181
ez nagyon erdekes gamma
  • Sephi
    Szerintem is az eros de en a Krokodil Gorillat es a Kameleon Krokodilust hasznalom :)
  • bazsi123
    skorpió-rinocérosz, az az igazi! vagy ha vki a 12. misszióban ennél erősebbet tud, üvöltsön!
  • Sephi
    Jah most kevertem ki egy krokodil gorillat:)

Kicsit eros csak :)
  • Sephi
    Hat ember eloszor is epitsel sok sok olyan tornyot mert asztat tamadjak es csinajal sok kameleon szeru allatokat hogy meszirol tamadjanak! Meg lehet aszt csinalni. Maj ha oda ertem meglassuk!

Jah es a tobieknek szerintem nem erdemes RIP-et jaccani mert ugy nem elvezheto :)
  • bazsi123
    akkor is, szvsz a 9. missziótólnagyonbedurvul a játék. a 10-et ma vagy 10x kezdtem előről, és semmi... folymatosan fossa a lényeket mnd a 4 enemy, és persze neki nincs 50-es limitje, ááá, nem... termel vagy 20-20 hencsmennel, és jönnek, csak jönnek a lényei...
  • bazsi123
    Cat:
    ja, az más. nagy táp lett volna, az biztos, de hogyan jelentek volna meg a lények? úgy értem, ha 2 eleve kevert lényt keversz tovább, hogy nézne ki szegény? rondán :-)
  • Cat #55
    ne keverd
    én a tripla keverésről beszéltem, illetve a már kevert lények továbbkeveréséről
    tul nagy táp lett volna sztm
  • Sephi
    Te nem tudom en meg csak ott tartok hogy annak a helikoteres csajnak a hazat kell letarolni :)
    Nekem mondom a rak jegesmedve es kameleon jegesmedve csapatom megalithatatlan. Kikuldok egy eros csaptot ezekbol es oda se nezek micisnalnak es megnyerem ugy a palyan hogy egyik se halt meg. tudnilik regeneralodnak :)
  • bazsi123
    cápát, bálnát, elefántot melyik misszióban lehet szerezni? annyira kellene, főleg a bálna...
  • bazsi123
    Cat mondta, hogynem lehet fejleszteni a lényeket. de kérem, minden tulajdonságukon lehet emelni 5-10-15-20%-ot! az nem fejlesztés?
  • bazsi123
    én a 10. misszióban vagyok, ahol megismerhetjük Julius csodavonatjait, és ahol 4 ellenfél vár rám. meg tudja ezt a pályát valaki csinálni? amint meglátom az első tábort, a másik 3 is elkezdi küldeni az egységeit. persze nem bírom megállítani őket...

kedvenc lényeim:
    krokodil-köpőhal
    viziló-skorpió
    rinocérosz-kaméleon
    gorilla-angolna

tudtok tanácsot adni, milyen repülő egységet csináljak? próbálkoztam darázs-krokodillal (nagy életerő, lassú, nagy sebzés, közelharcos), keselyű-köpőhallal vagy keselyű-kaméleonnal (gyors, kicsi sebzés, kevés életerő). szerintem a légvédelmi tornyok nagyon erősek lettek, pillanatok alatt leszedik a repülő lényeimet. ha nagy életerejűt csinálok, azok meg lassúak, szal megint ugyanott vagyok.
  • Sephi
    En is vulkanos palyan vagyok de en siman csinaltam gyorsan 3 aramtornyot majd egy generatort asztan ket Sonikus tornyot es mikozben tamadnak legyen 4 embered plusz Lucy es azok javitsak az elso tamadasnal a toronyokat asztan lessan nyomom felfele a leveleket :)

Kurva jo nekem egyenlore JegesmedveKameleonom van es RakJegesmedvem :)

Ezeket hanszalom es puszitok veluk!
  • And5
    hi maszedtem le és szrtm kibaszott kurva jó RTS rohadt jó lények, és micsoda stratégiák alakulnak ki a lények keveréséből,joe grafika na meg Kos fejű Gorilla testű lények rulez
  • Cat #46
    én már eggyel tulmentem azon, vulkáni pálya, tökkicsi hely, és már a 3ik percben 2ik szintu ellenfelek
    elég gáz

az előző pályán én sehol nem találtam meg a kaméleont :(((
  • Sephi
    En most vagyok a topusi szigeten es elvagyok egy hal es egy zsiraf keverekevel.

Eszrevettem hogy kameleon is van es az inviziblu is tud lenni:)

rohat jo!
  • Sephi
    Te meddgi jutottal el?
  • Cat #41
    szerintem is kurvajo :)
  • Sephi
    Pedig kurva jo most kereszteztem egy bagjot egy rakkal oszt tok jol sikerult:))

Remekul el lehet lenni ezel a gamaval :)
  • Pupcika
    úgy néz ki
  • Sephi
    Most hout komolyan csak nekem teccik ez vazz ?:)
  • Sephi
    Ehh nah most jaccom es szerintem kurva jo jatek!

en nem tudom mit kell ugy szidni a demo az eredetihez kepewst szar.

a jatek magaban sztm tok jo mert erdekes nem csak egy sima RTS :)
  • teran
    http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét
  • Sephi
    Ize mindaket CD kell a telapiteshez?

Es kotelezo a DirectX 9 et feltelepiteni a instalnal?
  • aiguo
    Szivesen;-))

Impossible_Creatures-FLT

ftp://MfXP:[email protected]:7666
  • aiguo

141.30.63.42 / l:dvguest p:ehym8 port:1961
  • aiguo
    [01.07.03.Impossible_Creatures-FLT]

ftp://Subtitle:[email protected]:2800/
  • aiguo

210.82.240.147 / l:RESiSTANCE p:leecher port:8876
  • aiguo

[01.07.03.Impossible_Creatures-FLT]

128.111.110.15 / l:leech p:me port:3004

213.139.181.57 / l:leech p:this port:21

66.212.81.110 / l:BlueJam p:Bocca port:10000

213.169.199.67 / l:rnd p:leechor port:17
  • Cat #24
    senki nem mondta, csak egyszerűen nem volt hajlandó feltelepulni nélküle :)

egyébként NAGYON NAGY JÁTÉK, MEGÉRI LETÖLTENI!!!
    most játszottam vele 2 orát, jó a sztori, jok a kombinácios lehetőségek, egyetlenegy hibát vettem észre eddig, hogy csak két lényt lehet vegyíteni, többet nem, illetve az általunk összerakott lényeket sem lehet tovább erősíteni - valószinuleg tul nagy táp lett volna

képzelj el egy elefántfejü, teknőstestű, sasszárnyú lényt, aminek a farkán hatalmas tüskék vannak - na ezt sajnos nem lehet megcsinálni :D
    max. olyan elefántot, aminek a farka helyén hatalmas fullánk van, és erezett szárnyai, elől meg ugye a bazinagy agyarak :) ütős
  • Sephi
    DirectX 9 kell neki? Na nema!!!!
    Ki mondta ezt neked?
  • Dynamic
    Nem rossz ez a játék.Igaz csak a demót tutorialját néztem, de elmegy.Sima RTS azzal a különbséggel, hogy te "kevered ki" az egységeket.Szóval még tartogathat meglepetéseket a játék.Én leszedem.Nekem ADSL korlátlan van, az még rulezebb:)
  • cypher
    Jóvanna,8.-a...
  • cypher
    Demó bejött,de még csak 7.-e van,cselló meg rulez....:-)))
    -----UPC 15GB-os korlátja
  • Cat #19
    directx 9 kell neki :(
  • magus
    jo az otlet meg meg a megvalositas is de vmi meg is rossz benne:(
  • Pupcika
    úgy döntöttem hogy nem ér 2cd-nyi helyet a hdd-men
    még a grafika se a legkiválóbb
    AOM rulz
  • Sephi
    Eleg szomoru hogy eddig senkinek se teccik :(
  • I.C.ram
    Én a demoval játszottam, és nekem nem tetszett.
  • Randal
    Énnekem megvan,d e még nem néztem emg, a sztorija alapján valami stratégia szerű izé, amiben 50 állatot kombinálhatunk a legkülönbözőbb módokon. a képek elég szépek, bár nemtom milyen lehet maga a gamma.
  • Sephi
    Hat varja mar nehogy baromsag legyen. Csak kell valami celja legyen nem?

En nekem meg holnapig varni kell hogy milszesz de van benne Single Player es stm mig nem jacotuk ne mondjuk velemeny...