C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Norberto
Please!!!
The Norberto
ShokWave modban hogy kell telepíteni mert rámegyek hogy lunch és semmi
The Norberto
Generals vagz ZeroHohur de syerintem teddv újra és patcheld meg a legujabb patchal csak berakod a cd-t és a autorunba van a check updates gomb arra katt és lesyedim és megy is a játék mert ay a baj általában hogy nem a legujabb patch van és akkor nem tudsy játsyani neten de. De ey nem 100% csk 80%.
Szolnokboy1
van egy eredeti c&c generals-om. szeretnék vele Online játszani de nem tudok, mert nem tud csatlakozni a Generals Online-hoz. Miért nem? pls help

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Me0w
Eredetit vagy tortet parancsolsz? 😛

Together we'll fly someday...

CD kulcsot pls valaki.

nem, nem? 😊

The Norberto
hali itt mindenki meghalt???
The Norberto
hali itt mindenki meghalt???
Ne légy olyan böszme mint Elqró. Én is utálom a Gyurcsányt. <#violent>
The Norberto
Hali lenne 1 kérdésem nemsokára lesz netem és most olvastam hogy avnak szabályok pl: Nem leghet kihasználni a bugokat Na ezt nem értem mert az írja hogy van supply drop bug sCud bug. Azt tom mi a scud meg a supply drop de mi a bugos mennük???
És még azt kérdezném hoy mien szabályok vannak még mert csak 1-2 ismerek
Elöre is köszi!!!
The Norberto
szerintem vga-probléma mert általába azért áll be a játák mert nem kompatibilis a vgadal. nekem legalábbis mindig akor vanak ien tünetek. de ez az én véleményem de lehet van aki bölcsebbet tud mondani mint és.<#nevetes1><#nevetes2><#nezze>
GyPeter
nem...de a többieknek megy rendesen

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

Me0w
Eredeti?

GyPeter
amikor elindítom valameik játékot, a betöltõképernyõnél megáll és nem válaszol
közben a proci 50%on megy, ami az egyik mag és a game.dat fájlon dolgozik
tudna valaki segíteni?

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

The Norberto
bocs most látom hogy már válaszoltak.
The Norberto
Hali ha még nem válaszolt volna senki a kérdésedre én nekem is ez a probléma és én felhívtam az EA.magyarországot és ott elmondták mit kell csinálni.
Elödzör az 1.cd tartalmát básold be az egyik meghajtodb acsak somán aztán mellé a második cd-t a 2 autorun feülírja egymást ezen ne parázz.
A 2.cd-t gagyd benn és a felmásot setup fájlt indítsd el és akor végig megy. De fontos hogy a 2 cd bennmradjon és hogy ne legyen mapába a felmásolt iyé pl E\setup.exe és így tovább. Ja és persz az autorunal kell indítani.
mrzed001
Akkor jön össze könnyen a desync, ha az egyik gép sokkal gyengébb, mint a másik (ezért pölö swappol, vagy übertúlterhelt a procija, akadozik miatta a game), vagy szar a netkapcsolat, egyébként ritkán

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

AnarchoiD
felwarez kerdes, egy havermegvette a decade valtozatot , filozok hogy enis megvegyem, kiprobaltuk volna multiban warezzal es folyton desyncelt, ez a tores kerdese vagy a fullos jatek is ilyen (SZ*R) ? mert akkor meg 4k-t sem dobok ki ra.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hi itt lehet beszélni sima generals ro is?
no igen, manapság már nem nagy kihívás megvenni eredetibe, vegye csak meg mindenki szerintem is, kb 4000 Ft. én még 2x10000 Ft-ért vettem...
Me0w
Megvettuk eredetiben, mert nem vagyunk soherek.

Melyik hamachi szobába játszotok?
lol

Me0w
<#love11>

HI! Lehet hogy hülye a fórum,NEKED most mindenben igazad van!!!Bejött a felbontás módosítás,egyszerûen nem tudom eléggé megköszönni!Azé - KÖSSZ!<#eljen><#vigyor2><#vigyor2><#eplus2><#heureka><#smile>

MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/

Me0w
Bocs a duplaert, hulye a forum...

Me0w
documents & settingsben van a profilod, ird bele a megfelelo fileba, majd ne menj az optionsba tobbet bele a jatekbol.

Me0w
documents & settingsben van a profilod, ird bele a megfelelo fileba, majd ne menj az optionsba tobbet bele a jatekbol.

HI ALL!Nemtud valaki esetleg segédprogramot a ZeroHour felbontás módosításhoz?A játék max.1290 x valamennyit tud, de nekem 1440x900-ig nyújtani kéne, mer a monitorom nativfelbontása ennyi.Egy csomó másik játék hoz van ilyesmi pl.:Warhammer,MOHA. Thanks. -ja ez a világ legjobb jétéka bár nem mai versenyzõ...<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/

Rip
Ahh, elõzõ visszavonva, megoldódott a probléma!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Sziasztok!

Hátha tud valaki segíteni.

A Generals után elkezdtem a ZH-t is, de gondoltam, megnézek 1-2 replay-t is.
Az 1.04-es patch fel is ment, bemásoltam a replay-t a mappájába, de mikor meg akartam nyitni, szürke volt, és kiírta, hogy valószínûleg rosszul fogja lejátszani. Pedig a replay is 1.04-et ír ki verziónak.
Próbálkoztam még a replay converterrel, de azzal sem ment.
Generals alatt nem voltak gondok a replay-el.

Találkozott már valaki hasonlóval?

Elõre is köszi!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

mooo
Voltak régebbi verziója is,az új verzió került fel akkor.De mindegy akkor se most rakták fel...
Hello
Valaki leírná nekem, hogy kell használni a ModToaster 2.
Elõre is kössz

iLove oHs.

Jaja 2006. július 18. - 10:33 kb ekkor ha ez az<#idiota>

iLove oHs.

mooo
Ott van már pár éve.Ha már vak vagy legalább ne fogd másra...
JÓ,jó bocs!
Amikor én néztem még nem volt ott!
Azóta felrakták!

mooo
Köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,
köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,
köszi,köszi,köszi,köszi,köszike!!!:-)

Nagyon köszönöm!:-)

Ott nincs ,az volt az elsõ ahol megnéztem!

mooo
www.magyaritasok.hu ....
Az elsõ és a második cd-t is másold be egy mappába ,de ugyan oda mind kettõt!Aztán a setup.exe-re és mehet is az instaláció!
Ha másolod be a második cd-t akkor a többire másoldrá,vagyis Írd felül a többi filet!:-)

Helo

Nem tudna valaki magyarÍtást a Command & Conquer Generals Zero Hour-hoz?

Please nagyon kéne!!!

Elõre is köszönöm!

Me0w

Bravo, hogy 10 hszt sem vagy kepes visszaolvasni...

Sziasztok!

Nekem olyan problémám van a játékkal, hogy feltettem a C&C Generals-t, és az 1.06 patch-et hozzá. Namármost amikor a Zero Hour-t installálom, és kéri a 2. CD-t, nem akar továbbmenni, hiába rakom be 46%-nál mindig kéri a #2 CD-t, pedig bent van... Ennek mi az oka?
külön ikont csinál elvileg az asztalra amivel bejön egy kis ablak (launcher), ha nem onnan inditod nem megy a mod, és ne zárd be a "launchert" se mert az is gondot okozhat miután elinditottad.

kössz! schonckwave 0.93 már probálta felraktam és nem akart elindulni a játék mert valami hibaüzenetet írt ki.

iLove oHs.

igaz nem csak a gla-n változtat de összességében nagyon fasza mod a schonckwave 0.93, amit innen le is tudsz tölteni

amugy meg itt nézz körül ha modokat keresel, jó hely (csak néha kimondottan lassu <#falbav>)

Hello
Tutok a GLA-hoz jó modokat?

iLove oHs.