C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nos igy bemeligtoleg igen jo a jatek de rohatul akadozik es ezert kenytelen vagyok levinni a grafikat (ami szomoru dolog).

Egyenlore jo csak hianyoznak belole a jo kis szereplos filmek😞(((
Es az is suxx hogy a japanokkal kell kezdeni :}

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csacsi
Azzal a képpel csak arra szerettem volna választ kapni, hogy tényleg ilyen-e, de ezek szerint igen. Legalább lett volna egy kis fegyver formája, én nem azt mondom, hogy teljesen kidolgozott fegyver kell a kezébe, csupán annyi, hogy legyen fegyverformája, ne pedig egy vascsõ legyen.

Egyébként, most hogy játszottam a játékkal, tényleg nem olyan rossz, mint elsõre tûnik. Bár szerintem nem a legjobb.

Azért el leeht vele szórakozni. Az is lehet, hogy ez valami másolásvédelem, és ezért néz így ki 😊))

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Még valami, mielõtt a fantasysok rámszólnának az írtak miatt. Én is fantasy rajongó vagyok!

Na figyeljetek pupákok. Akkora baromságon vitatkoztok, hogy az hihetetlen. Én végignyomtam a Warcraft 3-at, multiban is játszottam vele párszor. Most ezzel játszom (multiban máég nem próbáltam).
Nagyon király játék a Warcraft 3! De most a következõkben leírom mi az ami nincs benne, viszont a Generals többet nyújt:
Warcraft 3:
- Baltával készült lények és objectek, szögletes táj
- Környezeti élõlények szarnak a világra, csak dísznek vannak
- Részecske effektek nuku, ugyanúgy fizika sincs
- Ezt gyûjtsél meg azt gyûjtsél
- Gagyi AI (mert valóban az)
- szegényes, kidolgozatlan textúrák

A Warcraft 3 nem is a fentiek miatt vonz annyi játékost, hanem a Fantasy környezet és a világ miatt.

A Generals modernebb világban játszódik, de nekem ez is nagyon tuti. Sõt, jobban tetszik mint a WC3. Éppen azért mert ebben megvan az ami abban nem volt. És ez mind csak plusz. Negatívum nincs benne hozzá képest, hacsak a Fantasy környezet hiányát nem veszik annak némely elvakult, beszûkült tudatú Fantasy rajongók (kinek nem inge...) és emiatt szarnak kiáltják ki annak ellenére, hogy egyáltalán nem az!
A robbanások, szerteszét repülõ darabok, részecskék, felhõk, füstök, detonációtól elhasaló vagy repülõ emberek és tárgyak, az épületek és fák stb.ledõlése miközben port vernek fel, a nyomok a homokban, a jármûvek által felvert por és sorolhatnám mind-mind fantasztikus élvezetet ad a szemnek. Ugyanígy a hangok a fülnek. Az AI-vel komolyabb bajom nem volt, megfelelõnek találom (idáig). A városok stb. jól ki vannak dolgozva és igenis vannak durva grafikájú terepek benne, olyanok hogy WC3 és Age of myth is elbújhat. Azt pedig senki ne várja el, hogy minden egységet a legapróbb részletekig kidolgozzanak és 300-600 darabot mozgassanak belõlük, mert akkor az a városok és a terep rovására megy. (Olyan gép valóban nem lesz még egy ideig, hogy minden Doom III szintû legyen egy RTS-ben.)
Mellékesen amúgy sem rázoomolva játszunk általában egy RTS-sel, hogy a puskákon nézegessük vajon van-e rajta irányzék. :-)
Viszont a pergõ és hihetetlenül látványos akció nagyon részletesen meg van csinálva.
Ja! És itt a civilek menekülnek, a kisebb balhékra rácsodálkoznak stb.
Másik az, hogy valóban hozott újat: ilyen grafikai megvalósítást (fizika, részecske, darabokraszakadás) rts-ben nem nagyon láthattunk és az egységekben is találhatóak új ötletek.
Újdonság pl. hogy a kilõtt rakéták nem tök egyenesen vagy szabályos ívben röpködnek, hanem kissé kevernek.
Bennem már az is nyomot hagyott, amint egy épülethez érve érkezett egy csapatszállító helikopter, amibõl az épület tetejére kötélen leszálltak a commandósok és elfoglalták azt.
Szúval tele van jobnál-jobb új ötletekkel és nagyon-nagyon részletesen ki van dolgozva. Csak tessék figyelni!

CSACSI (#581): Na legsivárabb képet tedd be ide a játékból, azt is úgy hogy a kidolgozottság le van véve majdnem minimumra (pl. árnyékok merre vannak??? Füstök, robbanások???). Mit szólnának egy olyan képhez az amúgy sem túl szép (kivéve a vizet) Warcraft 3-ból, melyet minimum beállítással teszek ide egy olyan helyrõl ahol szinte semmi sincs? Elokádná magát a legtöbb ember! Ha lehet ne etesd a népet!!! (Mellékesen ha az ember nem elvakult ezen a sivár képen is látja, hogy az a talaj szépen ki van dolgozva.)
Amúgy a vidikártya is sokat számít. Pl. nézzétek meg a Platoon-t egy GF3-on, ne adj isten GF4MX440-en és egy Radeon 8500-on (utóbbin sokkal szebb és itt most nem a teljesítményrõl beszélek)!

Bocs a túllengõ sorokért. Lehet flémelni ha valaki nem ért egyet velem.

Dantor
imho meg mind2 kurvajó játék, a wc3 azért, mert a blizzard csinálta ;-) (de komolyan, nekem sok álmatlan éjsazkát okozott).

A generalst meg még most tesztelem, de nagyon tetszik ;-) jók a zenék, naagyon el vannak találva, a grafika lélegzetelállító (mondjuk nem a katonáké, hanem a tankoké meg a jármûveké), árnyékoláseffekt, robbanások, stb.
Jókis geci egységek is vannak, az agyonupgrade-t is imádom és ebben az is van, a "sajátmagadatfejleszted" rendszer már ismerõs az AoM-bõl de nagyon jó, szóval eddig nagyon bejön.

Nem vagyok nagy stratéga, de azért remélem hardon végig fogom tudni nyomni. 😊
nekem bejön a game, még ha a full zoomon nem is annyira szép a grafika.. de most nemazé.. senkisem fog fullon zumolva nyomulni vele, mert akkó semmit se láttok a pályából.. amikor pedig ideális arra hogy yól belásd a terepet, akkor a grafika király!
2210-3033848-9510094-1463

9524-4425692-5634828-2369

0760-1463876-9716757-3638
VKI CD-keyt.

Nekem még egy fél óra kb amig lejön...

Ilyen skirmish ugye van benne? tehát custom game szerû..

Nem birnám ha csak campaignokkal lehetne tökörészni, nem szeretem ha limitálva vannak a lehetõségeim. Nem is tudom már melyik részt cseszték igy el hogy nem volt skirmish benne..
a.carkey
Így elsõ megnézésre aranyos. Csak belenéztem, de amit láttam tatszik. Bagdadban a két kardos emlékmû, ami igazából is ott van, ott van. Víz, ai, effektek, rádöl és amit eltalál lenyomja aranyos. Sugárzás, táj forgathatóság korrekt. Nekem bejön, skirmishben is megnéztem. Szép a terep, az ai nagyon jópofa. Skirmishben tûrhetõ. Az usaval néztem, de amit írtatok az a hackeres dolog a kínaiaknál ... Azt is kipróbálom majd. A terrorista támadás a duzzasztó ellen az - aki már sokáig eljutott - kb hanyadik küldetés? Nálam is akadnak a "filmek", játék alatt semmi. Kevés a memóriám ... 😞
Tényleg igazán jól kinézõ egységeket utoljára a paetorians demoban láttam rtsnél. Itt sincs semmi probléma. Talán annyi, hogy hozták a kék, zöld, piros stb jármûveket.
Ami nem tetszett, hogy az usa tök modern kinézetû tankokat használ, a több, meg a preww2 kinézetûeket. Szóval bejön. Csak idõm nincs rá ...
😞

A medve nem játék.

WC 3 karaktereit baltávál csinálták de ettõl ver mindent😊

The Garrett
azért hasonlítsd már össze a terepet mondjuk itt és WC3 ban...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Csacsi
Miért tudták megoldani a warcraft 3-ban, és az age of mithologyben, hogy jobban nézzenek ki az egységek, mégsem kell hozzá erõmû, pedig az is rendelkezik speciális effektekkel rendesen.

Nah mind1. Ez csak az Én véleményem, ettõl még lehet jó a játék, de nálam megbukott.
Nem akar még1*er leírni, hogy miért. Mindenki tudja.

Ez saját vélemény. És nem akarok bántani vele senkit. Senkire nem haragszom meg, aki nem ért velem egyett.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dantor

Figyelj már, ha minden egyes egység-épület-fa stb. úgy nézne ki, mint a Doom III-ban, még 10 év múlva se lenne olyan gép, amin menne normálisan 640x480ban!
The Garrett
Jah egyébként csurog lefele szépen a cucc. Ha lejött jön valaki Face to Face mérkõzésre?

The Garrett
lehet uj nincs benne, ( bár ebben kételkedem)
DE akkoris végre egy uj stratégia.

nekem van egy olyan érzésem, hogy a kínaiaknál a narrátor megegyezik azzal a csajjal, aki a transporter c. filmben szerepelt.
The Garrett
nemtudom mit fog csinálni a géped mikor 100 ilyen zombi fog rohangálni egyszerre. Hát ha még jobban ki lennének dolgozva?

Csacsi
Hát ne haragudj, nem látok ebben a játékban semmi fantáziát.

Semmi újjat nem mutat fel, az eddigi stratégiák körében. Egy dolgot kivéve, azt is a grafikára lehet visszavezetni, az pedig a robbanások megvalósítása.

De semmit többet. minden erénye már megvolt más játékokban is, csak másképp voltak megnevezve. Mondj nekem a robbanásokon kívül egyetlen olyan dolgot, ami ne lett volna benne a legújabb stratégiákban.

És ráadásnak, nem hogy nem tartogat semmi újatt, még ez mellett csúnya is. Kérdem én, miért? És mi az egyetlen lehetséges válasz. az, hogy újjabb pénzt akartak kiszedni a c&c sorozatból. semmi több.

Köszönöm, de nekem ebbõl nem kell.

Most már értem, miért csak távoli screenshotok voltak eddig a játékból.

Nektek se megy mosta warezcenter?

Csacsi
Itt van a másik kép, amin nagyon csúnya a játék.

Szerintem ez a játék grafikailag egy nagy kalap nulla, lehet, hogy az effektek jól néznek ki, de kérem szépen, ennél sokkal jobb a age of mythology, vagy a warcraft 3 egységei.

Ez valami fos. Ennél én is jobbat rajzolok. Aki ezt a játékot szépnek meri nevezni, az nyomjon már be egy screenshotot ide nekem, hogy milyen is ez a játék, mikor szép.

w3.enternet.hu/serrike/generals2.jpg

Zombik ellen megy a játék, akiknek vascsõ van a kezükbe, és azzal még lõni is tudnak?

G. Joe
Mit szeretnének uraim?

http://deathfellows.hu/

I.C.ram
Errõl beszélek már egy órája, csak állandóan leugattak.
I.C.ram
Csacsi
hopp valamit elrontottam, pedig én nem írtam a linkbe, hogy supergames.hu

Mind1. a kép : w3.enternet.hu/serrike/generals.jpg

Töltöm remélem jólesz már várom nagyon.

Csacsi
Ez mitõl van, hogy ilyen hülyén néz kia fegyver a katonák kezében. ez tényleg ennyire csúnya, vagy csak nálam van probléma?

Dantor
Pedig pont AZ a 4:3, az 1280x1024 a nem 4:3 😊
I.C.ram
2000*-es felbontásig birja a monitorom, de csak az 1280*960 van, ami nem 4:3 rátiós. sajna íg kicsit torzit a kép! 😞
Ron Ragm
Hülye kérdés zéró pont😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Mikor jelenik meg?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Falabu
KÖci😉

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

I.C.ram
De hol???? Custom optionsben már néztem, den me találtam!!!
I.C.ram
Mindenkinél vascsövek a fegyverek?? A filmek jól mennek nálatok?
Falabu
Evvel, hogyan segítettél, hogy lefikáztad a gépem!
Ettõl nem leszek okosabb! Csak annyit kérdeztem ,hogy elindul-e monnyuk minimumon a gépemen, mert én is szeretnék vele játszani, ennyi!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Töltöm végre megyek alszok aztmajd jövök ha vége

Csacsi
Nah végre itthon, kipróbálom, aztán közlöm a végeredményt

I.C.ram
LOL tényleg!, de ez sem változattatott a kályhacsõ fegyvereken. 😞 Modellek kurva rondák! Mindent maxra raktam.

A Filmes kérdesre is adj választ pls. 😊
Jacek
custom😊)))

I.C.ram
Tök kevés az options menü tartalma! Összvisz 2, azaz kettõ db. grafikai opció van, és abból is az egyik a felbontás. 😞
I.C.ram
Te hol a szarban állítottál ilyen jó felbontást???? Nekem csak 1280*960-at enged, pedig a moncsim egy 19-es Mitsubishi LCD, bõven tud jobbat, hisz a desktopom is jobb felbontásban van.
I.C.ram
Srácok két problémám van!

A filmek nagyon lassúak, pedig a játék max felbontásban, max detailben is siman megy olyan 50-60 fps-t.

Nektkek is egy vascsõ az emberek fegyvere? A tutoriálban az amcsi katonánknak egy bot a fegyverük, semmi kidolgozottság. Az araboknak meg T alakú a fegyvere, de szintén semmi kdolgozottság. 😞 Kicsit szomorú vagyok ,hogy ilyen rondák a modellek. 😞((
Meggymag
nem ordítottam csak válaszoltam és próbáltam neked segíteni. Úgy látod, hogy az emberek összetörik magukat csk azért, hogy neked segítsenek? Nem úgy tûnik...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Csacsi
Ja éa ami a legrosszabb, hogy még 1,5 óra van hátra melóból, plusz10 perc még hazaérek 😞((

Csacsi
Falabu: ebben igazad van, az az igazi élmény, ha az ember saját maga gyûjti össze a gépre a pénzt. Én is 4 hónapi ggyûjtöttem, mire össze tudtam rakni, egy viszonylag jó gépet.

item
Szerintem tuti game... nekem ezek nagyon bejonnek!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Falabu
Kicsit régi, kicsit lassú, de az enyém!!!

Falabu
Huhh millen csipõs a hangulatod, de nemkéne velem ordítozni azért mert nem egy mai csirke a gépem! Az lehet, hogy neked van illen hiper-csúcs-faszom géped, de ez nem mindenkinek adatik meg!

Jacek
igy elsore bejon a game, regen volt strategia amire ezt mondtam😊

Neten lehet menni ?
Mert akkor nyomhatnánk együtt sztem arab leszel mert ilyne kamikaze darálós csávó vagyok.