PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nincs kedvem 200km-t utazni ezért. A vissza útról nem is beszélve.
Közben felfedeztem, hogy nemrégiben volt szó errõl a monitorról. Az alapján tényleg elég jó lehet, a maga kategóriájában!
Tervezek beszerezni egy ilyen szépséget! monitor
Nyugtassatok meg hogy megéri a pénzét! :D
Írnátok nekem egy 22"-os monitort legfõbb képen játékra 30k huf körül ipon.hu-ról?
És ha elhetséges elõre fele valamennyire lehessen dönteni. Elõre is köszi.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
am sztem meg nyugodtan vehetsz fullhd monitort, mert én a 4870-el elvagyok szinte mindennel natív felbontáson, max nem kell ultrahiperszuper grafikán játszani, meg ilyen felbontáson 8xAA sem kell.
All hail the double x!
www.smart-bus.hu
Saor Alba
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ゾルターン
www.smart-bus.hu
ゾルターン
Ugy szeretnem megoldani hogy a kisfiamnak a Benq 2420HDBL-t ravarazsolnam az agy vegere ezzel
Mivel az agy vegeben nincs hely a speaker-nek ezet gondoltam arra a megoldasra hogy magara a kijelzore rogziteni ha van ra valami megoldas.
ゾルターン
gurubfree: Vaterán nézted? Én is ott vettem asszonynak laptophoz, tele van ilyen vackokkal :)
Azt viszont nem tudom mennyire kompatibilis a PS3-al, mert USB-s, nem szabvany audio csatlakozokat hasznal. Ez egy PCnel nem akadaly, de hogy a PS3 az USB hangeszkozoket hogyan kezeli, azt nem tudom.
ゾルターン
ha falon van akkor meg a falra kell feldobni :)
All hail the double x!
Nem tudom hogy letezik e ilyen ( talan a Dell gyart a monitojaihor )
Olyan speaker-re lenne szuksegem amit valami modon lehet rogziteni a monitorra . A hely mindegy >> gondolok a monitor oldalara vagy aljara . <<
Ha latott mar valaki ilyen megoldast es tudja hol lehet beszerezni megkoszonnem ha megosztana velem.
Elore is koszonom
ゾルターン
[merlinw.org]
[merlinw.org]
LG-hez nem kaptam...:( Mocskos smucig disznók :D
Egy valami megtanultam...zongoralakk-ra festett monitort az életben többé nem veszek.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Mert ha földelési problémák vannak a házban (ami szinte biztos), akkor két más fázisból eredõ aljzatnál lehetnek gondok. Ezt ugye akkor látni jól, amikor összekötöd a gépet meg a monitort, hogy ívet húz a kábel.
Esetleg próbáld meg mind a kettõt földeletlen konnektorba csatlakoztatni. (csak ilyenkor a gépházat ölelgetve ne fogd meg a gázcsöveket, mert csíp)