PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem jó helyre írok.
Van egy BenQ G700 as monitorom.
Egy dvi/vga átalakítón.
A következõ a problémám van vele.
Játékok közben halványan, de lehet látni, hogy vízszintes vonalak mennek lefele vagy fel fele a képernyõn, és nem tudom miért.
Meg néztem, hogy a kábel vagy az átalakító lenne rossz, de semmi változás.
Az még lehet, hogy a Logitech X 530-as hangszóró bezavarhatna neki?
Mielõtt tönkre ment volna az elõzõ monitorom, ami egy LG Flatron L194WS 19 Wide LCD Monitor volt ott nem volt ilyen probléma és már akkor is meg volt a Logitech X 530-as.
Lehetséges, hogy maga a monitor az utolsókat rúgja?
Ha nem játszok, akkor nincs ilyen probléma csak játékban.
1280x960 60 Hz-en futnak a játékok.
Egy BenQ V2220 Led monitort venné de félek hogy annál is lesz ilyen hiba.
BenQ monitoroknál elõszokott fordulni ilyen ami nálam van?
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azért az értelmesebb (és jó drága) modelleknél zónákra van osztva a kép, és ha tényleg csak ott világít a LED ahol kell, akkor sokkal szebb kontrasztot lehet kihozni, meg nincsenek az elvileg tök fekete részeken ilyen szép fényfoltok. Na ezt a technikát nem használják asztali monitornál sajnos, vagy a nem megfizethetõ kategóriában ... (Van ám LED-es IPS monitora LG-nek olyan 450.000-ért)
Többi GTFO :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
All hail the double x!
16 egység széles, 9 ill.10 magas
sztem meg jó a nagy monitor netre is. én a 24-essel qvára elvagyok minden téren :D
All hail the double x!
(Lásd: LED TV, ugyanúgy LCD csak háttérvilágítás csere történt, de új néven könnyebb eladni).
Érdemes próbálkozni a LED monitorokkal, v inkább vegyek ilyen árba egy 20-21" os hagyományosat?
Köszi a segítséget!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nekem Xl van és állati jó.
Megérte (sztem)
esetleg 22-esbõl:
HP ZR22w(fullHD)
EIZO FlexScan S 2202W / LG W2220P (ezek sajnos 1680*1050-esek, de javaslom, hogy less emgy egy EIZO-t élõben)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
1 kis segítséget kérnék: Tervezek venni 1 monitort a régi helyére. 23 colosra gondoltam, és full hd-sra, filmet elég sokat néznék vele, játékra annyira nem használnám. Ti mit ajánlanátok nekem? Elõre is köszi a segítséget!
Korábban egy 32-es Sony tvm volt most egy fullHD 42-es LG.Mindkét tvnél megvolt ez a fekete keret és csak a Scaling csúszka igazításával lehetett kitölteni a teljes képernyõt.
Egy 10 méteres HDMI-HDMI csatis kábellel van összekötve a gép a tvvel.
Azt nem értem,hogy ha az LG tvm fullHD akkor natívban miért nem tölti ki a teljes képernyõt?
All hail the double x!
Nekem is ez volt HDMI-vel, most DVI-D-t hasznalok es tueles kep, pixelpontosan a helyen.
Talan gyenge a kabel minosege.. nemtom.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A monitoromon jó a méret de az lcd tvmen kicsit kell nagyítani a képet,hogy ne legyen fekete keret.
Graphics/desktops & displays/bal alul katt a monitor kép jobb felsõ sarkában lévõ,fekete lefelé mutató nyílra /configure/Scaling options fül majd a csúszkával tudod állítani a méretet
Saor Alba
Monitort szeretnék vásárolni, és az lenne kérdésem hogy mennyire érdemes LED monitort vásárolni?! No meg persze melyik márkát és típust tudnátok ajánlani?
Elõre is köszönet a válaszokért!