UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EGY HÉT!!!!!!
és

+ jön a Temple of elemental evil 😊 , Chrome ...mikor lessz alvás?!

"vessetek a mókusok közé" :)

Al Bundy23
EHEHE LÁTOM SOKAN CSORGATJÁTOK MÁ A NYÁLATOKAT,,,,,,,VALAKI AZ ÜDCSIT 😊))SRÁCOK MAX 1 HÉT ÉS LESZ WAREZ VERSION

IBANEZ UV777 Rulez

Grave Digger
sztm yo volt😄D Egybõl húztem fel az nforc-ra, de nem volt nfo, tehát tudtam, hogy csak vakítás😄DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
hehe, ne idegelj😄D

Pohárba az üccsit. Úgy megszomjaztam.

Grave Digger
MIT????????

Na, már töltöm is...

Végre pontos infók!
Thx!

gothic1
A játék honlapja szerint:

UK release date (estimated): 26-september-2003
EU release date (estimated): september/october-2003
US release date (estimated): september/october-2003

Days left: 9

SecMan
Én az elsõvel játszottam elõször és utána a másodikkal és akkor én a második grafikáján röhögtem egy nagyot. Szvsz rondább volt mint az enemy unknown! Épp ezért nem is nyomtam végig. Az elsõ részt amúgy Veteránig minden fokozaton végignyomtam, még veteránon is sikerült befejeznem.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Eye-scream
Én az elsõ részt késõbb láttam mint a másodikat, és röhögve végigjátszottam...😊 Sztem az elsõben a pszi képességek kifejlesztésével nagyon elszaladt a paci, volt olyan, hogy az egész alien bázis legénységét én irányítottam. A második rész SOKKAL nehezebb volt, bár a vége ott is egyre könnyebb lett.
Tron 2.0 át én med. fokozaton játszom, és anyázok ezerrel, sztem kiba**tt nehéz, bár lehet csak azért mert nem nagyon játszok FPSekkel 😊.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

ahogy visszaemlékszem egyáltalán nem volt nehéz, és easy-ben egy játékot sem játszok - kivéve most a TRON2-t,mert nincs rá idõm de szeretnék gyorsan végigmenni rajta hogy lássam milyen - sõt leginkább a legnehezebb fokozaton.ha kiismerted a gép gondolkodásmódját - már ha volt neki olyan - akkor igazából mészárszékké lehetett tenni minden pályát, úgy hullottak az idegenek.a laser rifletõl felfelé már nem sok esélyük maradt egy tûzharcban két-három katona koncentrált tûzereje ellen meg a kék alappácél is már elég jól védett

Amiga
Hát nem tudom, nekem az Enemy Unknownban megesett, hogy leszállás után 10 mp-vel már senki nem élt... :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

remélem kicsit realisztikusabbá tették a játékot.én leginkább azt nem szerettem az elõzõ részekben, hogy úgy kellett vigyázni a katonákra mint a porcelánbabákra.jóformán az idegeneknek volt rettegnivalójuk,közülük sokkal nagyobb volt a halálozási arány.ez azért elég furi.az lenne a kafa,ha az idegenek lennének nagyon erõsek,a katonák meg peregnének mint a legyek az elején amikor még csak földi fegyvereik vannak.késõbb aztán már erõsödhetnének az idegen cuccokkal,de azért egy alien legyen alien a talpán,ne holmi könnyû préda

Itt http://www.ufo-aftermath.com/pages/headquarters.html egy icsit többet írnak 2hétnél... 28nap!Azaz inkább 4hét. Bár neked lenne igazad.

Mr.Macho
elvileg 2 hét múlva kijön, ha szerencsénk van akkor egy warez csapat már a hivatalos megjelenés elõtt hozzáférhetõvé teszi
Grave Digger
Nahh, valami új hír a játékról van-e?

Akkor.. izé.. nem szoltam.. =)

google: "x-com trainer/cheat/editor" =)

Buddy
mit értesz rossz oldal alatt? 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

gumininja
Kosz. Azt mar fel labon is kibirjuk.
59 nap
http://www.ufo-aftermath.com/pages/headquarters.html

PC: UFO: Aftermath 12 September 2003 (GamersHell)

gumininja
Megjelenesi idopont van mar?
Elvileg a PC.Games mostani DVD mellékletén van egy gameplay és techdemo video. Abból elég sok minden kiderül, ami a "hivatalos" videokban nem volt benne. Például, hogy a "rossz" oldallal is lehetünk ...
Abban az egyik fejlesztõ szétrobbantgat tetõt, betonkerítést, stb. Meg szét és átlõnek pár tereptárgyat, elég jól szétrombolhatónak tûnt minden.

De az UFO Aftermath-ot is baromira várom ám!

Buddy
utánanéztem, nem néz ki rosszul a cucc....érdemes megnézni

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
ez engem is érdekelne

Arghhh.... mi ez a Silent Storm????

Nagyon várom, de nekem eddig jobban bejön a Silent Storm. 😊
II. Világhábórús környezet, kis Wolfi beütéssel (érdekes ellenfelek, titkos fegyverek).
Körökre osztott harc, eléggé Fallout szerû kezelõfelületel, csak több lehetõséggel.
Gyõnyõrû 3D ROMBOLHATÓ környezetben.
Hat oldalról lehet benne nyomulni:
(USA/UK/SU vs GER/JAP/IT)
És lényegében egy Commandos szerû játék, különféle képességû karakterekbõl összeállított csapattal.

PC: UFO: Aftermath 12 September 2003 (GamersHell)

Amiga
Ez naggyon jóóó lesz!!!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Eye-scream
Király a trailer, bár lehetne benne több is...
Ja és kösz a segítséget mindenki...most fogom kipróbálni😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Már nagyon várom a cuccot.

gothic1
Láttátok már a játék E3-as trélerét?

Ha nem, akkor azonnal menjetek a www.hardwired.hu-ra! 😊)

vindozos Apocalypse-ot en sem talatltam, sot az http://xcomufo.com -on egy jo ideje mar egyik verzio sincs fenn 😮

talan az itt [ http://xcomufo.com/x3dl.html ] fixekkel mukodni fog....

#ofp.hu@irknet

[negativ] Cirek
vagy csak állítsd a kompatibilitást WIN95-re.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

gumininja
VirtualPC 4 vagy 5 - nemtom melyik a legfrissebb verzio - nevezetu progival probald meg.
Eye-scream
Hmm nosztalgiából elõvettem az Apocalypse-et de nem megy XP alatt. Tudna vki segíteni?

hi!
a legujabb (2003/05) Gamer Magazinban van rola egy kétoldalas elõzetes....

football without ultras is nothing

Eye-scream
MIKOR LESZ MÁR KÉSZ?
Emlékszem mikor ott izgultam a 386-os elõtt hogy milyen tulajdonságai lesznek az új idegen fajnak😊)))

Pheel
Csak játék is lenne már! 😊 Úgy játszanék már valami jóval is!
gothic1
Egy cseh oldalon vannak újabb infok (screenshotok) a játékról.

Bár nem tudok csehül, de a képek önmagukért beszélnek.
Csak lenne már kész végre!

www.gamecenter.cz

aPa
talán igaz: a cenega (www.cegena.com) az E3-ra (május 14-16) el szeretné készíteni a játékot 😊)))

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
hát nem vagyok egy kezdõ netes, de én ott nem leltem letölthetõ Apoc-ot win-re. Ráadásul a topic miatt nagyon elkezdett viszketni a tenyerem iránta (sokadszorra már 😊) ), szereztem is néhány verziót, de sehogy sem tudtam rávenni XP alatt a futásra. Addig buheráltam a gépet, míg össze-vissza nem fagyott 😞 Ha valaki tud tényleg win alól mûködõ Apocot írjon pliz! Thx aPa

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

http://xcomufo.com
itt megtalalhato a win-re atirt UFO, TFTD, Apocalyse 😄
juj, de varom mar az Aftermath-ot

#ofp.hu@irknet

http://xcomufo.com
itt megtalalhato a win-re atirt UFO, TFTD, Apocalyse 😄
juj, de varom mar az Aftermath-ot

#ofp.hu@irknet

Pheel
akarok ilyen játékot 😊)))
gothic1
Akit érdekel és tud angolul elolvashatja a legfrissebb híreket a játék fejlesztésérõl. Az egyik készítõ nyilatkozott a gameplanetnek:

http://www.gameplanet.co.nz/mag.dyn/Features/1585.html

gothic1
No akkor két új screenshot, hogy lássuk hol áll a fejlesztés:

és

A játék kiadását 2003 közepére igérik.