C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
A gép lemaradt: 950 Mhz, GeForce2 Mx 400 32 MB, 382 MB RAM!
Eéõre is köszi
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Ha meg igen, akkor inkább fps-t.
Szóval felõlem nyomhatjuk, csak az a baj, hogy nem lennék hosszú életû, és nem szeretem a csalódásokat 😊))
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
De ne offoljuk tovább a topicot, remélem nincs harag.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mielõtt bárki lehurrognak, ebbe az összegben benne van az internet elõfizetés is.
Megymag=Meggymag
Én rendes vagyok és nem olyan geci aki benyögi, hogy most jön az utolsó file a játékból de nem képes idebaszni egy elérhetõséget. Szal íme a cím. Mindenkinek jó töltögetést és jó játékot!!!
http://warezcenter.warez.hu/

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Imádom a 3D-s stratégiákat, mondjuk ebben a mûfajban már nem igen lehet sok ujdonságot hozni, csak a meglévõket kombinálni.
Amúgy nekem jobban bejönnek azok a 3D-s cuccosok, amikben nincs efektíve gyártás, építkezés, hanem kapod a fix egységeket a pontszámaidtól függõen
és azokkal kell a mission-t megoldanod.
Ilyen volt anno a méltatlanul elfeledett Ground Control (maximálisan zoomolható egységekkel, 360'-as kamerával, potyogó töltényhüvejekkel, missonok között osztogatható XP-kel és extra weapon-ökkel) illetve a SWINE. Meg a Pancers is ilyen lesz.
De ezt a stílust is imádom....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

És még ez az öngyilkos terrorista is ... mint a dUNE-ben a spec. ORDOS egység ... hehe ... semmi nem változott ... csak a törnétetet , az egységeket , az oldalakat nevezték át , textúrázták át .Phhh ... mondjuk ennek ellenére nagyon bejön a WW .Ez a game is ott fog díszelegni a polcomon ... a dobozában .
Tudja vki mikor lehet kapni majd nálunk ?
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Szóval nincs semmi új a C&C kezelõfelületében , mert egy az egyben átvették a dolgokat a DUNE-bõl .
A játék nem rossz, de forradalmi újdonságokra senki ne számítson.A gépigény nem egy doom3 szintû, de azért kell neki a vas.1ghz,gef2,256mb-al 800*600,low texture-ban volt játszható.Bár ilyenkor a grafikát egyáltalán nem nevezném szépnek, sõt..Tetszik 1-2 újdonság.Pl ki tudod jelölni az összes közeli azonos egységet.Tehát egy nagy kavarodásban, amikor több fajta egység van egy kupacban, nem kell egyesével "kiszedegetni" õket.Dupla klikk az egyik pl.tankon és az összes tank ki lesz jelölve.Valamennyire leegyszerûsödött a kezelõfelület, nincsenek felesleges ikonok.Pl. egy gyalogosnál nincs vagy 8 fajta, hanem csak 2-3.A terep maximálisan forgatható, zoomolható nem úgy mint a Duneben vagy a W3-ban.Szintlépés hasonló, mint az eddigiekben ez sem igazán nagy újdonság.Plusz szint-plusz képessége, és talán max 3 szint van.Az AI szinte semmit nem változott a több évvel ezelõttiekhez képest.Az ellenfél most is apró csapatokban támad(legalábbis elleinte) akiket röhögve elintézek.Én meg közben jól felhizlalom magam, majd bedarálom az ellenséges bázist.A közismert "taktika".
Szóval semmiképp nem nevezném rossznak a játékot, de szvsz csak pici elõrelépés történt.(3 pálya utáni tapasztalat)
A terroristák nagyon jók😊Öngyilkos terroristák testükre erõsített bombával és robbanós kocsikkal..kafa😊Ha nem figyelsz tudnak pusztítani rendesen.
csak elkezdett lejönni a 2 cd is
`Take a look to the sky just before you die`
Frissíteni a feltõltésre szánt cuccokat, bazinagy tárhely etc....
Javíts ki ha az információim nem jók.
Fel se raktam a DC-t mióta netem van. Nekem az túl macerás...
fenn van 1 tsomó lanosnál!
Tudom ez a joker kérdés, de azért hátha....
Vagy legalább annyit írj le, hogy egy ilyen gépen mire számíthatok
PIV-1,7, 512ddr,gf3ti200 64mb
A játék nagyon-nagyon pazar! Fenomenális!
A rakéták ívei, a robbanások, szerteszét repülõ darabok és emberek, az objectek és texturák.
Ez igen! Azt hiszem megvan mivel töltöm az elkövetkezõ hetek szabadidejét. Az eddigi legjobb stratégia. Abból amennyit eddig játszottam vele azt mondom még a történetek és küldetések kidolgozottsága is ott van a szeren.
Na de a gépigénye is... (Bár nálam ez nem gond.)
Szóval szedjétek és vegyétek. Érdemes!!!
Hadd csorogjon a nyálam, mire hazaérek melóbol. Már csak a play gombra kell nyomnom, ha hazaértem.
Szóval várom a véleményeket a játékról.
rucsi: te meg húzzá a faszba a béna szövegeddel😊 én már most jáccom, te meg a töködet vakarod😊 yó szenvedést neked😊))
kis pöc$! hogy ki tudnak hozni az ilyenek hajnalban a sodromból! veled vagyok darkman! írj nekem is ha tucc vmit!csõváz
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Csak most kapcsolok, hogy én halandó ember vagyok, és holnp muszály dolgozni menni, úgyhogy kicsit még várnom kell, mire kipróbálhatom 😞((