14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#4823 minek autó beállítás mikor ott a dvi? -
#4822 csak 940B-t
http://www.samsung.com/hu/consumer/detail/detail.do?group=monitorsstoredevices&type=monitors&subtype=lcdmonitors&model_cd=LS19HAHESQ/EDC -
#4821 940BF-et nem találtam a magyar honlapon
-
#4820 én ezt szoktam állítani akkor nem olyan fényes
-
#4819 Ha a nagyobb képfrissítés jobban öregíti a panelt, akkor analóg monitornál miért ajánlott a 75hertz? Kíváncsiságbol állítgattam, talán a fényereje változott kicsit. -
zadorjan #4818 Most vettem meg a 931BF-em és nagyon tuti csak pár dolgot nem értek ???
Miért nem engedi az auto beállítást ás nem enged belépni egykét menüpontba pl nem lehet állítnai a kontraszt és kiés belépéskor kiírja a bal felső sarokban, hogy auto illetve digi ? És amikor ki van kapcsolva a gép a kék fény folyamatosan villog ?? Mit tudok ezekkel kezdeni ?? -
skampi #4817 köszi! -
Inquisitor #4816 Belinea 101920 has a 19 inch 8 ms (g2g) P-MVA (AUO M190EG01 V0) eller et 25 ms PVA (Samsung) eller et 20 ms MVA panel.
Magyarán megfelel egy 8ms-es TN paneles monitornak a sebessége, ellenben azokkal viszont tényleg tud 16 millió szint. Szerintem jó monitort kaptál. -
Inquisitor #4815 Többen kerestek égen/földön 940NF(?) jelű monitort, állítólag elég jó és nem TN paneles. Naná, hogy nem lehet kapni :(
A 940BF az tényleg rosszabb a 931BF-nél? -
Inquisitor #4814 "ez is nagyon fáraszto tud lenni, olvasni nem jo rajta. játszani viszont tökéletes,..."
Akkor vagy ...
... túl erősre van csavarva a fényerő/kontraszt (alaphiba gyári beállításon hagyni) ...
... vagy nem használ a T. user háttérvilágítást mellette, ami eléggé rongálja a szemet, lásd idevágó munkahelyi előírások. -
skampi #4813 valami hozzáértő a 4806-ra,ha lenne szíves! -
#4812 www.alacsonyarak.hu
itt van 931 bf -
#4811 nekem 225BW-m van most, elég régi, több mint egy éves, de szeretem bár Nerob-éhoz hasonloan ez is nagyon fáraszto tud lenni, olvasni nem jo rajta. játszani viszont tökéletes, még nem találkoztam olyan játékkal ami akár csak furcsán nézne ki rajta, minden ment mint a karikacsapás. soha többet normál képarányt :) 16:9, 16:10 rulz :) -
#4810 Samsung SyncMaster 931BF 223BW 226BW a jó vétel -
#4809 argep.hu
Nerob majd megszokod idővel :-)
Inquisitor a Samsung 223BW az 2ms-es
wide az filnézésre jó talán egyenlőre pár játék nem támogatja
netezni 2ablakba egyszerre jó lehet amúgy munkára nem javasolt
Samsung 931BJ jó vétel lehet még mindig
-
zadorjan #4808 Tudja valaki Budapesten hol lehet 931BF-et venni ?? Mert mindenhol elfogyott ! -
Nerob #4807 Helló beszereztem egy samsung 226 BW típusú monitort, gyönyörű színe van viszont iszonyúan fárasztja a szemem, 5 perc monitorba való nézés után a falon is a monitoromat látom. Gammát alig tudok rajta álíltani a brightness meg a contrast szinte semmit sem változtat. Ha valakinek van valami ötlete arra hogyan lehet bekonfigurálni rendesen ezt a monitort kérem segítsen. -
skampi #4806 üdv!
karira kaptam egy monitort,egy Belinea 101920-ast,aminek a válasz ideje elvileg 25msec.az lenne a kérdésem,h alkalmas-e ez játékra? -
#4805 köszi,akkor csak nem annyira tragikus a helyzet. Maradhat a wide. -
Inquisitor #4804 Ja nem 2232, hanem 223bw? Az 5ms, hát legrosszabb esetben előfordulhat, de még ott se hiszem, hogy annyit ferdítenének az adaton. -
Inquisitor #4803 Pfff. A weboldal nem a wide-ot nem tmogatja, hanem legtöbb oldal még 800 képpont széles monitorra (jobb esetben 1024-re) van optimalizálva. Ha bármilyen nagyobb felbontású monitoron nézed, akkor nagyítás nélkül üres a két szél, tök mindegy 4:3, 5:4 vagy 16:10 a képaránya. Mondjuk ilyesmire van kitalálva a képernyőelforgatás, ami igaziból PIVOT képes drágább monitorokkal jelentenek megoldást.
A játékok többségét meg (már ami alapból nem támogatja) meg lehet oldani szépen, van egy pár oldal ami csak ezzel foglalkozik. Ellenben próbálj meg szélesvásznú filmet (szinte összes igényesebb DVD film) nézni "normál" monitoron, akkor megtudod mi az az üres csík. ;)
A képfrissítés megadott adatai egy ideális esetre vonatkoznak, sose volt annyi, mint amit megadnak. De erősen kétlem, hogy a 2ms-es monitor valójában 10 lenne. -
#4802 Üdv!
Már nagyon tervezem a Samsung 223Bw megvételét, (ha végre lenne már a boltokban) de ismerősöm nagyon le akar róla beszélni,szerinte ne vegyek wide-ot.
Tényleg nem támogatja sok weboldal,játék a felbontását, és így marad üres rész?
Valamint azt mondta,hogy ténylegesen 10ms a válaszideje,ez is igaz? -
#4801 Samsung webkamera passzol Samsung monitorhoz :-)
-
#4800 Ez így van, nekem egy 1918s monitorom van, sima d-sub-os. Vagy én vagyok igénytelen, vagy tényleg jó a képe.:D Éles szép képe van szerintem, telt színek. Talán annyi hibája van, hogy alúlrol kicsit bevilágít a feketébe, de szerintem nem zavaró és kis részt is érint. Biztos van szebb meg jobb monitor... -
#4799 nekem is:)
Zodorjan: TN paneles monitorok a legolcsóbbak... nem grafikai munkára készültek, de otthoni felhasználó számára tökéletesen elég tud lenni -
zadorjan #4798 Tudja valaki, hogy mit jelent az, hogy TN panel ?? Mert most veszek monitort ?? -
#4797 nekem is Samsung 931BF van 4-5 hónapja kb :-)
meg vagyok vele elégedve DVI-n használom
D_sub-on zöldeses kicsit a képe de be kalibrálható -
skristof #4796 ez a felmérés inkább azt tükrözi, h melyik a legismertebb..
mindamelett megkaptam karácsonyra a samsung 931bf-et és gyönyörűséges :) -
#4795 931 bf-m van 2ms, 19"-os, tökéletes!!!!!!!!! -
#4794 Samsung 206Bw tuti monitor :) -
grims #4793 helo
Samsung 932BF-ről mi a véleményetek? -
Inquisitor #4792 Hát elég régen betürt pedig hozzán is a márka, bár a németek jobban szeretik venni. Pletyi szerint az EIZO-nak valami oldalági részlege ... persze olcsóbb monitorokkal.
(Bár a VisionMaster széria az minden volt csak olcsó nem.) -
Inquisitor #4791 Ez így nem sokat mond, például Philips monitorból lehetet kapni E (olcsósított) modelleket, annál sz*rabb csak a Daewoo monitorok voltak, de volt nekik P jelzésű DTP monitoruk, ami meg versenyezhetet az EIZO vagy Sony legdúrvább monitorjaival. Tudtommal most is 3 vagy 4 kategória van minden gyártónak, és mondjuk egy LG-ből sem az S jelzésű übergagyit hasonlítanám egy pl. Samsung 244T-hez ugye.
Ami NEC-ről regélek, az nem volt olyan árban kapható, hogy átlagember dönthessen melette vagy egy Samsung mellett. -
#4790 Azt is kötve hiszem hogy a Samsung jobb az Eizo-nál. -
#4789 Üdv!
Mi a véleményetek a [URL=http://www.samsung.com/hu/consumer/detail/spec.do?group=monitorsstoredevices&type=monitors&subtype=lcdmonitors&model_cd=LS22MEVSFV/EDC&fullspec=F]samsung 223BW 22"-os monitorról?[/URL]
Igen jó ára van (60 000Ft) dizájnos is.
Vajon szép,éles a képe? nincs valakinek tapasztalata vele?
Film,játékra kéne,ugyhogy fontos a minőség.
Jelenleg egy 17"-os belinea CRT-m van, de nagyon megtetszettek az lcd-k :) -
#4788 ez olyan népszerűségi lista is
de elmondom neked hogy a régi 15-éves Nec MultiSync monitorok a maga idejében 1 katasztrófa volt a Samsungokhoz képest
magyarul ég és föld volt a 2 közt a különbség
én vettem Samsungot 1999-ben hawer Nec-et és utolag nem bántam meg -
#4787 az milyen? ... csak dereng rola valami (Ilyama) japcsi mint állat gondolom -
Inquisitor #4786 Na jó, de pl. a DELL-ből volt pár szériahibás (becsikozódás), és mindkét gyártónak volt lutris paneles modelje is. Ettől még jók, de akkor is. A NEC meg ezer éve gyárt jó monitorokat, igaz itthon a jobbjai IBM vagy HP logóval fut, ehhez képest a lista végén vagyon.
A BenQ meg jó monitorokat gyártott, de mióta az Acer megvette a részlegeit, azóta az ezen a néven árult "izék" elég vackok.
A FuSi vagy a Belinea meg sose tudott a közép szint fölé evickélni. Asus meg csak azért fogy, mert Asus. De kb. annyira vennék tőlük monitort, mint hálózati cuccot. Semennyire.
IIyama meg rajta sincs? -
#4785 tökmindegy, lényeg a lényeg, samsung überel mindent amivel abszolut egyetértek :) meg még dell jöhet. ennyi :) -
Inquisitor #4784 Onnantól kezdve, hogy az Asus a második, a NEC-et meg előzi a FuSi, az Acer(!),a Belinea, na onnantól egy vicc ez a felmérés.