Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen fog látszódni. Ha nagyon nagy a tömeg és mi Magyarok nem jutunk be, akkor pass -t rakunk rá az biztos.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Na. Hosszú leállás után ma este újra beindul az - - Vietcong szerver. Egy jelszómentes 32 playeres port lesz. Itt találjátok: 152.66.93.10:5425. 45 perces CTF korok mennek rajta, sniperek 3/csapat.
Várunk mindenkit! Ha sokan összejövünk Magyarok, akkor lejelszavazzuk.
Várunk mindenkit! Ha sokan összejövünk Magyarok, akkor lejelszavazzuk.
Én láttam élõben ilyen mozgó fegyver skint.
Azért a legászabb az a csóka volt aki 1 helikoptert cipelt a feje felett.
LOL volt nagyon
Azért a legászabb az a csóka volt aki 1 helikoptert cipelt a feje felett.
LOL volt nagyon
Huhh az elõbb mi láttam. Olyan csalás hogy a mukinak egy nagy fa nõ ki a fejébõl és 'szuper' energiája van, vagy 3 tár kellett bele.
Hihetetlen, hogy mekkora kis köcsögök vannak.
Gáz, hogy már a játék ilyen korai stádiumában ennyi csalás van. Mi lesz késõbb?
Hihetetlen, hogy mekkora kis köcsögök vannak.
Gáz, hogy már a játék ilyen korai stádiumában ennyi csalás van. Mi lesz késõbb?
A hivatalos oldalon a megjelenési idõpont:
21 March 2003
Még 1 hónap.
21 March 2003
Még 1 hónap.
Csak tudod a SoF2 szerveré az elsõség. A Tegnapi Linux átállás nem igazán jött be. És gyorsan ezt a gépet raktuk vissza Sof2 re.
Kis türelem és visszaugrik ez is Winre és mehet a Vietcong ezerrel.
Kis türelem és visszaugrik ez is Winre és mehet a Vietcong ezerrel.
Mégse sorry. Még 1 kis csúszás a vietconggal...
bazz ez így nem jó!Ti még a 0.96-os verziót használjátok amikor rég kijött a 0.98!
\"Life is around you and in you.\"
Újra beindultunk, ezuttal az uj konfiggal:
Emlékeztetõ:
Ize .. Szoval inditottunk egy Vietkong szervert, mert miert ne...
Probaljatok ki ..
152.66.93.10:5425
password : nincs
45 perces CTF korok mennek rajta, sniperek 3/csapat maxplayers : 32
Emlékeztetõ:
Ize .. Szoval inditottunk egy Vietkong szervert, mert miert ne...
Probaljatok ki ..
password : nincs
45 perces CTF korok mennek rajta, sniperek 3/csapat maxplayers : 32
Ameddig nincs norm szerver, addig nem szenvedek 60 feletti pinggel a külföldi serverekkel. Vagy vki tud egy norm magyar ctf, nem vietnam modeos szervert?
A medve nem játék.
Hi all! A server meg mindig nem jo, remelem a heten megoldodik a problem. Ha megy a vc, akkor szolok itt a forumba.
Teccikérteni?
Akkor, ha holnap lesz server, jelezzétek. Jelszó? Szerintem max 24 spílerre rakjátok, mert 32vel már szar a ping. Ne legyen Vietnam mod!!!
A medve nem játék.
Lehet valahogy IP szerint keresni a játék szerverkeresõjében, vagy kötelezõ felrakni a LameSpy-t?
Thx!
Valaki elmondana, hogy miért van az, hogy a menü viszonylag lassú, de a játék maga meg tök jól megy 1280*1024*32-ben minden a fullon. Amikor a modellt választom ki, akkor elég lassú. No mindegy, annyira nem lényeg, csak hátha tud valaki valamit errõl.
Valaki elmondana, hogy miért van az, hogy a menü viszonylag lassú, de a játék maga meg tök jól megy 1280*1024*32-ben minden a fullon. Amikor a modellt választom ki, akkor elég lassú. No mindegy, annyira nem lényeg, csak hátha tud valaki valamit errõl.
ez infben nagyon szar:((((ugyanis egy tárral kinyirsz vagy 10 embert:)))és az a 10 ember eléggé egy helyre van rakva:(
"Teamkiller" Ez a csákó bolond :)
Mindenkit irtott, teamben. Mi meg ÕT. :)
Ha bezerkeskedik, kickeljétek ki ...!
Mindenkit irtott, teamben. Mi meg ÕT. :)
Ha bezerkeskedik, kickeljétek ki ...!
A medve nem játék.
szar a kapcsolatom? nekem is tvnetem van...100 körüli pingekkel..miylen kül infben 500as pingnél is ugyanolyan minden csakhát kicsit késik
Én kábelem nyomom. TVNET. Elég "korrekt" a pingem a külföldi szervereken, de azért nem az igazi. Az egy tár effektus nagyon-nagyon létezik. (Ez max81-es pinget jelent, ami - szerintem - sok.) Az a baj, hogy ha az amerikaiakkal vagy és 0 a csapatmunka - nem tudjátok megvédeni a nyugati oldalt - nincs esély. Azt csinálnak a vc, amit akarnak. Ha a sniperek száma sincs korlátozva, pláne. Ha mükszik a magyar szerver, akkor írjátok meg. :)
A medve nem játék.
Tegnap nem tudom melyik szerveren a VC csapat elég keményen nyomta, még a spawn helyrõl is nehezen tudtunk élve kikerülni :o(
Bár elég dekoncentrált voltam: egyik kezemben a gyerek, fülemen telefon nahh így sem játszom többet
Bár elég dekoncentrált voltam: egyik kezemben a gyerek, fülemen telefon nahh így sem játszom többet

azt írtam volna hogy zavar hogy nem látom ki lött le? nem hiszem de ha igen sry. azt akartam irni hogy az a nevetséges hogy nem hallom ki lött rám..mégha el sem talált...amugy jo a game...
Bocsi, de most epp vas upgrade van a szerveren, hetfore jo lesz remelem .. addigis henteljetek mashol :)
password : vchu
Mikor fog ez mûködni. Megpróbáltam fellépni, de azt írta ki, hogy nem létezik a cím ...
password : vchu
Mikor fog ez mûködni. Megpróbáltam fellépni, de azt írta ki, hogy nem létezik a cím ...
A medve nem játék.
Ez a játék úgy jó, ahogy van. Kikapcsolódásnak nem kell jobb. Az AA is fasza, de a körök hosszúsága miatt több idõt érdemel. VC. Furcsa, hogy néhányan nem fülhallgatóval játszotok hálózaton keresztül. Azzal minden "tisztábban" hallható. Azt mondod nem látod ki lõtt rád. Ez így van jól, bár vannak rossz emlékeim. Egyszer franciák ellen nyomtam egy pár menetet, teamben. Ez volt az a bizonyos 15 sniperes játék. Katasztrófális volt. Bármennyire is érezted a játékot, nem tudtál a nyugati szikláknál amerikaiként továbbmenni, mert úgy levédték sniperekkel a területet vc barátaink, hogy ha egyet kiszúrtál és kivégezted, három másik attól még végzett veled. (13-2 volt a sniperek aránya, VC oldal javára. Folyómedertõl, a bozótokig mindenhol voltak. Csak három fighter volt a csapatukban. Gránátokkal is próbáltunk operálni ellenük, de 13 sniper az 13 sniper. Borzasztó volt. Rémálmomban se jöjjön vissza és senkinek se kívánom.
Lõszerpazarlásról meg csak annyit, hogy visszamész és "feltankolsz" újból ...
Lõszerpazarlásról meg csak annyit, hogy visszamész és "feltankolsz" újból ...
A medve nem játék.
Egyébiránt biztos, hogy lesz jó bár hibája a játéknak és nem lesz 'életszagú', de szerintem nem baj.
1. legalább betömi a 'dzsungelháborús' játék hiányt. ( a steal volt a legutolsó Vietnami gamma amivel játszottam vagy 100 éve)
2. Nem is baj ha nem teljesen valósághû, mert sokunknak pont arra van szüksége, hogy este munka után kicsit szórakozzon.
Pl. ezért szeretem a BF-et és ezért nem az AA-t.( ott sok a macera és hosszú egy kör )
1. legalább betömi a 'dzsungelháborús' játék hiányt. ( a steal volt a legutolsó Vietnami gamma amivel játszottam vagy 100 éve)
2. Nem is baj ha nem teljesen valósághû, mert sokunknak pont arra van szüksége, hogy este munka után kicsit szórakozzon.
Pl. ezért szeretem a BF-et és ezért nem az AA-t.( ott sok a macera és hosszú egy kör )
Valahol Drak írta, hogy fülhallgatóval jól lehet hallani. Tegnap kipróbáltam és hallottam, hogy merrõl jönnek és honnan lõnek. Az persze más kérdés, hogy a sûrû erdõben mire kiveszed, hogy honnan is lõnek, addigra már lõttek neked :o)
pattognak a golyo..tudod nemcsak ezt kéne hallani...
hanem hogy lõnek rád.. és hogy merrõl...
hanem hogy lõnek rád.. és hogy merrõl...
"nem az a baj hanem hogy megint egy egész tár kell valaki megnyirbálásához"
Hát ez azért nem igaz. Sniperrel gyakran elég egy golyó,+ nem egyszer összejött nagyobb távolságról a fejlövés m1/m2-el (vagy valami ilyesmi)
Én pl. nem használom az automata kispusikat (grease gun, thompson..) lehet hogy ezekkel kell egy tár.
"nem hallom hogy lõnek lám"
Bocsi nem kötekedni akarok
, de tegnap többször is hallottam miközben kusshadtam a bokorban, hogy pattognak körülöttem a golyók. Húztam is gyorsan. Azt is hallottam, hogy a hegyen a fejem felett az ellen snipere Druganovval durrogtat és szedi az embereket.
Hát ez azért nem igaz. Sniperrel gyakran elég egy golyó,+ nem egyszer összejött nagyobb távolságról a fejlövés m1/m2-el (vagy valami ilyesmi)
Én pl. nem használom az automata kispusikat (grease gun, thompson..) lehet hogy ezekkel kell egy tár.
"nem hallom hogy lõnek lám"
Bocsi nem kötekedni akarok
, de tegnap többször is hallottam miközben kusshadtam a bokorban, hogy pattognak körülöttem a golyók. Húztam is gyorsan. Azt is hallottam, hogy a hegyen a fejem felett az ellen snipere Druganovval durrogtat és szedi az embereket.
hát igen..itt már kezd hasonlítani a való életre. nem nagyon lehet észrevenni a jol megbujt embert..fleg ha mozdulatlan...
nem az a baj hanem hogy megint egy egész tár kell valaki megnyirbálásához...nahjo azé annyi nem kell ...nem hallom hogy lõnek lám...meg ilyenek.. és sajna az ironsightos célzás sem a legjobb.. ahogy már mondtam..nem a fegyver tetejét kéne látnom..amugy sajna az INF ben is van ilyen a shotgun.. de szerencsére csak az..
Ehhe, jó lesz ez a game. A sok rusher mekkorát fog szívni. Lesz itt kempingelés a bokorban rendesen 

hehh..most játszottam egy fél orácskát 11 ember ellen..hát ez a gém nagyon unrealisztikus sit...már bocs akit meg fogok sérteni...a célzás rendszer meg félmegoldás.. a fegyver nem a tetejét kéne látni hanem a hátulját meg a pöcköt a tetején...
www.vietcong-game.com
Kijövetel nemsokára asszem. Pontosat nem tudok.
Kijövetel nemsokára asszem. Pontosat nem tudok.