PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
egy TV-s LCD-t akartam, de ez a 913P+ elég jónak tûnik. Megtámogatom egy Logitech X-230 hangfallal meg egy Winfast TV2000XP Expert kártyával, (most szereztem szinte ingyen)
remélem sikerül összecsapni így egy TV-s LCD-s cuccot.
jah már csak a gép hangtalanítása van hátra 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Nem sulinetben kell.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
21"
8 ms
900:1
300 cd/m2
178/178 fok
1600*1200
PVA (8 ms-al nem S-PVA-nak kéne lennie?)
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
GanXstaZolee#2709
Én gyári dvd-ket is kipróbáltam és eléggé kijöttek rajta a hibák.Persze fimtõl is függ,egyiknél jobban a masiknál kevésbé jön ki.
Tft-re szerintem hd dvd felbontás kell,na azon már elég jó tft-n is 😊
Es nem csak az áttömörités miatti hibákat hanem azok a filmek sem tul szepek amiket jo szarul pixeles képpel csinalnak meg.
Ja es amig nem lattam filmet 16:9en addig én is elveztem a 4:3at. Addig...
GanXstaZolee#2709
ezt tetszett.
A legalapabb tft monitoron is élvezhetõ egy dvd film minõsége.
egyebkent sem jók annyira a nem high end tftk dvd nezesre.
dvdhez inkabb 16:9es tvt vegyel. Azon üt minden film. 😊
GanXstaZolee#2709
minõségére hasonlít?Ez vmi beállítási probléma?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Viewsonic monitorom VP171s 8ms pixelhibás lett. Asszem 3 pixel adta meg magát, mindig feketék. Szerintetek ezt kicserélik?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
csakmert ahogy nézen olyan panel van a 910MP-ben mint a 913N-ben 😉
szóval ha változás van, akkor a pontos adatait megtudja mondani valaki a jeleleg megvásárolható 910MP-nek? fényerõ, stb.
lenne kérdésem! melyik monitor jó, ugy 80e forintos ár körül?
meg azt hallottam, hogy tftnél nem számít az, hogy hány hertzen fut, mert más tecnológiával vannak gyártva, mint a sima monitorok, ez igaz? tényleg nem számít, hogy 60Hzen vagy 85Hzen megy a monitor?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
100k körül = 913N
120k körül = 930BF
140k körül = 193P+
aztán ha sikerült dönteni jöhet a vadászat mert mind3 monitorból iány van jelenleg 😞
Megéri-e sacc 70%-kal többet adni egy xVA panelért? Tud-e annyival többet?
(Sams.913N vs. Sams.193P+ S.E.X.-ben)
90k vs 154k
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ha nem kellene azt is néznem, hogy mit kapok azért a pénzért.
(913N vs 193P+)
Ha grafikai melóhoz is használja,akkor már nem árt egy PVA paneles,de szvsz még ahhoz sem alapfeltétel,mivel pl az én tft-mnek ugyanolyan szép színei vannak mint a régi crt-mnek.(a mostani tft-m ,meg a régi crt-m is samsung)
Tehát szerintem se olyan rosszak ezek a TN panelesek,ahogy néhány helyen írnak róluk.
Megtehettem volna én is hogy veszek egy újabb tft-t de nem allt szandekomban erre 100e forintnal többet költeni. A véleményem meg leírtam alább ahogy nezem Borg is hasonlókat tapasztalt.
Borg: nekem semmi bajom a talpával joaz 😊 dönteni meg nem is volt rá késztetésem, 1x beállítottam ahogy nekem jo es kesz. Nekem CRThez kepest sokkal szebbnek tünik a képe szinei stb. és aki eddig látta mind csodalkozott pl wow, bf2ben milyen képet ad.
Ph-n lehuztak a külsejét is amikor tesztelték szerintem az is teljesen rendben van.
GanXstaZolee#2709
direkt odaírtam, hogy szerintem
sajnálom ha nem tetszik ha leírom a véleményem, de ettõl még lehetne kultúráltan is fórumozni