PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre lehet kapni az LG 23" IPS LED monitort. 178/178 betekintési szög, nincs színtorzulás és nagyon fekete színt tud. A LED háttérvilágítás miatt, keveset fogyaszt. 58.650 Ft. Szerintem jó ár ez a LG W2220P-hez képest, az csak 22 colos és a felbontás is kisebb.
LG IPS231P
LG IPS231P
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
ajánlanám egy szivarvágó vásárlását, az könnyen el tudja tüntetni felnõtt egyedek monitortapizási vágyait, esetenként egy ujjpercükkel együtt <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Ehhh. Jó kisgyerek kivétel. De nálam sem a fiam volt az aki összetapizta állandóan a monitort, hanem a felnõttek ... csak nem értem MIÉRT? Na ezér' se lesz soha érintõképernyõm.
Nem azt mondta, hogy beszéld meg vele.... törd el a kezét és kész... mit kukacoskodsz!? :D
www.smart-bus.hu
törd el a kezét és kész XD
Nekem nagyon ritkán kerül rá ujjlenyomat, max nõvérem miatt -.-"
Nekem nagyon ritkán kerül rá ujjlenyomat, max nõvérem miatt -.-"
"másrészt annak aki elhelyezi a monitoron, töröm le kezét"
jó ezt beszéld meg a 1.5 éves gyerekkel is :)
jó ezt beszéld meg a 1.5 éves gyerekkel is :)
All hail the double x!
semmiféleképpen nem olyan rongyal, amit ha kicsit megnyomsz ömlik belõle a víz. Kissé nedves, jól kicsavart rongy. Vagy veszel lcd tisztítót.
A víz az utolsó dolog amit egy elektromos cucc közelében szeretnék látni. Esetleg NAGY engedménnyel a külsõ mûanyag burkolatra, de semmiképpen képcsõre vagy TFT panelre ...
Ujjlenyomat meg egyrészt meglepõ módon lejön monitor/szemüveg tisztítóval jól, másrészt annak aki elhelyezi a monitoron, töröm le kezét.
Ujjlenyomat meg egyrészt meglepõ módon lejön monitor/szemüveg tisztítóval jól, másrészt annak aki elhelyezi a monitoron, töröm le kezét.
Röptében ki is herélném, ha ilyet tenne az én kis drágaságommal! :D
www.smart-bus.hu
nekem még soha nem szarta le a légy a monitorom, azér kérdeztem :D
Amúgy langyos víz azt is viszi :D
Amúgy langyos víz azt is viszi :D
Takaríts ki néha, és akkor nem lesznek legyek! :D
www.smart-bus.hu
"Az hogykerül rá?"
odaszáll a légy és leszarja :D lol? <#idiota>#idiota>
odaszáll a légy és leszarja :D lol? <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Üdv!
Ma jött meg a DVI kábel. Mostmár nem hullámzik a kép. köszönöm a segítséget mindenkinek.
Ma jött meg a DVI kábel. Mostmár nem hullámzik a kép. köszönöm a segítséget mindenkinek.
légyszar?
Az hogykerül rá? :D
A langyos víz is azért kell, hogyha ujjlenyomatok vannak rajta, akkor azt feloldja.
Meg megy a faszom el hozzátok monitort takarítani :D
Az hogykerül rá? :D
A langyos víz is azért kell, hogyha ujjlenyomatok vannak rajta, akkor azt feloldja.
Meg megy a faszom el hozzátok monitort takarítani :D
Remélem csokifagyi után csinálod! :D
www.smart-bus.hu
szappannal az már ok :D
én am ennél sokkal radikálisabb megoldást tudok. megnyálazom a puha! zsepit xD az is viszi :P
én am ennél sokkal radikálisabb megoldást tudok. megnyálazom a puha! zsepit xD az is viszi :P
All hail the double x!
Én is langyos vízzel és puha ronggyal takarítom... annyi a titok, hogy a szappant meg kell benne mártani egy picit... :)
www.smart-bus.hu
gyere már el hozzánk, aztán pucold le a langyos vizeddel a sok qva légyszart a monitorról plz :D
All hail the double x!
Én azt használok (folyadék és mikroszálas kendõ!), mivel nem marja szét a különbözõ védõrétegeket és a kendõ meg nem karistol Persze ha kvarchomokot vagy vasreszeléket teszel rá, akkor igen ... Ellenben rettenve figyelem aki üvegtisztítóval meg jó kis karistoló PZS-vel vagy papírtörlõvel nyomul. Egyik melóhelyemen le is voltam hülyézve, hogy semmi baja nem lesz, aztán nézhettem egész nap a TFT felületébe mart csíkokat amit az üvegtisztító csinált. Persze lehet direkt monitor tisztító folyadékot is használni én azt saccolnám kb. ugyan az. Meg éppen olyan drágán adják. :)
langyos vizes pamut rongy/mikroszálas szövet. Vagy lcd tisztitó szer. Olyannal ne tisztítsd, amibe alkohol, vagy valami marószer van (mint az üvegtisztítókben)
dsub-al csinálta nekem is, dvi-al semmi ilyesmit nem tapasztaltam még :)
Hardveraprón vettem kb 500ft-ért. Vadi új volt a kábel :).
Én ilyet vettem: dvi-d single link. Ez max 1920x1080 60hz, magasabb képfrissítéshez, vagy felbontáshoz dual link kell. Hogy dvi-d vagy milyen fajta dvi kell neked, azt a monitoron kell megnézni :)
Nekem dvi-d in van a csatlakozó fölé írva.
Hardveraprón vettem kb 500ft-ért. Vadi új volt a kábel :).
Én ilyet vettem: dvi-d single link. Ez max 1920x1080 60hz, magasabb képfrissítéshez, vagy felbontáshoz dual link kell. Hogy dvi-d vagy milyen fajta dvi kell neked, azt a monitoron kell megnézni :)
Nekem dvi-d in van a csatlakozó fölé írva.
Hali ! LCD monitort mivel lehet tisztítani?Szemüveg tisztító jó e rá?
wapolok
Igen-igen, megnéztem, csak késõn:)
Köszönöm szépen nektek a segítséget! Ritka ez manapság, hogy ennyire segítõkészek az emberek.
Köszönöm nektek!
Köszönöm szépen nektek a segítséget! Ritka ez manapság, hogy ennyire segítõkészek az emberek.
Köszönöm nektek!
Ezen kár volt aggódni, a mai kártyák 99%-án van.
Az elõzõ kérdésedet meg nem értem miért tetted fel, tán nem nézted meg a képeket amiket linkeltem? Természetesen mindkét vége más.
Az elõzõ kérdésedet meg nem értem miért tetted fel, tán nem nézted meg a képeket amiket linkeltem? Természetesen mindkét vége más.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ilyen videókártyám van, akkor ahogy nézem, ebben is van DVI kimenet, tehát akkor jó lenne a DVI kábel.
Még lenne egy olyan kérdésem, hogy a DVi kábelnél, az a vége amit a gépbe kell dugni, az ugyan olyan csatlakozójú mint a D-sub-os kábelen? Tehát csak az a csatlakozó más amit a monitorba kell dugni?
Igen, megnéztem a monitor hátulján, és a D-sub slotba van dugva a kábel...:S Akkor vennem kell egy DVI kábelt. Fura hogy nem adtak hozzá...:S
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm a segítséget!
A monitorba 2 kábel megy. Egy tápkábel amin az áramot kapja, és egy másik, amin a képet kapja.
A monitorhoz (nyilván költségcsökkentés miatt) csak D-Sub jár, azaz ilyen:
Neked egy DVI-t kéne beszerezned mert azon jobb a kép, 1000-1500Ft:

A monitorhoz (nyilván költségcsökkentés miatt) csak D-Sub jár, azaz ilyen:
Neked egy DVI-t kéne beszerezned mert azon jobb a kép, 1000-1500Ft:

Én azzal a kábellel kötöttem össze a géppel, amit adtak hozzá. Volt ugye 1, ami alapból a monitorba van kötve, és azt a gépbe kell kötni, és csavarozni is kell, a másikat meg a konnektorba kellett kötni. Akkor az utóbbi helyett kellene vennem DVI kábelt?
Ám D-sub ot ír bemenetre. :S
Ám D-sub ot ír bemenetre. :S
Mondtam, hogy a D-Sub-ot hanyagold. Szerezz egy DVI kábelt.
Mondtam, hogy a D-Sub-ot hanyagold. Szerezz egy DVI kábelt.
vagy esetleg ha átalakítóval használod az okozhat még ilyesmit
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Igen, közben rájöttem én is, köszi. Ám nem tud valaki segíteni, mitõl hullámzik a kép, vagy mitõl vibrál?
Ja, meg lenne még két kérdésem. ez 16:10es vagy 16:9-es?
Másik meg, hogy sötét háttérnél mintha hullámozna a kép. Fölfele meg lefele mintha villogna. Mitõl lehet?
Másik meg, hogy sötét háttérnél mintha hullámozna a kép. Fölfele meg lefele mintha villogna. Mitõl lehet?
ja, de az most a legújabb catalist nem? Mert van steam-em, és ott naprakészen van a driver.
jobb felül kiválasztod a videokártya,HD széria,5xxx,win7 64 bit-et és felrakod a legfrissebb drivert és kész
ATI 5770HD
Üdv!
Ma lett meg ez a monitor, és azt szeretném kérdezni, hogy a hozzá kapott driver cd-t kell-e telepíteni?
Amúgy 64 bites win 7-em van, és mikor beolvasta hibát is írt ki. Telepítsem vagy ne?
Ma lett meg ez a monitor, és azt szeretném kérdezni, hogy a hozzá kapott driver cd-t kell-e telepíteni?
Amúgy 64 bites win 7-em van, és mikor beolvasta hibát is írt ki. Telepítsem vagy ne?