14419
  • NEOreg3
    lehet mégse kéne ezt a monitort erőltetni nvidiával, neten nagyon sok rá a panasz a limited rgb mód miatt, meg az alvó módból se tud gyakran felébredni :\

valami más monitor esetleg?
  • NEOreg3
    Sziasztok!

Dual monitor setupot szeretnék, belőle vennék kettőt.

Asus gtx 770 videokártyám van, kellene még valami kábelt/átalakítót rendelnem, hogy működjön a dolog, vagy elegek lesznek azok a kábelek, amiket a monitorokhoz adnak?
  • V43 1105
    Akkor kezdj el búcsuzni a C meghajtódként működő vinyótól
  • fapipa
    Köszi az idődet , rendbe jött egy Sentinel indítás után ...
    (de mos tmár tudom , az a Sentinel controll csík )
  • SzirmosSzisza
    Először ki kéne találni mi az a csík felette, mert alapból nincs ott, illetve a zöld pipa se.
  • pxxl
    ilyen stílussal ne várj megoldást
  • fapipa
    Win7 > start > számítógép C:/ meghajtó és pedig alapból ott van.
    Nem kérdést, megoldást várok - topik ide vagy oda, de azért kössz ...
  • SzirmosSzisza
    Mi az a csík felette? Alapból nem szokott ott lenni. Illetve szerintem rossz topik :D
  • fapipa
    Help !
    A C meghajtón 50% a szabad hely, mégis piros az ikon fölötti csík, mintha befagyott volna a 10% - nál ?
    ( próbáltam mindennel javítani , ... nem sikerül ... )
    Help
  • Novatek
    Létezik olyan monitor/tv ami ezeket tudhatja, vagy egy részét:
    -16:10
    -wifi
    -MHL
    -max. 24"
  • alyr2
    Én kb 2 hete vettem egy LG 22MP55 Ips led monitort 33ezerert. Semmi baja szep kepet ad.
  • Blum
    DELL P2414H
  • Hunter of Deer
    hi!
    nem tudom jo helyen irok e, de erdeklodnek hogy olyan 50-55k korul milyen monitort tudnatok ajanlani nekem. a lenyeg hoyg minimum 22-24" legyen es full HD ofc. (a mostani egy kb 5 eves 22-es LG de ez csak 1680-at tud, es nem tudom miert de egy picit vibral neha. paran azt irtak hoyg lehet a regi Dsub csatijat nem szereti az R9 270x karim)
    ty
  • Lacee86
    Fura, úgy rémlett, h DVI-nél ez a beállítás nincs. Na mind1, ha szép így a kép, akkor ne piszkáld. :)
  • Béluska74
    Van DVI bemenet oda is van csatlakoztatva a videokártyán is.
  • Blum
    "To (badly) paraphrase, sharpness tries to apply an edge to borders; but in doing so it can give a less than natural effect (often a halo) if set too high, it is "guessing" what the border should look like. If the source is good then Joe Kane believes sharpness should turned right down, I have to say that I agree with this. If the source is very "soft" (e.g. VHS), then an appropriate amount of sharpness can be set, without making the picture look false."
  • Lacee86
    Élességet állít, de csak analóg kapcsolat esetén... Nincs DVI (digitális) csati a monitoron?
  • Béluska74
    Hello! Nemrégen lecseréltem a monitoromat eddig egy olyan hatalmas nagy képcsöves kb 25 kilós gyönyörűség állt az asztalon most pedig egy roppant szexi LCD monitor terpeszkedik el rajta. Nézegettem a beállításokat,de egy valamire nem leltem magyarázatot. Mi az a SHARPNESS és mire jó. Azt vágom,hogy az élességgel van kapcsoltba,de hogy mire jó azt nem tudom. Jelenleg nullán áll és szép így is a kép. Csak érdekel valami monitorguru véleménye is.
  • RedRiot
    Sziasztok!
    Kb. ötéves LG monitor a köv. hibát produkálja:
    -gép bekapcsolása után nem sokkal eltűnik a kép: nem kapcsol ki a monitor, a led továbbra is zölden világít, és nem jelenik meg a NO SIGNAL felirat sem. Csak elsötétül. Utána ki-be kapcs után van hogy egy másodpercre bevillan a kép, aztán sokadik bekapcsolásra működik. Mi hibásodhatott meg? Érdemes új monitor után nézni?
  • Hegi90
    ez alapján se sikerült szétszednem :/
  • Blum
    DELL U2412M
  • Hegi90
    Sajnos én is ettől féltem.
    Mi mostanság a legjobb ár/érték arányú a 24 colos IPS-esek között?

közben találtam egy manualt amiben le van írva hogyan kell szétszedni az ilyen talpakat, ha valakinek már nem lenne meg a cd-je (mint pl nekem) ha hazaértem kipróbálom és újra összerakom. Szállítani mókás dolog volt így a nyakával együtt :)
  • Blum
    Nem latok en itt problemat. Ez egy olcso,nyeszlett monitor (nekem W2253 van,hasonlo ehhez es ugyanilyen instabil hulladek) nem kell rajta meglepodni,hogy nyeklik-nyikorog stb.

Amugy kosz a videot,mostmar mindenki erteni fogja,hogy miert szoktuk inkabb a DELL-eket ajanlani. Azokkal nincs ilyen problema. :P

Azt a tarto reszt meg ne is akard leszedni,mert szerintem egyben van a monitorral (nalam is csak a talp jon le).
  • Hegi90
    annyira fura egyébként az állványa, hogy nem is tudom szétszedni rendesen. A talpát le tudom venni, de a tartó függőleges rész nem jön le sehogy, félek eltöröm ha jobban erőltetem...
  • Hegi90
    rossz videót linkeltem, bocsi

• Hegi90
    Ilyen problémára valaki tud megoldást? Kb ugyanez a monitorom van (panel lehet mást, most nem vagyok a közelében hogy megnézzem a típusát, de mindegy is), ugyanezzel a problémával. Ha nincs kitámasztva valamivel, és olyan asztalon használom, már gépeléskor is berázkódik, kurva idegesítő.

• TomStorm
    tárgytalan..
  • TomStorm
    Üdv.
    Van egy DVI-VGA kábelem.Van még egy VGA-DVI átalakítom,ha ezt csatlakoztatom a kábel VGA részéhez akkor lesz DVI-DVI kábelem ugye.De a kérdés,hogy veszít így a minőségből az átvitel?Megkapnám így is a Full-HD képet?
  • rvn
    Hello. Olyan problémám lenne, hogy a monitorrol windows alatt eltűnik a háttérvilágítás. Boot alatt' windows töltésnél semmi gond ha bejön a win 1,2 mpn belül eltűnik a háttérvilágítás és csak nagyon sötétbe látszik, hogy van ott valami, mi lehet a baj?
  • Lacee86
    Ez szép és jó, csak gondolom a fizetés itt is egy nagy nulla... Nem véletlen éri meg a Samunak itt bővíteni.
  • bertino
    A jászfényszarui üzemcsarnokban LED LCD és plazma tévék, valamint monitorok készülnek majd.
  • Dobronski
    Nem lehet hogy zavarja valami a kábelt? Nekem a DVI kábel mellett ment el a gépnek a tápkábele, és homályos volt a kép. Szeparáltam, semmi baja.
  • Blum
    Ezt is megveheti,korrekt darab.
  • Coral Springs
    Ezt a hibát amúgy kb egy hónapja csinálja, előtte kb 2 évig nem volt semmi ilyen jellegű probléma.

Javítás: A második felbontás 1440x900 akart lenni az előző hsz -ben.
  • Coral Springs
    Mi okozhatja hogy beremeg a monitorom képe ? 1-3 (esetleg több, de ez változó) másodpercenként, 1680x1050 -es felbontáson, 1400x900 -ban például nem csinálja. Jelentős nagyságú remegés, tehát zavaró.
  • pointer4
    Csáó, haveromnak kellene ekkora monitor, eddig az árkategóriáig el tud menni.

http://ipon.hu/webshop/product/samsung_s27d390h/613387

Balatonra rendelné postán, és vakon tud csak vásárolni sajna.

Van olcsóbban, ilyen minőségű megbízhatóbb más ajánlat, vagy kicsit többért sokkal jobb?
  • Blum
    Nem lenne rossz,csak nem ennyiert.
    Elegge fapados es nyeszlett. Mondjuk 35k-ert meg jo is lehetne,de tekintve,hogy 50k korul DELL S es U szeriat is lehet kapni ugy mar felejtos.

Azert a lentebb linkelt monitorok mindegyike egy kulon dimenziot kepvisel mar ranezesre is.
  • Risu Führer
    egyik haverom az lg-től ajánlotta a 23MP65HQ-P-t.vélemény?
  • Blum
    Hi!

Dell U2312HM silver - 53.800 Ft
    Dell S2340L - 48.800 Ft

U23-at jobban ajanlom. Ha meg aprilisban megveszed a monitort,akkor a monitorgurunal ajandek kalibralast is kapsz.
  • Risu Führer
    üdv.szeretnék monitort venni 40-50 ezer forint körül.az egyik ismerősöm ajánlotta ezt az ips panel technológiát, nem tudom azok a monitorok most milyen árban vannak.legyetek szivesek ajánljatok egykét monitort.köszönöm szépen.