14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Joybull #12361 Köszönöm a gyors választ. Az érdekelne, hogy játékra mennyire alkalmas, mert az e-IPS panelekhez nem értek és a leírt válaszidő gyorsnak tűnik. -
DELL U2311H
47.600Ft,- + 3000Ft,- pixel garancia ~ Oázis Computer
47.600Ft,- + Ingyenes pixel garancia ~ MonitorGuru
23 colos monitor, fekete matt kivitel, néhol kapható ezüst is. IPS panel, FULL HD felbontás, vga, dvi, hdmi csatlakozók, strapa cucc, nem billeg, nem inog. Én hétfőn vettem meg a sajátomat, gyönyörű színek, jó betekintési szögek, nagyon megvagyok vele elégedve!
-
Joybull #12359 Sziasztok!
Monitort szeretnék venni, az elképzelés 23'-24' közötti, full hd, dvi vagy hdmi kimenet.
Elsősorban játékra és netezésre használnám .
Örülnék, ha adnátok egy pár modelt, ha lehet véleménnyel együtt
Kösz
-
#12358 Én azóta is imádom, a márka miatt idegenkedtem tőle először de az eladó meggyőzőtt és nem bántam meg :D -
#12357 Már használom én is végre:-))
Szerintem nagyon szépek a színek,és játéknál is jól szuperál!!
Végre valaki írt hogy használja ! -
#12356 nem ..... -
Yetyhunter #12355 egy laikus kérdés: Samsung SyncMaster S24A350H-t veszek, ennek hdmi csatlakozója van, a vga-mon pedig csak dvi található. ha veszek hozzá átalakítót és úgy dugom rá nem lesz rosszabb a jelátvitel, mintha egy hdmi-s vga-m lenne?
köszi a választ -
#12354 Több mint fél éve nyúzom ezt a monitort és maximálisan meg vagyok elégedve vele, ha jól tudom a belseje samsung panel egyébként :) -
#12353 Totál jó monitor!!
Nekem megfelel!!
3 év gari és pixel gari is van! -
#12352 lehet hogy nem teljesen hiteles, de a Samsung wiki oldalán volt egy táblázat hogy melyik cég mit vesz tőlük, és milyen arányban.
tessék -
#12351 Nálunk cégnél ilyen hanspree, meg hansg moncsikat vesznek mostanság orrba-szájba. Régen ViewSonic-okat vettünk, de esett a színvonal, evvan. -
#12350 Teljesen igazad van...
Semmi gond amúgy:-)
-
#12349 lehet, hogy geciség, de ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy akkor annak a pénznek nem lett volna jobb helye, ha nem volt +4k a jobbik monitorra, amit mutattak?
bár lehet hogy ez a hkc is ugyanolyan jó, és akkor kussolok gyorsan -
#12348 Megvettem ezt:-))
Több lovetta nem vóót:-(( -
#12347 Új gépcsim még nem jött meg.. :(( -
#12346 :-DD -
#12345 míg ezt leírtad, ennyi idő alatt én már tolnám rajta a Crysis 2-t... -
#12344 Megjött a DELL, kis csinos doboz, rajta cuki mintákkal, felvágtam a szalagot, bennt a dobozban igényesen becsomagolva a kiegészitők, a lemez, a kábelek, a talp, maga a kijelző.. már csak összekel raknom ! :) -
Inquisitor #12343 Na erre írtam múltkor, hogy valaki árul a PH-n "kifutós" 1év garis 30"-os Samu és LG monitorokat, IPS paneles persze 125.000-ért a leírt kivánalmak nagyobbik felének megfelel. Igaz cserébe "régi" a panel, nem feltétlen jó játékra. :)
Anno bazi drága volt egy Samu 305T ... -
#12342 Én is a méretet tartom szem előtt JÁTÉKRA, de sajna sokat melózom otthon is, ahhoz meg durván kell a felbontás. -
#12341 Nem, aránylag faszán viszi. Amúgy 2560x1440, mert a 30"-esnek van 2560x1600-as felbontása.
Én is azt hittem, hogy nnnna, vehetek egy erősebb karit, pl. 6990-et, de egyelőre megúsztam, várok még (nem szeretem a dualGPUs megoldásokat). -
#12340 mar a masodik 50" plasmam nyuzom. nem tudnam mar a kisebb kijezott megszokni persze ha ugy hozna a sors a kenyszer nagy ur :-) -
#12339 csak kivancsisag miatt. Akkor nem gond a 2560x1600 a 6870-nek? Gondolom 1GB-os. -
#12338 6870-nel, néha 5870-nel. Elég is hozzá többnyire, mert ugye AA, meg hasonló gyökérségek ide már nem kell (motion blur meg egyéb parasztbutítást meg élből le szoktam kapcsolni). Majd ha jön jóáras új generáció VGA-kból, lecserélem egy akkori aktuális 2-4GB-sre valamelyiket.
Előtte egy 37"-es LG TV-t használtam monitornak, annak is szép képe volt (van, mert konzolokhoz most is használgatom), de a felbontás hagyott maga után kívánnivalókat. Igazándiból ezzel a dot-mérettel (ami az U2711-en van) kéne valami 50" körüli kijelző és én egy időre be is fognám a pofámat... :D
Mozizásra meg SONY kivetítő. Mindent a maga helyén. -
#12337 milyen kartyaval hasznalod azt a U2711-et? -
#12336 AZ én 1xű elméletem:
- legyen minél jobb a panel (IPS pl.)
- legyen minél nagyobb a méret (50" körül én kibékülök egy monitorral egy időre, olyan nincs, hogy egy monitor "TÚL NAGY")
- legyen minél nagyobb a felbontás (hihetetlen javulást tud hozni képminőségben)
- legyen jóáras (ez nem szokott menni, igaz-e)
-
#12335 ja és led, és led háttérvilágítás közt is van különbség, van az edge led backlight, ez felhhhhsödik, mivel csak a kpernyő körül van megvilágítás, s vn a full led backlight ahol az egész meg van világítva -
#12334 Énmeg ezért választottam led tv-t
(még fényerőt és megvilágítást is feltoltam maxra, semmiféle dinamikus kontraszt/fényerő és egyéb baromság nincs bekapcsolva) -
Blum #12333 WASD BITCH! :D -
#12332 Nem gond, talán majd rájön a TV szakértőnk hogy a mai korszerű plazmáknál statikus képnél nincs beégés csak ghosting ami egy perc alatt eltűnik. De egy 50"-es amúgy is hülyén festhet monitorként használva:
-
#12331 Latod ... ennek magyarazhatod amikor meg a beegett logoknal jar. -
#12330 -
#12329 Aham persze, aztan majd ha beegett rajta az RTL logo vagy a Win7 asztalon az ikonok majd mutass kepet, hadd rohogjunk. :D -
De rossz vagy .... nem mindenki tudja hogy 40" felet csak egy birka vesz LCD-t. -
#12327 Ha már TV, akkor plazma és min. 50"... -
#12326 Meg szerencse hogy ertesz a TVkhez es ismered mi a felhosodes, na ezert lett valasztva CCFL megvilagitasu TV. :D
-
#12325 Arra gondol,hogy hanyagolni kellene a személyeskedést... -
#12324 Kár hogy a LED háttérvilágítást kispórolták a tévédből... -
#12323 Semmi gaz, nekem meg a hulyekkel. :D -
#12322 Samsung LE40C650 LCD TV??