C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
És még azt kérdezném hoy mien szabályok vannak még mert csak 1-2 ismerek
Elöre is köszi!!!
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W
közben a proci 50%on megy, ami az egyik mag és a game.dat fájlon dolgozik
tudna valaki segíteni?
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W
Elödzör az 1.cd tartalmát básold be az egyik meghajtodb acsak somán aztán mellé a második cd-t a 2 autorun feülírja egymást ezen ne parázz.
A 2.cd-t gagyd benn és a felmásot setup fájlt indítsd el és akor végig megy. De fontos hogy a 2 cd bennmradjon és hogy ne legyen mapába a felmásolt iyé pl E\setup.exe és így tovább. Ja és persz az autorunal kell indítani.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Hátha tud valaki segíteni.
A Generals után elkezdtem a ZH-t is, de gondoltam, megnézek 1-2 replay-t is.
Az 1.04-es patch fel is ment, bemásoltam a replay-t a mappájába, de mikor meg akartam nyitni, szürke volt, és kiírta, hogy valószínûleg rosszul fogja lejátszani. Pedig a replay is 1.04-et ír ki verziónak.
Próbálkoztam még a replay converterrel, de azzal sem ment.
Generals alatt nem voltak gondok a replay-el.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Elõre is köszi!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Valaki leírná nekem, hogy kell használni a ModToaster 2.
Elõre is kössz
iLove oHs.
iLove oHs.
Amikor én néztem még nem volt ott!
Azóta felrakták!
köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,
köszi,köszi,köszi,köszi,köszike!!!:-)
Nagyon köszönöm!:-)
Ha másolod be a második cd-t akkor a többire másoldrá,vagyis Írd felül a többi filet!:-)
Nem tudna valaki magyarÍtást a Command & Conquer Generals Zero Hour-hoz?
Please nagyon kéne!!!
Elõre is köszönöm!
Nekem olyan problémám van a játékkal, hogy feltettem a C&C Generals-t, és az 1.06 patch-et hozzá. Namármost amikor a Zero Hour-t installálom, és kéri a 2. CD-t, nem akar továbbmenni, hiába rakom be 46%-nál mindig kéri a #2 CD-t, pedig bent van... Ennek mi az oka?
iLove oHs.
Tutok a GLA-hoz jó modokat?
iLove oHs.