C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bármit csinálunk, kilép ezzel az üzenettel.
elképzelhetõ hogy a netünk nem jó? mert enyém 1mb-s haveromé meg 4mb-s.
na sikerült de megint kiírta ugyanazt direct connectban is :S megpróbáljuk medium részletességgel is
ja és ha beírom haverom normális ip-jét, nem ami hamachinál van kiírva, és join, akkor kiírja h connection timed out
és direct connectnél csak beírod a másik ip-jét ha már megcsinálta a szervert és join? és ennyi?
Hy

Nem tudom minek erõltetitek a hamacsit, dirct connect-en sima natur ip-cimre lehet csatlakozni, és megy, legalábbis nálunk 😊
Mondjuk a mismatch-et valószinüleg nem a hamacsi okozza, bár 100%ra nem mondanám azt se, szal inkább az lehet hogy egyikõtök gépe erõsebb, vagy olyan beállitásokkal megy a game, ami nagyobb belassulásokat okoz miközben a másik gépén menne 1000el, szerintem emiatt lehet, volt már nekünk is párX 😊

Pár általános tanács, ami talán segíthet :

Az csinálja a szervert akinek a gépe a jobb, fõleg proci meg ram szinten, meg szervergépnél nagyobb sávszéles internet se árthat, fõleg ha többen nyomultok.

Ha mind2tök gépe kb. ugyanolyan jó! akkor meg próbáljatok a szerveren a játék beállitásaiból (grafikai) visszavenni picit, vagy a kliens gépeket jobban leterhelni.

hy all!
én is haverommal akarok játszani neten, hamachival próbáltuk, minden jól is ment kb 2 óra után sikerült beállítani mindent, el is indult a játék (nem direct connectal játszottunk).
Aztán úgy kb 1-2 perc után kiírja a játék akárhányszor is próbáltuk, hogy the game noticed a mismatch between the players (vagy valami hasonló, de a mismatch meg a between tuti ki volt írva XD)
és ezután vége a menetnek, kilép belõle és ennyi.
Nem tudjuk mi lehet a baj, úgy a hamachinak kb az összes verzióját kipróbáltuk, azzal nem lehet baj.
Ha valaki tudna segíteni akkor írjon már valamit, mert nagyon játszanánk már vele többet is XD
sziasztok a generals zh-val akarunk játszani a haverral (nem lanon) de sajna ha a direct connectet nyomjuk akkor connect time out és befagyott a dolog szoval láttam hogy bekapcsolodott hozzám de nem tudtunk semmit reagálni õ meg hibaüzenetet kapott...probáltuk hamachival de nem nagyon akart összejönni a tüzfalak minden esetbe teljesen kivoltak kapcsolva...
olvasgattam a forumot egy pár oldalt csak igaz de nem volt le irva semmi konkrétum szoval legyen szives aki megtudta oldani már leirni hogy hogy kell a dolgot legegyszerübben csinálni...ez a time out hiba ez normális? ja és routher se volt egyik gépnél se...elõre is köszi
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
mikszer
Virtual PC?
http://www.download.com/Microsoft-Virtual-PC-2007/3000-2094_4-10058660.html?tag=lst-1

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Kontrakcio
lol, biztos vagy benne? lehet a ZH-nak mennie kellene... majd kiprobálom, meg vmi patch kellene

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Sok szerencsével, de lehet hogy még ugy se 😊

Kontrakcio
Szevasztok! Vista alatt hogy tudom futtatni a Generalst+Zero hourt-?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

valaki pls válaszoljon rá mert ki szeretném próbálni a játékot multiban... (vagy ha lehet akkor hamachi szoba adatokat kérnék hogy tudjak multiban játszani)
Hy all... Password-hoz mit kell beirni? vagyis ezt tudom csak bármit beirok nem fogadja el mert kiirja hogy rossz password (Account Create-nél) 1.7 Patch és amikor a Multiplayerben az Online Game-t választom...

valaki tudja hogy mik a "követelmények" hogy elfogadja?
Whuááááá
Irány a kocsma!!!!!! <#pias><#pias><#pias>
Nagyon <#worship>nagyon <#worship>köszönöm
ma berugok!! <#vigyor3>
Üdv néktek és köszi!!!!
Köszi szépen.
Megprobálom, remélem müködni fog.
Majd még jelentkezek.
Üdv

Ui: ha sikerült meghivok mindenkit 1 körre a sarki kocsmában 😄
Nekem úgy mûködött, hogy havertõl elkértem a Documents/Command and Conquer Generals Zero Hour Data-ban lévõ fájlokat (becsomagolta), és beraktam a saját gépemen lévõ ugyenezen mappába...Mivel nekem nem hozta létre az ott lévõ fájlokat..Remélem érthetõ voltam :p és megoldódott a probléma

Nem nincs, Xpém van...
Lehet hogy a gépem teljesitménye miat?
Az a baj hogy még elsem indul bejön a hülye töltési kép, az a kék ablak és onnan tovább se megy alt+ctrl+del nél meg azt irja hogy "nem válaszol" nagyon kivan a bundám már.....
Ha valamit legyengitenék a gépemben talán müködne?
A gépem statja lejebbvan 4 el...
Ha van tipp akkor azt is hogy lehet megcsinálni köszi.
vistad van?

igen igen ott is megnésztem és a sima c&c ben nincs semmi a másik c&c zeroban meg csak "Worldbuilder.ini." + egy üres "Maps" mappa.
meg még keresövel is megprobáltam megtalálni de nem talált semmit... 😞
Az furcsálom hogy a Map Editor elindul a játék meg nem...
mikszer
pedig a saját dokumentumaid mappájában mindkét C&C mappában ott van. (Nem a Program files/C&C...)

Köszi, megnéztem.
Lehet hogy én vagyok a h...e de nemtalálok olyat a c&c sima és a c&c zeroban sincs ilyan a se a saját se a dokumentumosnál😞
Kezdem már azt hinni hogy sohatöbbet nem tudok jtszani vele....
mrzed001
keress a c: dokumentumok között az options.ini-jét, abban írd át a felbontást neked megfelelõre, és lehet el fog indulni (ha csak ez a baja)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Helosztok.
Van 1 pici problémám.
A gépem statja: -Nvidia Geforce 7300GT(pcios)/ AMD Athlon64 x2 Dual Core Processor 5600+ (2,8G re ismerimeg a rendszer) 2GB ddr2 (mhz400)
Nem akkar elindulni.
Mikor elinditom az asztalon akkor bejön a betöltési kis ablak és nem csinál onantrol semmit, amikor a büvös Alt+Ctrl+Delete kombináciot használom akkor meg anyit ir ki hogy "Nem válaszol".
Van erre valami megoldás.
Eröre is köszönöm.
Hali! Ha jól tudom akkor a C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Maps és a MapPreviews-be kell a pályákat és az elõnézeti képét betennni!
Zickler
Kérem valaki válaszoljon az elõzõ üzenetemre!

Battletag: Muhee#2716

Szivesen 😊

Kipróbáltam az 1.5-ös Hamachival és a 2.0-s verziókkal, tökéletesen megy!
Utána kíváncsiságból vissza tettem a 2.5-öt és nem ment! 😊
Érdekes, de a lényeg, hogy mûködik már rendben! Köszi a segítséget! <#eljen>
Köszi a tippet! Kipróbáljuk!<#wink>
Próbáljátok meg régebbi verziós hamacsi-val, CoH topik-ban legalábbis ezt javasolták hasonló problemára.

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy én és haverom Hamachin kesztül szeretnénk játszani, de csak addig jutunk, hogy a LAN-ban látjuk egymást, de amint valamelyikünk szervert csinála akkor azt már nem látjuk sajnos. A hamachiban az UDP és TCP portforwarding bevan állíttva ahogy azt javasolták a PortForward - Hamachi. A legfirsseb verzió van fentt mind a két gépen. A dolog érdekessége az, hogy a C&C 3 - Tiberium Wars tökéletesen megy! A ZH nem eredeti, nincsen rajta semmi update, csak az alap 1.00. További furcsa dolog, hogy a többi ismerõsünk ugyan azon Hamachi hálózaton belül ugyan azzal a ZH-val tökéletesen tud játszani. Tûzfalak minden próbálkozásnál kivoltak kapcsolva! Ha valaki tud valami segítséget nyújtani ezzel a problémával kapcsolatban akkor azt nagyon megköszönném!
mrzed001
Serious error ... az bizony néha elõjön.
Tipp: Senki ne húzza a procit/memóriát, meg egyébként is csak gondmentes hardverral érdemes Generals-nak nekiugrani (minden apróságtól fagy)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

vaki mondja el plz miert jon ki multiba amikor toljuk mindenkinek 1x a technical dificultis hiba plz
Zickler
Csá mindenkinek!

Én csak azt zseretném megtudni hogy amiket letöltöttem mapok azokat hova kell bamásolni?

Battletag: Muhee#2716

KáZé
atya világ! azóta szarakodok, hogy megcsináljam és most sikerült. letöröltem a videókártya drivert feltettem egy régebbit. az is szar volt. na mondom jólvan! elõvettem a cd-t amit kaptam a videókarihoz, 100 éves drivert feltettem és mûködött.

KáZé
sziasztok! van egy kis problémám a játékkal.tegnap feltettem a legújabb ati catalyst drivert, a 8.1et. innentöl kezdve nem megy a játék mert kiadja ezt a hibaüzenetet: "Please make sure you have DirectX 8.1 or higher installed. Also verify that your video card meets the minimum requirements." DirectX 9.0c-verzióm van, amit már frissítettem, és a drivert is ujraraktam, de ugyan ez a hibaüzi jön ki. Itt az az érdekes, hogy a játék a sima display driver telepítése után még tegnap ment, de miután feltettem a control centeres változatot is, azóta dobja ki ezt az üzenetet. elég vicc, de nem tudok mit csinálni és nincs ötletem sem. valaki segítsén légyszives! elõre is köszi!

Rip
Még nem, de felkeltette az érdeklõdésemet! Lehet, kipróbálom.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Na már le is lehet tölteni. Igaz még béta, próbálta már valaki?

C&C: ShockWave | Coming Jan 2008 (bõvebben itten)

Mint kideült, a probléma nem a kalózverzió miatt van, úgyhogy ha elmennék és megvenném a tescoban, lenne egy remek kis játékom, ami nem indulna el.

mikszer
tusco-ban is... 😊 nem tudom, mi a probléma...
(a 4 cd-s deluxe editionnak van egy kis bakija, a 4.cd-t - ZH 2.Cd-t berakod, de nem folytatja a telepítést: a megoldás, hogy a 2 ZH cdt felmásolod a gépre EGY könyvtárba, és onnan indítod a telepítést.)

gyerkek... kb 3-4000 forint a médiamarktban a játék...
Született megoldás erre a problémára?
Nem eredeti generals/zero hour telepítés után nem indul el, bejön a betöltõképernyõ és semmi. (Program nem válaszol)
Természetesen a megfelelõ crack telepítve van. 1.0-ás és 1.4-es ZH crackel is ugyanez a helyzet. Még az alap Generals sem indul el.

Nekem ugyanez a hiba. Nemtok miatta generalsozni.

Azt írja ki nekem sajnos hogy nincsen meg a minimum gépigény vagy vírusom van és nem indítja el. A laptopom egy 512-es rammal, egy Sempron 3000+, egy sis 760m -es ez 32 memóriára van beállítva. A leírás szerint a 650-es is elégnek kéne hogy legyen. nincs valami peccs ami segíthetne elõre is köszönöm!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

mrzed001
Bizony, kihívás a köbön ... de 7 ellen szerintem csak ezen a(z official) pályán, csak ezek ellen csak ezzel a generalsal van esélye a gamernek 😊
Okításnak a replay (sûrítve):
Zed_7_tank_ellen.rar

A kihívás ereje mi <#hehe>, grat az öngyilkossági kisérletedhez <#worship>

mrzed001
Ma megint lenyomtam a Twilight Flame-en 7 egy csapatban lévõ maxi hard Tank Generalt Superweaponnal ... eszméletlen nagy csata volt <#nyes>
>1200 kill, nagyrészt (>90%) tank (egyrészt maxi csapatbónuszosok, amik csak úgy át szoktak sétálni a védelmen, másrészt Emperorok ... a legbrutálisabb tank a generalsban, még a particle cannont is rajta kell tartani, hogy legyen már szíves elpatkolni)
Minden tank general épít legalább 1 Nuke-ot, és szinte lehetetlen kivédeni hogy ne kapd be szép sorban. Csak egyet kaptam be, de az elég szépen legyengítette a védelmem, szóval a tizenegypár Partice-em egy ideig csak arra szolgált, hogy a támadó menetoszlopot tizedelje 😊)))
Na ott majdnem elpecsált, pénz nyista, támadás folyamatos és iszonyatos erejû .... és mégis túl lehet élni.
Na ezért imádom én ezt a játékot

Heuro
Szevasztok!
Sok-sok MOD-ot próbálgatok, és elõször mindíg azt nézem meg, hogy SinglePlayer -ben van e valami újdonság.
Ezzel nincs is semmi gond.
De.
Ikszedik alkalommal már nagyon-nagyon unalmas az introt végignézni, mikor a riporterek felvezetik a témát.
Arra kérnék Tõletek segítséget: - hol lehet ezt kilõni?
Keresgéltem a lehetséges fájlokat, de sajnos nem akadtam a nyomára.
Gondolom, ha létrehoznék egy üres fájlt azzal a névvel, mint amiben a felvezetõ van, akkor nem kellene századszor is végig szenvednem õket ...
Természetesen a ZH -ra értem a dolgot, és eredeti játékra.
RA2-ben már megtaláltam, mûködik is a nulla tartalmú videó ...
Üdv!

The Norberto
MÁR JÓ
Elolvasod a readme-jét és követed az install lépéseket <#lama> <#ejnye1>