Impossible Creatures

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ehh nah most jaccom es szerintem kurva jo jatek!

en nem tudom mit kell ugy szidni a demo az eredetihez kepewst szar.

a jatek magaban sztm tok jo mert erdekes nem csak egy sima RTS 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

teran
http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét

Sephi
Ize mindaket CD kell a telapiteshez?

Es kotelezo a DirectX 9 et feltelepiteni a instalnal?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szivesen;-))

Impossible_Creatures-FLT

ftp://MfXP:[email protected]:7666

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

141.30.63.42 / l:dvguest p:ehym8 port:1961

<01.07.03.Impossible_Creatures-FLT>

ftp://Subtitle:[email protected]:2800/

210.82.240.147 / l:RESiSTANCE p:leecher port:8876

<01.07.03.Impossible_Creatures-FLT>

128.111.110.15 / l:leech p:me port:3004

213.139.181.57 / l:leech p:this port:21

66.212.81.110 / l:BlueJam p:Bocca port:10000

213.169.199.67 / l:rnd p:leechor port:17

senki nem mondta, csak egyszerûen nem volt hajlandó feltelepulni nélküle 😊

egyébként NAGYON NAGY JÁTÉK, MEGÉRI LETÖLTENI!!!
most játszottam vele 2 orát, jó a sztori, jok a kombinácios lehetõségek, egyetlenegy hibát vettem észre eddig, hogy csak két lényt lehet vegyíteni, többet nem, illetve az általunk összerakott lényeket sem lehet tovább erõsíteni - valószinuleg tul nagy táp lett volna

képzelj el egy elefántfejü, teknõstestû, sasszárnyú lényt, aminek a farkán hatalmas tüskék vannak - na ezt sajnos nem lehet megcsinálni 😄
max. olyan elefántot, aminek a farka helyén hatalmas fullánk van, és erezett szárnyai, elõl meg ugye a bazinagy agyarak 😊 ütõs

Sephi
DirectX 9 kell neki? Na nema!!!!
Ki mondta ezt neked?

Dynamic
Nem rossz ez a játék.Igaz csak a demót tutorialját néztem, de elmegy.Sima RTS azzal a különbséggel, hogy te "kevered ki" az egységeket.Szóval még tartogathat meglepetéseket a játék.Én leszedem.Nekem ADSL korlátlan van, az még rulezebb😊
cypher
Jóvanna,8.-a...
cypher
Demó bejött,de még csak 7.-e van,cselló meg rulez....:-)))
-----UPC 15GB-os korlátja
directx 9 kell neki 😞

magus
jo az otlet meg meg a megvalositas is de vmi meg is rossz benne😞

Pupcika
úgy döntöttem hogy nem ér 2cd-nyi helyet a hdd-men
még a grafika se a legkiválóbb
AOM rulz

Sephi
Eleg szomoru hogy eddig senkinek se teccik 😞

I.C.ram
Én a demoval játszottam, és nekem nem tetszett.
Randal
Énnekem megvan,d e még nem néztem emg, a sztorija alapján valami stratégia szerû izé, amiben 50 állatot kombinálhatunk a legkülönbözõbb módokon. a képek elég szépek, bár nemtom milyen lehet maga a gamma.

Sephi
Hat varja mar nehogy baromsag legyen. Csak kell valami celja legyen nem?

En nekem meg holnapig varni kell hogy milszesz de van benne Single Player es stm mig nem jacotuk ne mondjuk velemeny...

Dynamic
És amúgy, mi a játék célja tulajdonképpen?A képek alapján érdekesnek tûnik, de nem tudom megéri e leszedni a 2 cd-t.
Mindegy megnézem elõbb a demót...😊
megnézte valaki ezeket a képeket jobban???
mert mire kivettm hogy mit tükröz valójában a cím
elsírtam magam
de kíváncsi vagyok mások vélményére
http://www.3dgamers.com/screenshots/games/impossiblecreatures/

Az Impossible Creatures 2003-ban jelenik meg
2002. szeptember 10. - Játék

A Microsoft bejelentette, hogy az Impossible Creatures címû realtime stratégia az idei nyárra tervezett megjelenés helyett 2003 januárjában fog a boltok polcaira kerülni. A jéték sci-fi környezetben játszódik az 1930-as években és a játékosokat Rex Chance hivatásos kalandozó szerepébe helyezi. Rex felfedezi, hogy az apja olyan technológiát fejlesztett ki, amelynek segítségével különbözõ állatok tulajdonságait genetikailag egyesíteni lehet, és ezzel kész a baj. A küldetések során több mint 50 féle alap állatfaj tulajdonságait kombináltathatjuk a tökéletes egységek kifejlesztése érdekében.

Csacsi
Nincs valami honlap, ahol vannak képek, meg ilyenek, mert csak úgy nem töltöm le...

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Az Impossible Creatures 2003-ban jelenik meg
2002. szeptember 10. - Játék

A Microsoft bejelentette, hogy az Impossible Creatures címû realtime stratégia az idei nyárra tervezett megjelenés helyett 2003 januárjában fog a boltok polcaira kerülni. A jéték sci-fi környezetben játszódik az 1930-as években és a játékosokat Rex Chance hivatásos kalandozó szerepébe helyezi. Rex felfedezi, hogy az apja olyan technológiát fejlesztett ki, amelynek segítségével különbözõ állatok tulajdonságait genetikailag egyesíteni lehet, és ezzel kész a baj. A küldetések során több mint 50 féle alap állatfaj tulajdonságait kombináltathatjuk a tökéletes egységek kifejlesztése érdekében.

töltöm ezerrel 😊

Sephi
Szal most jelent meg! Majd csak holnap nezem meg milyen de azert jo lenne tudni rola egy ket dolgot mint pl mi az ertelme es stb...

Mirol szol?😊

magus
olyan hogy 2 allatot lehet combinalni. pl ket labon jaro capa elefantfarokkal...

cypher
idõm nem volt rá,két napja itt ül a demo..
Hát tényleg az lehet, ha tegnap este óta senki nem szólt hozzá.
Senki nem látta még?