C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
installnal azt irja ki hogy:
Error 1305 Error reading from file:GLA05_Final_0s.bik. Verify that the ile exxist and that you can acces it...

AMúgy nekem simán megy 1024ben minden maxon, Radeon8500al.
Beraktam skirmishbe valami jeges pályára 4 playert, meg se kottyan neki.. egy akadás nélkül megy az egész...
Hidat hogy a francba lehet szétlõni?
mert akármit küldök rá, repcsiket, rakétásokat, csak lövik lövik de nem megy szét...
Milyen konfigon?
Neten hogytudnék nyomni warezossal?

G. Joe
probald meg az UT2-t ! 😞

http://deathfellows.hu/

Goodwill
azzal nekemis sajna, nemhittem hogy fogok még valaha 800*600-ban játszani... 😞)

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Nekemmeg hogy nemmemgya multy.

Falabu
A Garfikával semmi gondom nincs! A gépigénynel van gondom😄

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Goodwill
nagyon jó a game, nemtom mibajotok a grafikával szerintem teljesen rendbe van, nem kell zoomolni és kész 😉

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Akkormajd nyomni kéne egymásal ha ugy megy.

Kis Szabó [PT]
Így elba...elbarmolni mint az arabok második küldetését! Szerezz pénzt, úgy hogy elveszed a szegények csomagjait. Hát ekkora fost! Nem is játszom velük!!!
Bejön vmi izé aztán visszalép és kiirja hogy invalid CD-KEy.

Nem megya net!
A serial numberemel van baja.Mit tegyek?
Amugy WC 3nak szebb a grafikája de ott van egység limit.ÉS az Aomba is van egység sõt épület limit is!

Blasta
Vigyázz! A W3-ból evidens, hogy nem rendeztek VB-t, mert még nagyon új! És amúgy a World Cyber Games-en nem csak ez a 3 játék megy, van ott még MOhaa is, meg AOE, meg még mittom mi!
(ettõl persze a Wc3 nem egy nagy durr...:-)))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

gothic1
😊

a.carkey
ZENEszerzõ sem senki:
Bill Brown ...

A medve nem játék.

Kandurex
Hát nem tudom, én a traning mission-nal kezdtem és elég nevetségesnek tûnt az egész, egyszerûen nem tudom magam beleélni. A WAR3 szerintem sokkal lenyûgözõbb volt grafikailag+hangulatilag, ez egy amolyan gumikatonák harcolnak érzést ad és elég gyenge grafika mellett még szagatt is. Még próbálkozom, kihagyva a traninget, de jelen pillanatban nem fog meg abszolult a játék. A war3-mal ilyen gond nem volt. passz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gothic1
"Miért fikázzátok 10 perc után a játékokat?"

Jogos kérdés.
Viszont a tíz perc után úgy tûnt, hogy 100 perc után is ua lesz a véleményem. Úgyhogy a fennmaradó 90 percben a feleségemmel warcraft3-ztunk egyet multiban. Persze csak kooperative, gép ellenfelek ellen! 😊 Elsõ a családi béke! 😊

a.carkey
😊

A medve nem játék.

a.carkey
Az, hogy nincs belõle vb, attól még lehet jó egy játék. Sokezren nyomják az America's Army-t, Battlefieldet, OpFlasht és ha kijön a Vietcongot is. Ezek mind jó játékok, annak ellenére, hogy nincs belõle vb.

Kérdésem:

Van-e valahol Pause lehetõség?

Miért fikázzátok 10 perc után a játékokat?

Tényleg 8-8 küldetés van oldalanként?

Melyik (hányadik) a gátszakadásos küldetés?

😞
😊

A medve nem játék.

Falabu
Nekem mind a két játék bejött! Bárki bármit mond mind a kettõ JÓ!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

gothic1
A C&C Generalsnak jobb a grafikája, mint a Warcraft3-nak, sõt az Age of Mythologynak is jobb a grafikája, de ez sajna nem elég. Valaki itt a fórumban nagyon szépen fogalmazta meg ezt a problematikát: ez olyan mint a szilikon-mellû szõke nõ! 😊

gothic1
Ez te se gondolod komolyan!

Ez az új C&C egy új újabb bõr lehúzása a régi jól bejáratott C&C játékról. Semmi újat nem hoz csak annyit hogy feljavították a grafikát. A war3-ban legalább tettek olyan újításokat amik nem más játékból ellopott dolgok (hõsök, különleges egységek, egyéni karakterû fajok).
Hogy nem rendeztek bajnokságot? Egy fél éve jött ki a játék! Ki kell nevelõdni a játékosoknak. A World Cybergames 2003-on már ott lesz a Warcraft3 is!
Nem lehet, hogy azért mentek vissza sokan starcraftozni, mert nem volt türelmük a warcraft3 újításaihoz alkalmazkodni.
És nem azért hagytad abba a warcraft3-zást, mert a starcraftban viszonylag jó voltál, aztán ugyanaz a stílus nem jött be a warcraft3-ban és jól elverték a szád! Szerintem ez lehetett! 😊 Bocs, nem akarlak fikázni!

Szerintem a starcraft is és a warcraft3 is kiváló program, de kissé eltérõ játékstílust igényel. Nem is tudom minek csinálnak más rts-t ezeken kívûl! 😊 Na jó ez csak vicc volt.

Lehet szidni, de nekem ez a véleményem.
Amúgy ha valaki 10 percnél többet játszott a C&C-vel és továbbra is jónak találja az írja le élményeit! Hátha megjön hozzá a kedvem és feltelepítem újra!

Nálam a gagyi intronál (Carpet bomb! BUMMM BUMMMM! Giccses szar!) elment a kedvem a játéktól!

Hali

Játékmenettel kapcsolatban: Kinai misszió 3. küldetésnél mit kell csinálni, hogy az egységeim ne robbanjanak fel mindjárt az elején? Így durva 3mp és game over.
Lehet, hogy csak elnéztem valamit de már késõ volt tegnap.

Falabu
Hát kipróbáltam! A jaták nagyon KIRÁLY, nekem tetszik csak minimumon is kicsit belassul a jaták😞!

M@TriX
hát ezaz. 😊)
Nekem csak a jövõhéten lesz meg. Aztán majd tudok hozzászólni. Remélem addig nem játszátok ki. 😊
Amúgy a átvezetõvideók milyenek?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kis szabó, te honnan vettél hajót ?😊 harcolni is tudsz vele ?😊)
M@TriX
hát remélem lesz benne hajó. Láttad a képet amit beszúrtam nem?
Remélem, hogy az nem olyan gépi, hogy csak támogatásként kapjuk. Mondjuk nem hiszem, mert eddig mindegyik C&C-ben volt Shipyard. Remélem ebbõl nem hagyták ki.
Nem lehet skirmishben sem shipyard-ot építeni?
Egyik féllel sem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

egyébként már van irc szoba, már régóta #generals.hu
Kis Szabó [PT]
Hello!
Nem tudja vki hogyan kell rávenni a sárgákat hogy nyomuljanak be a hajóba? Mert kattintgatok, erre fél óra alatt beszáll három, a többi meg ténfereg.
Cat: egyébként képet amit beraktál az 1 partraszállás.. ott volt hajó, de a gép irányitotta! én akarok hajókkal apritani!
4-5-s küldetés nagyon király volt az usával!
multiba kéne nyomi!
daemon toolsal csinálod ?? nekem is csinált már ilyet... restartoltam és yó lett
Az miértvan hogy elkezdtem felrakni és kéri a CD 2t berakom és nemjó neki.Mi leheta baj?

Blasta
Hát nem tudom, Csacsinak evvel a grafikával mi baja lehet, dehát ízlések és pofonok....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Falabu
Arra gondútam, hogy kéne egy IRC szobát nyitni és egy teljes körû FAN-site is jó lenne! Gondolkozzatok és Ha tetszik az ötlet akkor talán eltudnám készíteni az oldalt, de persze kéne ember aki hírekkel lát L, mert én lusta vagyok ahoz, hogy hírek után kajtassak!

gothic1
Kb tíz percig volt felinstallálva a játék, aztán Warcraft3-aztam...

mozesapo
Nem rossz a játék, de egy kicsit rövid. Ez a 8 küldetés oldalanként szerintem kevés.

van benne hajo

ez a kép még a megjelenés elõtt, jórégen jött ki
nemfura a most ide bekopizott közötti eltérés?

nincs benne hajó!!!!!! fasz kivan!! skirmist nyomtam, és ott kellene hogy legyen!!!!!!!!
remélem csak én voltam béna, bár nbem hiszem! hajót akarok! partra szálni, és hazavágni az ellenfeleket!!!! nincs hajó😞(((((((((((((
Sephi
Nah aki igazi C&C rajongo es itten elovassa a temakat ne adja fel! Igaz fikazasok hadai folynak a jatekrol de ha jaccol ugy 4-5 kuldetest rajosz hogy megmaradt benne az aminek meg kellet maradni!
Attol fugetlenul hogy nagy a gepigenye ez a jatek ultra fasza es nemcsalodtam egyaltalan!

Bar kicsit extremnek talalom a Hacker egysegunk kicsiny tehetseget miszerint elokapja a laptopot es elkezd bankokat hackelni az interneten keresztul amibol 5-6 $ jon le😊))

De a Kinaiaknal a langszoro tank buntet!!!!
Hogy mit lehet azzal pusztitani vazze😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Ez a Supply se valami nagyon nagy ujdonsag, mert ha belegondolsz egy az egyben a Goldmine a WC3-ból.
I.C.ram
Nekem a Red Alert 2 sokkal jobban bjött, mint ez.
a.carkey
Az ilyen 3d-s "csodákat" a Force Commanderrel kezdtem és amíg a Birodalommal kellett menni végig is vittem, de aztán a lázadók és a kitalált szerkezeteik nem hoztak lázba. Ez a jó, ha kiválasztod kivel mész és azt végignyomod. Ha tetszik akkor mást is.
Mellesleg, nincs a C&CGeneralsban véletlenül egy PAUSE gomb valahol, játék közban? Néha nagyon gázos a sok egység és közben elvesztek jópárat? 😞

A medve nem játék.

M@TriX
Ground Control a megjelenésekor leesett az emberek álla a grafikától. Az enyém biztosan. Porzott az egységek után az út, nyomokat hagyrak a terepen...
Abban nem kellett építeni...

I.C.ram
1. Nem kell kezdeni senkivel! Azzal kezdesz, akivel akarsz.

2. Nincsenek is japánok. 😊
I.C.ram
Szerintem az Age of Mythology kajaból veri ennek a grafikáját! Pedig kisebb költségvetésû játék.
Ezek szerint játékélmény nélkül hadakoztál eddig?
Figyeld meg egy-két pálya és alig várod majd mikor kezdheted a következõt, talán még a legjobbá is válik (fõleg megfelelõ vasad is van hozzá). Az úton már elindultál ;-)