14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#11308 Csak megerősítelek. -
#11307 De hisz én is ezen az állásponton vagyok:D -
#11306 A képarány és a felbontás egy jó darabig maradni fog, hdmivel csatlakozik jópár dolog és ezeknek a száma csak nőni fog. Időtálló cuccot akarsz venni, akkor mindenképpen legyen rajta hdmi port. Ne ezen spórolj. -
#11305 Ilyesmi, vagy egy géjmer 16:9 lcd monitor, vagy egy plazma, ami 200hertzes. Kb ennyi ami alkalmas minőségi játékra. -
#11304 Elegen alatt magadat erted? Amugy ha tv es konzol: 600Hz plazma. -
#11303 Ezt mondom én is, hogy ilyen esetben azon az 5000 Ft-on rágódni inkább hülyeség.. -
#11302 amúgy minden forint számít, csak éppen szarrágónak sem kell lenni, van azért egy egészséges határ. HDMI jó és még kellhet neked, ha konzolt veszel esetleg, csak rádugod és megy. Drága ez a monitor amit vettem, egeret és egérpadot szerintem egyből adom el amit a bundlebe kapok hozzá, hogy egy kicsit legalább visszahozzak az árából. -
#11301 Természetesen nekem is pénz,csak ilyen árfekvésben már szerintem nem érdemes emiatt az 5000 Ft miatt lemondani a HDMI-ről. Elvégre egy ilyen monitort nem 2-3 évre vesz az ember,szóval megtérül a későbbiekben, hogy a jobbik monitort választottad -
#11300 Vkinek az 5 ropi is pénz, ha neked nem, szerencsés vagy... -
#11299 Visszamondtam az EW2420-at és berendeltem a XL2410T, ez a végleges, írok ha megjött. Nagyon-nagyon kivi vagyok rá, nagyon dicsérik. -
#11298 És kemény 5 ropival olcsóbb..hát akkor már érdemes a hdmi-t venni -
BenceYCE #11297 Erre nem cáfoltunk még rá elegen? -
#11296 Term.: G2420HDB -
#11295 Létezik egyébként ebből a Benq-ból HDMI nélküli verzió? -
#11294 egy monitor tv-nek viszont teljesen jó :)
(Samsung 2333HD-vel pl tökjól eltévézgetek :)) -
#11293 Amugy a tv monitorkent valo felhasznalasarol volt szo, de sebaj... -
BenceYCE #11292 Általánosítás egy 3 éves gépről? -.-
Azok 5500-től felfelé voltak jók játékra, de tulajdonképpen nem értem miért szapulod a TV-ket. Köztudott, h nem mindegyik jó játékra és ez nem pc-s probléma, mert a konzolosok is pont ezzel a gonddal küzdenek, de ne zavarjon, h aki konzolt vesz az nem monitoron akar játszani. -
#11291 Értem,akkor még átgondolom,köszi:) -
#11290 énsem, úgyhogy akkor garifutár nemtudom ilyenre igénybevehető-e... -
#11289 Jah, kepminoseg, ficsorok, olvasgass teszteket. Vagy nezz meg eloben Asus monitorokat, probald ki oket, nem voltam elajulva toluk, elegge "fakok".
Van HDMI, ott az adatlapon... -
#11288 Hát jó, csak nem mindenki pösti...
#11285 Azért engem zavarna 1 pixel is, meg ráadásul azt olvastam, h ahol 1 hibás pixel van, ott könnyen kialakulhat több is egy idő után. Mikor meghozták a monitorom, jó alaposan átnéztem, h nincs-e pixelhiba, de hála az égnek hibátlan volt a Samu. :)
-
#11287 ha iponon veszed, akkor mindegy a pixel garancia, mert neten vásároltad a cuccot, így visszaviheted nemtudom hány napig, és indok nélkül visszakérheted a pénzed.
De amúgy ipon-nál, ha bem mész a boltba, meg lehet nézni a monitort, hogy jó-e... -
#11286 És ez miben nyilvánul meg?Képminőség?Élettartam?Vagy mindez együtt?:D
Egyébként a benq is HDMI-s? Ps3-at pl rá lehet kötni? -
#11285 Mondjuk szerintem nem egy halál egy hibás pixel 1920X1080 24"-on. Ez már azért tényleg ultrapici. Nah én nagyon kíváncsi leszek erre a monitorra. Írok egy gyors kis összefoglalót ha meglesz. -
#11284 Mert az Asus eleg kozepszeru cuccokat dob piacra. -
#11283 benq eléggé elkezdett jó kis monitorokat csinálni. -
#11282 Hmm.. asszem pont ezt a típust ajánlották már nekem.
És miért ajánlod inkább ezt,mint az Asust? Vagy miben jobb,mint az? -
#11281 Hm, annyit talan meger egy 23.6"-os Asus... De inkabb ezt: link. -
#11280 Azt hittem kirazza a tartalmat foldre... -
#11279 A legolcsóbb ajánlat 46e postával -
Blum #11278 Jó ez a monitor,tetszik!
El tudom adni a bringámat,akkor ez jön haza! :D -
#11277 egyszerűen zseniális ahogy a srác kicsomagolja ezt a monitort :D -
#11276 Hogyer' adjak? -
#11275 Akkor jó, mert elég olcsók. Néztem, iponon 24"-os monitorokat 45-50-ért dobálják, OMG. Ezek is elfogadható minőségűek lehetnek? Mondjuk 3 napos pixelgari nincs rájuk. Egyébként ezt a mai napig nem értem teljesen, mert ha vannak hibás pixelei a monitornak, akkor gyári hibás, ergo jár a garancia. Viszont a pixelhibát nem lehet javítani tudtommal, szóval... nem teljesen tiszta. -
#11274 #11257 valaki? -
-
#11272 Ez a benq már nem a régi szárnyat próbálgató benq, azóta minden nagy versenyen ott vannak, ez már kinőtte magát. EZT érdemes átnézni. -
#11271 megrendeltem az EW2420-at, szállítással 65be megáll az ipon-tól. TV meg megy tvnézésre anyámékhoz, nagy az öröm, már megért. -
#11270 Ezert is irom hogy sz@r egy tv monitornak, de az okosok ugye veszik az iroasztalra... -
#11269 szerintem én az EW2420-at rendelem meg, kicsit drágább, de van rajta 2hdmi, tesztben is kicsit jobban szerepel mint az előző.