C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elképzelhetõ hogy a netünk nem jó? mert enyém 1mb-s haveromé meg 4mb-s.
Nem tudom minek erõltetitek a hamacsit, dirct connect-en sima natur ip-cimre lehet csatlakozni, és megy, legalábbis nálunk 😊
Mondjuk a mismatch-et valószinüleg nem a hamacsi okozza, bár 100%ra nem mondanám azt se, szal inkább az lehet hogy egyikõtök gépe erõsebb, vagy olyan beállitásokkal megy a game, ami nagyobb belassulásokat okoz miközben a másik gépén menne 1000el, szerintem emiatt lehet, volt már nekünk is párX 😊
Pár általános tanács, ami talán segíthet :
Az csinálja a szervert akinek a gépe a jobb, fõleg proci meg ram szinten, meg szervergépnél nagyobb sávszéles internet se árthat, fõleg ha többen nyomultok.
Ha mind2tök gépe kb. ugyanolyan jó! akkor meg próbáljatok a szerveren a játék beállitásaiból (grafikai) visszavenni picit, vagy a kliens gépeket jobban leterhelni.
én is haverommal akarok játszani neten, hamachival próbáltuk, minden jól is ment kb 2 óra után sikerült beállítani mindent, el is indult a játék (nem direct connectal játszottunk).
Aztán úgy kb 1-2 perc után kiírja a játék akárhányszor is próbáltuk, hogy the game noticed a mismatch between the players (vagy valami hasonló, de a mismatch meg a between tuti ki volt írva XD)
és ezután vége a menetnek, kilép belõle és ennyi.
Nem tudjuk mi lehet a baj, úgy a hamachinak kb az összes verzióját kipróbáltuk, azzal nem lehet baj.
Ha valaki tudna segíteni akkor írjon már valamit, mert nagyon játszanánk már vele többet is XD
olvasgattam a forumot egy pár oldalt csak igaz de nem volt le irva semmi konkrétum szoval legyen szives aki megtudta oldani már leirni hogy hogy kell a dolgot legegyszerübben csinálni...ez a time out hiba ez normális? ja és routher se volt egyik gépnél se...elõre is köszi
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
http://www.download.com/Microsoft-Virtual-PC-2007/3000-2094_4-10058660.html?tag=lst-1
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
valaki tudja hogy mik a "követelmények" hogy elfogadja?
Irány a kocsma!!!!!! <#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Nagyon <#worship>#worship>nagyon <#worship>#worship>köszönöm
ma berugok!! <#vigyor3>#vigyor3>
Üdv néktek és köszi!!!!
Megprobálom, remélem müködni fog.
Majd még jelentkezek.
Üdv
Ui: ha sikerült meghivok mindenkit 1 körre a sarki kocsmában 😄
Lehet hogy a gépem teljesitménye miat?
Az a baj hogy még elsem indul bejön a hülye töltési kép, az a kék ablak és onnan tovább se megy alt+ctrl+del nél meg azt irja hogy "nem válaszol" nagyon kivan a bundám már.....
Ha valamit legyengitenék a gépemben talán müködne?
A gépem statja lejebbvan 4 el...
Ha van tipp akkor azt is hogy lehet megcsinálni köszi.
meg még keresövel is megprobáltam megtalálni de nem talált semmit... 😞
Az furcsálom hogy a Map Editor elindul a játék meg nem...
Lehet hogy én vagyok a h...e de nemtalálok olyat a c&c sima és a c&c zeroban sincs ilyan a se a saját se a dokumentumosnál😞
Kezdem már azt hinni hogy sohatöbbet nem tudok jtszani vele....
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Van 1 pici problémám.
A gépem statja: -Nvidia Geforce 7300GT(pcios)/ AMD Athlon64 x2 Dual Core Processor 5600+ (2,8G re ismerimeg a rendszer) 2GB ddr2 (mhz400)
Nem akkar elindulni.
Mikor elinditom az asztalon akkor bejön a betöltési kis ablak és nem csinál onantrol semmit, amikor a büvös Alt+Ctrl+Delete kombináciot használom akkor meg anyit ir ki hogy "Nem válaszol".
Van erre valami megoldás.
Eröre is köszönöm.
Utána kíváncsiságból vissza tettem a 2.5-öt és nem ment! 😊
Érdekes, de a lényeg, hogy mûködik már rendben! Köszi a segítséget! <#eljen>#eljen>
Tipp: Senki ne húzza a procit/memóriát, meg egyébként is csak gondmentes hardverral érdemes Generals-nak nekiugrani (minden apróságtól fagy)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én csak azt zseretném megtudni hogy amiket letöltöttem mapok azokat hova kell bamásolni?
Battletag: Muhee#2716
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
(a 4 cd-s deluxe editionnak van egy kis bakija, a 4.cd-t - ZH 2.Cd-t berakod, de nem folytatja a telepítést: a megoldás, hogy a 2 ZH cdt felmásolod a gépre EGY könyvtárba, és onnan indítod a telepítést.)
Nem eredeti generals/zero hour telepítés után nem indul el, bejön a betöltõképernyõ és semmi. (Program nem válaszol)
Természetesen a megfelelõ crack telepítve van. 1.0-ás és 1.4-es ZH crackel is ugyanez a helyzet. Még az alap Generals sem indul el.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Okításnak a replay (sûrítve):
Zed_7_tank_ellen.rar
>1200 kill, nagyrészt (>90%) tank (egyrészt maxi csapatbónuszosok, amik csak úgy át szoktak sétálni a védelmen, másrészt Emperorok ... a legbrutálisabb tank a generalsban, még a particle cannont is rajta kell tartani, hogy legyen már szíves elpatkolni)
Minden tank general épít legalább 1 Nuke-ot, és szinte lehetetlen kivédeni hogy ne kapd be szép sorban. Csak egyet kaptam be, de az elég szépen legyengítette a védelmem, szóval a tizenegypár Partice-em egy ideig csak arra szolgált, hogy a támadó menetoszlopot tizedelje 😊)))
Na ott majdnem elpecsált, pénz nyista, támadás folyamatos és iszonyatos erejû .... és mégis túl lehet élni.
Na ezért imádom én ezt a játékot
Sok-sok MOD-ot próbálgatok, és elõször mindíg azt nézem meg, hogy SinglePlayer -ben van e valami újdonság.
Ezzel nincs is semmi gond.
De.
Ikszedik alkalommal már nagyon-nagyon unalmas az introt végignézni, mikor a riporterek felvezetik a témát.
Arra kérnék Tõletek segítséget: - hol lehet ezt kilõni?
Keresgéltem a lehetséges fájlokat, de sajnos nem akadtam a nyomára.
Gondolom, ha létrehoznék egy üres fájlt azzal a névvel, mint amiben a felvezetõ van, akkor nem kellene századszor is végig szenvednem õket ...
Természetesen a ZH -ra értem a dolgot, és eredeti játékra.
RA2-ben már megtaláltam, mûködik is a nulla tartalmú videó ...
Üdv!