14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#11469 Üdv, LCD monitort keresnék, 19 colosat, lehet wide is, lényeg hogy olcsó, de tartós, jó minőségű legyen, semmi extra nem kell bele. Ne olyan legyen, hogy 2-3 év alatt elszáll, mint a tipushibás samsungok. Köszönöm előre is. -
#11468 Csak az oprendszer újratelepítéséig ;-) -
#11467 miert ne maradna ? -
torok6 #11466 és az úgy is marad örökre?
-
#11465 ATI kártya betegség. Catalyst Control Center-ben Asztalok és Kijelzők -> Konfigurálás (ha minden igaz) és ott a méretezést vedd le 0-ra. Akkor kirakja teljes képernyőre. -
torok6 #11464 Sziasztok! Vettem egy új LG monitort és amikor rá kötöm a HDMI akkor a kép nem teljes képernyős lesz hanem oldal meg felül van fekete csík az mitől van? -
#11463 Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok és lenne egy/két kérdésem amire nem találtam választ:
- LED-es monitorok miben különböznek a nem LED-es monitoroktól. Az oké hogy alacsony fogyasztás, de van más előnye is? Szóval érdemesebb LED-est venni, vagy maradjak a "hagyományos ízeknél"?
- Maximum 50 ezret szánok monitorra a következő hónapban (+-1000 forint belefér, de ha lehet inkább nem), tudtok valami 22" -os (vagy nagyobb) FullHD monitort ajánlani HDMI csatlakozóval? Olyan érdekel ami ezért az árért a lehető legjobb képet/szolgáltatásokat nyújtja és esetleg van személyes tapasztalatotok vele.
Nekem nemrégiben sikerült szemrevételeznem és kipróbálnom egy Samsung BX2231-es monitort és nagyon megtetszett a képminősége. Az ára is kb rám van szabva, szóval filózom a megvételén, de nem szeretném elkapkodni, ha esetleg létezik a piacon ennél jobb is.
Minden segítséget előre is köszönök!!! -
#11462 Nem, de az 5ms a monitor elektronikájáig a válaszidő, a leglényegesebb az elektronikától a panelig, az néha katasztrófálisan sok. Mindenhol egy kis lassulás, összeadódik a szar. -
#11461 Sztem nem nagyon. -
#11460 Kérdezném észre lehet-e venni az 5 ms - 2 ms közötti különbséget? Mondjuk játékban? Mert 50ezer alatt főleg 5 ms-es monitort kapni. -
Blum #11459 Akkor megnyugodtam,köszi :) -
#11458 Egy normális tn+film panel van benne, ami a profi grafikai munkákat kivéve, illetve igényesebb képnézegetős tevékenységen kívül nagyjából mindenre megfelelő. -
#11457 Én is féltem tőle az elején de abszolút megvagyok vele elégedve és gyönyörű képe van :) A lényeg hogy samu panel van benne a körítés meg nem érdekel :) -
Blum #11456 Akkor már kíváncsiságból megkérdezem,hogy ami van az én LG-mben (W2253TQ-PF) panel az mire jó igazán?
Nem értek hozzá,csak azért kérdezem :D -
#11455 Nem hardcore gamere van, színhelyes az csak egy dolog. Érdekes módon a profi ligákban az összes cs1.6 nagyágyú overdriveolt tn+film panel előtt ül, nem véletlenül, a legjobban gyorsítható és legkisebb késéssel dolgozó paneltípus.
Az egy másik dolog, hogy kb csak erre az egyre jó igazán.
-
#11454 Bátor ember, aki ezt megveszi. :) De bátraké a szerencse, ahogy tartja a mondás. :D -
Blum #11453 HKC... -
#11452 vagy LINK (Aqua-ban van rá 3 nap pixel gari is, és nem 1 hanem 3 év gari) -
#11451 köszi a gyors választ ;) -
Blum #11450 Hi!
LINK -
#11449 Hello!
A segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban h 30-35k körül milyen monitorokat tudnátok ajánlani? Elsősorban játékra kéne, s az ár/teljesítményben is elfogadható legyen.
Előre is köszönöm, Boldog karácsonyt! :) -
#11448 Veszek 3d-s szemüveget, aztán majd írom, hogy mik a tapasztalataim. -
#11447 Igazából a tök feketénél látható könnyebben, de ez mind a minőség függvénye is, Nálam ha bemelegszik a panel, akkor csak legalul, tök sötét szobában, teljesen fekete képernyőnél látszik egy nagyon halvány bevilágítás, de én most akkor szőrszálhasogató voltam. Idáig nálam pozitív a led, szerencsére a képernyő sem hideg tőle, fogyasztás meg nem volt szempont, azért ez nem egy 50" plazma. -
#11446 Értem, de nekem az nem tetszik széles monitorokban, hogy a weboldalak kb a képerny felét töltök ki, a másik felé üres marad. És a közepes képeket amiket 1024x768-ban full-ba néztem, addig ezen kicsi képek. -
Blum #11445 El volt függönyözve direkt,egy ilyen bemutatósarokban volt kiállítva. Voltak ott házimozi rendszerek,nagy tévék,meg minden...
De ahogy gondolod,a te pénzed. -
#11444 Világosban boltban nem is veszed észre a különbséget a LED-es és sima között, sötétben annál inkább. -
Blum #11443 Én ma reggel vettem egy ILYENT.
Én is LED-est akartam,csak aztán felvilágosultam,hogy ebben a kategóriában olyan nagy kül. nincs a kettő között. Élőben is láttam,mielőtt megvettem. Ez,meg egy LED-es LG ment egymás mellett és én semmi különbséget nem vettem észre.
Amúgy igazából ebben az árkategóriában FullLED-est nem fogsz kapni. Az a LED az annyit jelent,hogy a háttérvilágítás a LED. (Azt hiszem). És kicsivel kevesebbet eszik. Szerintem simán jól járnál azzal is,amit most linkeltem,pláne azzal,amit a #11434-ben linkeltek. -
#11442 Ahogy gondolod. -
#11441 "22-es méret elég bőven még sok is. A szebb dizájnosabb monitorok meg drágábbak. -
#11440 És az ennyire számít, mint sem h inkább vennél egy nagyobbat? :/ -
#11439 vazz ma hozták meg a Dell U2311-et ami 62k volt akkor ki akarna ennyiért tn/led-es nyavaját venni ? :D
egyébként jó kis cucc, hihetetlen szép képe van. :) -
#11438 Ennyiért 60-ért már IPS monitort kapni "22-es LG-t. -
#11437 Hát ha játékra érted a felbontást, akkor ahhoz a karihoz már az 1024x768 is nagy. :D -
#11436 Kinek mi a szempont. Nekem szempont volt, h ne legyen túl alacsony, tervezőprogramnál az nagyon hátrányos, meg sztem amúgy netezésnél se olyan jó. Az meg rohadtul nem zavar, h filmnél van pici csík alul meg felül. -
#11435 Igazából LG W2220P - IPS paneles monitort akartam, de annyim pénzem nincs rá. Így marad a sima LED-es, viszont 16:10-es jobban tetszik, csak már minden márkában a 16:9-est gyártják. Egy 6600GT karihoz, mindenképpen nagy lesz a felbontás. -
#11434 Nemtom miért ragaszkodsz annyira a LED-hez. Itt van pl. ez, 24-es full HD, sztem dizájnra is szép, és kétlem h csúnya képe lenne. :) -
Blum #11433 Lehet,hogy igazad van. Bár én ezt most -ha nem haragszol meg- akkor leszarom :DD
Jó a képe? Jó. Kész. :D -
#11432 Túl alacsony. Ha belegondolok, h egy picit kisebb is az átlója mint ami nekem van, és ráadásul nem is 16:10 hanem 16:9, hát nem igazán nyerő. De hát ízlések és pofonok, csak kár h ennyire erőltetik, és a jó kis 16:10-es 1680x1050-esek meg eltűnnek lassan. -
#11431 Tehát érdemesebb 16:10 "22 colosat venni? De LG-be ami LED-es, az már 70 ezer ft. -
Blum #11430 Pedig nem rossz ez,hidd el. :D