UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Úgy értem, ha mondjuk valamelyik emberem fölé görgetem a képet akkor szaggat be állatul, azon kívül meg normális.
Dynamic
Kurva anyját!Aktuális lesz mostmár a gépcsere, mert nálam úgy szaggat, mint a szar.
Pedig egész jónak tûnik a játék, erre tessék, még ez is játszhatatlan nálam.Nem egy nagy gép(1 gigás cerka,gef2-vel), de a grafika alapján azt gondoltam nem lesz vészes.
fasznak most kellett ennek is kijönnie 😞

Al Bundy23
EGYRE JOBB

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
CSORDOGÁL A DRÁGA 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Már töltöm.

Evil
leszedjuk azt is 😊

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Eye-scream
Ez most komoly? Mert ha igen akkor én megvárom....
Úgyis Etherlords 2 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Evil
de ha ez valamelyest boldogabba tesz benneteket en is csak holnap fogom kiprobalni.munka rulezzz!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
persze hogy megosztom.egy privi ftp rol.

Ha szépen megkéred, biztosan kölcsönadja a privát FTP elérését: te letöltöd, aztán bedobod a közösbe az accountot.

Kötve hiszem... =)

SecMan
Ha szépen megkérlek akkor megosztanád velem hogy honnan?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

KM
Hasonlóképp!

Evil
ugy hogy most toltom lefele.

Szeretnék már játszani vele. Ti hogy álltok ezzel?

Atom.

Al Bundy23
2003-10-02 PC Game ISOs UFO: Aftermath (c) Altar Interactive 02 CDs DEVIANCE 10

AZ IGASSÁG PILLANATA KÖZELEG KIDERÜL MIT KAPUNK A ......VÁRAKOZÁSUNKÉRT 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Dynamic
Illetve MA gyün(gyütt)!
KM
Meglátjuk!

BaLeeX
ÁÁÁÁMBEREK! Hónap gyün!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Tono34
Nem tudjátok honnan lehetne letölteni az UFO Unknown -t?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A US. release pedig október 13.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Egyébként ha most megnézed ezt a linket akkor láthatod, hogy október 03. szerepel ottan :-)))))

én pl. azért hiszek a tothegame-nek mert már nagyon sokszor adtak meg jó kiadási dátumot.Ez tény. Viszont õk sem tévedhetetlenek ez természetes, fõleg manapság amikor annyira nagy divat lett a játékok kiadási dátumaival játszadozni :-))))))

Hihetetlen...

Hát nem értem... más, sokkal ütõsebb cuccok (pl. Jedi Academy) jóval korábban kijönnek, mint ez a cumó. Há' mi van? Páncélszekrényben van vagy mi a tököm?

ahhhh.....

Két dolog. Egy: az tuti hogy nem a régi 1-2 részt kapod meg '03as kiadásban. Kettõ: az index gamer forumának a szinvonalát csak azért nem jellemzem, mert nem szeretnék trágár szavakat használni. (kivéve a hattrick topikokat). Egyszóval, várjuk meg amig kijön, és majd 1-2 napnyi játék után meglátjuk mit is kaptunk. Én bizok benne nagyon, hogy felnõ a játék az elsõ két rész hirnevéhez... =)

Sose jön már ki...

Az Index - mint tudjuk - közismert minõségi játék ismertetõi révén...

Szerintem várd meg a gammát.

Akarom.

tényleg szar lesz?kár lenne érte?nagy dolgokat nem várok,tûrhetõ grafikát a mai színvonalon meg a régi játékélmény felevenítését.az jó is volt úgy ahogy volt,legfeljebb néhány új ötletet bele amit akkor a gépigény miatt nem lehetett.olyat olvastam róla hogy nagy csalódás lesz.tényleg?

Dynamic
Én úgy olvastam, hogy ma (26-án) jelenik meg Angliában, úgyhogy elvileg az ISO is várható mostanában.
Ez a hozzászólás azért született, hogy a nyílvánvalóan kedvenceid közé tett 'UFO: Aftermath' topic mellett megjelenjen egy '(1 új üzenet)' felirat és Te izgatottan rávesd magad a topicra...

Grave Digger
hehe😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Jajmár... hát hol van már a gamma?

Kijött a szög a falból...

gothic1
Most valami ilyen poén jön:

Kijött... szemembõl a könny.
Kijött... orromból a cucc.

vagy valami ilyesmi 😊

Grave Digger
Az nforce-on még nincs kinn

pluhi
Merre lehet megtalálni? Milyen?
Kijött...

gothic1
Szerintem csak 3 nap, pénteken jön ki elméletileg...

Még 10 nap ..........

"vessetek a mókusok közé" :)

Ja? Végre megtaláltam a topicot, úgy el volt süllyedveee...

Gondoltam hogy ha új hozzászólás van, rögtön rávetitek magatokat a topicra... már nagyon várom a cuccot.

Grave Digger
Már megint szopatod a népet Zsenyka😄DD

Na végre...

"With you fans, I'm expecting an uproar over my criticisms, and a barrage of justification for Altar Interactive's choices in my mailbox by tomorrow."

azért nagyon várom

Rosco
Elolvastam és elkeserítõ.
Pont azokat hagyták el, amiért imádtam játszam az UFO játékokkal.
Ráadásul max 7 embert vihetsz, aztán szevasz.
Az idõ rosszul beállított a cikk írója szerint.
Lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de nem olvastam arról, hogy milyen lesz a finanszírozási része. Ez hasonló a régihez?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Alvás???
Minek??!