Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pilu OBI
Ez a szerverünk most esik át egy upgradén, ami bele fog telni pár napba. Jó kis 2.2-es P4 lesz jó sok rammal.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

CSOCSO
én is mennék a szerverre😊
nem megy a szerver

\"Life is around you and in you.\"

Qnosi [OBI]
... Hat ...
"Tegyétek vissza a jelszót és csak magyaroknak engedjétek. Szerintem akit érdekl az fel fog menni. Tele lesz így is.
A ping sem esik és játszható is lesz"
#156 os komment ...

Pilu OBI
Emlékeztetõ:

Na hi all!
Ize .. Szoval inditottunk egy Vietkong szervert, mert miert ne...
Probaljatok ki ..
152.66.93.10:5425
password : vchu
45 perces CTF korok mennek rajta, sniperek 2/csapat maxplayers : 20
.. Ha valami van, SoF2 forumon megtalaltok minket, mert foleg azt tolunk, de neha ezzel is jaccunk 1-2* ...
Remelem jaccotok majd rajta 😊
(ja pingem 45 volt asszem. . de voltak 10es pinggel is rajta 😊

Pilu OBI
Jelszó visszatéve, szerver fut. A kiesésért sorry.

Dud [OBI]
Szerver holnapig szünetel. Holnap 12h körül indul újra (kis technikai malõr, sorry....).

Pilu OBI
Érdemes. Nézd meg magad.

mazsa
Mondjatok valamit errõl a demóról plz. Érdemes leszedni?

Qnosi [OBI]
A gaz csak az, hogy sok hulye kulfoldi 😊

Pilu OBI
LOL..
Teszteltünk. 10 perc alatt fullon lett a szerver.
NO LAG.

Qnosi [OBI]
Na re..
Jelszot levettuk, + mostmar lathato a szerver barkinek ..
Ha esetleg igy tul sok a kulfoldi f@szkalap, akkor tudjatok, hogy hol talaltok minket 😊

a.carkey
az ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ma visszamegyek egyetemre, de csüt. kipróbálom. Úgy este 6 körül már lesz idõm ...
Ja, és köszi!

A medve nem játék.

CSOCSO
tényleg egész jo a hangulat csak sajna kell 10 ember mert kevesebbel már elég sokat kell keresgélni emberekre😞(((( amugy egész jo...bárcsak inf is ilyen szép lenne😊
Qnosi [OBI]
Na hi all!
Ize .. Szoval inditottunk egy Vietkong szervert, mert miert ne...
Probaljatok ki ..
152.66.93.10:5425
password : vchu
45 perces CTF korok mennek rajta, sniperek 2/csapat maxplayers : 20
.. Ha valami van, SoF2 forumon megtalaltok minket, mert foleg azt tolunk, de neha ezzel is jaccunk 1-2* ...
Remelem jaccotok majd rajta 😊
(ja pingem 45 volt asszem. . de voltak 10es pinggel is rajta 😊

a.carkey
nem tudtok egy olyan szervert, aminél átlag max 50es a ping, limitálva vannak a sniperek, és van csapatmunka?
ma az egyik szerverre felmentem ott 15 sniper volt a 32bõl. játszhatatlan volt.

A medve nem játék.

a.carkey
Egyszer láttalak bejínni oda, ahol én isvoltam, de eltûntél ...
Én is a 100 alattikra próbálok felmenni, de sokan még 0.96-os patchel nyomják, akiknek ok a pingje is, más meg 200 feletti pinget produkál. De nem szûntek meg az utolsó patchel a bugok. 4 faszit szedtem le a fejem fílítt, akik a levegõben jártak. Ez most vagy bug és nem javötották ki, vagy cheatelnek, vagy meg találtak újabbakat. A nyugati emelkedõnél vigyázzatok a fejetek felett járkálókra, mert "az ajtók záródnak" ...

A medve nem játék.

Már kijött a teljes?

a.carkey
Mondjatok már jó magyar szervert, ami gyors, ctf és nem vietcong mode ...?!

A medve nem játék.

a.carkey
Így már korrekt. Én imádom.

A medve nem játék.

a.carkey
Nagy arcok vagytok 😊
Sajna egy fokozatú a lövés az M3-on. Full.
Én elég sokat nyomtam már vele, így nekem bejön a fegyver. De csak dottal. Az olyan "hú mekkora ász vagyok célkereszt nélkül lövök" dumát meg nem kéne CSOCSÓ, legalábbis ennél a fegyvernél. Lehet DRAK, hogy TE pontosan tudsz vele lõni jobb gombbal, én nem. Örülök majd ha esetleg egymás ellen játszunk, és US-M3-al jössz ellenem, jobb gombbos célzással. Sajnos ÉN dot nélkül nem tudok a US-M3-al lõni. Valószínüleg qurva béna vagyok.
😞
Egy baja van, hogy rohadt sok a lõszerpazarlása, de nekem akkoris ez jött be a legjobban. Az M16, AK, sniperek stb. okés jobb gombra, ez nem. Én legalábbis béna vagyok vele.

A medve nem játék.

Alexease
Az SG letoltes le lett korlatozva?? Csak 20k-val jott a demo. A HC-rol 80k.
Még mindíg csak demo van?

Még mindíg csak demo van?

a.carkey
Én ezzel nyomom:

Ha itt leveszed a célkeresztet - én egy pontot használok annak - akkor nem tudsz vele célozni. Ha a kezdeteknél az m16 tetszett volna meg, akkor nem volna ilyen problémám. A US-M3-al nem lehet jobbgombbal célozni. De dottal faszául ... 😊

A medve nem játék.

Jacek
kapcsold be csocso a vietnam modot benne..mindjart nem lesz celkereszt

CSOCSO
nah meglestem a gamezt... first.. meglepõdtem hogy mennyire jol fut a gépemen ahhoz képest hogy azt hittem hogy meg sem fog moccani..igaz nem neten gameztam csak lanba meglestem a gamezt...
ami nem tetszik:
van célkereszt
eggyes fegyvereknél rosz a célzás : jobban lehet látni a fegyvere tetejét és nem a célpöcköt..tehát olyan mintha csak az álladig emelnéd a fegyverd nem a szemed mellé
bár sosem fogtam gevyert de szvsz egy ak47 esnek vagy m16 osnak nagyobbat kéne rugnia..
és utcso: ez bár fura és nem hátrány.. a fegyver nagyon le van lockolva...pl az INF ben ha elhuzod az egeret 1 cm re.. akkor nem az egész fejedet fordítod meg a karodat a fegyverrel ( mint itt) hanem a szemedet és a fegyver elejét....ez nekem jobban tetszik.. sokkal nagyobb szabadságot ad...
még egy hátrány..felállásnél és lefekvés közben lehet lõni..(két kézzel..) oké ez nem real mod. talán nem is annak készûlt..szvsz nagyon király kis lövöldözõs gamez..sõõõõõõõt!!!!ha MOHA ban ilyen célzás lenne azhem KIBASZOT KING gamez lenne..majd meglátjuk milyen lesz igy a Vietcong..mindenesetre INF a BEST..
Pilu OBI
Tesztelés alatt áll a szerverünk. Nemsokára lesz belõle valami.

CSOCSO
hehh olyana célzás mint az INF ben...töltöm meglesem..
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Amíg nem jön a gamma ... 😞 -> 2003.04.11

A medve nem játék.

a.carkey
Ez a legjobb a patch read me-ben, meg a kis poen a végén:
"Flying bug - people shouldnt be able to cheat now. Play Flying Heroes (www.flying-heroes.com) for that ; )"

VÉGRE!!!

A medve nem játék.

a.carkey
Megnézve a játékból az animokat, életszerûségben ok és sokmindent lehet majd vezetni. Egy olyan H&D és OpFalsh feelingje kezd lenni a dolognak. Nagyon brutálok a helikopteres részek és egyebek. A patch is kijött, de kibaszott sokan várnak rá, így még nem sikerült leszednem, de majd a köv órákban. Minden esetre kijavították a bugokat ... Remélem lesz új pálya is ...

A medve nem játék.

a.carkey
Van egy 3mb os térkép vc-hez a az oldalán, de nem uj pálya, csak egy bmp ...

A medve nem játék.

PREMIERE1
Megnéztem az "új" movie-t a Vietcongból. Van benne egy + õserdei action és látszik rajta, hogy grafikailag is csiszoltak vmit, a mafia cd-n lévõ anim óta. CöCö. max

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

tényleg mikor lesz má a full game ??
Tyler
..

\"building better worlds\"

Mikor jelenik meg a final?

a.carkey
Hát rég nem játszottam vele, de ma beugrottam másfél órára. Elég durva volt. Az egyik emberünk a levegõben közlekedve a vc táborból átment a mienkbe a vc zászlóval. Egy másik (vc) ugrás nélkül elindult mint egy lift felfelé. Mások a fölém repültek és úgy lõttek hátba ... 😞 Nem csak én, de más is szívott az ilyen faszságokkal. Egyszerûen undorító volt. Ha ez bug - ahogy te mondod -, akkor mi a faszért nem veszi észre a vc készítõgárdája, hogy így nem tiszta a game és egyes barmok ezekkel a fejünk felett mászkálásokkal - ami ugye "bug" -, szétbasszák az egész játékélményt.
Egy két embert 1 tárral kellett levadászni és nem mondhatnám, hogy rossz volt a pingem, de egyesek szerint ha sokan nyomjuk ez ált. De akkor miért van az, hogy az akit fejbe lõttem közvetlen közelrõl 1 egész kibaszott tárral, az elég lassan de észrevesz és rámlõ egyszer!!! én + kipurcanok ... Az Õ pingje akkor miért nem "rossz". Oh, éppen akkor javult meg ... Ezek a "bugok", nagyon csúnya kis "emberkék". Mellesleg mi a faszért kell ÍGY "cheatelni", vagy a bugokat kihasználni egy kibaszott "számítógépesjátékban"?
A sok kisebbségi komplexusokkal megáldott ember minek megy a netre játszani ezzel a módszerrel? Miért nem nyomja szingliben a gamékat god móddal? ha már nem akarja, hogy lelõjjék ...A lófaszt nem lehet ezeket a "bugokat" kiírtaniuk a készítõknek amikor kiadják, ha netre is szánják? Ha már az Úristen a neten cheatelõket nem tudja kiírtani amikor a csávók megszületnek ... ? Nagy meló lenne az összes bugot "kiszedni"?
A másik +: tök régóta nem jött ki patch a vchez. Az utolsó a 0.97 volt.
Ez volt az a game, amit meg akartam venni, mert tetszett, de ha a full is tele lesz ilyen "bug" lehetõségekkel, akkor szarság lesz az egész.

1.Undorító így a game. A sok "bug" miatt.

2. Elbassza a játékélményt.

Nem mondom, hogy így nem megy a gyilok, de azért a fejem felett repkedõ, sétáló emberkék látványa nem túl szívderítõ. Nem lehet kirúgni az ilyen embereket?! Bár: 1. nincs rá idõ, hogy gépelgess. 2. azt sem lehet látni, hogy ki mászkál így.

Kár ezért a MP demóért ...

A medve nem játék.

Háj all mikor lyelenik meg a full?

a.carkey
nem tudtok anticheatet a gamehoz? egy srac ott repkedett a fejunk felett, egy masik meg a fa tetejen ult, pedig o nem is kistehen ...

A medve nem játék.

De, bent voltunk Creeping Deathel. És lehet hogy neked jól megy, de engem folyton kib*sz a gém, majd másodszori próbálkozásra le is fagyasztja gépet, fõleg azt nem szereti ha fel akarom szedni vki fegyverét... Fene se érti! Viszont mi a szerverek ip-je? Direct Connectel egyszerûbb felmenni, Lamespy egyszer találja, egyszer nem. Mind1, ha kijön full, meg lesz ASE támogatás, tuti szánok rá idõt, mert jópofa kis dzsungelharc...

a.carkey
Semmi baj a Vietconggal. A patch óta istenien megy ...
Ja, és ha valaki akar kedvtelésbõl játszani min. 1 órát, hétköznaponként este 18 óra után a
"hungarian vietcongs"-t keressétek. Jó lenne, ha végre fõleg magyarok lennének fent! Ja és nem DM módban megy ...
Nem voltál ma véletlenül fent ? ...

A medve nem játék.

Bazzeg! Ilyen bugos szart kiadni mint ez a multi demo! Nemigaz! Lenne egy jó gém erre kiadnak kedvelvevõnek egy ilyen rakás sz*rt multi demo néven! Grrr! Folyton levág a szerverekrõl hogy a jó ***** anyját! Na jó, én inkább megvárom a fullt vagy a következõ demo patchet!

a.carkey
Õ AZ!!!!!!!!!!!!!
Bocs, csak szitává lõtted a mezõny szövetséges részét és popómat is jó párszor ... 😊
(állok és nézlek erre belémlõsz ...)

A medve nem játék.

a.carkey
Van egy "emberke", Bardoczky, Berdoczky nem 'tom pontosan, aki team módban is rendszeresen gyilkolja a csapattársait ... BE CAREFUL!

A medve nem játék.

szuppper.... thx... csak maradjon is (24órás...) ha lehet

yah, yóó lenne....ha...menne