14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#12321 :DDDD Nem, csak a stílussal van bajom.. -
#12320 Mar mint arra a flamere gondolsz, amivel hozzaszoltal a temahoz ? Minden mas a monitorokrol szolt.
Tudod IPS panel vs TN panel. 40" megjelenito vs 27"
Raadasul az is hulyeseg, hogy a minimum nezesi tavolsagot ami meg belefer a 40 fokos periferias latasba valaki az optimalisnak nevezi.
Csak megjegyzem minimalis tavolsag 50" TVnel 1.8m max tavolsag 5,4m.
A koztes tavolsagba fer bele a nezesi tavolsag, ami nem azt jelenti, hogy a legjobb az 1.8 meter, mivel ez nezokent valtozo. -
#12319 Muszáj ez a sorozatos szar flamelés?: ( -
#12318 Hagyd ra kis butus azt hiszi a TN panel a franko , mert neki az van. :D
Ideznem Sir Quno Jedi-t, hogy vegre a tudatlanoknak is leessen vegre.
"Én már el nem tudom képzelni mit lehet ezen ennyit nyűglődni. A korrekt, modern IPS moncsikhoz képest az összes többi szarpaneles fos csak merő pénzkidobás. Aki közel azonos áron TN paneleset vesz IPS helyett, az szimplán TUDATLAN, ÉJSÖTÉT VADBAROM, de legalábbis technikai analfabéta."
Ui: Kis Solten javaslom olvass vissza en mit hasznalok monitorkent, nem 27"-s kis fos TN paneles monitort. You fail again. -
#12317 Próbáld ki és megtudod. 2 méter az az 50"-es full HD optimális távolsága egyébként... -
#12316 Mit érsz vele, ugyanúgy csak fullHD. Nem mindenki nézi 2 méterről a monitort. -
#12315 Qrvajó paneles és jóval nagyobb méretű mint a lapos kis 23", troll gyermekem :) -
#12314 Köszi!!
Az a baj nincs több rá sajna:-( -
Blum #12313 Olvastam pár helyen,hogy szerintük ennyi pénzért teljesen jó,de ha tudsz,akkor áldozz rá kicsit többet és vegyél egy BenQ G2222HDL-t 30k-ért. -
#12312 Sziasztok!!
Szerintetek ez milyen lehet??
Választ előre is köszönöm! -
#12311 No, azt találtam, hogy extra felbontásokhoz kell dual linkes, mivel bizonyos esetekben a single már nem biztosít eléggé nagy adatátviteli sebességet a hatalmas mennyiségű adat gyors továbbításához.
Nem tudom, mennyire lehet hinni, de az egyik fórumon fellelt hozzászólás alapján "165MHz-nál nagyobb pixelfrekvenciájú felbontásokhoz (1920x1200@70Hz-tól felfelé)" kell dual link.
De elnézve az összekötendő komponenseket, mindkettő támogatja a dual linket, így azt hiszem, a +300 Ft-ot bevállalom. -
#12310 ha joltudom 1920x1080 60hz-ig elég a single link, fölötte a dual link kell! -
#12309 Varj neki mondhatod, mert vett egy gagyi TN paneles Samsungot inkabb. :D -
#12308 Sajnos ehhez a típushoz csak D-SUB kábel jár, ha DVI-t akarok, mindenképpen magamnak kell külön. -
#12307 Igazából nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy a gyártó mellékel kábelt is, max ha nem akkor ott élőben látod milyen aljzat és akkor tudod mi kell .. -
#12306 Dual vagy single linkes? Vagy mindegy? -
#12305 D-sub / DVI-D -
#12304 Sziasztok!
BenQ G2222HDL -ről mi a véleményetek? Egy Radeon HD6850-nel szeretném összekötni, milyen kábelt kéne hozzá vennem?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Inquisitor #12303 Nem LED-es, de ha lesz utódja DELL-nél, akkor az már LED-es lesz szerintem mert rémlik 24-es verzióból már kijött ....
Solten, akinek ez kevés, az vesz 180-240.000-ért NEC, EIZO és társait. Akinek az is kevés, az még 2x ennyiért RGB LED verziót. :D -
#12302 U2311 Backlight: CCFL -
#12301 igy-igy ....... mint ahogy a IPS236-ban is e-IPS van annyi kulonbseggel hogy az LED backlight-al ezert is eszik kevesebbet mint ahogy Inquisitor is megjegyezte .........
szerk# nem talalom hogy az U2311 LED-es e ...... par helyen azt irjak igen
-
#12300 Hogy az erzékenyebb lelkivilágúak is megnyugodjanak, nevezzük akkor inkább "olcsóbb kategóriásnak" (e-IPS, minden bizonnyal az LG-től) ... -
Blum #12299 Ajaj...ebből micsoda flém lesz :DD -
#12298 Normális szvsz, olcsó kommersz IPS panel van benne, ezért is ilyen kedvező a készülék ára. -
Blum #12297 Most ezen mi olyan vicces? :DDD -
#12296 :DDDDDDD -
Blum #12295 Feketének barnás árnyalata? Szerintem ez nem épp normális. Nekem egy mezei TN Paneles LG-m van,de ott a fekete az fekete (leszámítva a bevilágítást persze...). Barnáról szó sincs. -
#12294 Samsungtól IPS-t biztos nem, mert ők VA-ban utaznak. -
#12293 Na, megvettem a U2311h-t, :D Nagyon tetszik a képe, az egyetlen bajom vele, hogy mikor teljesen fekete a képernyő, akkor bal lent barnás árnyalata van a feketének. Ez normális? -
Inquisitor #12292 Nem arra kérdezett rá, hanem a Dell/Samsung vs LG témára. :) -
#12291 Nem kell ehhez cikk, mas kinai beszallitokat is alkalmaz a samsung, mint AUO (AU Optronics),Chimei (Chi Mei Optoelectronics),CPT (Chunghwa Picture Tubes).
-
#12290 Erről van cikked is, hol olvastad? Érdekelne! -
Inquisitor #12289 A Samsung meg vesz néha a kínaiaktól :) -
#12288 nem azért de a DELL a samsungtól is vesz panelt, szóval.... :) -
#12287 Most is vannak passzív szemüveges LG tévék, ezeket hozzák tulképpen monitor méretben. -
Inquisitor #12286 Most láttam a hírekben, hogy jön passzív szemüveges 3D monitor (23") az LG-től sima és tuneres kivitelben. Csak a fene enné meg, hogy TN paneles ... pedig lehet rááldoznék. -
#12285 Mert mindenki az itteni tanácsok alapján vásárol -
#12284 Csak hétfőn jön meg a DELL :((( Monitorgurutól kellett rendelnem, iPonban elfogyott, sőt azt mondta telefonban a srác hogy ez a "sztár monitor" és hogy kibaszott nagy hiánycikk :ooo -
#12283 Te most szívatsz? Ott van a termék oldalán apróbetűvel, mi a helyzet.
Van a 3 év Dell garancia. Az Ultrasharp monitorok esetén az átlagoshoz képest jobbak a pixelhiba feltételek.
Ezen felül, a bolttól (tehát nem a Delltől) kaphatsz 8nap pixelgarit, ami azt jelenti, hogy akár egyetlen apró hiba is elég, azonnal csere.
Tehát 8 napig garantáltan hibátlan cuccod van. -
#12282 Csak azért kérdezem, mert hiába a 8nap pixel hiba garancia, ha nekem miután visszavittem azt mondja, hogy "bocs, de kevés a hibás pixel".