181
ez nagyon erdekes gamma
  • Sephi
    Ez mar a 3 madik Microsoft Jatek volt ami jo volt.
  • EOX
    Lenne kedvem hozzá, csak nem tudok e-mailt küldeni a címedre, mindig vissza jön egy mail, hogy nem lehet kézbesíteni. Nincs valami másik mail címed?
  • EOX
    Köszi, már nem kell:) Egyébként szokta valaki nyomni az IC online-on? Eddig nem találkoztam magyarokkal, pedig jó lenne egy kis gém egy "honfitárssal"...
  • EOX
    Nem tudna valaki kódokat hozzá

Köszi előre!!!!!!!
  • EOX
    Nekem 5 napja van meg ez a játék, és nekem nagyon bejön. Eddig csak multiban nyomtam, de ma elkezdtem a single-jét is, az első 3 pályát meg is csináltam. Kedvencem a bálna-skorpió és az elefánt-angolna. Egyébként lesz folytatása?
  • Sephi
    Nekem nagyon bejott ez a gem es varom a folytatast!
  • Sephi
    Ebben tevedsz mert igenis kifogy a gep a alapanyagokbol es akkor nem tamad mar. en rajottem. Vedelmet kell csinalni sokat kell vedekezni majd figyelni mikor mennyi szene van es ha mar nincs ugyse tamad erosekkel mar es ugy legyozom oszt kisz.

Jah es orommel kozlom hogy vegig is vittem a tenap es vegre letelepithetem mert mar osziten elegem volt belole:)
  • Spenser
    Igen én is akadttam el hát baromi nehéz abba is hagyom egy darabig :(
  • Sephi
    Ha mondjuk egyel lejjeb olvasnal kiderulne mit is kell csinalni vazz.

Jah es szerintem rohatul lealacsonyito cheatekkel jacani. En nem tennem igy nem lehet elvezni a temat:)
  • Sephi
    Ha!

Rajottem hogy kell!

Surgosen csinaj egy fulll csapat Krokodil-DRagonfly -t asztan full upgrade mindegyiknek addig persze vedekezzel es ne torodjel mas epuletekkel hanem azontal (kerulovel persze) meny el a bazisahoz es a jobb felso sarokbol tamadjad a bazisat!!

Ha jol megnezed csak par torony van ami a labor korul bantani tudna teged ezeket mind szedd le!

Nekem mire leszedtem a tornyokat maradt kabe a fele a csoportbol amivel lejerul lebontottam az epuletet es megcsinaltam a palyat!

Na de ami azutan jon....
  • bazsi123
    látom, más is beszart a 12. pályánál :-(

sephi, én ha lenyomtam a vízigyárakat, nem épített a helyére semmit se az ellen. az összes épületét leszedtem a dombon levők kivételével, de hiába, mert szerintem csal, ennyi nyersanyaga nem lehet, felhúzok egy sereget, jönnek ezek a kibaszott köpőhalak, és mindet lezúzzák. mire csinálok 10 lényt, addigra megint itt a serege, és széjjelszednek.

nincs valakinek egy 13. pálya eleji autosave? :-)
  • Sephi
    A lenyeg az hogy en itt feladom! a 12, es missio nekem tul sok. Meg egyszer megrpobalom de mar unom.
  • Spenser
    Hali
    Az a pálya még nem is kemény de ami uttánna jönn :(
    Én ott szívok most hogy lucyt elrabolta Kingkong:) a doki már velem van ...
  • Sephi
    Jaj en is ott vagyok most:)

Igaz meg nem probaltam de aszt fogom csinalni hogy szejel rombolom minden vizi barakjat es epitetek a parton sonar tornyokat hogy meg veleltlenul se tudgya ujra epitetni oket es akkor mar elve nem tud nekem jonni allat hal felekkel:)
  • bazsi123
    a 12. pálya az, hol a doki a pálya jobb felső részében lakik egy domb tetején egy ilyen köralakú épületben. én a térkép bal középső részéről indulok, és a pályán elszórva vannak tavacskák, amikben a doki vízilény-gyárai vannak. egy idő után elkezdi fosni a viziló-köpőhal rémségeit, eszméletlen mennyiségben.
  • Sephi
    Ird le melyik az es hogy kezdodik mert emlekszik ra a banat.

Addig is egy jotanacsa!

Ahogy kezdodik a palya alapbol 3 minkast kapsz. Elso dolgot szenert kudeni oket majd epitsel meg annyit ahany szen kupac van es oket is kuld oda. Epistel egyet pluszba es kozben Lucy epitsen egy aram oszlopot mire az kesz epitsen egy geizir generatort amihez mar lehet hoza tud segiteni a masik paraszt majd meg egy aram oszlopot es kozben upgredeld a geizir generatort felfele majd csinaj epitmeny upgradet a bazisnal (kozben Lucy es a masik munkasodal a bazisod bejaratainal a surdokokban epitsel ket soros olyan bozot falat!!!) es epitsel egy korhazat majd upgradeld a embereidet szen es gyorsasagi tehetseggel ami utan lucy kezdjen el epiteni a bozot keriteshez kozel egy vonaltban legalabb 8 (vagy ahany odafer egy vonalban) sonar tornyot mikozben a munkas epit ket vagy 3 anti air tornyot.Kozben persze ahogy engedi a penzed Upgredeld a szinteket majd amikor mar 4 es szintu vagy akkor upgredelt a agyukat es a bozotokat. Amikor elerted az V szintet epitsel egy upgrade bazist es vedd elo a legerosebb unitod (nekem jelenleg egy DragonFly-Krocodile) es tunigold fel majd kezd el a termelest. Lucy es Max legyenek mindig a sonar oszlopok mellet (Lucyhogy javitson es Max el neha remek loveseket tudsz leadni egy egy elenfel megsemisitesere). Kozben ugy epitsel helikoptert es menyelel banyaszni valahova meg stb..

Na most ha a 12. palya az az amikor ugy tamadnak rad es Max surgeti Lucyt akkor ott tiz tonna bozot kell es sonar torony es visza kell oket tartani egy 10 percet! Nekem sikerult:)
  • bazsi123
    hát, a 3dmark beszól, hogy nincs telepítve dx8.1, és nem indul el, ha dx9redist van telepítve...

de mondja már meg vki, hogy a 12. missziót hogyan kell megcsinálni... 1000x töltöm vissza a rohadt pályaelejét... :-(
  • Spenser
    Nekem is :)
    Nem értem mindenki itt rinyál hogy felrakja a DX9-et és nem megy ez meg az nekem minden fut normálisan 3Dmark is meg mineden...
  • Sephi
    Nekem rendesen megyen DX9 el szal :)
  • Shongi
    Honnan lehet leszedni a gamet?
  • cenobite
    Há'nemmegmontam hogy nerakd fel aztata direktikszet?!?!?! :)
    Kaka lehet, részvétem...
  • Spenser
    Hát az nem tudom :(
    De nézz szét valamijjen DX9 es topicban........
  • Spenser
    Hali
    Szerintem egyiken sincsen Crack pl az enyémense.
    Lehet hogy amit feltelepített DX9 az kavartbe neked...
  • bazsi123
    valaki mesélje már el, hogy a 12. missziót hopgan kell megcsinálni... plz....
  • Spenser
    Jén ua. mint Lucy :)
  • Spenser
    Nah most azon a pályán tartok ahol: King Kong :) elrabolja Jént:)...
    Hát elég húzós a pálya eleje...
  • Sephi
    Az semmi! En most vagyok valami olyan palyan hogy erted jon valami fel tonna vizilo-hal es egy 15 fobol allo krokodil-muslinca csapatomat ilyan 10 masodperc allat kivegez :(

• Sephi
    Ja ja nekem is remlik valami de mar nem emlekszem :)
  • a.carkey
    Nem volt pcre már régebben egy hasonló játék? Nem tom mi volt a neve, de ott is volt egy doki, meg egy csomó szigetet védő szerzet.
  • bazsi123
    Krane
    adj tanácsot. a 12. misszióban vagyok, tudod, ahol a pálya jobbfelső sarkában üdül a doktor. már vagy századszor kezdem újra...
    1: a pálya elején folyamatosan jönnek a dögök, öröm feltartani őket.
    2: ha fel tudok húzni egy sereget, elindulok kiírtani a tócsákban levő vízigyárakat, meg a kezdéstől jobbra le található szárazföldi gyárat és a légigyárat ettől nem messze. amikor már csak a doki bázisa van meg, megindul a doki, ilyen viziló-köpőhal kombós lényekkel jön, de hihetetlen számban fossa őket.
    ha köpőhalas lényeket termelek ellene, azok nem sebzik meg, ha kaméleonosokat, amik ugye regenerálnak, azzal semmit se érek, mert széjjelszedik a lényeimet, a legnagyobb távsebzésű lényem az angolna, de azzal se vagyok kisegítve.
    próbálkoztam azzal is, hogy közelharcos lényeket termelek, de ha nagy sebzésűt akarok, akkor azok ugye hihetetlenül lassúak, ha gyorsat csinálok, az meg nem sebeze semekkorát se.

help!
  • Spenser
    Hány pálya van öszesen ???
  • Cat #80
    az lényegtelen mivel csinálod
  • Spenser
    Én például nem a halal hanem a kaméleonnal oltottam el...
  • Sephi
    Kioltotad az oszes tuzet ami eg?

Zsiraf+Hal keverek tud vizet kopni. Ugyej arra hogy minden tuz ki legyen oltva.
  • Spenser
    Hali sehol semmi ellen fél ???
    Megtalálatad az összes állato beszéltél a faluba a manussal stb...
  • Spenser
    Szasztok én is most kezdttem el baromi jó játék :)
    Nekem a korokodil + (valamijjen repüllő bogár) keveréke jöttbe eddig...
  • Sephi
    Nah en eljutottam arra a palyara ahol eloszor latom meg azokat a nagy laborokat es a erdekes mozdonyokat es be kell valjam valami eszmeletlen hogy madnak. Megalas nelkul baszus!!
  • Cat #72
    mennyél a programok beszerzése kategóriába, pls ne ezt szemeteld össze
  • skorpio7
    Tudod miért nincsen rip senkinek ?!? ... mert ebből a játékból nem is csináltak .Mielőtt ilyet kérsz tőlünk , nézd meg az ISONEWS-on , hogy van-e belőle ... ezért nem jött eddig válasz neked .
  • Sephi
    Az van hogy most ertem arra a palyara ahol elsosivatagos es lelo harom halfeleseg a vizbol es lezuhanunk. Nos a baj az hogy 3 perceknet tamadnak ram es fogalmam nincs micsinajak.

Help?