C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iLove oHs.
iLove oHs.
Together we'll fly someday...
iLove oHs.
iLove oHs.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Together we'll fly someday...
Firewall, Peerguardian-ban engedélyezd a másik user IP-jét, meg õ is a tiédet (a Hamachis-t !)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ma akartunk egy haverral a Hamachi-n játszani meg is találtuk egymást és tudtunk is írni egymásnak de egyszerûen nem tudtuk elindítani.
Hogy kell???Pls Help!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Találkozott már valaki olyan probémával hogy a zero hour telepítésénél a 2.cd lérésénél megáll a telepítés?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
tudnátok arra megoldást , hogy C&C general zero hour -ben a játék megkezdése után fel percel felrobbannak az egységeim... elég dühítõ 😊
Elõre is köszi
A Roger Wilco iszonyat kis sávszélel elmegy (0.4 körül írják max.), jó szar is a hangminõség, de a beszéd tökéletesen felismerhetõ, játékokhoz ideális. De tényleg fontos a jó beállítás is, mivel ha folyamatosan oda-vissza ad, õ is tud ám enni. Legbiztosabb az F12-re (vagy amire jólesik) tenni a transmit gombot, így csak addig ad, míg nyomod, vagy jól bekalibrálni a hangérzékelést, hogy tényleg csak akkor adjon, mikor belebeszélsz.
Ja lehet még az is a gebasz, hogy felbontást is váltottam, az eddigi 1024 helyett egy LCD TV-n nyomom 1366-ban ... talán még ez lehet a gond.
Böszme voltam .... elkúrtam 😊))
Sync lost:
Sajna ez elõfordul nállunk is, de ritkán (és általában olyan min. 1,5 óra játék után, mikor már nyernénk).
Mi mondjuk durvább pályákon és 6 ellen nyomjuk
Hogy mit lehet tenni az elkerülésére?
- csak víruskergetõ, PG2 és egy normális firewall fusson a gépeden, minden felesleges szemetet állíts le ha generals-ozol (értsd: processek között 30-nál több nem igazán szabadna, hogy legyen)
- több RAM ... mégtöbb
- a legtöbb RAM-os legyen a szerver
- mi Roger Vilkoval lökjük a vakert, ez eléggé kis sávszélt és procit eszik meg (és még itt is finomhangolni a beállítást, hogy tényleg csak ha beszélsz menjen át a hang)
- töredezettségmentesítés
- ha nagyon el kezd akadozni a game, akkor nem õrült kattogtatás, hanem 10-20 mp szünet
Nos kb ennyit tippem volt hirtelen.
Na kipróbáltam multiba a zero hourt, vagyis már játszottam multiba, de most internyeten keresztül, a játék csucspontján amikor mindenki lõtt mindent mindenével, szal szép kis tüzijáték volt, éppen lezuztuk volna a gépeket haverral 2vs2-ben aztán jött egy szép deszinkronizálás felirat és game over, mindez egy havas, nem tul böszme 😊, 4playeres pályán, namármost, ha ez igy folytatódik, 1vs1-nél nem tudok majd nagyobbat játszani, már ha ott se lesz deszinkron, ezt még nem próbáltuk. Haver volt a szerver 2.5Mbit-es chelloja van, nekem 512-es adsl, hamacsit se használtuk, simán direct connect-es lanon csatlakoztunk.
Valami ötlet esetleg hogyan lehetne ezt elkerülni, vagy valami?
Cseréltem a gépembe a 420-as Chieftec tápot egy 450-esre (ezen böszmenagy 12cm-es venti van), na az óta 1,5-2,5 óra Generals után resetel egyet a gépem (2 másik játék hiba nélkül megy 8-10 órákat rajta). A tápcserén kívül más nem történt, szóval nincs mire fogni. Most cserélhetem vissza, ha lesz idõm 😞
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
HardWired C&C The First Decade trailer
... és hatalmas antrax mezõket 😊)
😮 a titokzatos harmadik oldal

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Remélhetõleg a C&C3 majd megint építgetõs lesz, bár a jelek szerint eléggé visszafejlõdtek etéren. Addig azonban nincs a Generals-hoz hasonlóan szabad RTS ebbõl a szempontból. Nincs sem egység, sem épület limit és építhetõk megújuló erõforrások. Ez a kánaán. 😄
Emberi játékosokkal (ha tényleg jók) egy nagyobb pályán simán állóháború alakulhat ki, amit az nyer aki késõbb unja meg. Egy jó játékos képes egy fél térképet szanaszéjjel beépíteni és annyira túlbiztosítani magát, hogy egyszerûen képtelenség lenyomni, max. azzal lehet felmorzsolni, hogy túl sok felé kell figyeljen és elõbb-utóbb kikészül tõle, elfárad. Ez fõleg a GLA-re igaz, akinek ugye nem kell áram és pénzt kap a gyilkolásért. Gyilkos kombináció.
Jómagam is alapvetõen defenzív játékos vagyok és megtanultam magam 3-4 szintû védelemmel is túlbiztosítani (6-7 HARD AI ellen ez a minimum), így embereknek komoly dió lehetek, ha elég idõt és helyet tudok nyerni. Én a bázisépítésben, hátország bevédésében és támadó sereg/szuperarzenál felállításában hiszek, ebben vagyok jó. Van aki az elsõ gyalogosát bevágja egy chinookba és máris repül az ellenfél gyûjtögetõhelyére genyázni, na az nem én vagyok. 😄 Viszont azokat jól lehet szívatni... Én azt mondom felelõtlenség (akár az életben is), túl gyorsan támadni és túlságosan védtelenül hagyni a bázist. Ez iylenkor csak lutri. Igaz, bátraké a szererencse, de az okosok meg megtanulnak kivárni, mert türelem nukleáris telet terem.
Van akinek bejön az offenzív stratégia, van akinek nem.
Ha pedig két defenzív, építgetõs, fejlesztgetõs, beásós játékos találkozik és egy csapatban jól összeépítkeznek és beveszik magukat valahová, az igen-igen kellemetlen tud ám lenni. A csapatmunka a lényeg.
csak akkor húzom fel magam ha nem a megbeszélt szabályoknak megfelelõen játszunk ...
Garantálom hogy nem lesz az eleje uncsi 😊
Ide most ért a hidegfront, szóval fejem totál szar, de egy mecsben benne vagyok 😊
persze jöhetnek mások is akiknek kedve van.
Idõ- Vm. este fele 20.00 körül
hely- Hamachi
-------------------------------------------------------
szoba: C&C-GeneralsZH-hamacsihu
pass: hamachihun
-------------------------------------------------------