C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy meccs kb 20-30 perc, jó ellenféllel akár 40-50 perc. Ez kb 40 órát jelent. Lehet végigcsináltad a küldetéseket is single módban, és játszottál néhány custom gamet is. Plusz 40 óra.
Ha majd képes leszel kb. 80 órát játszani a C&C Generals-al akkor tényleg elhiszem, hogy jónak tartod.
Az is lehet hogy csalásokkal játszottál a neten és így jött ki ez az arány. Most a blizzard az 1.05-ös peccsével bannolt téged és bepöccentél rájuk! 😊
Es igen ennyit latok multiba mert eddig ahanyszor jacotam ez tortent.
Jah es egybkent en nem tudom mit veded ennyire mert meg vagyok gyozodve hogy neked is csalodas a jatek. Asztan a beszedstilusodat veve latszik hogy mekkora paraszt vagyol mert en tudtonmal civilizaltan irtam velemenyt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyébként olvasva a hozzászólásodat a sorozat legújabb tagja hozta a formáját multi téren:
Ki tud minél gyorsabban nagyobb tankcsapatot felhúzni. Multiban Broodwar - Warcraft3 lesz az örök király! (a Starcraft2ig 😊
Eléggé lolos, hogy már a Tiberian Sunnal le akarták lökni a SC-t a trónról, de ez máig( cirka 6 év) nem sikerült

A C&C Generals épp olyan csalódás mint az Unreal2, Hitman2, The Thing, New World Order, James Bond Nightfire, Iron Storm, vagy a Haegemonia (ez utóbbi határozottan a rövidsége miatt) de sajnos lehetne mág sorolni.
Ha DOOM3 és a Lionheart is ilyen csalódás lesz, akkor érdemes elgondolkodonom azon, hogy felhagyok a számítógépes játékokkal, mert már nem jelentenek élvezetet.
Eloszor is kezdjuk azzal hogy eszt a jatekot ugy elbasztak hogy jobban nem is lehetett volna.
Vegyuk eloszor is a grafikat. Ugye mindeki latta hogy ha nincs eros geped akkor kevesbe elvezetes a jatek.
Asztan vegyuk aszt hogy valami eszmeletlen gyenge a story a jatekban mikor a tobbi C&C ben majig emlekezunk Yuri-ra vagy Kane-re es O'Neil vagy Tanya es miegymas.
Az meg hogy van 3 faj es mindegyiknek csak 8 kuldetese van ez mar rohelyes.
Az is igen sozmoru hogy a japanokat veve az elso 6 kuldetes pofon egyszeru asztan a 7 edik (bar lehet hogy tevedek szamszerint) az olyan hogy 2 perc allat meg lehet csinalni mert csak fel kell kuldeni a Black Lotus csaj a hidhoz es ugysem olik meg addig es akkor jon az a palya ahol eloszor kapjuk a nuklearias tamadast es ott ugy kivagnak hogy lelegezni nem tudok.
Ha ez mind nem eleg akkor nezuk csak meg a multis reszet. Mit lehet abba elvezni hogy multizol es akkor (mivel ugye senki se fogja megvarni hogy valami szuperfegyvert epitsel) te is epitesz 10 tankot es az ellen es epit tiz tankot es akkor kinek van nagyob makja az nyer.
En nem tudom hogy sikerult ennyire elbaszni eszt a jatekot. Olyan iluzio ronto hogy az nem igaz...
Borzalmasan csalodtam ebbe a jatekben.
Jah es lassuk csak. Aszontak hogy ez jobb mint a War3... nos lassuk csak.
Generlas War3
3 faj 4 faj
2 CD 1 CD
No Muvik Super Muvik
Grafika 0 Grafika 10-es
Elvezhetoseg :5/10 10/10
Gepigeny rohadt magas Gepigeny kozepes
Multi gyenge Multi rulz
Es meg sorohatnam... szal bye bye C&C legenda😞(((
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hardon! 2-2 ynersanyag állomás volt.. 2- én használtam el, 2-t õ! a lényeg az egészben, hogy usának van 1 olyan épülete, ahova pénz érkezik.. na a lényeg hogy a gépnek már leromboltam minden egységét, csak 2-3 épülete marad, és persze semmi nyersanyag nem volt a pályán.. nagyba csinálom a többi épületem, próbálgatom a dolgokat, és azt vettem észre hogy a semmibõl elkezud épitkezni a gép! nagyon nagyon gyorsan..
10 perc alatt már dobálta rám az atomot, meg küldte a migeket....... hát fullra felidegelt.. még ki is mentettem a gamét, és visszanéztem.. és a semmibõl épitkezett!!!!!!!!!!!
Kínaiknál az Overlord a legjobb, bazz Gatling gunnal felszerelve, vagy bunker+5db PRG-s, és elpusztíthatatlan falkában.
Fedezze fel a francba az illetõ a területet, küzdje be magát, ha célt akar adni a fegyverének.
Elég kiábránditó hogy foshatod a tankokat a gyárból, aztán rádküldenek egy satellitet, meg egy sugarat vagy atombombát és már véged is...
KEll 1 kis izgalom is =P
Normalon az ellenfél semmit nem csinál, néha támad egyet egyet tankokkal, aztán annyi.
Hardon már jobb, beveti a szuper fegyvereket is (részecskesugár, atomrakéta stb) meg repülõzik is. Csak éppen ha kinyomom a szuperfegyverét, máris ott tartunk ahol normalban. Egykét tankja szaladgál a térképen, meg repül egyet egyet, és kész vége.
Semmi nagy csata, semmi stratégia, semmi összetett támadás.
Brutalon még nem próbáltam, de ezek után nem is várok sokat tõle...
Asszem ezt a gamet élvezetesen, ténylegesen stratégiával csak multiban lehet majd játszani. Feltéve hogy a szuperfegyvereket le lehet majd tiltani😊
az a baj, hogy ha registryböl kiszeded a dolgokat, és új seriel számot adsz,akkor igy elbaszódik a gama😞( én is rábaxtam.. tedd fe újra, és akkor ird be az új számot!
War. War never changes.
különben is, hogy 8.0-s vagy 8.1-s az teljesen mindegy, mert a c&c abszolút nem használja ki a 8 effektjeit, csak a dx7-et 😞
viszont nem hiszem, hogy CSAK videókártyafüggõ, mert nekem gf4 ti-m van, és a CeleronT miatt szaggat (már ha szaggat)
Én a kínaiakkal végeztem ki a gamet, azért az Overlord elég tápos. Mondjuk 3 olyannal letakarítottam az egész pályát 😊 (2-n gatling gun, hogy a kiskatonáknak se legyen olyan jó, a 3.on pedig propaganda torony, hogy auto-repait mindegyiken) Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy mind3 3. szintû, és fulltuninggal megáldott volt 😊
Sebességileg nem volt gondom w98 alatt, de például, a pause opció hiánya és közben parancskiadás idegesít. 0 formáció. 0 lsz fodulj már oda, ahová én akarom, gyalogság, jármûvek sokszor egymásba akadnak, gyalogosok egyike-másika képtelen egy láthatatlan falon átmenni, csak ha rámész és újból kijelölöd neki az utat. 😞
Lehet, hogy csak én nem találtam ezekre gyógymódot, ha vki tud, akkor írja már meg:
- formáció
- erre nézz!
- pause
stb.
Köszi.
A medve nem játék.
Bocs, lehet hogy volt már róla szó, de olyan gondom van, hogy lanon nem tudunk játszani. Csatlakozik meg minden, a serial mindenhol más, de kb 20 másodperc után minden felrobban és kiírja hogy defeated. Vki tud rá vmi okosat mondani?
Elõre is köszi!
Semmi más nem fogja meg annyira szerintem, mint a gyenge videokártya. FSAA-t használ, DX8.1-et, meg jó sok effektet.
Szal egy rendes gef4 ti4200 minimum, vagy még jobb egy 8500as radeon, vagy jobb, mert azok már DX8.1-esek, mig a gef4 csak 8.0 . Gef4mx-ek meg egyátalán nem sorolhatók ebbe a kategóriába, és a gef3 is csak nagyjából..
De azért vakitani sem kell itt az 50FPS-ekkel mivel ugye 30FPS limit mûködidk benne alapból😊 (ugye ICram)
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Nekem is az van, hogy 1024*768-ban minden tökeletesen gyors, mégis vannak akadások, és szerintem ez csak a vinyó miatt lehet.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Meg is látszik, hogy ezt a játékkategóriát igencsak hanyagoltam az utóbbi években, mert már a Kínai kampány harmadik küldetésének is már harmadszor szaladok neki, pedig Normal nehézségi fokozaton nyomom.
Hiába no, meg kellene maradnom talán az FPS-eknél 😊
Na jó, holnap még rászánok egy 2-3 órát, mert a bénaságom dacára elég szórakoztató. 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Remélem jó kis game lesz!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ket dolog rontja el a filinget sztm es az az hogy gyengeb gepeknel ugye tok szar a grafika es nem elvezheto masfelol meg semmi atvezeto muvi semmi story 😞
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
segitsen valaki😊
!Forza Ferrari!
Az mondjuk tényleg rossz, hogy a speckó egységeket (black lotus, hacker) külön csoportba kell rakni, hogy nyomogathasd a hotkeyeket, amivel azért lehet genyó dolgokat véghez vinni 😊
ENnek az internetes része úgy mûködik mint a WarCraft 3-nak? Tehát, van egy szerver, és azonbelül lehet játékokat csinálni.
Van egy fõszoba, ott meglehet beszélni ki jön játszani stb.
Vagy csak xy megmondja yx-nak az ip-t, és akkor jer játszani? 😉
A tankjaid, egységeid elõléptetést kapnak ugye a harci teljesitményükért. Bizonyos elõléptetés után te is mászol feljebb a ranglétrán (jobb oldalt a 3 csillagos gomb). Ha eléred a szükséges szinteket, kapod az extrákat. Legalábbis én igy tapasztaltam.
Egyébként én a techtreet hiányolom legjobban. Tehát hogy skirmishben meg lehessen határozni hogy mit szabad épiteni és mit nem... sokkal jobb lenne szuperfegyverek, meg állandó kémkedés nélkül játszani...