C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ alkalommal 5 insane computer ellen nyomtuk 3an, az szépen lement. De a utolsó játékoknál 15-25 perc után lépett ki mismatch hibával többször egymás után.
Fene tudja nekem és haveromnak is ugyanugy baja van a robotokkal (5-ik szintnél). Lan partin többször volt crashunk. De a contra fórumán is egyik gyerek is erre panaszkodott.
szervernév: Zero_Hour_HUN jelszó:3553 Még nem vagyok pro, de majd az leszek 😄 Ha van kedve valakinek játszani, tanulni jöhet, segíthetünk egymásnak 😊
Nuke-nak nincs sem bunkere, se gatling tornya. Azt kéne kihozni, hogy minimális veszteséggel védelmet tudjak kihozni. Mert ha air tábornokok
fejfejlõdnek akkor brutális 5ik szintû killstreakkal bombáznak.
Ha valaki kipróbálja és sikerül megcsinálni, akkor akár replayban akár leírásban a módját megkaphatnám azt megköszönném.
MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/
Bekapcsolta,elindult azutan kijott a konyhaba es mire visszament teljes halallal szembesult....😞
hetfon viszem szervizbe,azert kosz a tippet
Az is sokat elárul, hogy megy a tápegység ventillátora.
most a gyerek gepe halt meg,meg bekapcsolni sem tudjuk 😞
pl. 3-an voltunk 5 insane computer ellen Contra móddal.
Volt már hogy egyikünknek 8 tomahawk indítóállomása (Contra super weapon general) volt és azután lépett ki.
Segitsegetek szeretnem kerni.Megvettem a gyereknek es nekem a C and C-t es halozatban ketten szeretnenk jatszani.Odaig eljutottam,h a routert kellene atallitanom,de itt teljes a sotetseg😞
mit tegyek?
MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/
Olvastam hogy készül a 8-ik verzió.
Alpha alliance is jó volna csak nagyon gyenge az ai, egyszerûen elfogyott a pénze. 😄 Contra-nál hiába szivattam vagy 10-15 csapásmérõvel mindig újjászervezte magát a computer.
Nekem azok a 4500-5000 pénzbe kerülõ egységek túl durvák szerintem. 2-3 olyan és egész ellenbázist végiggyalulom. Engem is megtámadott tankgenerális 3 ilyen tankkal és csak terrorista sniperrel tudtam kilõni, így enyémek lettek a szépségek elfoglalva. <#vigyor1>#vigyor1>
2.5GHz coreduom szépen megy 3GHz-en, sõt 3.5 GHz-en is megy. Viszont memórafrekin bukik a game. Mondjuk 800-as és tuninggal 900 freki körül van akkor kiléphet a generals. Tehát akörül vagy kevesebbre érdemes állítani tuningnál. Legjobb teszt egy supreme commander, ha ott nem lép ki, akkor generals se bánkódik.
Ezzel már két 8-as pálya van, ahol ez összejött.
Lehet medálokat nyerni. A legvégsõ legdurvább a nyomd le AZ ÖSSZES pályán a maxi számú hard ellenfelet. Na mondom, EZZZZ már kihívás.
Le is nyomtam gyorsan egyet 6-os pályán, egyet 5-ösön ... aztán az egyik hatoson folyamatosan elpacsáltak, szó szerint lehetetlen (túl sok, túl nagy védelem kell hozzá ... túl gyorsan).
Kipróbáltam, akkor is megadja, ha nem egy csapatban vannak az ellenfelek. 😞
Hja, hát így túl könnyû!
Azért megpróbálom megcsinálni egy csapatba ellenfelek ellen mindet <#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
név: generalsZHun
jelszó: akarmi
Forza Barca!!!
nem egy nagy összeg...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
skeezo™
a zero hour hol tom leszed ni légyszi segitsetek alöreis köszi