PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna ilyen nincs. :)
Az enyém 1680x1050-es felbontást tud, 8ms-os (nem látok zavaró utánhúzást egyik játékban sem) és MVA paneles. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele... :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy hegyvidéken lakok, de olyan nagy hegy nincs. Birka sincs mondjuk.
De ha az autóvezetõk is számítanak, akkor köztük van pár birka.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
és ha az alföldön lakik? <#banplz>#banplz>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Menj félóránként az ablakhoz, és nézd a távoli hegyeket percekig stb.
TFT ugyanúgy kinyírja a szemed, ha 40centirõl nézed órákon keresztül.
Ez a CRT sugároz és bombáz sztem már urban legend. Régen a 14-es fekete-fehér csernobili monitorok biztos ilyenek voltak, de a mai CRT-kkel már semmi baj.
A legjobb moncsi olyan lenne, ami tud 1600*1200-at, 2MS (NEM G2G-en, hanem midig!!!) és nem TN+FILM paneles.
Sajna ilyen nincs. :)
Mingyá jön izb és leolt, de valahol igazam van. Ennyi pénzt egyszerûen nem ér egy olyan technológia ami még gyerekcipõben jár.
szerintem
Egyébként 15-ös vagy 17-es gagyi CRT-rõl nyugodtan válthatsz 940 BF-re!
Én viszont sokkal többet vártam a TFT -tõl mint amennyit nyújtani tud ezért az árért amit elkérnek érte. Az, hogy valami ami 70-100ezerbe kerül, nem is tud truecolort csak trükközve, és a felbontása kifingik 1280*1024-nél számomra iszonyat csalódás.
(az utánhúzásról nem is beszélve - amit érdekesmód senki nem lát rajtam kívül :))) )
Ne keseríts már.
Akkor mi a jó?
de ezt mintha már irtam volna, vagy nem? 87ért még mindig kapsz egy belinea-t... semmi értelme megvenni a béna samsungot..
Melyik fórumban találtál véleményt róla?
mert én ha meglesz a pénzem 1-2 hónap, ilyet fogok venni.
kiskerárak.hu/samung940bf
*Posse*T.W.D*
szóval samsung 940BF
paraméterek:
19'
700:1
160°/160°
75Hz
1280x1024
16.2 Mil. Color
analog+dvi
2ms(Response Time(ms)(typ.)-2(G to G)
bõvebb infó
93eFt akciósan a metróban.
crt-mnél biztosan jobb, de azért kíváncsi lennék mások, hozzáértõbb emberek véleményére is. játékra, filmnézésre, 2d-s graf. munkálatokra használnám.
*Posse*T.W.D*
Lol. Ha egy papírlapot vagy egy plüsfigurát nézel 30-60 centirõl napi 4-6 órában, az is rongálja a szemedet. Mert sokaknak a magas kontraszt bántja a szemét. A fényerõ viszont állítható.
A CRT-nél azért jobb, mert nem vibrál a képe, és nem fárasztja a szemidegeket ... elvileg. Persze CRT ellen felhozzák a sugárzást (ami új készülékeknél csekély és amúgy is hátrafelé ment, nem az user arcába), meg a porkilõvést, amit legtöbb modellnél rég megoldottak.
Azért akarok TFT-t venni, mert az nem árt a szemnek. Mostmeg kiderül, hogy mégis?
940BF-je tényleg nics senkinek?
látod csak írnom kellet és megjavult:)
Bsplayer?
maga a desktop milyen?
az is kékes?
vagy csak a videó?
kell lennie egy ilyen menünek,hogy RGB na ott nézd meg, hogy a red milyen szinten van...
Auto Image Adjust
Contrast/Brightness
Color Adjust: sRGB, 9300K, 6500K, 5400K, User Color
Information
Manual Image Adjust
Setup Menu
Memory Recall
A 2.-es gombal a kiválasztás, a 4-es 5-ös pedig a lopozás le-fel.
a monitoron kell lennie a power gombon kívül egy két gombnak vagy a moinitor feléd esõ részén vagy az asztal felé nézõ részen ami a monitor alján van.
gõzöm sincs hogy a moncsid menüje hogyan néz ki.így sajna erre magadtól kell rájönnöd..de kaptál hozzá egy kiskönyvet, abban minden benne van elviekben.
Nekem az LG monitoromon kívül van egy Samsung LCD tévém és annak jóval nagyobb a reakcióideje és mégsincs utánhúzás.Na erre varjál gombot....
én esténként úgy használom(pl mint most) hogy van mellette egy kis lámpa ami folyamatosan világít így nem vakulok meg...annyira<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Nem a 18-18."-os TFT felelne meg. Régebben gyártottak ilyet, de kiment a divatból.