C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship>

mikszer

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

#4480 ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hy!
lenne egy hatalmas gondom.
megvettem a generals deluxeot, az alap játékot felbírom rakni viszont a ZH nál elfogadja a cd keyt, elindul a telepítés kéri a 2. cd t, berakom és nem érzékeli a telepítõ [!] a windows pedig érzékeli. letöltöttem warezbe is ott is ugyanez a gond. más seriallal nem próbáltam, csak az origivel. valaki tudna segíteni?

mrzed001
Azonos sebességû gépekkel nyomjátok, azonos VGA és részletesség beállításokkal. Ha lassul elsõ a felbontás, részletesség levétele.
Sávszélesség igénye minimális

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

hali. arra tud valaki mondani valamit, hogy ketten szoktam haverommal multizni, nem neten, kábellal. én vagyok mindig a host, és a gépem erõs. ha 6-os pályán max 6-an vagyunk akkor megy mondahtni végig szépen a játék a végéig. viszont ha már mondjuk 8-as a pálya és 6-on vagyunk rajta, akkor elkezd idõvel belassulni, szaggatni. gondolom ahogy nõ az egységek száma. nem beszélve arról ha 8-an vagyunk. ezzel lehet valamit csinálni? vagy csak nálunk van ilyen? milyen már az, hogy 8-as pályán nem lehet 8-an nyomni hálóba élvezhetõen.. szóval tipp? köszi.

De azért nem lenne rossz egy kicsivel szebb látványvilág😄 Shockwave mod új robbanásait ki kell élvezni.
hmm mit akarsz javítani egy alapjában véve 6 éves játékmotor lehetõségein, max talán egy dolog van amit tehetsz az élsimítás, ccc-ben bekapcsolod az adaptive anti-aliasingot, és bekapcsolod az aa-t is valami magas szinten, de mondjuk úgy meg lehet hogy akadni fog, végülis fel se ismeri a videókártyád már 😊 de egy próbát megér talán

Van egy Radeon 4830-om és mellé a legújabb Catalyst. Az lenne a kérdésem, hogy a Control Center rengeteg beállításával tudom javítani a játék grafikáját?
OliApa
Sikerult! Koszi! <#taps><#worship>
Ja.
OliApa
Simán csak bemásoltad?
OliApa
Segítség!
OliApa
Tkp. u.igy csinaltam...
Hm. Én egyszerûen csináltam egy GeneralsSetup mappát és egymás után mind a kettõ CD tartalmát felmásoltam bele. Aztán Autoplay vagy Setup és ment rendesen.
OliApa
Hiába mountoltam fel D-Tools-szal, az elsõ CD szépen felment HDD-rõl, a másodiknál a szokásos üzenet. Hol baszhattam el? <#rinya>
OliApa
1. Mountold be mindkét cd-t a Daemonba
2. Csinálj egy akármilyen könyvtárat a winyódon
3. Másold bele mindkét cd tartalmát a könyvtárba
4. Innen indítsd el a setup-ot
5. Install után letörölheted azt a könyvtárat

Ez az. 😊
OliApa
Kösz Me0w. De az lett leírva, hogy a 2. CD tartalmát kell kimásolni e HDD-re, majd kiírni egy CD-re. Mit kell "összemásolni"? ISO-ba kell?

Kurva rendetlen voltam, hogy rákerestem a Zero Hour install-ra ebben a topikban és a többezer hozzászólást meg nem olvastam el?...
Me0w
Ezerszer el lett mondva, hogy masold oket ossze 1 directoryba a hdn, majd onnan install.

Together we'll fly someday...

OliApa
Újraírható CD-re írtam ki a ZH2 CD-jét GENERALSZH2 label-lel és így is megáll telepítéskor. Van valakinek vmi ötlete? Full gyári a gém.
OliApa
Szia! Megoldodott a ZH telepitese ugy, hogy az alap C&C is megy? Hasonlo problemam van...<#rinya>
Nincs valakinek kedve multizni?
Ezzz igen. Ha kijön a hajós majd felrakom. Addig is elleszek ezzel az EUssal.
Sok modot végülis nem próbáltam de a shockwave nagyon sokat dob az eredeti játékon szerintem, nagyon jó mod, csak sajnos lassan haladnak a az uj verzióval, jó lenne hajókat is belevinnének a játékba (0.97re igérik..), mint a régi red alertbe hmm 😊 Az aktuális verzió a 0.95 + egy két patch, a downloadok közt megtalálod itten

Ti nem tudtok valami jó modot? Én már 1 órája szenvedek de a New Tech-en és az europáson kívül egy épkézlábat sem találtam. Az európais modot viszont nem tudom honnan letölteni.<#help>
Real War, Tactical Warfare modot próbálta már valaki? Ti mit próbáltatok már, milyen tapasztalattal?
Én 3 vs. 3ban szoktam menni, hogy minden fél képviseltethesse magát. Red Rock.
Flash Effect a neve talán, igazából csak 2 darab 3-as pálya van 😄

Pl. Mondj már egy pályát.
Kézzel 😄
Gép ellen mindig 3 as pályán szoktam tolni, úgy h csak 3 kis részt kell bevédeni, egyik helyrõl ha kilövöm a védelmet, ott beoson és onnan megy. Bár helik, illetve a nuke-os repcsik meg tudják szopatni a drágát 😊
Ám lotus láthatatlan, úgy könnyebb 😄

Mod?? 0 mod, 100% reality😄 Black Lotussal, hogy? Az enyémet mindig kilövik a járõrözõ Migek/Raptorok/Quadok. Te, hogy manõverezel vele?
Mod ? o.O Úgy nem olyan jó 😄

Ám jah, Black Lotus.

Lotus=?
Kedvencem egyébként Kínával a nukleáris tábornok, legjobb, mikor 6 atomrakéta csapódik a bázisába egymás után, jön a tüzérség és az atombombázó. Szegény MIG-jeim alig kapnak célpontot😞
Toltam most infantry val lézer ellen, hát picit megijedtem az elején, mivel ugye annak van ilyen kancsója és az ellen a rakétások hatástalanok, a gépfegyveresek meg gyengék, de aztán Lotus szokás szerint megoldotta =]

Ám elkértem havertól és már elindul =]

mrzed001
Olvass vissza, már vagy 5x leírtuk, hogy hol az Options.ini.
Ha nincs, csinálj, csak annyi szöveg kell bele, pl hogy: Resolution = 1024 768

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Picit bõvebben ? Dokumentumok / Ea games mappába cc mappa sincs, mivel a progi maga el se indul, hanem kifagy.

Me0w
Nem neked valaszoltak...

szia! de mit irjak bele?

mrzed001
rossz felbontás beállítás pl. keresd meg az ini file-ját a c:\dok. and settings alatt, írd át kézzel

Ilyen nem volt már vkinek ? ^^

IGEN ARRA GONDOLTAM. TE TUDOD HOGYAN KELL?

Me0w
Arra gondolt szerintem, hogy custom mapon hogyan lehet ranked gamet jatszani 😊

mrzed001
Mit akarsz játszani? Rögzített statisztika alatt Replay-t (visszajátszást) értesz?
Azt egyszerûen fõmenü, load, load replays és kész

Ezt hogyan lehet megcsinálni? Kérlek segitsetek nekem!

Sziazstok! Már régóta foglalkoztat a gondolat,hogy hogyan lehet készitett vagy letöltött pályával rögzitett statisztikát játszani.Eddig azt hittem hogy lehetetlen de a napokban láttam hogy mégsem az.ha valaki tudna segiteni hogy ez hogyan lehetséges, annak nagyon megköszönném a segitségét.Állitolag valami progi kell hozzá.

Zerohour azért kell hozzá.
jájá +éri +venni

samsung123
Online játékhoz se feltétlen kell EREDETI 😊
Direkt Ip alapján kell csatlakozni és voálá(nem hakamacsi)
DE tényleg ha nem értesz hozzá, akkor ne warezolj és vedd meg eredetibe amugy is a delux is csak 2 ezer és nagyon jó játék.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

De épp azért akarom ezt fõlrakni mert ha nem jön be a game akkor nem is veszem meg
Me0w
Vedd meg inkabb eredetiben, ha balfasz vagy.