alacsony felárral sokkal jobb képű monitort kaphatsz ha nem a TN-t választod. A TV tuneres dolgot én hagynám, mert lehet kapni külső cuccot mindenhez, inkább a jó panelre és a sok digitális csatlakozóra menj rá (DVI vagy HDMI). Külső tunert, mediaboxot meg konzolt is épp úgy tudsz majd hozzá csatlakoztatni int PC-t. Alább ha visszaolvasol ajánlottak is pár "nem TN-es" példányt.
  • nerazuro
    Ezzel a TN paneles dologgal mi is a gond?
    Mindenképpen monitort szeretnék. De ha például fullhd-t választanék, akkor azt h tudnám kihasználni. 23 alatt nem érdemes full hdt venni? Ezt a tv tuneres dolgot hagyjam, fölösleges?
  • BenceYCE
    Összeghatár van?
    TV tuneres monitorokat nem vennék, inkább tv-t, mert a monitorok amelyekben van tuner, általában TN paneles.
    Függetlenül attól, h milyen géped van, a kijelződet nem 2-3 évre veszed. Érdemes FullHD-ben gondolkodni, amihez alap a 23-24".
    Ez a megoldás fele annyiba kerül kb mint egy 32"-os tv, csak utána kell járni, h lehetőleg a pénzedért ne TN-n panelt kapj.
    Tvzéssel kapcsolatban a szép kép lassan nemigen lesz mérvadó, mert az ilyen-olyan képjavító technológiák értelmüket fogják veszteni az analóg lekapcsolásakor.
    Tehát ha 60-70k közt elég a 23-24", akkor azt, ha nem elég akkor 120-140k körül kapsz tv-t. Melyik szimpatikusabb?
  • nerazuro
    Sziasztok!
    Szeretnék egy monitort karácsonyra, amin gépeznék, xboxoznék, és ha lehet, akkor tévéznék is.
    De nem tudom h megéri-e, mert nincs valami nagykaland gépem, meg a t-kábelnél analóg csomagunk van. De lehet h ezek nem is fontosak? fogalmam sincs. Gépen filmnézésre használnám, tv-vel kapcsolatban csak azt szeretném h szép legyen a képe. Tudtok segíteni h legalább ne legyek eltévedve ilyen mértékben, mert lövésem sincs h milyet kéne venni h minden klappoljon meg h meg is érje, ki tudjam használni azt, amit kínál a monitor.
    Nagyon megköszönném ha kapnék valami kis útbaigazítást.
  • greg benz
    Sziasztok!

Asus VH242H típusú monitorról mi a véleményetek,tapasztalatotok?
    Árban méretéhez és HDMI-hez képest egészen barátinak tűnik.
    PS3-al ugye össze lehet kötni?

Köszi a válaszokat előre is!
  • Krisztiam #11256
    sziasztok nah megvettem az XL2370-es monitort :D
    már csak xbox híjja :)
  • neevous
    Sonyból EX500
    Panasonicból S20 vagy G20 (drágább némileg, viszont kurvajó és IPS alpha paneles)
    Samsung C650 (Samsunghoz képest egész jó színei vannak, mondjuk a 3 közül a legnagyobb az input lagja)
  • somdav95
    köszi!
  • BenceYCE
    Van egy topic pro-n ahol ezzel foglalkoznak, LCD TV-t monitornak, vagy mi a címe. Ott kapsz friss infót. Én Philipset és Sony-t ajánlom. Jó lehet még a Samsung ha tetszik. Érdeklődj, h az input lag melyiknél elfogadható és mit ajánlanak. Itt nincs túl nagy múltja ennek. Írtam privit.
  • somdav95
    sziasztok
    Kéne valami lcd tv 32"-40" között max 150ért amit néha tudnék film nézésre, meg játékra is használni.
    ( tudom hogy nagy, de vagy két és fél-három méterről nézném fotelből, szóval ez nem akadály) Olvastam hogy itt valaki vett Sonyt, és arról elég jókat lehet olvasni, de Panasonic Viera, vagy Samsung tv-k? van ezekkel valakinek tapasztalata?samut ahogy észrevettem csak az olcsósága miatt ajánlják inkább, ez miért van?
    Valakinek van a Sonyn kívül valamelyikkel is tapasztalata? Örülnék ha ajánlanátok néhányat (: Köszi.
  • tmisi
    Irodába jó az.
  • Lacee86
    Fú, azok nagyon bután néznek ki. :) A 4:3-mal nem volt semmi bajom, de az 5:4 az szörnyű...
  • Calver
    na, már csak az 5:4-es monitorokat kell kivégezni, és a föld rögtön egy boldogabb hely lesz
  • Lacee86
    Hát jah, ennek már éppen ideje.
  • Solten
    Na vegre: link.
  • Solten
    Hi.: link, vagy A-MVA paneles Benq: link.
  • neevous
    Hát igen... ennyiért murvadrága.
  • MR ME
    hát ha ledes tn paneles jó akkor inkább samsung BX2431

de mingyá ajánlanak neked ips panelest is ennyiért :D
  • Sgtfathi
    23" Samsung XL2370 LED -ezt a moncsit néztem ki játékra,és filmnézésre használnánk leginkább!
    Ebben az ár kategóriában 65-70ezer körül tudtok jobbat??
    Válaszokat ekőre is köszi!
  • Lacee86
    Nincs bajom a 16:9-cel, de min. 23"-tól. :)
  • BIZ0906
    Nekem is jobban fekszik a 16:10 de egy darabig még kibírom a 16:9-et :)
  • Lacee86
    Jó, hát pont azért 16:10-est ajánlottam, mert 19-eshez az a képarány nem rossz, haveromnak is olyan van, láttam élőben. De 16:9 (amit mindenáron nyomatnak most) az tényleg elég szar lenne ilyen kis méretben.
  • pxxl
    vagy keresgélni a bélyeg méreten a játékot :D
  • Lacee86
    Ok. Legalább ekkora felbontásban még 3 év múlva is lehet játszani ezzel a karival. :)
  • pisztácia
    Köszi szépen. Nekem bőven lég ekkora is.
  • pointer4
    Huhúú, szellem a gépben :D
  • lammaer
    Hali,

Egy ismerős hivott, hogy egy pár éves Samsung TFT mostanában furcsán viselkedik: éjnek idején, amikor a gép be sincs kapcsolva, hirtelen feléled, a bal felső sarokban megjelenik egy "test good" felirat, aztán ki se nagyon lehet kapcsolni.

Hallott már vki ilyet?
  • Lacee86
    Ahhoz a karihoz ilyen pici monitor?
  • Lacee86
    Ez jó lehet extra olcsón.
  • pisztácia
    Ja, a videó kártyám HD 5770.
  • pisztácia
    Üdv!

Ki milyen monitort ajánlana, ami játékra kellene, és olcsó legyen. Lehetőleg ipon-os. Szerintem 17 colos, is elég, de max 19 colos legyen. Köszi
  • neevous
    Főleg azért nempálya a TN.
  • REPS0L
    bőven elég lesz egyenlőre a 7D is