Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
magarosítást????

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hali
Nem tud valaki magyarosítást vagy végigjátszást?

gabber_saviola
hi én végignyomtam már ...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Forrest Tomee
Drak, van már krekk hozzá a Gcword-ön.

Ombika
gamecopyworld.com ott van minden

Mhosah Myth
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de magyarosítás van hozzá vagy lesz egyáltalán?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

zippofcy
Probaltatok mar a TCt?. A legjobb real mod jelenleg. Szep grafika, gyors jatekmenet. Kezdoknek kulonosen ajanlott 😊
Nekem a CSn kivul egyedul a SoF2 jott be eddig, de az sem tudta felulmulni. A TC viszont uti mindet! Sokkal realisabb a SoF2nel es a granat se sebez akkorat, nincs olyan erzesem hogy a he_tennis en CSzek
Mondjuk a Vietcongot meg nem lattam, de szerintem a TC ugyis jobb. Nezd meg es dontsd el!
Kell hozza:
1. Quake 3

2. Q3 Point Release v1.32. Link: http://www.softwarepatch.com/games/quake3download.html

3. True Combat v1.0 mod. Link: http://www.planetquake.com/q3t/content/chooser.asp?p_goto=ftp://ftp.mportal.hu/realmods/q3/truecom/TrueCombat1.0.exe&p_id=62&p_download=yes

4. All-Seeing-Eye szerverfigyelo. Link: http://www.udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe

Ezeket felrakod egymas utan, aztan az All-Seeing-Eyeban a Q3 alatt kivalasztod a True Combat modot es mar latod is a szerverek listajat. A legtobb tort, de van ket magyar szerver is, az egyik Mission, a masik CTF.
Ja a missionos Punkbusteres, a jatekban a Multiplayernel kapcsold be a PBt hogy beengedjen. Ennyi.
Quake 3 CDkey NEM KELL HOZZA !!! A csites CSosoknak is ajanlott, hatha megtanulnak vegre celozni
Van foruma is itt a Supergamezen.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

pszihopeti
ftp//psziho.uw.hu/nevtelen2.bmp
Pliz a savet valaki!

cervin
Tényleg jó a 6.pályán poroszkálok
Üdv! Új gépem van, a régin szinte játszhatatlan volt a Vietcong. Nincsenek meg a régi save-jeim, tudna küldeni egy mentést valaki, ahol a dombot (valami rádióállomás) támadják a vietcongok. Lehetõleg hard fokozaton. Köszi

Tudomásom szerint nem lehet állítani a zoom mértékét. Egyébként szerintem az egész játék úgy, ahogy van fantasztikus, leszámítva a Rambo részeket, meg azt az elképesztõen otromba labirintusos részt, amit nem tudom, ki a f*sz talált ki.
Forrest Tomee
Nincs magyar, csatlakozz a játékból :o(

hi!

mondjatok nekem vmi szervert ahol lehetne nyomulni!
köszi
Forrest Tomee
Szerintem u.a a bill.

cervin2
De én a zummot kérdezem a célzás az ok.A nagyitást nem tom állitani
Forrest Tomee
Ez most komoly kérdés?
Na mind1, szóval a controlls-ban be kell állítani a célzást ( nem csak a sniperre vonatkozik, mert minden fegyverrel célozni kell ) és folyaymatos nyomvatartás mellett felemeli a pusit.

cervin
Valaki segitsen.
cervin
Heeloo.A sniperrel hoy lehet zoomolni?
Mu*][*h4pHu|{4
áp!

Mu*][*h4pHu|{4
trukombatot még nem próbáltam nincs q3😞

Mu*][*h4pHu|{4

Mu*][*h4pHu|{4

sorry! nem szoltam.
Forrest Tomee
Szrintem Õ VC-re gondol, mivel ez annak a topikja.
ATG egy VC játékfajta.

Sztem is kiraly 😊 De mi az az ATG? Server meg mar van 😊
Mu*][*h4pHu|{4
Isten király játék ez!Neten csak az ATG nyerte el a tetszésem de az kurvára!Nagyon szép és nagyon jol jácható játék!Lehetne egy magyar atg server!

Nem akarok pofatlan lenni, de akinek tetszik a real fps, az nezze meg a True Combat 1.0 -t is, mert eleg allat lett 😊)

Linkek:

A jatek feature listaja, es kepek rola:

http://www.planetquake.com/q3t/content/index.asp?page=features

A jatek maga:

http://www.q3rocks.de/truecombat/TrueCombat1.0.exe
Egy kérdés.
Rajtam kívül fordult-e elõ bárkivel az, hogy tulajdonképpen egyik pillanatról a másikra eltûnt MINDEN textúra a játékból. Kilépés, játék restartolása és még mindig szar. Csak akkor jön helyre, ha a komplett számítógépet újraindítod. Ez valami bug, vagy érdemesebb beállítani, hogy a videókártya memóriájába pakolja a textúrákat?
Forrest Tomee
Szép, csak nincs Q3-am :o(
UT2003 alá mikor jelenik már meg egy normális mod?

Forrest Tomee
Az új peccs tartalmaz új player skineket is. Van VC kis ágsatyival a fején. MIkor elõször megláttam már emeltem a fejéhez a puskát mert azt hittem egy buzi cheater aztán megremegett az ujjam a ravaszon és megvilágosodtam

Zagash
Tévedsz Garrett. Két dologban is:
1. nem vagyok egyike
2. nem terjeszted át ide is a szart a MOHAA topikból. (legalábbis miattam nem fogod)

Merthogy: (itt is) off...

😛

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

The Garrett
"a sok retardált gyökér elbszta..." 😊
khmm egyike vagy 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mu*][*h4pHu|{4

Zagash
Az SG túlmûvelt MOHAA topikjáról beszélsz?

Befejeztem a látogatását. Ami ott megy, az nem fehér embernek való - és a mohaa-hoz vajmi kevés köze van. Pedig egykoron egész jó volt, csak hát a sok retardált gyökér elbszta...

Úgyhogy mohaa ügyileg marad a MOHAA.hu. 😊

Bocs az off-ért, VC fanok.

rájöttem én balga

Légyszi vki irja márt ide h kell lezölteni a gamecopyw-rõl ,mer láma vagyok basszus...

Forrest Tomee
Milyen verzióval?
Én sem leltem még 1.2es crekket. A gamecopy-n nincs most.

Crack lesz v nem lesz?

Mu*][*h4pHu|{4
Szija zagash koma!!!Mohaa topicbol hova tüntél?

Örm
Van már az 1.02-höz crack?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Tegyetek már fel hozzá 1.2-es crack-et PLS

THX

Forrest Tomee
Végre!
Jó lenne ha valaki csinálna egy magyar szervert.
Nem értem, annyi gagyi játék szerver fut és ennek a gammának nincs szervere, pedig szerintem nagyon jó.

Aquli
Help!
nem indul a game.
El akarom inditani, es kiirja hogy vietcong.exe, egy rendszerhez csatlakoztatott eszkoz nem mukodik, stb...
MI lehet a gond?
plz help

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Zagash
De van!

Nem tudom multiba kenni..
kéne hozzá net 😊

😞

CB-LSC
nem ide akartam
CB-LSC
GBD merre van?
CB-LSC
akinek kell.
CB-LSC
namost azt nem tudom hogy van e különbség az uncensored és sima között,szerintem nincs.
CB-LSC
akkor mégegyszer: VC crack