Impossible Creatures

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ott hogyan?
Nem igazán értek hozzá..
Valami támpont?
Megtaláltam 3 tételt, de szerintem ezek áruk, azaz asszem ez egy shop.
Köszi
ollie
ebay.co.uk

Ic
Sziasztok!!

Valaki nem tudja véletlenül, hogy honnan lehet letölteni a játékot (IC).
Írjátok meg nekem légyszi, légyszi!!!
Sziasztok!!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy le lehet-e tölteni az egész játékot?
Ha valaki légyszi, légyszi ítja meg nekem.
SPOILER! -> lsd: makrók
Elegem van ebbõl
lsd: makrók
mükszik?
Sheltem
Ma pont találkoztam is eggyel a 7es buszon hazafelé....mellémült büdös volt mint a... menet közben felálltam és elmentem a busz közepéig kb... 😊

Ja ez a topic nem errõl szól? Király a játék...régen imádtam.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tudja valaki hogy lehet internetesen játszani?
Ahhoz elég kimenned az utcára és utazni egyet a 7-es buszon, csúcsidõben... egy csomó ilyen keveréket találsz... 😊

Amúgy szvsz olyan sokat nem jelentene, hogy +1 komponensként lehetne embert is keverni. Szerintem a tulajdonságai még szarok is lennének, mivel valljuk be, fizikailag az állatvilág szereplõi simán lenyomnak minket. A mi fegyverünk atz agyunk, az meg nem számit a játékban 😊

rémkölyök
ez játék tényleg jó de olyan kéne hogy emberrel is lehessen keverni állatokat

Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea

ollie
Váááááá, ez tök jó játék!

Énis most kaptam ezt a játékot,de elakadtam a Tecnologiai bezerzésen és igy
nemtudok a következö pályára lépni.
Nem multiban játszok,hanem simán,de amugy nekem tetszik az egész Genetikai,
dolgok és maga a grafikája és az állatok hangja is.
2003 ban adták piacra,de még most is sokan játszák ezt.
Ha valaki tudna segiteni a továbbjutással azt elöre is megköszöném.
De ha valakinek megvan a teljes leirása örülnénk ha elküldené nekünk.
Elöre is köszönöm.
Stotoo
wtf?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Szia

Köszi hogy figyelmeztettél,de uj vagyok még itt és nem mehet minden
simán ugy minden,mind aki régebben itt van.
De amugy köszi hogy rámutattál.
Johnyy
Ez a játélk tényleg jó még mai szemmel is,, hallottam hogy lehet hozzá szerezni egy zsákkiegészítést,, tudtok linket?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

jimmyjoint
Hi, profi IC-sek!

Látom lejárt nálatok ez a játék. Sajna, én meg csak most tudtam megszerezni, mert csak egy hónapja van NET-em. Ahogy látom, a multiplayer game se menõ már, mert tegnap fölmentem ,és csak 8-an voltak rajta. Kár, hogy ilyen késõn fedeztem fel, de ez van. Azért végignyomom, mert király.

Eye-scream
2. szint csimpánz+hiéna
1. szint skorpió+coyote (baromi olcsó, tömegben durva)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Hixer
Gyorsan mondjon valaki egy jó I-II szintû jó életerejû sokat sebzõ olcsó lényt!!!

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

EOX
Sõt, általában vannak szobák, amelyeknek a nevüknél elõre kiírják, hogy nincs rush.

Retteketet

Eye-scream
Lehet kérni, hogy ne legyen rusholás, vagy hogy csak bizonyos idõ után lehessen támadni...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Igen de rusholás sztem ilyen jatekban cheat (nem arra gondoltam hogy progival csinal magának egy lényt)

Eye-scream
Nembiztos, hogy csíter. NAGYON jól lehet rusholni ebben a játékban. Nekemis van olyan lényem ami 80 szén és 0 elektromosság szal ha a bázisa közelében sikerül építeni egy creature chambert és elég gyorsan szenet bányászni akkor az ellen halott...

IC online on 3v3 ba nyomtunk 10 perc volt az egész menet.

Akkor a következõ meccs az volt hogy elkezdtem épitkezni, kábé elsö perc végén lerusholt egy bogárral a gyerek és elpusztitott mindent. (csaló)

Akkor a következõ meg az volt hogy mire megcsináltam a bázisom kb 7 perc egy gyerek jött a 20 szunyogtestü elefántfejüivel és lerombolt mindent, aztán spectátorba néztem és csinált vagy 200 épületet (10. perc) Aztán lerohant mindenkit . hehe

Személy szerint csalódtam az IC ben 😞
Nagyon gyors menetû stratégia 😞((
Tök jókat lehetne jáccani ha nem lenne ez a gyors fejleszthetöség. 5 fokozatot 5 perc alatt ki lehet fejleszteni és már nyomulhatsz is a legerösebb karikkal.

Eye-scream
Én se😊 Az IC online-on Locutus néven vagyok fenn.

EOX
Én néha. Akarsz játszani? Nem vagyok valami hardcore gamer😊

Retteketet

Eye-scream
És van vki aki szokta nyomatni multiba (magyar)?

EOX
Nem hiszem, csak multiban és playerVScomputer-ben, bár igaz még nem játszottam végig a single-t.

Retteketet

Eye-scream
Thx ezeket meg lehet majd szerezni a champaginben is?

EOX
http://icp.mednickonline.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=6

Retteketet

Eye-scream
Honnan lehet leszedni ezt a fájlt? Én mondjuk még nem láttam sok állatot, mert csak nemrég kezdtem de azért nézegettem õket a menüben lévõ army buildernél vagy minél.

EOX
Ja, rozsomák, egész jó lehet. Megvannak hozzá a bónusz állatok? Mármint letöltötted azt a feloldó fájlt? Abban van mamut, én azt szoktam keverni angolnával meg archerfish-el.

Retteketet

Eye-scream
Mi aza wolverine? Rozsomák?
Most abból meg tulokból kevert lényeim vannak elég durvák sztem

EOX
Dehogynem játszik, az már más kérdés, hogy kihalt a topik...

Retteketet

Eye-scream
twp.frd.hu
Mivan senki nem játszik már ezzel? Én most szedtem le és marhajó sztem...

Fecske
hát a demo alapján szerintem ez egy nagyonjó játék!!
EOX
Hát mostmár kezdik mindenhonnan leszedni, a warezcenteren elvileg még fennvan, de nekem nem nagyon akar jönni. Próbálkozz dc-vel, vagy valami más fájlcserélõ programmal(pl. imesh)

Retteketet

Fecske
Hali
honnan lehet leszedni? (tudom hogy már vannak linkek itt a fórumban is, de nekem egyik se mükodik!)
köszi
Sephi
Ez mar a 3 madik Microsoft Jatek volt ami jo volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

EOX
Lenne kedvem hozzá, csak nem tudok e-mailt küldeni a címedre, mindig vissza jön egy mail, hogy nem lehet kézbesíteni. Nincs valami másik mail címed?

Retteketet

EOX
Köszi, már nem kell😊 Egyébként szokta valaki nyomni az IC online-on? Eddig nem találkoztam magyarokkal, pedig jó lenne egy kis gém egy "honfitárssal"...

Retteketet

EOX
Nem tudna valaki kódokat hozzá

Köszi elõre!!!!!!!

Retteketet

EOX
Nekem 5 napja van meg ez a játék, és nekem nagyon bejön. Eddig csak multiban nyomtam, de ma elkezdtem a single-jét is, az elsõ 3 pályát meg is csináltam. Kedvencem a bálna-skorpió és az elefánt-angolna. Egyébként lesz folytatása?

Retteketet

Sephi
Nekem nagyon bejott ez a gem es varom a folytatast!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ebben tevedsz mert igenis kifogy a gep a alapanyagokbol es akkor nem tamad mar. en rajottem. Vedelmet kell csinalni sokat kell vedekezni majd figyelni mikor mennyi szene van es ha mar nincs ugyse tamad erosekkel mar es ugy legyozom oszt kisz.

Jah es orommel kozlom hogy vegig is vittem a tenap es vegre letelepithetem mert mar osziten elegem volt belole😊

Spenser
Igen én is akadttam el hát baromi nehéz abba is hagyom egy darabig 😞

Sephi
Ha mondjuk egyel lejjeb olvasnal kiderulne mit is kell csinalni vazz.

Jah es szerintem rohatul lealacsonyito cheatekkel jacani. En nem tennem igy nem lehet elvezni a temat😊

Sephi
Ha!

Rajottem hogy kell!

Surgosen csinaj egy fulll csapat Krokodil-DRagonfly -t asztan full upgrade mindegyiknek addig persze vedekezzel es ne torodjel mas epuletekkel hanem azontal (kerulovel persze) meny el a bazisahoz es a jobb felso sarokbol tamadjad a bazisat!!

Ha jol megnezed csak par torony van ami a labor korul bantani tudna teged ezeket mind szedd le!

Nekem mire leszedtem a tornyokat maradt kabe a fele a csoportbol amivel lejerul lebontottam az epuletet es megcsinaltam a palyat!

Na de ami azutan jon....

Oldal 1 / 4Következő →