1287
Újra támadnak az idegenek!
  • konoko
    Igen, most még lőheted őket bátran, később nem lesz azért ilyen egyszerű agyaggalambvadászat. Gránáttal meg végig lehet masirozni mindenhol, csak egy "csali" kell, meg jó időzités =)
  • BaLeeX
    Ezek a szörkék szerintem :)
    Bár kinézet alapján mondom mivel az angol leírásokból nem sokat értettem.
  • BlackHawks
    Sziasztok!

Letöltöttem az Aftermatch-ot,és a köv. problémám van vele:

kb. 2 perc játék után vagy elsötétedik a kép,és szól a zene,vagy teljesen széttörik a kép.

Ha van valakinek valami 5lete,vagy tapasztalt hasonlót??
    Az 1.02-es patch is fel van rakva, a helyzet ua.

A vas:

P4 2.4/800
    1GB RAM
    Asus V9560 256MB RAM : Detonator verziók: 45.23 , 52.16
    a frekvencia,is visszavéve 60Hz-re!

Légyszi segítsetek,mert már nagyon játszanék a játékkal!!!!!
  • BaLeeX
    Háááát érdekes.
    Lehet nálad hardon indult alapban?
    Nem hinném. Nekem 3 emberemnél volt plazma, a másik 4nél pedig laser. Ha megláttak egy alient általában mindenki tudott lőni rá és így elég hamar megpurcant. De mondom, hogy két raklap medikitem elfogyott. Jobb ötletet nem tudok adni, nekem kb. 4.re sikerült.
  • BaLeeX
    A kérdésedre engem is érdekelne a válasz. Én is ott tartok. Állítólag volt akit meg sem támadtak :) :(
  • BaLeeX
    Nem lehet. Kicsit vad is volt, amikor volt 6 gyártó bázisom és egy bioarmorra valami 20 napot írt ki.
    Tegnap kezdtem inkább egy új játékot az UFO1-el, az az istencsászár game. Azt hittem hányni fogok a grafikájától mivel kb. 8 éve láttam utoljára de még tetszik is. Igaz a felbontás 320x200 körül van de minden rohadt szépen meg van rajzolva meg minden.
  • ronhaven
    Nehézgéppuskákat és "collapsible" cuccokat csak nehézpáncélos embereknek lehet odaadni.

Ha valaki eljutott már az utolsó pályára, kéne egy kis segitség, azokat a genya csápos transgenantokat mivel lehet megsebezni(normálisan)? Vagy trükközni kell ott valamit?
  • BaLeeX
    Azokból, amik ott vannak, hogy: ready for development azokból tudsz gyártani. Kiválasztod, rákattintasz a Start development gombra és elkezdik csinálni, ki is írja, hogy mennyi idő múlva lesz belőle valami.
  • M.A.D.
    hááát, engem vágdos ki erroral a patch1.2.-vel.
  • Tono34
    Ha jól láttam kijött a magar verzió!
  • radical@work
    Én a ruszki pályán a kinti idegenek leirtása után azt csináltam, hogy a bázis falán a zöld kockához legközelebb átszórtam egy rakás sav meg frag gránátot, utána egy nagyon kis helyen felrobbantottam a falat, és a lyukon keresztül nagy nehezen levadásztam a rakétásokat. De az igazi gáz az hogy a masszakutatáshoz kellene szereznem egy planterből egy node-ot, de bent mindenki raksival mászkál és zárt helyen nincs hova menekülni, az advanced laserrel meg nem lehet egyből lelőni senkit...
  • radical@work
    Ez az összecsukható railgun hogyan működik? Mert már sikerült legyártanom egyet, de nem tudom odaadni az embereimnek. Hova kell rakni? Kézbe vagy a hátizsákba? Nekem azt sem írja hogy milyen ammo kell hozzá.
  • Tono34
    A 2. rész is letölthető ugyanarról a helyről:
    www.abandonware-france.org
  • zsamiatt
    az egy dolog.battleshipbe kint volt 2 alien mondom de jo lesz
    bemegyek 10 en vannak.szerintettek hogy lönekl szarrá?mint atom.4 rakétása van akor plasmások psisek simán kicsináálnak.
  • BaLeeX
    Easy.

Én is kb. az orosz pályán döbbentem rá először, hogy ez mégsem teljesen egy agyatlan lövöldözős cucc aminek addig tűnt, hanem taktikázni is kéne. Ez később egyre erősödött. Pedig én normalon játszottam. Sky armor esetleg segíthet de inkább heavyt armort pakolj az ürgékre ha lassuak is de legalább nehezen lövik szét őket.
    Próbálj pár kocka távolságot tartani az emberek között a rakétavetős ufók miatt és pakold tele magad medikitekkel. Mire belépsz a bázisra úgyis elfogy az összes. Bent meg imádkozz, hogy ne találkozz sok pici aliennel. Fegyverek: advanced alien laser gun és advanced alien plasma gun. Esetleg valakinek ha van akkor rakétavető. Gattling gondolom még nincs, pedig sok gondot megoldana.
  • zsamiatt
    ez engem is érdekelne
  • Rasim
    Üdv mindenkinek!
    Megvan már vkinek a magyar verzió? Mert ha igen, akkor beírhatná ide, hogy miként lett magyarítva. Úgy értem, hogy pl úgy mint a Chrome, amiben csak a data könyvtárat kell felülírni, és már full magyar feliratos, vagy esetleg nem ily egyszerű.
  • BaLeeX
    Ne hagyd, hogy elszineződjenek a területeid. Nekem egész játék során max 1-2 szer fordult elő, hogy sárga vagy piros lett valamelyik. Csinálj meg gyorsan valami küldetést a közelében és el is tűnik a szinezés ahogy észrevettem.

A massza meg barna szinű.
  • zsamiatt
    nem tudtam megvédeni és 2 is eltünt
    igy
    amugy azn egyik katonai volt.milyen szinü ez a massza?
  • BaLeeX
    Az is lehetm hogy ilyen is van. De nekem eddig akármilyen bázist támadott meg battleship meg akármi mindig volt lehetőségem védeni.
    Onnan tudod meg, hogy látod a térképen. Nehéz nem észrevenni merre terjed...
  • Knox
    Hello!

Kérdésem lenne: az uj peccsel végre mukodik 9600pro-n? Még mindig nem tudtam megnézni! nálam egyszeruen lefagy az ebadta a menuben akármit is csinálok! egyesek meg már végigvitték!
  • zsamiatt
    a piros akor lett mikor megtámadtak.de lehet igazad van.
    És mitöl lehet az hogy eltünt támadás meg minden nélkül egy egy bázisom?mert nem támadták meg és szinte minden küldetésen kinvoltam eddig.
    Honan tudom hogy melyiket fenyegeti a biomassza?
  • Shep
    Tehát akkor azt a csókát akinek a mérnöki képességei jók rá kell állítani az ügyre?
  • BaLeeX
    zsamiatt: anti biomass a bimoassa ellen jó csak azokat kell átalakítanod azzá amiket nagyon fenyeget a biomassza. Ez visszatartja a terjedését. Narancs ill. citromsárgát nekem akkor adott ha elbuktam 1-2 küldetést azon a területen azaz valami olyasmit jelenthet, hogy nő az idegen befolyás az adott területen. Lehet, hogy ebből következik, hogy ha piros akkor csak úgy támadás nélkül elfoglalják a bázisodat.

Shep: csak ez a 3 van amit írtál. A mérnöki tudja csinálni a development cuccokat, de csak azokat amikre abban a menüben vannak, hogy ready for development vagy vmi ilyesmi.
  • Shep
    Srácok Development bázist/épületet hogy lehet csinálni? mert nem tudok csak mérnökire, katonaira, meg kutatóira váltani, és a developmentes dolgokat nem tudom kikutatni
  • zsamiatt
    ja és hogy miért tünik el egy egy bázisom.nem támadták meg.egszer csak kirja base cpatured és ennyi....... :(
  • zsamiatt
    Valaki megmondaná nekem mire jo a az anti biomas basis?minden bázist át kell minösiteni azzá?
    Mit jelent a narancs iletve citrom sárga jelölés?A piros az tudom hogy megtámaadtak.
    Elöre is köszi a segitséget
  • BaLeeX
    DE, tudsz gránátot dobni. Nem pont a négyzet közepére bőven elég ha a négyzet valamelyik szélső kockájába dobod vagy ha kicsit mellé szerintem még akkor is jó. Simán attack gomb és mehet a gránát. De lehet plazma, vagy rakétavető is akár amivel megsemmisíted.
  • BaLeeX
    Szóval gattlingal írtottad ki a százlábúakat?
  • Uberlama
    gatling 4 the win :D

amugy holdas pályára először kevés lőszert vittem mentem volna be az utolso szobába és nem volt lőszerem :DDD néztem egy nagyot :D aztán kövi nekifutásra mindenhova ahol méh hely volt lőszert tettem igy mondjuk kb elég :D
  • Augustus Gigo
    vannka olyan missionok, hogy fel kell vmi objectet robbantani. NA azokat mivel és hogyan lehet robbantani, gránáott nem tok rádobni, másom meg nics robbanóanyag
  • BaLeeX
    Ha most amit mondasz az a játékban abban különbözik, hogy az egyik piros a másik meg zöld színű akkor abban különböznek, hogy a pirosban 2x annyi energia van, mint a zöldben. De minkettő ugyanazokhoz a fegyverekhez jó (lézerek, plazma dolgok),
  • BaLeeX
    Ha a patch nem javított rajta akkor ez normális. Illetve nagyon nem normális, mivel teljesen logikátlan és full használhatatlanok ezért ezek a fegyverek egyszer próbáltam ki, elég is volt. Mire előcsomagolta a faszi simán leszedték a kis micskok.
    Bár az is lehet, hogy valahogy meg lehet oldani csak mi vagyunk bénák, nemtudom...
  • radical
    Mi a különbség a POWER cell és az ENERGY cell között? Lézerekhez melyik kell?
  • zsamiatt
    lene egy kérdése?A nagyobb fegyvereknél hogy lehet megoldani hogy ne csomagolja mindig össze a muki?
    Biztos tudjátok mire gondolokElöször lerakja az állványos gépuskát,lövele majd ujra összeszedi és csak utána tud löni a következö célpontra.Valahogy ezt meg lehet szüntettni?
  • Dutch Flander
    Öcsémnél sokat fagyott itt-ott. Aztán jött az 1.1a patch. Hááát, nem lett sokkal jobb a helyzet, de a v1.2 végre élvezhetővé tette a játékot. Most már mentések közben SEM fagy ki soha, és a game zökkenőmentesen fut (ahogy annak kell).

Mellesleg a config: WinME, 900-as Thunderbird, Radeon 7000
    A grafikával semmi baj nincsen!
  • konoko
    Sid Meier és a Microprose. Ennyit elég volt anno mondani az ufora, és látatlanban már a kedvenced volt, látva a temérdek korábbi kiváló projektet. Aztán leültél játszani és mégjobban a kedvenced lett. Nagyon hiányzik ez a két név a mai játékokból...

Ennek ellenére nemrossz ez a rész. Nyomába sem ér az 1, de még a 2nek sem, de el lehet vele játszani. Az eleje elég agyaggalamb vadászat, de utána már picit a taktika is számit. Ne add fel, szánj rá kis időt.

Az megmaradt az első részből, hogy csak gránáttal itt is lehet zökkenőmentesen haladni =)
  • BaLeeX
    Más. Most tettem fel a fixet az UFO1-hez és megtaláltam a magyarítást is hozzá és elindítottam kb. 17 körül. Most tudtam elszakadni csak előle most is csak azért mert egy alien gránát kinyirt egyszerre vagy 5 emberem és kilépett :)

Az új UFO sehol nincs ehhez képest se hangulatban, se másban. Aki még nem játszott vele javaslom tegye félre az előítéleteit a grafika miatt első ránézésre és kezdjen el vele játszani. 5x olyan jól meg van csinálva, mint az Aftermatch pedig 10 éves játék. Éppen egy város terror közepén vagyok és eléggé szívok. Veteránon kezdtem a játékot.
  • BaLeeX
    Szerintem a demo bugos.
  • Árnyvadász
    Hadd kérdezzem már meg, mert roppantúl érdekelne:

DEMO-t próbáltam ki az előbb, de a képernyőn a kép a feje tetején áll, és így eléggé érdekes játszani. Magyarúl megfordítja a képet a program. Nincsen erre valami gyógyszer? Esetleg más tapasztalt ilyet? Mert én még életemben nem láttam egyetlen játék alatt sem ilyen jellegű hibát. Azt azért ne tanácsoljátok, hogy állítsam a monitort a tetejére:)) Azt azért még se...