14419
  • Dobronski
    Van aki +10-20ezret kiad, hogy legyen a monitoron DVI csatlakozó... élesebb lesz a kép, szebb színek stb... meg digitális a jel.
  • SigS
    Bővebben?
  • Dobronski
    Megéri.
  • SigS
    Mi a nagy különbség a VGA és a DVI csati között? Most vettem egy BENQ 2222-est, és érdeklődnék hogy megéri-e azt a 2000 Ft-ot hogy DVI kábelt vegyek hozzá? Lesz valami látható változás tőle?
  • Peetboy
    Nézegettem a monitorokat. Az olcsóak mind TN panelosok. Az SPVA panelesoknak jobb a feketéje és a látószöge, de azok 100 felett vannak. Tudtok olcsóbbat is?
  • stickfa
    Szerintem is így lesz,mert messze a legolcsóbb és most kevés a cash!!!
  • stickfa
    Arról legalább van teszt!!!
  • GPx8
    Ilyen monitora van vkinek?
    LG L1942T-BF
  • hungary27
    Asus VH222D ről tudtok valamit?
  • Solten
    Te majd keszitesz rola...
  • stickfa
    Teszt azon az oldalon sincs sincs!
    Két felhasználói értekelés van,mind a kettő 10/10-es
    Az átlag pedig 8,9*,mert ebben már benne van a szakmai értékelés is!
    TESZTET AKAROK!!!
  • stickfa
    Mint ahogy Neked!
    Nincs fordító az oldalon???
  • Calver
    hogy áll a svéd nyelvtudásod?
  • stickfa
    Kösz az infót,de az az igazság,hogy az alapvető tulajdonságaival tisztában vagyok.
    Nekem egy komplett leírás kellene,vagy fórumos cucc,esetleg személyes tapasztalat!
    De,azért köszi a segítséget!
  • hungary27
    nincsmit
  • stickfa
    Sziasztok!

Az ACER V233HABD (37 ezerért)monitorról nem találok a neten sehol egy normális leírást.(sőt,semmilyt sem)
    Valaki ez ügyben nem tud segíteni???
    Ha,az átlagos szintet megüti,akkor valószínű az ára miatt ezt választanám!
  • pxxl
    én meg nem játszottam :)
  • Dobronski
    Nekem Beta-ban volt ilyen. :)
  • Lacee86
    Basszus, akkor csatlakozom, velem is megtörtént vmelyik nap ez. :)
  • pxxl
  • hungary27
  • SötétBarom
    Ezt írták a topikban többen, is - és mindenki pixelhibának nézte, és pánikolva lépett ki :DDDD
  • tmisi
    Rohadt Battlefield:BC2 majdnem a szívbajt hozta rám tegnap, jobb alsó sarokban megjelent egy fehér pont, azt hittem pixelhiba. Kilépve viszont már nem volt sehol.
    Bár feltűnt hogy a töltőképernyőnél sem volt, így egy grafikai bug lehetett.
  • Solten
    Tapasztalatom nincs, de 23" + full HD + DVI, 37k-ert... Eleg jol hangzik.

Ez se rossz: link
  • stickfa
    Mondjuk az Acerre nincs pixelgari!
    Viszont van dvi!
  • stickfa
    Sziasztok!

Továbbra is kérdésem,hogy az ACER V233HABD (37 ezerért)megéri-e,vagy valakinek személyes tapasztalata van-e esetleg.
    Most egy 17" Acert használok,már vagy 3 éve és megbízható!
    Főleg az ár miatt választanám,mert ez 37 eft körül van.
    Amit még kinéztem LG w2363v 58 eft,a másik pedig a Samsung 2494 hs 57-58 eft.
    Durva árban a különbség, és ha az Acer csak kicsivel rosszabb,mint a másik kettő akkor inkább az Acer!
  • ShaiHulud
    ha megfigyeled a szohasznalatomat, nem veletlenul irtam ugy, hogy FELTEHETOLEG.
  • Dobronski
    És honnan tudod, hogy pont az a jobb? Nem mindig a drágább a jobb.
  • hungary27
    Asus VH-222D ről mit mondtok?
  • ShaiHulud
    nah samsung oldalarol leszedhetok a felhasznaloi kezikonyvek ahol reszletesebb a muszaki jellemzok leirasa:

2494LW/SW konyve
    2494HS/HM konyve

ebbol az jon le hogy az LW/SW/HS ugyanazt a panelt hasznalja, de a HM egy teljesen masikat.

LW:

Méret 23,6" széles képátló (59 cm)
    Kijelzőterület 521,28 mm (V) x 293,22 mm (F)
    Képpontméret 0,2715 mm (V) x 0,2715 mm (F)

HS:

Méret 23,6" széles képátló (59 cm)
    Kijelzőterület 521,28 mm (V) x 293,22 mm (F)
    Képpontméret 0,2715 mm (V) x 0,2715 mm (F)

HM:

Méret 24" széles képátló (61 cm)
    Kijelzőterület 531,36 mm (V) x 298,89 mm (F)
    Képpontméret 0,2768 mm (V) x 0,2768 mm (F)

mas a panel merete es a keppontmeret is ergo nem lehet ugyanaz a panel a HM ben mitn az LW ben :) tehat nem csak azert dragabb a HM mert van benne pivot mode meg par extra, hanem feltehetoleg a panelja is jobb.
  • ShaiHulud
    nah azt nezem hogy samsung honlapja szerint az lw es a hs egyezik meg meretben (23`6) de a hm az mar 24-es szoval akkor elkepzelheto hogy az lw es a hs egy rosszabb panelal van szerelve. de az ipon teszt igy is erdekes mert ott az lw es a hs van tesztelve es elteroek az eredmenyek.
  • ShaiHulud
    ha ugyanaz a panel akkor nem lehet kisebb :) muta hol talaltad.
  • Dobronski
    Rákerestem, ugyanaz csak 0.xx collal kisebb.
  • ShaiHulud
    itt irta valaki, hogy mas a panelje. tovabba az is gyanus hogy pl ipon tesztnel a hm/hs teljesen jo ertekelest kapott, de az lw-nel azert eleg sok hianyossag volt, pl bevilagitas, szinfakosag, kontraszthiany.

szoval ha ugyanaz a panel akkor meg nagyon megbizhatatlan panelrol van szo, ha egyik tesznel kivalo ertekelest kapott masiknal meg lehuztak :)
  • pxxl
    én is

mind1, nekem HS van
  • Dobronski
    Úgy tudtam ugyanaz.
  • ShaiHulud
    a lenyeg hogy panelje rosszabb minosegu.
  • pxxl
    kb ugyanaz mint a HS csk nincs hdmi rajta, hangszóró, kevsebbet fogyaszt.
  • ShaiHulud
    2494LW-t nem ajanlom a HS es HM viszont jo. ha esetleg mas is erdekel mitn samsung (van itt olyan?:P) akkor tudom ajanlani az lg w2363v -t is(bar ebben van par funkcio ami felesleges es emeli kicsit az arat, viszont kepileg es designilag nagyonszep) ha sok penzed van akkor pedig EIZO monitort vegyel :)
  • Rainbow15
    Edigital-nál szeretnék vásárolni, max 45k-ért, ami van készleten győri üzletükben.