4698
Command&Conquer : Generals és Zero Hour addon
Infók itt
Infók itt
-
mate3553 #4538 eddig 2x játszottam úgy, hogy én voltam robottal és nem fagyott még eddig ki :) -
mate3553 #4537 mindjárt meglesem :) -
fawcet #4536 skirmisben nyomjál már két insane air ellen robots generállal, nekem kétszer is kilépett mikor 5ik szintet elértem. -
mate3553 #4535 nekem 1.04 és a legújabb (asszem 07-es) contra. Robot ellen még nem voltam, de nem hiszem hogy kilépne. -
fawcet #4534 neked melyik zero hourpatch és hányas contra mod van fent? robotok nem lépnek ki nálad 5 szint elérése után nem sokkal? -
mate3553 #4533 Én pont ma játszottam 1-et nuke-al :) 3v3. A védelem hiánya engem is rsszul ért, de elején tankrush-al kiszedtem az egyik amerikait így 3v2-lett már az elején. Repülövel nagyon jól lehet védekezni, bár ellenem gépekkel nem jöttek. Másik csapat amivel ma játszottam cyborg. A teleportálós pókrobot jó, repülőik úgy szint a rejtőzködők. Hamachin játszik valaki? Van egy szerver, móddal mindenel mehet :)
szervernév: Zero_Hour_HUN jelszó:3553 Még nem vagyok pro, de majd az leszek :D Ha van kedve valakinek játszani, tanulni jöhet, segíthetünk egymásnak :) -
fawcet #4532 Sikerült többször is majdnem, de mindig kilép a játék. Ez mitől lehet, csak a robots generálisnál csinálja ezt. -
fawcet #4531 Contra moddal nyomulok ezerrel naponta. Beraktam egy 4es mapon ellenemre 2 insane air tábornokot. Viszont van pár nép amivel nem annyira boldogulok: Cyborg, Nuke generals. Flame sem de azzal jobban ment.
Nuke-nak nincs sem bunkere, se gatling tornya. Azt kéne kihozni, hogy minimális veszteséggel védelmet tudjak kihozni. Mert ha air tábornokok
fejfejlődnek akkor brutális 5ik szintű killstreakkal bombáznak.
Ha valaki kipróbálja és sikerül megcsinálni, akkor akár replayban akár leírásban a módját megkaphatnám azt megköszönném. -
fawcet #4530 Ha síma nem lép ki lehet hogy újra kéne rakni a játékot, mert lehet hogy valamelyik állomány sérült. -
blood17 #4529 A sima nem lép ki...! megnézem -
fawcet #4528 Videokártya drivert frissítsd. Esetleg a síma generals is kilép? -
blood17 #4527 hello! olyan kérdésem lenne hogy elinditoma zero hourt, és fekete kép és kilép, segítsetek mi lehpróbléma
-
blood17 #4526 hello! olyan kérdésem lenne hogy elinditoma zero hourt, és feketre kép és kilép, segítsetek mi lehpróbléma
-
lee56 #4525 Jónak jó mod az is, de inkább dolgoznának a shockwave-en végre megint :) -
powermause2 #4524 ..válaszolok ,már magamnak.Szóval, ha egy erős konfig kidob játék közben,érdemes megpróbálni,hogy két-külön partícióra kell tenni a Generals-t és a Zerohour-t.Tehát, C:/Generals-D:/Zerohour.Nekem sokat javult, mióta külön partícióra tettem őket.Rise of the Reds Recent Versions Download,és végül még egy jó kis modifikáció a ZH-ra! -
petieschris #4523 Mar elotte is haldokolt,most pedig vegleg kilehelte a lelket.
Bekapcsolta,elindult azutan kijott a konyhaba es mire visszament teljes halallal szembesult....:(
hetfon viszem szervizbe,azert kosz a tippet -
fawcet #4522 Tápkábelt, hosszabítót megnézni nincs e kilazulva vagy lötyög e benne.
Az is sokat elárul, hogy megy a tápegység ventillátora. -
petieschris #4521 koszi,szerintem igy mar menni fog
most a gyerek gepe halt meg,meg bekapcsolni sem tudjuk :( -
fawcet #4520 http://support.microsoft.com/kb/842242/hu -
petieschris #4519 hogy kell engedelyezni a tuzfalon a játékot? -
fawcet #4518 Fontos hogy első multiplayer indításnál mindkét gépen engedélyezzétek a tűzfalon a generals-t. Játék bezárása után látod a windows tűzfalat rákérdezni. -
fawcet #4517 Sajnos ilyen bugok mindig előfordulnak. Hálózaton meg egy idő után sok egység miatt szétbontja a kapcsolatot.
pl. 3-an voltunk 5 insane computer ellen Contra móddal.
Volt már hogy egyikünknek 8 tomahawk indítóállomása (Contra super weapon general) volt és azután lépett ki. -
petieschris #4516 Sziasztok,
Segitsegetek szeretnem kerni.Megvettem a gyereknek es nekem a C and C-t es halozatban ketten szeretnenk jatszani.Odaig eljutottam,h a routert kellene atallitanom,de itt teljes a sotetseg:(
mit tegyek? -
powermause2 #4515 ..hát igen.Én csak a telepítés utáni nemindulásra írtam a felhúzott procit/ramot mint okot.Nekem kilépett a 6400BE/4X800mhz/asusm2n-e vel is,most nem bírja a PhenomII 940 BE/2X1060/M3A78-T se.6 személyes pálya,4 player ebből 1 én+1 velem,2 egymással ellenem,mindenki hardon,videó fulon,eddig ha sok egység játszott egyszerre és hirtelen váltottam nézőpontot egyből kiszállt a Generlas!Nem tudom mi lehet tán a VGA..de nem hiszem(MSI3870OC512mhz) -
fawcet #4514 Kipróbáltam 20 féle modot és engem is a contra mod 7 fogott meg.
Olvastam hogy készül a 8-ik verzió.
Alpha alliance is jó volna csak nagyon gyenge az ai, egyszerűen elfogyott a pénze. :D Contra-nál hiába szivattam vagy 10-15 csapásmérővel mindig újjászervezte magát a computer.
Nekem azok a 4500-5000 pénzbe kerülő egységek túl durvák szerintem. 2-3 olyan és egész ellenbázist végiggyalulom. Engem is megtámadott tankgenerális 3 ilyen tankkal és csak terrorista sniperrel tudtam kilőni, így enyémek lettek a szépségek elfoglalva.
2.5GHz coreduom szépen megy 3GHz-en, sőt 3.5 GHz-en is megy. Viszont memórafrekin bukik a game. Mondjuk 800-as és tuninggal 900 freki körül van akkor kiléphet a generals. Tehát akörül vagy kevesebbre érdemes állítani tuningnál. Legjobb teszt egy supreme commander, ha ott nem lép ki, akkor generals se bánkódik. -
#4513 Köszi tényleg húzva van a procim... -
powermause2 #4512 Ezzel szívtam a hétvégén,az előző Seven64 hun vitte gond nélkül.Re install volt,C&C települ de nem indul az istennek se,végül /forum_viewtopic.php?9.17.225]ITT[/URL]találtam egy érdekes mondatot ,a dual-core proci optimalizálókról.BIOS-ban minden alapra!=fel volt húzva a procim!-abban a pillanatban beindult!Úgy néz ki nagyon érzékeny a tuningra ez a GAME,ha már elindult újra lehet állítani a BIOS-t.ITTa megjelent MOD-ok közül talán a legjobb (CONTRA!!!)-ez a ráadás. -
#4511 Csak nekem nem óhajt elindulni a Generals és Zero Hour win7 64 bit alatt?? -
#4510 Eredetire szeretném feltenni az 1.03-as patchet, de nem megy(azért ezt, mert havernak a First Decade van és arra csak ez megy fel). Tudna valaki egy működőt linkelni(a hivatalos oldalon lévő nem müxik)? -
#4509 És ismét sikerült (tatááááá) egy 8-as pályán (16 sziget) legyőznöm 7 egy csapatban lévő HARD gépet.
Ezzel már két 8-as pálya van, ahol ez összejött.
Lehet medálokat nyerni. A legvégső legdurvább a nyomd le AZ ÖSSZES pályán a maxi számú hard ellenfelet. Na mondom, EZZZZ már kihívás.
Le is nyomtam gyorsan egyet 6-os pályán, egyet 5-ösön ... aztán az egyik hatoson folyamatosan elpacsáltak, szó szerint lehetetlen (túl sok, túl nagy védelem kell hozzá ... túl gyorsan).
Kipróbáltam, akkor is megadja, ha nem egy csapatban vannak az ellenfelek. :(
Hja, hát így túl könnyű!
Azért megpróbálom megcsinálni egy csapatba ellenfelek ellen mindet -
#4508 megoldottam a nevet. Tényleg már csak egy kérdésem van. Miért nem tudok egy játékhoz se csatlakozni? Beállítok mindent amiután mindenki startolt kidob a várakozóba hogy nem sikerült csatlakozni a játékosokhoz. (Tűzfal kikapcsolt állapotban volt) -
#4507 hol a manóba lehet nevet regisztrálni hogy tudjak játszani neten? -
lee56 #4506 miért nem keresel? :) -
Anyádpasija #4505 tud vki olyan modot ami ad pár légi egységet a GLA-nak, de mást nem változtat? -
#4504 gyertek játszani hamachira most indult szoba remélem leszünk páran :)
név: generalsZHun
jelszó: akarmi -
#4503 1889Ft
nem egy nagy összeg... -
Roli97 #4502 az jó és menyiért:D ? -
#4501 A bolt polcáról -
Tr3sh3nc0r3 #4500 Ha van kedve valakinek hamachin játszhatunk majd :) -
Roli97 #4499 csá
a zero hour hol tom leszed ni légyszi segitsetek alöreis köszi