14421
  • ShaiHulud
    2494LW-t nem ajanlom a HS es HM viszont jo. ha esetleg mas is erdekel mitn samsung (van itt olyan?:P) akkor tudom ajanlani az lg w2363v -t is(bar ebben van par funkcio ami felesleges es emeli kicsit az arat, viszont kepileg es designilag nagyonszep) ha sok penzed van akkor pedig EIZO monitort vegyel :)
  • Rainbow15
    Edigital-nál szeretnék vásárolni, max 45k-ért, ami van készleten győri üzletükben.
  • ShaiHulud
    mas a meretarany ugyebar, a fullhd szelesebb de laposabb, mitn a 16:10es. amugy csaloka ez a video, mert a full HD-s monitornal itt nem 16:9es felbontasban megy a jatek, vagyis ott van a ket szelen ket vastag fekete sav, ami optikai csalodast okozhat.
  • pxxl
    23-as akkor samu 2333SW, 24-es nél meg samu 2494 LW, HS
  • Rainbow15
    Értem, akkor nem lehet nagy gond.
    22"-es (21,5-ös??) FullHD-t nem szeretnék venni, ha tényleg ilyen pici. 23"-as FullHD-ről viszont akkor nem biztos, hogy lemondok.
  • SötétBarom
    Én pl a BC2-t 1600x1000 körülin tolom, mert a natívot nem bírja el a 4850, és teljesen faszán néz ki, nincs vele semmi probléma.

ME2, L4D2 simán elmegy natívon is.
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem itt azt mondta egy segítőkész atyafi, hogy a 22" és a full hd nem túl jó elképzelés. :D
  • Lacika 79
    Samsung P2270HD-ről mi a vélemény?
  • Rainbow15
    A 22 és a 21,5" között tényleg ekkora méretbeli különbségek vannak, mint itt?
    Ami FullHD-s és "22"os ", az valójában 21,5-ös?
  • Solten
    Nm. A 4850 azert szerintem sok jatekkal elbir full HD felbontasban.

"Nagyon romlik a minőség, ha visszaveszem a felbontást?"

Paneltol fugg, de a nagyontol messze van. Tehat kb. alig eszrevehetoen homalyosabbak lesznek az elek, stb., valamilyeknel eszre se lehet venni. Amugy a monitor kiszolgal par evet (jo esetben), jol johet ha erosebb VGA-t vasarolsz a kesobbiekben.
  • Rainbow15
    köszi
    és a FullHD vs nem fullhd kérdésemre tudsz válaszolni? Érdemes-e ilyen VGA-ra ekkora monitort venni, ha játszom is? Nagyon romlik a minőség, ha visszaveszem a felbontást?
  • Solten
    link
  • Rainbow15
    Korábbi típusokról nem írtak rosszakat. Tudom, hogy nem egy nagy márka, de olcsó, és nem csak vga csati van rajta.
  • Solten
    Hello. Ezekhez kepest a Benq is csucsmarka.
  • Rainbow15
    Hali
    Valószínű ez lesz a kiválasztott, a DVI és az ára miatt.
    Van még egy ilyen is, a HDMI és az ára miatt, és ez már 23"-as. Ezzel az a gondom, hogy FullHD-s. Nem tudtok meggyőzni, hogy a 23"-at vegyem? Netezem, de játszom is az újabb játékokkal, az alábbi konfigon.
  • JSbyMSI8800
    ABenQ-hoz nem adnak hozzá DVI- kábelt? Külön kell venni ?
  • JSbyMSI8800
    Hát igen arra nincs garancia, de mondjuk ezt eltekintve kicsit nagyobb a felbontása meg van benne Dvi kimenet, jobb mint a samsung, csak hát nem tudom hogy a BenQ monitorok milyenek, nekem most is egy 15'-os crt-s Samsung van és elég jó, tehát a BenQ-ban mint márkában nem vagyok biztos
  • somdav95
    mármint benq-nál..
  • somdav95
    pixelgari nuku
  • Solten
    Hi, ketto kozul a Benq.
  • Lacee86
    Hát paramétereiben BenQ sokkal jobb, de nemtom mennyire megbízható márka...
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!
    Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek melyik monitor a jobb BenQ G920WL vagy Samsung 933SN melyik éri meg jobban? csak az a baj nem költhetek többet monitorra.
  • Lacee86
    Hát a fényereje ennek 400, a maiaké asszem 300, nemtom h ez számít-e. Meg 100W a fogyasztása ahogy nézem, ami lehet ám h nem sok egy ilyen 24-es dögtől, csak az én 22-esem 45W-ot fogyaszt, ahhoz kicsit soknak tűnik. Nekem csak ezek a kérdések merültek fel.
  • Calver
    45k-ért én lecsapnék rá. ipon teszt a cuccról
  • BenceYCE
    Találkozott már valaki olyannal, hogy a gyári monitortalp nyaka és a vesa falitartó csavarhelyei közé illeszthető betét pivot funkcióssá teszi az eszközt? Talpcsere nem ér :)
  • eddie
    Sziasztok!Szerintetek megér ez 45 ezret? Samsung 24" 2493 HM.Előre is köszi a választ.
  • fery02
    Na, végülis megoldottam én ügyesen szerintem a magasság állítási problémámat a 2494 HS-em esetében:

Vettem egy magasság állíthatós forgószéket.
    Amúgy is akartam már venni egyet. :)

Amúgy hogyan lehet neki beállítani, hogy ne nézzen mást, csak is Digitális forrást?
    Mert MagucTune-ben beállítom neki "Source Select"-nél, hogy "Digital", de sokszor van, hogy újraindításnál végignézni szép ráérősen, sorban a forrásokat és valahogy mindig a "Digital"-t ellenőrzi legutoljára. :D
  • Lacee86
  • pxxl
  • Dobronski
    Nyelvtan órát nem akarsz venni?
  • biliard10
    Az lg vedd én is aszt vetem egyszeruen tökéletes
  • Solten
    Acer monitor op.rendszerrel, WiFi-vel.

Valami micro-linuxot hekkeltek ra? (pl)
  • Solten
    Ja, de akinek ez nem eleg, az hasznalja a monitoron levo jack-kimeneteket (ha mindenaron HDMI...).
  • pxxl
    jajaja 2x3W :) sok értelme van, de hát mind1. inkább az 5.1 :D
  • mochee
    Remek, köszönöm a segítséget mindenkinek, elhatároztam magam a Samsung 2494HS mellett.
  • Calver
    2494HS-el nem lesz gondod, mivel van rajta egy jack dugó - onnantól kezdve meg fogod magad, veszel egy jack->RCA átalakító kábelt, rákötöd hifi-re és ollé - van jó minőségű hangod, nem pocsék minőségű, mint amit beépített hangszórók adnak.

btw megnéztem, látom h hogy szopatja MS az xbox360 vásárlókat akik nem akarják megvenni a saját 50$-os HDMI-DVI átalakítójukat, kedves. mondjuk nem számoltak az emberi találékonysággal
  • Solten
    80000: 1 az kamu, dinamikus kontraszt lehet (tudja ezt mar szinte minden monitor, semmit nem er). Miben jobb a HS? Komolyabb minoseg, panel ,elektronika, HDMI, hangszorok, pixelgari, nagyobb.

38k-ert mindenesetre nem rossz ez az Acer.

• mochee
    Ja bocs, olvastam egy cikket róla aztán eszerint van benne mégis.

Amúgy nincsen rajta, USB van meg netkábelnek való.

Viszont ez jó lesz, akkor inkább ezt veszem, legalább normális cikkek vannak róla ahol dicsérik.
    Kinézetre amúgy sokkal jobban tetszik a BenQ, de hát ez másodlagos szempont.
  • Solten
    Van rajta, ketto :

• SzocsA
    amit solten belinkelt annak 20 kilóval több mint az acer V233HABD mi a különbség?
    az acernek 80000: 1 es a kontrasztaránya! a samsungnak meg 1000:1 es de van pixel garancia HDMI és 1 collal nagyobb!
    ez 20 kiló? különbség?