C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Ez milyen hulyeseg mar megint? 😄

Together we'll fly someday...

kössz

iLove oHs.

ja és ajánlom, hogy a nicked elejére írd be hogy mert nagyon sok a maphecker és ezzel a DK-s nickell nem tudják használni a cheatet

a passworldot neked kell megadni majd azzal kell késõbb bejelentkezni, de legelõször a create accountra nyomj

szeretnék online- ba jáccani mindent kitöltök és a passworld nek mit irjak? mert semmit se akar elfogadni.

iLove oHs.

Me0w
Van, felmasolod a hdd-n egy konyvtarba mindket cd tartlamat, majd setup.

ja most olvastam vissza megprobálom az eggyiket

iLove oHs.

Hello tutok segítenni megvettem eredetibe a játékot a generalst meg a kiegészítöjét amikor a zero hourt fel akarom telepiteni 46% kéri a 2 cd és egyszerûen nem akarja beolvasni van megoldás?

iLove oHs.

Sir Quno Jedi
Ez a legjobb védelem, mert a gyári sem megy már fel magától! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandi 18
Hát az de most nem lehet mit tenni az összes ilyen

Me0w
Azer szanalmas hogy megveszed a deluxe packot - most nem a 4e forint miatt, hanem egyebkent - es a ZH 2. cd labelje rossz 😊)

mrzed001
Vagy direct connect, vagy normál multi game van
Firewall, Peerguardian-ban engedélyezd a másik user IP-jét, meg õ is a tiédet (a Hamachis-t !)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

DeathJr
Sziasztok!

Ma akartunk egy haverral a Hamachi-n játszani meg is találtuk egymást és tudtunk is írni egymásnak de egyszerûen nem tudtuk elindítani.
Hogy kell???Pls Help!

Bandi 18
köszönöm a helpet

Sir Quno Jedi
Másold össze a két lemez tartalmát egy könyvtárba és menni fog onnan...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandi 18
Hello

Találkozott már valaki olyan probémával hogy a zero hour telepítésénél a 2.cd lérésénél megáll a telepítés?

mohojojo
könnyen

No már megoldódot 😊 még 1 problémám lenne viszont , hogy elfeketedik néhol a képernyõ ... álltban mikor repülõk mennek szétesik a kép lehet driverhiba?

felrobbannak maguktól, ez mekkora <#vigyor>

ez azért van mert újratetted a wint és nem tetted fel újra a gamet nekem is volt ilyen, telepisd újra és jó lessz

Nem warez eredeti... a patch automatikus...

mrzed001
Talán mert warezoltál, és crack nincs fent, vagy nem a patch-hez tartozó van fent

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sziasztok
tudnátok arra megoldást , hogy C&C general zero hour -ben a játék megkezdése után fel percel felrobbannak az egységeim... elég dühítõ 😊

Elõre is köszi

Sir Quno Jedi
És nem jó ötlet scroll-ozgatni a gammában össze-vissza, inkább a minimap-en klikkelni, ha nagyon muszáj. Nem szabad terhelni a gammát, fõleg szerver oldalon.

A Roger Wilco iszonyat kis sávszélel elmegy (0.4 körül írják max.), jó szar is a hangminõség, de a beszéd tökéletesen felismerhetõ, játékokhoz ideális. De tényleg fontos a jó beállítás is, mivel ha folyamatosan oda-vissza ad, õ is tud ám enni. Legbiztosabb az F12-re (vagy amire jólesik) tenni a transmit gombot, így csak addig ad, míg nyomod, vagy jól bekalibrálni a hangérzékelést, hogy tényleg csak akkor adjon, mikor belebeszélsz.

Köszi, lehet máris segitettél, skype-on beszéltünk egész végig, lehet már ez is elég volt, mer néha elég jól lezabálja a procit, meg nálam ugye számithat az, hogy a 12K-s feltöltésbõl elmegy 3-4K skype-ra

mrzed001
Van jó sok ventillátor a gépben, meg 3 vincsi, meg Enermax, meg ... szóval azt hittem, hogy 420 már kezd kevéske lennie nekie, talán Gen. is stabilabb lesz vele. De nem.
Ja lehet még az is a gebasz, hogy felbontást is váltottam, az eddigi 1024 helyett egy LCD TV-n nyomom 1366-ban ... talán még ez lehet a gond.
Böszme voltam .... elkúrtam 😊))

Sync lost:
Sajna ez elõfordul nállunk is, de ritkán (és általában olyan min. 1,5 óra játék után, mikor már nyernénk).
Mi mondjuk durvább pályákon és 6 ellen nyomjuk
Hogy mit lehet tenni az elkerülésére?
- csak víruskergetõ, PG2 és egy normális firewall fusson a gépeden, minden felesleges szemetet állíts le ha generals-ozol (értsd: processek között 30-nál több nem igazán szabadna, hogy legyen)
- több RAM ... mégtöbb
- a legtöbb RAM-os legyen a szerver
- mi Roger Vilkoval lökjük a vakert, ez eléggé kis sávszélt és procit eszik meg (és még itt is finomhangolni a beállítást, hogy tényleg csak ha beszélsz menjen át a hang)
- töredezettségmentesítés
- ha nagyon el kezd akadozni a game, akkor nem õrült kattogtatás, hanem 10-20 mp szünet

Nos kb ennyit tippem volt hirtelen.

csak a böszme ventilátora miatt cserélted, vagy tán égetõ szükséged támadt +30W energiára 😄 neszeneked böszmeség 😊

Na kipróbáltam multiba a zero hourt, vagyis már játszottam multiba, de most internyeten keresztül, a játék csucspontján amikor mindenki lõtt mindent mindenével, szal szép kis tüzijáték volt, éppen lezuztuk volna a gépeket haverral 2vs2-ben aztán jött egy szép deszinkronizálás felirat és game over, mindez egy havas, nem tul böszme 😊, 4playeres pályán, namármost, ha ez igy folytatódik, 1vs1-nél nem tudok majd nagyobbat játszani, már ha ott se lesz deszinkron, ezt még nem próbáltuk. Haver volt a szerver 2.5Mbit-es chelloja van, nekem 512-es adsl, hamacsit se használtuk, simán direct connect-es lanon csatlakoztunk.

Valami ötlet esetleg hogyan lehetne ezt elkerülni, vagy valami?

mrzed001
Elkúrtam ... mert böszme vagyok.
Cseréltem a gépembe a 420-as Chieftec tápot egy 450-esre (ezen böszmenagy 12cm-es venti van), na az óta 1,5-2,5 óra Generals után resetel egyet a gépem (2 másik játék hiba nélkül megy 8-10 órákat rajta). A tápcserén kívül más nem történt, szóval nincs mire fogni. Most cserélhetem vissza, ha lesz idõm 😞

Sir Quno Jedi
Most néztem jútyúbon egy klassz kis mammut tankos raid-et! Nyami!

mooo
Hihetetlen jó lesz!Nagyon-nagyon várom,már az ideg szétb*sz,ha belegondolok,hogy még nincs a gépemen és még várni kell rá.
Sir Quno Jedi
Láttátok az új "kiszivárgott" movie jelenteket a C&C3-ból?!! Ááááááááááá... Hangulat az lesz! Sok profi sf sorozatba, vagy mozifilmbe sem tudtak összeszedni ennyi jó színészt.

pedig itt van... <#rolleyes>

mohojojo
de addig is marad a generals 😄

beatz
A GameStop és a Webhallen internetes áruházaknál már elõrendelhetõ a március 27-én megjelenõ Command & Conquer 3: Tiberium Wars gyûjtõi változata.

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Sir Quno Jedi
Szedjétek le és élvezzétek!
HardWired C&C The First Decade trailer

mohojojo
klassz kiváncsi leszek a game re elméletileg lassan kijön

mrzed001
Igaz, bátraké a szererencse, de az okosok meg megtanulnak kivárni, mert türelem nukleáris telet terem.

... és hatalmas antrax mezõket 😊)

beatz
hirtelen nem talaltam cc3 topicot ugyhogy ide hanyom be az infot
😮 a titokzatos harmadik oldal

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

mohojojo
a kérdésedben ott a válasz

Sanyix
az megy xp-n és neten vagy tcp/ip lanon? 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sir Quno Jedi
Na mentem Tiberian Sun-ozni (😄).

Sir Quno Jedi
A baj csak az, hogy a jó öreg, molyolós, báziépítgetõs, kitermelõs játékokat egyre inkább felváltják a buta, "nesze itt egy csapat aztán gyilkoljál" vackok.

Remélhetõleg a C&C3 majd megint építgetõs lesz, bár a jelek szerint eléggé visszafejlõdtek etéren. Addig azonban nincs a Generals-hoz hasonlóan szabad RTS ebbõl a szempontból. Nincs sem egység, sem épület limit és építhetõk megújuló erõforrások. Ez a kánaán. 😄

Sir Quno Jedi
Jaja. A mindeki mindenki ellen meccsek elõbb-utóbb rossz szájízzel végzõdhetnek. Max. úgy van értelme, ha két nagyobb csapat nyomja egymás ellen. Barátokkal én már nem játszok csak coop-ot. Jó az. Egy komolyabban felprogramozott AI-s, sok nyílt terepet tartalmazó pálya 2-4 órás kiváló szenvedést tud hozni és a végén vagy mindenki gyõztesként áll fel, vagy mindenki vesztesként.

Emberi játékosokkal (ha tényleg jók) egy nagyobb pályán simán állóháború alakulhat ki, amit az nyer aki késõbb unja meg. Egy jó játékos képes egy fél térképet szanaszéjjel beépíteni és annyira túlbiztosítani magát, hogy egyszerûen képtelenség lenyomni, max. azzal lehet felmorzsolni, hogy túl sok felé kell figyeljen és elõbb-utóbb kikészül tõle, elfárad. Ez fõleg a GLA-re igaz, akinek ugye nem kell áram és pénzt kap a gyilkolásért. Gyilkos kombináció.

Jómagam is alapvetõen defenzív játékos vagyok és megtanultam magam 3-4 szintû védelemmel is túlbiztosítani (6-7 HARD AI ellen ez a minimum), így embereknek komoly dió lehetek, ha elég idõt és helyet tudok nyerni. Én a bázisépítésben, hátország bevédésében és támadó sereg/szuperarzenál felállításában hiszek, ebben vagyok jó. Van aki az elsõ gyalogosát bevágja egy chinookba és máris repül az ellenfél gyûjtögetõhelyére genyázni, na az nem én vagyok. 😄 Viszont azokat jól lehet szívatni... Én azt mondom felelõtlenség (akár az életben is), túl gyorsan támadni és túlságosan védtelenül hagyni a bázist. Ez iylenkor csak lutri. Igaz, bátraké a szererencse, de az okosok meg megtanulnak kivárni, mert türelem nukleáris telet terem.

Van akinek bejön az offenzív stratégia, van akinek nem.

Ha pedig két defenzív, építgetõs, fejlesztgetõs, beásós játékos találkozik és egy csapatban jól összeépítkeznek és beveszik magukat valahová, az igen-igen kellemetlen tud ám lenni. A csapatmunka a lényeg.

mrzed001
Én maradok a gép legyakásánál. Sorry, de csak coop meccsek érdekelnek.

mohojojo
épp azért nem unalmas mert bármikor támadhatnak .. viszont ha te is korán kezdesz egységeket gyártani nem lesz pénz gazdaságra vagyis rövidtávon van csak esélyed ha viszont megszivod az elején er nem jött össze a támadás akkor csúnyán ösze kell szedni magad mert az elherdált pénz igen csak nagy árakon lehet visza szerezni ...

ha nincsenek ilyen szarságok hogy no rush stb akkor nem uncsi egyáltalán

mohojojo
Én sose vettem a szívemre ha kikaptam örültem hogy egy nálam ügyesebb játékossal kerültem össze és tudtam vm újat tanulni... ha meg nyertem akkor pedig annak örültem ..

csak akkor húzom fel magam ha nem a megbeszélt szabályoknak megfelelõen játszunk ...

Garantálom hogy nem lesz az eleje uncsi 😊

mrzed001
Én benne vagyok, de csak gép ellen szeretek játszani. Ember ellen játszva csak morgás és sértõdés van (meg uncsibb is az eleje jóval), egy ilyen csata óta nem játszik már velünk az asszony 😊

Ide most ért a hidegfront, szóval fejem totál szar, de egy mecsben benne vagyok 😊

ha lesznek 1v1ek akkor megyek énis

mohojojo
sanyix, mrzed ha gondoljátok játszhatnánk egyet 3 an botok ellen aztán meglátjuk mi lesz .. mindenki alkalmazhatja az igazát gyakorlatban is ... 😊

persze jöhetnek mások is akiknek kedve van.

Idõ- Vm. este fele 20.00 körül
hely- Hamachi
-------------------------------------------------------

szoba: C&C-GeneralsZH-hamacsihu
pass: hamachihun

-------------------------------------------------------