C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre még mindig választ várok.

pfff..... Asse tom mirõl volt szó. Ne engem hibáztass mert a többiek nem mondják meg...
Tudodmit? Meg se mond te szar...

The Garrett
nekemis nekemis 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Majdha segitetek megmondom.

Paladin-t, és lopakodót mért nem tudok építeni? Mindent felépítettem, kifejlesztettem, de semmi...
Mi a teendõ?

valaki plz kuldje el nekem a 2CD cue filet plz

\'danja

Bazdmeg köszi hogy segitettetk.Pedig elkeném mindegyikõtök száját cska nemegy eza szar.

Falabu
LOOOOL VAGYOK😄DDD

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

ha a registyben átirjátok a seriel számot, akkó elbaszódik a game!! skirmis mód nem megy úgy ahogy kell! méghozzá azért, mert 1 perc múlva felrobbannak az épületek! újra kellett telepitenem😞((
I.C.ram
Valaki nem tudja, miért akadozik a film a játékban, amikor max detail, 1280*1024-es felbontásban prímán megy a játék... Valakinek van valami ötlete??? Pls segítsetek, mert nagyon zavaró, ahogy láttam másnak is votl gondja már vele.
The Garrett
éljen hirtelen elkezdte a miskolci UPc-t megszégyenítõ gyorsasággal 50k val szedni a 2.CD-t reggelre lennlesz 😄 HOOAH

The Garrett
akkor megnyugodtam.... mindenki azt mondja hogy megizzasztja a 1.8 as procikat 😊 de ez meg se kottyan az én szuper atomvasamnak ezekszerint 😄

The Garrett
Jah tényleg mennyi az esélye hogy egy 1Ghz Cerkén + Gef4mx440 el elfut?

The Garrett
na ja nézõpont kérdése 😄

The Garrett
FAN SITE könyörgöm FAN site.
jah megpróbálok összedobni 1-2 képet az oldalra. nem igérek sokat 😊

The Garrett
nemtudom szerintem 3-4 körül... majd írok ide hogy ki akar ide és ide jöjjön ha így megfelel.
jah nem CnC klán.. fps 😊

Manta
Funsite?
The Garrett
holnap? de hülye vagyok! MA!

The Garrett
Nos akinek lenne kedve, holnap jómagam és néhány klántársam nyomnánk egy nagy multiparty-t aki akar szivesen látjuk.

Letörlöd a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Generals\ergc kulcsot a registryben, majd elindítod a crack könyvtárban lévõ General_code exe file-t. Na az ebben a könyvtárban lévõ tört exe és a .dat file kéne nekem..😊
dracoon
Akinek van icq-ja es szokott is neten jatszani az keressen meg: 150745679 😊

user data nekme nincsis

Falabu
Jahh😄

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

my documents-ben a command and conquer generals data -ban
Falabu
Nekem ott semmi nincs😄D

Falabu
Nagyon zsír lenne ha írnátok is mert akkor demokratikusan tudom alakítani az oldalt!

A user datában vannak a config filejai, nézz körül bennük.
De én pl az FPS limitet hiába irtam át, nem változott.
Falabu
Szal a honlap kb így fog kinézni! Véleményeket ide a fórumba vagy mailon! Elõre is köszi! A banner még nem a végleges, mert ez nagyon gázul néz ki😄!

Nemtok joinolni mindig connedting time out ot ir ki.IPmeg szar nem az ami az IP és nemtom átváltani.2gép van összekötve és a másik a fõgeép.Mit tok csinálni?

Khmm.. valaki a cd1 crack könyvtárát felrakná valahova?..:I Tiszta ideg vagyok, nem tok játszani..:I
Falabu
Nahh teszteltem egy Skirmish-t! Maxra állítottam a Particlest és a Texturát(1024x768) és azt vettem észre, hogy ugyan úgy belassul a játék mint minmiális felbontásban! A másik szomorú hír akinek még nincs meg, hogy nem lehet Shipyardot építeni így hajót se tudsz ;( ! Az IQ-ja az egységeknek sztem elfogadható! Bár Easy enemyvel nem játszottam hanem inkább aludtam, semmit nem csinált csak néha jött 2-3 tankal oszt kész! Stop!

Nemtok joinolni mindig connedting time out ot ir ki.IPmeg szar nem az ami az IP és nemtom átváltani.2gép van összekötve és a másik a fõgeép.Mit tok csinálni?

Goodwill
remek

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

warezcenter.warez.hu

le lehet már tölteni valahonnan??

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Falabu
Ezt át lehet valahol állítani?

Csak érdekesség képpen:

Alapból a következõket állitja be a game:

AntiAliasing = 2
FPS = 30

Magyarul alapból 2xFSAA-val dolgozik, és 30-as FPS limittel. Amit fraps szerint maradéktalanul ki is tol nekem mindig (fraps áll 30-32 között ugrálva).
Próbáltam emelni az FPS limitet, de nincs hatással rá. Ez a 30FPS limit tipikus konzolos baromság. Ennek ellenére teljesen simán megy (ugye).

Érdekes ennek a gamenek az AIja... normal ellenfélbõl 4-et is begyûrtem, hardból meg egyet se😊
Nem megy sehogyse eza kurva multy.

Falabu
mellik szerver?

a.carkey
Kicsit jobban belemélyedtem a skirmish módba. Az USAnál a Sniperek nagyon ott vannak.
Meg az ezredes ...
Nagyon király!!! 😊

A medve nem játék.

Falabu
Help a honlaphoz! Milyen menüpontok legyenek ezeken kívül: Hírek, Egységek, Letöltések, ISmertetõ, Linkek!

Meggymag
aki neten akarja nyomni jöjjön a #generals.hu csatira a mircen. MINÉL TÖBBEN GYERTEK. Teszteljük a direkt IP-s játékot!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Nálam is 2cd CKI JÖN NETRE NYOMNI?(NETWORKON IPvel.)

Dantor
3?!
nálam 2 cd-s, meg mellé valami officer's izé, de az csak 50 mega 😊
Falabu
Szóva választ még nemkaptam arra, hogy csinálunk-e egy honlapot! Mert segítek!

Csak nemtudsz mutlyzni CD-Keyel baja van😞

magus
áhh nem ér meg ennyit ez a játéék. eddig akarkit kerdeztem egy kalap szar

magus
hmmm. tok jo hogy a wrarcftal hasonlitjatok ossze. raadasul mar nem akarok senkit sem megbantani de olyanok hogy jajj az orkokat nem lehet legyozni. ilyen untechnikas faszok milyen alapn fikaznak le barmit is? ne fikazzatok egy budos petakaot nem fizettetek erte😊