PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
samsung 2253-as monitorom van. mennyi ennek a natív felbontása ?
1360x .... ? (768,1024)
A F.lux-ról lenne szó, ami végül is annyit tesz, hogy ha lemegy a nap, kellemesen besárgítja a képernyõt (a kurzor színéhez nem nyúl, szóval még feltûnõbb is lesz) szép fokozatosan, majd napkeltekor visszaáll normál módra.
Nagyon kellemes a szemnek, ezt én is tapasztaltam.
Állítható persze a sárgítás mértéke is, akár még nappalra is be lehet állítani valamennyi sárgítást, aki akarja...meg pillanat alatt ki lehet kapcsolni is, ha hirtelen képeket vagy egyéb színhû alkalmazásokat szeretnénk futtatni.
Kipróbálni mindenképp érdemes.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
22"-es monitorból 1680*1050-es felbontású, 16:10-es a nyerõ. ha FullHD-t akarsz, 24" a barátod.
"The trees move. Do you not see it?"
benkú vs benkú
Sztem azért nem annyira ismert, mert ez a 21.5" eléggé kicsi, sztem. Én is még mindíg nem jutottam dülõre, h meiket is vegyem. De mindenképp 27"-osban gondolkodok, az alatti egyálltalá nem kell.
Te is hozzádobnál még 2k-et, és vennéd pl ezt a 24"-osat, szinte uaokkal a paraméterekkel.
És mégse 21.5" Hacsak nem fél méterrül lesed a moitort.
24"-os Benq
Olyan kérdésem lenne, hogy a 3 monitor közül melyiket választanátok?
Samsung EX2220
LG E2250T
vagy a Benq G2222?
Próbáltam utánanézni a neten, de szinte olyan mintha nem is léteznének (legalábbis az elsõ kettõ), miért van az, hogy van néhány felkapott típus, a többirõl meg semmit nem lehet tudni?
nekem egyébként a samsung tûnik a legjobbnak, lehet valami hátulütõje?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
All hail the double x!
All hail the double x!
Orvosolhatnák Samu-nál ezt a hibát. <#boxer>#boxer>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
itt egy összehasonlító kép
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
All hail the double x!
Tudnatok ajanlani egy jo 23"-25"(az se baj ha nagyobb 😊 ) os full-hd monitort ami viszonylag olcso es falra szerelheto ? kb 40-60e(ez mar a nagyonmax) amim van ra . Igazabol heti par ora haverokkal valo xbox-ozashoz kellene.
aprólékosabb,részletgazdagabb egy videó,egy játék
persze a megjelenítõ magában nem elég,megfelelõ forrásra (alapanyagra) is szükség van
egy sima VGA méret pl 640X480 pixelszámot tartalmaz míg egy HD 1280X720-at
egy fullHD pedig már 1920X1080-at

All hail the double x!
A DVI és a D-SUB között mekkora a különbség képminõség tekintetében?
Saor Alba
Van ahol még így is 400W marad 😄
Beleírtad a nevébe, h SM ---> SyncMaster + B2330H .
De akkor már inkább 2370H -t (+7k), de az már 2ms -os.
És külalakra is szebb, dizájnosabb. <#eljen>#eljen>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8