14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#4583 azért mondom ha játszani kell és filmetnézni és nem zavar a TN panel akkor jó választás a 223bw 60e vagy 226bw 70eFt -
juzosch #4582 Írtam is hogy wide kell. -
#4581 ezek WIDE monitorok
vagy neked 5:4-es kell?
mert az van 19collos Samsung 931BF 2ms játékra tökékletes 50eft
nekem is ilyen van -
juzosch #4580 Nemtom a 20 colon mi nem érthető.
De azért köszi, elgondolkozok ezeken is. Ha képminőségben még jobb is, a nagyobb méret mellett, mint mondjuk egy 2032BW, akkor lehet arra szavazok, de piacgazdaságban kétlem h ugyanolyan árban minden jellemzőben jobbat kapnék. -
#4579 jobb képminőséget tudnak ugyanabba az árba -
#4578 én is láttam LG-ket elég a jók ezek a másik korea hgyártó cucca is
vannak olyan típusok amik ugyanabban az árban még talán jobb képest ios tudnak mint a konkurencia -
#4577 vettünk a cégnél pár LG194WT-t a napokban
nagyon szép képe van ahhoz képest, hogy TN
és a fekete is végre fekete -
#4576 vedd meg ezt vagy 226BW a jobb panellel szereltet
vagy baj ha jobbat kapsz a pénzedért és nagyobbat és márkásat is? -
#4575 programozáshoz nem értek pl. -
#4574 hát pedig ha tudnád, hogy csak arra várok, hogy valahol megfoghassalak :DD -
juzosch #4573 az már kicsit nagy. 19-21 között keresgélek. Ott mi a legjobb?:) -
#4572 223BW -
#4571 Samsung 223BB kereken 3évvel 60eFt játékra jó és filmetnézni is 2ms és 22coll ennyit megér dvi is van rajt -
#4570 te meg ne nézzznak egyből
-
juzosch #4569 Melyik a legjobb kb 20colos monitor kb 60ezerért? Szélesvásznú.
Több válasz is jöhet:) -
#4568 akkor legközelebb egyértelmübben kérdezz -
#4567 az a lényeg a 2képen összesen 2dvi kimenet van az egyikent +4 érintkezövel több tüskés megy rá
ez volt a kérdés mi cél szolgál a 4 tűsi -
#4566 nagyon szubjektív kinek mi a jobb -
#4565 + az LG-nek nagyon szép képe van
- az alap 194WT-nek nem állítható a magssága
-
#4564 akkor a saját szemednek kell hinned -
#4563 azon is csak 1 van
sazl Maszka nem rám kell haragudnod -
#4562 Szinte mindenki kínában gyártat... -
#4561 ez hűlyeség
mert amit koreában gyártanak az minőségi
samsung ráállt indonézis és malaysia utána most meg az olcsóbb cuccait kinába gyártja
amúgy Samsung az No1 akkor a legjobb ha Made In Korea -
#4560 Mondjuk az LG monitor az kaputt, de kiszolgálta az idejét :) -
#4559 Hogy az LG jobb lenne az hülyeség. -
#4558 Azért kérdem, mert a személyes tapasztalataim nem biztos hogy általános érvényűek. És mivel más azt állította, hogy az LG jobb, ezért kíváncsi vagyok, hogy mi is a helyzet. -
#4557 akko' meg minek kérded??? Nem vagyok szagértő volt LG monitorom 10 évet kihúzta. Volt LG cd olvasóm sose sz@rt be.
Most van Samsung monitorom, billetyűzetem, egerem, dvd íróm, tv-m és telefonom szuperül működnek (kop-kop-kop). Szóval a Samsunggal senki nem jár rosszul. -
#4556 Igazából megmondom, hogy ennek ellenére nem igazán hiszek a goldstar utódban (LG), mert volt LG monitorom, 1 év alatt tönkrement, volt LG cd íróm, 4 hónap alatt tönkrement, koliban szobatársamnak 3 év leforgása alatt 2 LG monitora adta be a kulcsot. (Azóta egy Samsung monitorom van, idestova 6 éves és semmi baja).
De van egy ismerősöm, aki válltig állítja, hogy az LG jobb minden tekintetben a Samsungnál. Ezért szerettem volna szakértői véleményt hallani. -
szopimalac93 #4555 Sziasztok!
Vissza olvastam néhány oldalnyit ebben a fórumban és mostmár csak két monitor maradt a tizensokból amiket nézegettem!!! A két versenyző az LG L194 WT DVI-s wide, a másik a Samsung 940 BW DVI-s wide. A kérdés nem csak az hogy melyiket válasszam, hanem hogy ha valakinek van ilyen a tapasztalatát megírná, nagyon megköszönném! A másik kérdésem az lenne hogy van-e valakinek tapasztalata az online boltokból vásárolt monitorokkal. Tényleg ingyen van a szállítás az országban bárhová, és minden rendben van -e az árúval mire megkapom? Kicsit idegenkedem ettől a vásárlási módtól, bár utánvéttel kell fizetni a futárnak. -
#4554 Asszonta' erre a kérdésre az egyik boltos: Tökmind1, az egyiket Koreában az utca jobb oldalán, a másikat a bal oldalán gyártják... -
#4553 Szerintem a Samsung. -
#4552 Melyik jobb minőségben/teljesítményben/tartósságban: a Samsung vagy az LG? Csak a szakértők véleményét szeretném kérni! Köszönöm. -
a 2 képen kérdeztem mi a különsbség a 2 DVI-nél
Inquisitor válaszolt is elötted ha elolvastad volna -
#4550 talán abban hog csak a baloldali dvi
szerintem Maszka, ezek után áss egy gödröt és feküdj bele
kicsit revidiálnám a helyedben azt, hogy tannácsokat adok itt a hw-ban :))) -
Inquisitor #4549 Felső az DVI-D, nem lehet analóg átalakítót beledugni, de DVI-I végű kábel nem megy bele, míg az alsónál igen. (Se DVI-YpRpB komponens átalíktó se megy bele.) -
Inquisitor #4548 Naaa, azért egy 22"-os monitoron, amin kis híján akkora a 16:9-es kép, mint a 72 centis, de 4:3-as tévémen, amikor mozizik az ember, akkor nem egy ember nézi ám szemből! Normális tévékben nem véletlenül NINCS TN panel. -
PunkZoli #4547 ez csak egy dvi:P a másik az analóg -
#4546 monitor szemből szokás nézni nem srégen vagy oldalról -
#4545 miben különbözik a 2 dvi kimenet?
-
Inquisitor #4544 Az (volt) a legtisztább amikor garijegyet kapsz a monitorhoz és el kell vinned a márkaszervizbe, mert akkor nincsenek közvetítő emberek, ahol elakadna a dolog, és akkor tudod, hogy a márkaszerviz sara vagy sem a késés. De mostanában egyre kevesebb monitorhoz jár ilyen garilevél, meg törvény szerint a boltos dolga furikáztatni, abba nem gondolt bele senki, hogy ez a vevőnek is sok esetben nem előny ... ez van.