PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A két eset között több, mint egy hónap telt el, így nem hiszem, hogy egyhamar jelentkezne.
ゾルターン
Miért nem tudnak ezek csak úgy a semmibõl meghalni? 😊 (költõi kérdés)
Ha van mas kijelzo ( CRT ; egyebb mas TFT ; vagy LCD, Plasma otthon vagy szomszed kb. 5 perc kabel kihuz bedug ) akkor 2 perc alatt kiszurheto a problema.
ゾルターン
Monitor hiba e az, ha most bekapcsoltam a gépet, bejött egy pillanatra a bejelentkezõ képernyõ, és utána teljesen fehér lett a képernyõ, tehát csak egy hatalmas fehérség látszott semmi más. Újraindítás után pedig ugyanúgy maradt, ki se lehetett kapcsolni a monitort, csak ha áramtalanítottam.
Videokártya vagy monitor? Mert a vid. kártyám már beszart, most csere van, de az is szarakodna? Monitorba már volt egyszer táp csere
Köszi a segítséget!
ha hdmi-m van a videokártyán és a monitoron is, és úgy kötöm össze hdmi hdmi kábellel, akkor szebb lesz a kép, mintha dvi dvi kábellel kötném össze?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ARSENAL&POKER
PS3 Slim 250 PC
(A méretek el vannak írva iponon - lásd a gyártó oldalát)
[merlinw.org]
Nem tudom miben különbözik attól amit te mutattál de sztem kb ugyan az...
http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_bx2231/159785
Amit mutattál itt 3-4 ezerrel drágább. De Ipon jó hely.
PS3 Slim 250 PC
ARSENAL&POKER
PS3 Slim 250 PC
http://www.pixmania.hu/hu/hu/08161329/art/samsung/syncmaster-bx2231-21-5-led-monitor-full-hd.html
Tudásához képest szerintem nagyon jó áron van.
ARSENAL&POKER
Saor Alba
LINK
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Néha még segíteni is szoktak monitort választani 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Saor Alba
www.smart-bus.hu
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ez csak egy megallapitas volt az arazasa miatt .... egyszeruen a piac igy mukodik . Megkockaztatom hogy ebbol tobb nem fog keszulni es az U2410 lesz helyen ....... aminek az ara lemegy 80k-90k kornyekere ha mar elerheto lesz az U2411
ゾルターン
Ezen funkciok amiket emlitesz elerhetok TN ; TN LED paneles monitoroknal is . Ez a betekintési szög a masik mumus nalam ...... en a monitor elott ulok . Nem hinnem hogy barki is azert vesz PC monitort hogy 5 meterrol 80 fokos betekintési szög mellett csinaljon barmit is.
ゾルターン
ゾルターン
Gyere vissza ide par het mulva amikor ez a model kifutott ( mert nem hiaba kerul ennyibe ) ....... kivancsi leszek akkor mivel tudsz elorukkolni . Nem lesz mivel .......
Mas .... ergonomia >>>> az a kialakitasra utal ami az esetunkban ( IPS ; TN ) nem igazan befolyasol semmit mind a ketto szogletes . Egeszsegugyileg .... ha tobbet ullsz az IPS elott az sem igazan jo az egeszsegednek . Ez a monitor magassag allitas meg egy vicc .
Ez olyan mint amikor a no izesitett ovszerrol beszel ..... persze a lenyegen ugye semmit nem valtoztat.
ゾルターン
Ha tájékozatlanok hát tájékozatlanok. Ha nem telik hát nem telik.
Attól, hogy valakinek elég jó az Opel vagy csak nem futja jobbra, más még járhat Mercedes-szel.
Ráadásul megint ferdítesz, egybõl az U2410-hez hasonlítasz. Ne mondd már, hogy annál az 53 ezres Samunál nem jobb vétel a 47,5 ezres U2311h... Ez egyszerûen nem képezheti vita tárgyát. Arról már nem is szólva, hogy ergónómiailag és egészségügyileg is alap számomra, hogy a monitor magassága állítható legyen. (ha a szék magassága állítható csak, az nekem kevés)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Az DELL U2410 legolcsobb ara >>> 113.500 pengo.
Samsung SyncMaster P2470HD >>> 53.200 pengo
Par hsz a Samsunggal kapcsolatban :
"Ez egy a kategóriájában jó vétel.
Maximálisan elégedett vagyok vele. Mind a monitor mind a TV része hozza az elvárt szintet. Csak ajánlani tudom....
Poles
2011.05.22.
Szerintem is kiváló! 😊
Szerintem is tökéletes termék! Mind a monitor, mind a tv funkciója kíváló. A digitális adások földi antennával simán bejönnek, jó a tunere. Korábban sok rosszat hallottam a TN-esek betekintési szögeirõl, de szerencsére kellemesen csalódtam! 😊 Csak ...
Dávid
2010.07.16.
Szuper jó!!!
A nem szakembereknek is könnyen kezelhetõ,érthetõ menûrendszere van.Szép kivitelû,nagyon jó kép van rajta,kategoriájában csak jót lehet mondani róla.Örülõk ,hogy ilyent vettem.Mindenkinek jószivvel ajánlom.Én tv-ként használom....
kikelet
2010.07.09.
Szép is, jó is. 1 másik dimenzió. 😊
Nagyon jó cucc, nagyon jó árban. Meg vagyok vele elégedve. Xbox360-al szinte életre kel. 😊 Tv része is nagyon jó. ...
Azt hiszem meg is beszeltuk ......
ゾルターン
Persze a 128K MP3 is tök megfelel mindenkinek, aztán hallgasson csak 1x valami értelmes formában jó zenét egy jó hangfalon vagy fülesen, egy részük igényei egybõl nõni fognak.
A Dell egyszeruen helyet csinal az uj termekeknek ... manapsag mar a min. elvaras a 24" es mindegy az hogy jatek film vagy munka .... eppen ezert esett a 23" ara ennyit hogy vegyek mert e nelkul szinte eladhatatlan .
ゾルターン
Akkoriban annyiért is kiváló vétel volt. Ennyit változott a piac.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ゾルターン