C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Error 1305 Error reading from file:GLA05_Final_0s.bik. Verify that the ile exxist and that you can acces it...
Beraktam skirmishbe valami jeges pályára 4 playert, meg se kottyan neki.. egy akadás nélkül megy az egész...
mert akármit küldök rá, repcsiket, rakétásokat, csak lövik lövik de nem megy szét...
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
A serial numberemel van baja.Mit tegyek?
Amugy WC 3nak szebb a grafikája de ott van egység limit.ÉS az Aomba is van egység sõt épület limit is!
(ettõl persze a Wc3 nem egy nagy durr...:-)))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jogos kérdés.
Viszont a tíz perc után úgy tûnt, hogy 100 perc után is ua lesz a véleményem. Úgyhogy a fennmaradó 90 percben a feleségemmel warcraft3-ztunk egyet multiban. Persze csak kooperative, gép ellenfelek ellen! 😊 Elsõ a családi béke! 😊
Kérdésem:
Van-e valahol Pause lehetõség?
Miért fikázzátok 10 perc után a játékokat?
Tényleg 8-8 küldetés van oldalanként?
Melyik (hányadik) a gátszakadásos küldetés?
😞
😊
A medve nem játék.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Ez az új C&C egy új újabb bõr lehúzása a régi jól bejáratott C&C játékról. Semmi újat nem hoz csak annyit hogy feljavították a grafikát. A war3-ban legalább tettek olyan újításokat amik nem más játékból ellopott dolgok (hõsök, különleges egységek, egyéni karakterû fajok).
Hogy nem rendeztek bajnokságot? Egy fél éve jött ki a játék! Ki kell nevelõdni a játékosoknak. A World Cybergames 2003-on már ott lesz a Warcraft3 is!
Nem lehet, hogy azért mentek vissza sokan starcraftozni, mert nem volt türelmük a warcraft3 újításaihoz alkalmazkodni.
És nem azért hagytad abba a warcraft3-zást, mert a starcraftban viszonylag jó voltál, aztán ugyanaz a stílus nem jött be a warcraft3-ban és jól elverték a szád! Szerintem ez lehetett! 😊 Bocs, nem akarlak fikázni!
Szerintem a starcraft is és a warcraft3 is kiváló program, de kissé eltérõ játékstílust igényel. Nem is tudom minek csinálnak más rts-t ezeken kívûl! 😊 Na jó ez csak vicc volt.
Lehet szidni, de nekem ez a véleményem.
Amúgy ha valaki 10 percnél többet játszott a C&C-vel és továbbra is jónak találja az írja le élményeit! Hátha megjön hozzá a kedvem és feltelepítem újra!
Nálam a gagyi intronál (Carpet bomb! BUMMM BUMMMM! Giccses szar!) elment a kedvem a játéktól!
Játékmenettel kapcsolatban: Kinai misszió 3. küldetésnél mit kell csinálni, hogy az egységeim ne robbanjanak fel mindjárt az elején? Így durva 3mp és game over.
Lehet, hogy csak elnéztem valamit de már késõ volt tegnap.
Nekem csak a jövõhéten lesz meg. Aztán majd tudok hozzászólni. Remélem addig nem játszátok ki. 😊
Amúgy a átvezetõvideók milyenek?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Remélem, hogy az nem olyan gépi, hogy csak támogatásként kapjuk. Mondjuk nem hiszem, mert eddig mindegyik C&C-ben volt Shipyard. Remélem ebbõl nem hagyták ki.
Nem lehet skirmishben sem shipyard-ot építeni?
Egyik féllel sem?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem tudja vki hogyan kell rávenni a sárgákat hogy nyomuljanak be a hajóba? Mert kattintgatok, erre fél óra alatt beszáll három, a többi meg ténfereg.

multiba kéne nyomi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
!––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

nemfura a most ide bekopizott közötti eltérés?

remélem csak én voltam béna, bár nbem hiszem! hajót akarok! partra szálni, és hazavágni az ellenfeleket!!!! nincs hajó😞(((((((((((((
Attol fugetlenul hogy nagy a gepigenye ez a jatek ultra fasza es nemcsalodtam egyaltalan!
Bar kicsit extremnek talalom a Hacker egysegunk kicsiny tehetseget miszerint elokapja a laptopot es elkezd bankokat hackelni az interneten keresztul amibol 5-6 $ jon le😊))
De a Kinaiaknal a langszoro tank buntet!!!!
Hogy mit lehet azzal pusztitani vazze😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mellesleg, nincs a C&CGeneralsban véletlenül egy PAUSE gomb valahol, játék közban? Néha nagyon gázos a sok egység és közben elvesztek jópárat? 😞
A medve nem játék.
Abban nem kellett építeni...
Figyeld meg egy-két pálya és alig várod majd mikor kezdheted a következõt, talán még a legjobbá is válik (fõleg megfelelõ vasad is van hozzá). Az úton már elindultál ;-)