UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FElszereltem az embereimet havy armorral
meg ezzel a soroztat lövö nehéz fegycverrekkel de mire elkezdenek lönni már rég kiirtották öket 😞 van valami jo ötletettek?
olyan kuldetesem van hogy pusztitsak el vmit ("epulet") kiirtottam mindenkit de senki se akarja attackolni az elpusztitando cuccot se granattal se semmilyen tipusu fegyverrel. Hogyan kell?
ne vicceljetek már!
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Ha valaki tud valami taktikát írjon!! Köccépen
Akkor valaki hekkelje meg és a fájlokat amik a magyarítást tartalmazzák tegyétek fel valahova. Aztán felülírjuk az englist. Aztán lehet jólbeégek mert ez nem ilyen eccerû...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ami most jött ki az (nforce.nl-en láttam) változat megvan valakinek? Különbözik ez a verzió vmiben az elõzõtõl?
Csak arra jöttem rá, hogy az elején csapatostul mendegélnek. Elég szopacsok a bázisvédõ missziók ha nem tudod összeterelni az embereidet harc elõtt. 1-2 ember nem sokra megy pár idegen ellen (Gattling gunos idõszakra ez nem vonatkozik
).
Gyakran szoktam mentegetni. Tegnap pl. az volt, hogy egyik emberemet nagyon messze rakta a többitõl és ahogy indultam volna a többiekhez egyszerre meglátta az ufókat. Na, visszatöltés és szépen odaosontam egy nagy halom doboz mögé egy nagy teremben és ott maradtam. Egy ufo vette észre a küldetés végéig mindössze de szerencsére az is csak paralizálta (vagy mit). Aztán mielõtt kinyírták volna éppen befutott a felmentõsereg. SZVSZ ezek a bázisvédõs missziók igénylik a legtöbb taktikázást.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De tényleg igaz, hogy nem muszáj szenvedned vele ha nem marad több alien a páján akkor is megadja. Ha viszont olyan a helyzet, hogy kezdésnél ájultra tudsz lõni egyet és a négyzet sincs messze (álltalában mindig az ellentétes sarokba rakja a gép) akkor kapd fel és rohanj vele a négyzetbe addig a többiek fedeznek. Nekem így is megadta.
Remélem a bázisvédésnél mindenki rájött, hogy az idegenek egy csapatban indulnak a lift elöl?!

Birkus Maximus
A küldetés végén kíírja, hogy hágy lett nem megölve, tehát ha már kifejlesztetted hogy tudjál életben tartani elfogott idegeneket, akkor elég ha nem ölöd meg õket NA 😄
Birkus Maximus
tegnap végre eljutottam odáig, hogy kipróbáljam agamet. Az UFO 1-2-3, nagyon bejött (fõleg az 1). Itt már olvasgattam az Aftermath-ról, szóval tudtam kb mire számítsak. feltelepítem, elindítom a játékot egy szercsak újraindul (mi a... gondoltam), mindez XP ahol eddig nem volt gondom. Ezt megcsinálta mégegyszer. Na el a hivatalos honlapra, hát olvasom hogy "ööööööö...igen hát ASUS kártya esetén (Gf4 Nvidia Asus-om van) az ASUS driverral gond lehet, újabb patchben javítjuk adig ununstall ASUS driver feltenni NVIDIA drive...". Grrrrrr..ok cseréltem a drivert. Királyul fut. Mondom számítottam rá hogy nagyon leegyszerüsítik,..de ennyire...Bázisokkal tulajdon képpen nem is kell foglalkozni a csata...szerintem az UFO 1 körös rendszere jobb volt.
Aztán a szórakoztatásomra a legujjabb formáció a progi részérõl, hogy bizonyos helyszinekre utazás+betöltés közben a néhány tga filet hibásnak vél és egyszerûen kilép a játékból. Amikor már a második küldit kellet külsõsre bíznom kezdtem ideges lenni. Újrainstall segít, de akkor más helyszínen mást nem tud betölteni. Másnál is volt ez a hiba vagy az én példányom xar?
Üdv
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Anelka: Ha van zöld négyzet a pályán, akkor nem feltétlen jelenti azt, hogy csak annyi a pálya. Ne az abort missiont próbáld, nézd meg az "enter next area" gombot is. Egyébként ha megvan a kómás ufo, valamelyik embered kapja a hátára és vonszolja el valami biztonságos helyre. Ments egyet, és a többivel pedig vadássz tovább. Van hogy azonnal, van hogy akár egy ujabb lelõtt ufo után szól, hogy hurrá, kész a feladat.
kesobb ha van rifle -d akkor mar tudsz messzire is loni. akkor mar ingyen predak. egy ido utan a plasmakopos szornyek jelentenek majd nagy veszelyt, en egy sebessegbajnok katonat szoktam elejuk kuldeni hogy azt probaljak eltalalni, mig a hatul hagyott osztaggal szetkaptam oket. 😊 aztan mikor lesz rendes felszerelesed mar lehet rendes harcokat nyomatni.
A heavy armoros gattling gunos katonák nemrosszak. Az elõbb bázist akartak foglalni az idegenek és a két ilyen katonám majdnem egyedül szedte le az összeset.
Az elején mindenképpen gránátokkal érdemes operálni, legyen mindenkinél 4-5 darab. A pisztolyokat felejtsd el, ha szereztél már valamilyen Riflét akkor felesleges a hátizsákban tartanod pisztolyt, csak hátráltat. Kezdetben pár küldetés után az UZIkat lecserélheted Riflékre meg Sniperekre azokkal már egész jó lehet írtani, aztán amikor szerzel pár Alien Laser Gun-t onnantól beindul a dolog. Ja, páncélt adj a katonáidra.
tegnap letoltottem ma kirpboaltam de nagyonnem a dolog pedig bejonne. Biztos velem van a gaz, de meg 1 kuldetest se tudtam megcsinalni, mert mielott meg akar eselyem lenne hogy eltalaljam az ellenfeleket elotte messzirol lesebeznek, ha meg esetleg kozelerek addigra mar teljesne legyengitettek. Volt par nagyobb dog egy kiszallasnal (ahol a pilotakert mentem akik csatat buktak) akiket granattal be tudtam zuzni de teljesen mar a legelejen lesebeznek. Nincs valami otletetek hogy mit csinalhatok roszul ?😛
talán ha kilõnéd az összes idegent akkor sikeres küldetés lévén elvinnék a helikopterral... csak nehogy hullára lõdd õket mert akkor nem lesz élõ... 
Ne szólj be
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mit javít a peccs?
Birkus Maximus
Az idegen officer egy reticulan, olyan emberféle, azok szokták kiírtani a party-t 😊
Ha megcsinálsz 1-2 ufo-s küldetést, ott tuti lesz 1, fõleg a battleship-et lõsz le. Csak figyelj, hogy ne öld meg mind 😄 *SPOILER* Ha minden megvan, akkor rájössz, hogy hol a fõbázisuk, de ezt csak ûrhajóval éred el, ehhez kell találni egy idegen hajót hogy Te is kifejleszthesd a magadét.
Birkus Maximus
Game over? 😊
Ami bázis mélyen a biomasszában van azt egybõl viszafoglalják valóban, amugy ha olyan küldit kapsz hogy biomass node-t kell elpusztitani azt mindenképp csináld meg mert az nyomatja a biomassza növekedését.
Biomassza elleni bázishoz vmit fejlesztgetni kell amihez elég sok elõfejlesztés kell, vizsgálgatják, növési theoria meg ilyenek. Szal elég nehéz egy játék ez már normálon is, de hogy végképp álloháboru van már a biomassza ellen és 3-4 játékóránként ha el tudok foglalni egy uj bázist azért az elég erõs : ( (már ha nem halok ki valamelyik lelõtt ufos küldinél, ha nem muszály azoknak neki se állok)
igen muszály lesz élõ idegent szerezni, de ez még semmi mert majd kell szerezni egy élõ idegen officert is késõbb ami meg telhjesen random hogy mikor adja és a játékba nem is látod, hanem majd szól hogy mostmár van 1...
Jó taktika az is, ha urban területen 2-3 herioc-os sebességû palival, 12m-es max távos (asszem 900at sebez) shotgunnal vagy mivel végigrohan a városon és benn szétszed mindenkit.
Birkus Maximus