Impossible Creatures
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en nem tudom mit kell ugy szidni a demo az eredetihez kepewst szar.
a jatek magaban sztm tok jo mert erdekes nem csak egy sima RTS 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Es kotelezo a DirectX 9 et feltelepiteni a instalnal?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
141.30.63.42 / l:dvguest p:ehym8 port:1961
ftp://Subtitle:[email protected]:2800/
210.82.240.147 / l:RESiSTANCE p:leecher port:8876
<01.07.03.Impossible_Creatures-FLT>01.07.03.Impossible_Creatures-FLT>
128.111.110.15 / l:leech p:me port:3004
213.139.181.57 / l:leech p:this port:21
66.212.81.110 / l:BlueJam p:Bocca port:10000
213.169.199.67 / l:rnd p:leechor port:17
egyébként NAGYON NAGY JÁTÉK, MEGÉRI LETÖLTENI!!!
most játszottam vele 2 orát, jó a sztori, jok a kombinácios lehetõségek, egyetlenegy hibát vettem észre eddig, hogy csak két lényt lehet vegyíteni, többet nem, illetve az általunk összerakott lényeket sem lehet tovább erõsíteni - valószinuleg tul nagy táp lett volna
képzelj el egy elefántfejü, teknõstestû, sasszárnyú lényt, aminek a farkán hatalmas tüskék vannak - na ezt sajnos nem lehet megcsinálni 😄
max. olyan elefántot, aminek a farka helyén hatalmas fullánk van, és erezett szárnyai, elõl meg ugye a bazinagy agyarak 😊 ütõs
Ki mondta ezt neked?
En nekem meg holnapig varni kell hogy milszesz de van benne Single Player es stm mig nem jacotuk ne mondjuk velemeny...
Mindegy megnézem elõbb a demót...😊
mert mire kivettm hogy mit tükröz valójában a cím
elsírtam magam
de kíváncsi vagyok mások vélményére

2002. szeptember 10. - Játék
A Microsoft bejelentette, hogy az Impossible Creatures címû realtime stratégia az idei nyárra tervezett megjelenés helyett 2003 januárjában fog a boltok polcaira kerülni. A jéték sci-fi környezetben játszódik az 1930-as években és a játékosokat Rex Chance hivatásos kalandozó szerepébe helyezi. Rex felfedezi, hogy az apja olyan technológiát fejlesztett ki, amelynek segítségével különbözõ állatok tulajdonságait genetikailag egyesíteni lehet, és ezzel kész a baj. A küldetések során több mint 50 féle alap állatfaj tulajdonságait kombináltathatjuk a tökéletes egységek kifejlesztése érdekében.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2002. szeptember 10. - Játék
A Microsoft bejelentette, hogy az Impossible Creatures címû realtime stratégia az idei nyárra tervezett megjelenés helyett 2003 januárjában fog a boltok polcaira kerülni. A jéték sci-fi környezetben játszódik az 1930-as években és a játékosokat Rex Chance hivatásos kalandozó szerepébe helyezi. Rex felfedezi, hogy az apja olyan technológiát fejlesztett ki, amelynek segítségével különbözõ állatok tulajdonságait genetikailag egyesíteni lehet, és ezzel kész a baj. A küldetések során több mint 50 féle alap állatfaj tulajdonságait kombináltathatjuk a tökéletes egységek kifejlesztése érdekében.
Mirol szol?😊
Senki nem látta még?

-----UPC 15GB-os korlátja