C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lenne egy hatalmas gondom.
megvettem a generals deluxeot, az alap játékot felbírom rakni viszont a ZH nál elfogadja a cd keyt, elindul a telepítés kéri a 2. cd t, berakom és nem érzékeli a telepítõ [!] a windows pedig érzékeli. letöltöttem warezbe is ott is ugyanez a gond. más seriallal nem próbáltam, csak az origivel. valaki tudna segíteni?
Sávszélesség igénye minimális
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
2. Csinálj egy akármilyen könyvtárat a winyódon
3. Másold bele mindkét cd tartalmát a könyvtárba
4. Innen indítsd el a setup-ot
5. Install után letörölheted azt a könyvtárat
Ez az. 😊
Kurva rendetlen voltam, hogy rákerestem a Zero Hour install-ra ebben a topikban és a többezer hozzászólást meg nem olvastam el?...
Together we'll fly someday...
Real War, Tactical Warfare modot próbálta már valaki? Ti mit próbáltatok már, milyen tapasztalattal?
Gép ellen mindig 3 as pályán szoktam tolni, úgy h csak 3 kis részt kell bevédeni, egyik helyrõl ha kilövöm a védelmet, ott beoson és onnan megy. Bár helik, illetve a nuke-os repcsik meg tudják szopatni a drágát 😊
Ám lotus láthatatlan, úgy könnyebb 😄
Ám jah, Black Lotus.
Kedvencem egyébként Kínával a nukleáris tábornok, legjobb, mikor 6 atomrakéta csapódik a bázisába egymás után, jön a tüzérség és az atombombázó. Szegény MIG-jeim alig kapnak célpontot😞
Ám elkértem havertól és már elindul =]
Ha nincs, csinálj, csak annyi szöveg kell bele, pl hogy: Resolution = 1024 768
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Together we'll fly someday...
Azt egyszerûen fõmenü, load, load replays és kész
Direkt Ip alapján kell csatlakozni és voálá(nem hakamacsi)
DE tényleg ha nem értesz hozzá, akkor ne warezolj és vedd meg eredetibe amugy is a delux is csak 2 ezer és nagyon jó játék.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014