UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha azt mondom hogy fptkrõl, akkor megkérdezed hogy melyikrõl, amire válaszolok majd hogy privát warez ftpkrõl, ami után megkérdezed, hogy megadnám e az accot addig amig leszeded, amire én kategórikus nemet válaszolok, ami után megvan az esély arra hogy elküldesz melegebb éghajlatra. Ugyhogy sajna gõzöm sincs honnan tudnád leszedni....

a plasmás alienek ellen meg a rakétavetösök ellen mi a legjöb modszeretek?
FElszereltem az embereimet havy armorral
meg ezzel a soroztat lövö nehéz fegycverrekkel de mire elkezdenek lönni már rég kiirtották öket 😞 van valami jo ötletettek?
inecromancer
ohhh egy kis help kene
olyan kuldetesem van hogy pusztitsak el vmit ("epulet") kiirtottam mindenkit de senki se akarja attackolni az elpusztitando cuccot se granattal se semmilyen tipusu fegyverrel. Hogyan kell?

netudmeg!hol látad te ezt?melyik helyen?nem tudja felteni valaki valahova magyarul ?😊
Strahd_
Sziaszok valahonan le lehet ezt a játékot tölteni ingyé?

magyar verzio?????
ne vicceljetek már!
Uberlama
nekem annyit mondj meg honnan szereztél ûrhajot cserébe megmondom hogy csinálnám meg 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

A holdon az utolsó szobában lévõ idegeneket sehogy sem tudom elintézni,a 20 hosszúlábú biszbaszról nem is beszélve
Ha valaki tud valami taktikát írjon!! Köccépen
honnan veszed hogy megjelent a magyar változat????????
=)

Mit tartalmaz a magyar verzio? Vannak kovács meg szabó nevû kommandósok, vagy a puskák magyarul puffognak?

BaLeeX
WOW!

Akkor valaki hekkelje meg és a fájlokat amik a magyarítást tartalmazzák tegyétek fel valahova. Aztán felülírjuk az englist. Aztán lehet jólbeégek mert ez nem ilyen eccerû...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

2003-10-11 UFO-Aftermath (c) Altar interactive *BWCLONE* *PROPER*
Üdv mindenkinek!
Ami most jött ki az (nforce.nl-en láttam) változat megvan valakinek? Különbözik ez a verzió vmiben az elõzõtõl?
BaLeeX
Hmmm. Ezt nem tudtam, jó info!
Csak arra jöttem rá, hogy az elején csapatostul mendegélnek. Elég szopacsok a bázisvédõ missziók ha nem tudod összeterelni az embereidet harc elõtt. 1-2 ember nem sokra megy pár idegen ellen (Gattling gunos idõszakra ez nem vonatkozik ).
Gyakran szoktam mentegetni. Tegnap pl. az volt, hogy egyik emberemet nagyon messze rakta a többitõl és ahogy indultam volna a többiekhez egyszerre meglátta az ufókat. Na, visszatöltés és szépen odaosontam egy nagy halom doboz mögé egy nagy teremben és ott maradtam. Egy ufo vette észre a küldetés végéig mindössze de szerencsére az is csak paralizálta (vagy mit). Aztán mielõtt kinyírták volna éppen befutott a felmentõsereg. SZVSZ ezek a bázisvédõs missziók igénylik a legtöbb taktikázást.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Olvass vissza, le lett írva már vagy 20x, hogyan lehet még nem halott idegent felvenni. Nem is mindet lehet, csak a kisebbeket (értsd max 1-2 kockát elfoglalót) és csak kézben.
De tényleg igaz, hogy nem muszáj szenvedned vele ha nem marad több alien a páján akkor is megadja. Ha viszont olyan a helyzet, hogy kezdésnél ájultra tudsz lõni egyet és a négyzet sincs messze (álltalában mindig az ellentétes sarokba rakja a gép) akkor kapd fel és rohanj vele a négyzetbe addig a többiek fedeznek. Nekem így is megadta.

jellemzõ. patch-rõl senki nem ír semmkit. 😞

Birk@
LOL! hehehe 😄 Nekem mire meglett a anti-biomass bázis, már kb 20 bázisom volt 😄

Birkus Maximus

Birk@
A legjobb taktika szvsz az, ha beálsz egy kijárathoz, és aki kijön, szájbalövöd 😄 ennyi, max kell vki aki csalogatja õket.
Remélem a bázisvédésnél mindenki rájött, hogy az idegenek egy csapatban indulnak a lift elöl?!

Birkus Maximus

Birk@
Szerintem semmit sem kell elvinni!
A küldetés végén kíírja, hogy hágy lett nem megölve, tehát ha már kifejlesztetted hogy tudjál életben tartani elfogott idegeneket, akkor elég ha nem ölöd meg õket NA 😄

Birkus Maximus

Uberlama
azt mondd el honnan a rákból szereztél ûrhajot ? 😄

Hello mindenki

tegnap végre eljutottam odáig, hogy kipróbáljam agamet. Az UFO 1-2-3, nagyon bejött (fõleg az 1). Itt már olvasgattam az Aftermath-ról, szóval tudtam kb mire számítsak. feltelepítem, elindítom a játékot egy szercsak újraindul (mi a... gondoltam), mindez XP ahol eddig nem volt gondom. Ezt megcsinálta mégegyszer. Na el a hivatalos honlapra, hát olvasom hogy "ööööööö...igen hát ASUS kártya esetén (Gf4 Nvidia Asus-om van) az ASUS driverral gond lehet, újabb patchben javítjuk adig ununstall ASUS driver feltenni NVIDIA drive...". Grrrrrr..ok cseréltem a drivert. Királyul fut. Mondom számítottam rá hogy nagyon leegyszerüsítik,..de ennyire...Bázisokkal tulajdon képpen nem is kell foglalkozni a csata...szerintem az UFO 1 körös rendszere jobb volt.
Aztán a szórakoztatásomra a legujjabb formáció a progi részérõl, hogy bizonyos helyszinekre utazás+betöltés közben a néhány tga filet hibásnak vél és egyszerûen kilép a játékból. Amikor már a második küldit kellet külsõsre bíznom kezdtem ideges lenni. Újrainstall segít, de akkor más helyszínen mást nem tud betölteni. Másnál is volt ez a hiba vagy az én példányom xar?

Üdv

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mint az elsõ részben, mutasd meg magad az ufonak, de mielõtt rádlõne, bujj el egy lehetõleg biztonságos fal mögé. Erre a szerencsétlen elindul, hogy véres maszattá lõjjön. Ám ahogy befordul feléd és immár láthatóvá válik ismét a fal miatt, elõ a shotgunt, és mehet az orcájába az ólom. (az elsõ részben ilyenkor jöttek a jólbevált két kör közötti interruptok, aminek nagytöbbségében te lõttél elõször.)

Anelka: Ha van zöld négyzet a pályán, akkor nem feltétlen jelenti azt, hogy csak annyi a pálya. Ne az abort missiont próbáld, nézd meg az "enter next area" gombot is. Egyébként ha megvan a kómás ufo, valamelyik embered kapja a hátára és vonszolja el valami biztonságos helyre. Ments egyet, és a többivel pedig vadássz tovább. Van hogy azonnal, van hogy akár egy ujabb lelõtt ufo után szól, hogy hurrá, kész a feladat.

sehogy. nem rajzoltak 800*600 -as hud-ot
BaLeeX
Akkor menj végig mégegyszer a pályán és nézd meg nem bújt-e meg valahom még1 bár valószínûleg egy bug lesz a programban, mivel ha egy még elõt beviszel a zöld négyzetbe akkor mindenképpen meg kellene adnia a küldetést.

nem frontalisan kene nekikmenni. en mindig bebujtam vhova shotgunokkal es mikor megjelent az ufo puff neki 😊

kesobb ha van rifle -d akkor mar tudsz messzire is loni. akkor mar ingyen predak. egy ido utan a plasmakopos szornyek jelentenek majd nagy veszelyt, en egy sebessegbajnok katonat szoktam elejuk kuldeni hogy azt probaljak eltalalni, mig a hatul hagyott osztaggal szetkaptam oket. 😊 aztan mikor lesz rendes felszerelesed mar lehet rendes harcokat nyomatni.
BaLeeX
Végre kifejlesztettem az Anti Biomass Base-t és terjeszkedem ázsia keleti partjai felé. Most van 6 bázisom és az elõbb ajánlott fel a gép kettõt elfoglalásra és egyik sem biomasszában van szóval talán kicsit egyenesbe jövök aztán reszkessenek. Két gyártóbázissal 24 nap volt egy bioarmor legyártása...
A heavy armoros gattling gunos katonák nemrosszak. Az elõbb bázist akartak foglalni az idegenek és a két ilyen katonám majdnem egyedül szedte le az összeset.

BaLeeX
Hmm. Nehézséget tedd vissza hardról normalra, másra nem tudok gondolni.

Az elején mindenképpen gránátokkal érdemes operálni, legyen mindenkinél 4-5 darab. A pisztolyokat felejtsd el, ha szereztél már valamilyen Riflét akkor felesleges a hátizsákban tartanod pisztolyt, csak hátráltat. Kezdetben pár küldetés után az UZIkat lecserélheted Riflékre meg Sniperekre azokkal már egész jó lehet írtani, aztán amikor szerzel pár Alien Laser Gun-t onnantól beindul a dolog. Ja, páncélt adj a katonáidra.

inecromancer
HI!
tegnap letoltottem ma kirpboaltam de nagyonnem a dolog pedig bejonne. Biztos velem van a gaz, de meg 1 kuldetest se tudtam megcsinalni, mert mielott meg akar eselyem lenne hogy eltalaljam az ellenfeleket elotte messzirol lesebeznek, ha meg esetleg kozelerek addigra mar teljesne legyengitettek. Volt par nagyobb dog egy kiszallasnal (ahol a pilotakert mentem akik csatat buktak) akiket granattal be tudtam zuzni de teljesen mar a legelejen lesebeznek. Nincs valami otletetek hogy mit csinalhatok roszul ?😛

Lehetõleg ne végezd ki a földön fekvõ, "seriously wounded" zöldemberkéket. Persze ha az egész gárda adagolja szerencsétlen testébe az ólmot, akkor nehezebb. Ekkor inkább malmozzon a nép, és csak egy taggal "pofozd" az ufot..

Köszi, asszem ezt fogom tenni.

Én meg ajánlom a Smith & Wessont...

...öööö.... talán ha kilõnéd az összes idegent akkor sikeres küldetés lévén elvinnék a helikopterral... csak nehogy hullára lõdd õket mert akkor nem lesz élõ...
Grave Digger
Radi ezt megkaptad😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

BaLeeX
Ajánlom a Super Mario Bros-t, ott nemkell holmi ufók felvevésével bajlódni!

BaLeeX
Ezt is leírták már párszor. Ha mindenkit kinyírtál és marad olyan akinek még piros vagy narancssárga az életereje de szépen pihen a földön akkor azt elviszed magaddal küldetés után a repülõn. Vagy ha nem akarsz kinyírni mindenkit akkor nyakadba kapsz egy nem halottat és elrohansz vele a zöld zónába.

Ne szólj be

Sephi
en majig nem ertekegy dolgot. Ha nyerek egy kuldit akkor az oszes ufo+cucc ami nalunk volt az hozzam kerul nem? Akkor en hogy tudok egy elo peldanyt szerezni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Uberlama
hehe nem elég, csak egy bizonyos sugaru körbe tartja távol, tehát nekem pl dél amerika full genya igy egész észak amcsi déli része és közép amerika ilyen bázisokkal van tele 😄 és nem nagyon halad 😄

BaLeeX
Egy ilyen biomass elleni bázisból elég egy és kívültartja az egész területeden? Mert mire kifejlesztem nemlesz 4 bázisom sem 😊 😞

BaLeeX
Te tényleg ilyen gyenge felfogású vagy vagy csak tetteted: Már vagy 20x le lett írva, hogy hogyan lehet felvenni õket, többek közt neked is leírtam. Értelemszerûen egy 250 kilós köpködõt nem tud elcipelni szegény emberke akárhogy is akarja. Amit elbír azt el tudja vinni, amit nem azt nem, ennyi.

Uberlama
és azt az ûrhajot random adja vagy mi ? már hónapok teltek el (ingame) amióta az ûrhajot kéne találnom és semmi 😞

Feltenném az örök kérdést: hogy a 3.14csába lehet felvenni sérült (nem halott) idegent? Mert ezeket a buzinagy köpködõket nem tudja felvenni. Kisebbeket tud csak?

Mit javít a peccs?

Birk@
Ha csinálsz 1-2 küldetést, ami a biomasszában van, akkor fejlesztheted a masszával kapcsolatos dolgokat: annak a végén fejlesztheted ki az anti-biomass base-et, amitõl nem tud terjedni a területeden

Birkus Maximus

Birk@
Igen, ott vége van 😊
Az idegen officer egy reticulan, olyan emberféle, azok szokták kiírtani a party-t 😊
Ha megcsinálsz 1-2 ufo-s küldetést, ott tuti lesz 1, fõleg a battleship-et lõsz le. Csak figyelj, hogy ne öld meg mind 😄 *SPOILER* Ha minden megvan, akkor rájössz, hogy hol a fõbázisuk, de ezt csak ûrhajóval éred el, ehhez kell találni egy idegen hajót hogy Te is kifejleszthesd a magadét.

Birkus Maximus

Uberlama
gondolom ja 😄 el akartam menteni mielõtt válaszoltam volna és esc-el ki akartam lépni menübe de a láma gép ugy vette hogy azt mondtam kapják be : (

BaLeeX
És mi van ha velük tartasz?
Game over? 😊

Uberlama
ja igen és majd egy ûrhajot is kell szerezni na azt még easyn se találtam .. pedig után már közel lenne a vége a dolognak mert csak fel kell szállni a holdra lelõni mindent és kész, dehát ha nem ad ûrhajot akkor mit csináljak? lehet bele kellett volna egyezni amikor az idegenek mondták hogfy tartsak velük inkább 😄DD

Uberlama
elõszr easyn próbáltam ki de tul könnyû volt és elég hamar elfoglaltam a világot most normalon csinálom és azért ez már elég nehéz.
Ami bázis mélyen a biomasszában van azt egybõl viszafoglalják valóban, amugy ha olyan küldit kapsz hogy biomass node-t kell elpusztitani azt mindenképp csináld meg mert az nyomatja a biomassza növekedését.
Biomassza elleni bázishoz vmit fejlesztgetni kell amihez elég sok elõfejlesztés kell, vizsgálgatják, növési theoria meg ilyenek. Szal elég nehéz egy játék ez már normálon is, de hogy végképp álloháboru van már a biomassza ellen és 3-4 játékóránként ha el tudok foglalni egy uj bázist azért az elég erõs : ( (már ha nem halok ki valamelyik lelõtt ufos küldinél, ha nem muszály azoknak neki se állok)

igen muszály lesz élõ idegent szerezni, de ez még semmi mert majd kell szerezni egy élõ idegen officert is késõbb ami meg telhjesen random hogy mikor adja és a játékba nem is látod, hanem majd szól hogy mostmár van 1...

Birk@
Hát elég szívás, tudom... Felveszed az enhanced heavy armor-t és ráteszed a minigun-t, ami szarrá szedi a reticulanokat; de mivel ez az armor jóval gyengébb mint a bio armor, max 2-3 ellenfél után õk is szétszednek. Én 2 bio armorossal fogom a lövéseket, a hátuk mögül meg minigunnal lövök 😄
Jó taktika az is, ha urban területen 2-3 herioc-os sebességû palival, 12m-es max távos (asszem 900at sebez) shotgunnal vagy mivel végigrohan a városon és benn szétszed mindenkit.

Birkus Maximus