UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig egész jónak tûnik a játék, erre tessék, még ez is játszhatatlan nálam.Nem egy nagy gép(1 gigás cerka,gef2-vel), de a grafika alapján azt gondoltam nem lesz vészes.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Úgyis Etherlords 2 😄
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
AZ IGASSÁG PILLANATA KÖZELEG KIDERÜL MIT KAPUNK A ......VÁRAKOZÁSUNKÉRT 😊
IBANEZ UV777 Rulez

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Szerintem várd meg a gammát.

Kijött... szemembõl a könny.
Kijött... orromból a cucc.
vagy valami ilyesmi 😊
"vessetek a mókusok közé" :)
Gondoltam hogy ha új hozzászólás van, rögtön rávetitek magatokat a topicra... már nagyon várom a cuccot.
azért nagyon várom
Pont azokat hagyták el, amiért imádtam játszam az UFO játékokkal.
Ráadásul max 7 embert vihetsz, aztán szevasz.
Az idõ rosszul beállított a cikk írója szerint.
Lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de nem olvastam arról, hogy milyen lesz a finanszírozási része. Ez hasonló a régihez?
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Minek??!