4698
Command&Conquer : Generals és Zero Hour addon
Infók itt
  • fawcet
    2526-os link

3824-es link

Ezt a kettőt olvasd, szerintem rendes újratelepítés kell neki.
  • QpaQ
    Üdv, egy kis segítség kéne. Nyomjuk haverokkal egy ideje a rise to powert hamachin, és tegnap olyat kezdett el nálam csinálni, hogy elkezdek egy multi meccset, és kb 30 másodperc múlva felrobban minden épületem és építőm, és kiírja, hogy you have been defeated. Újraraktam a zero hourt, kitöröltem a mentéseket, és még mindig ugyanaz a hiba. Valaki tudja mi lehet?
  • lee56
    vírusos error hiba? oO ..talán kapcsold ki a vírusírtót amég játszol :)
  • fawcet
    Schockwave moddal szarakodik nekem a special china general (General Challange) lézer tábornok ellen vok. De akármit csináltam vele mindig kilép. Volt hogy pont 5msperccel mentettem le virusos error hiba előtt. És betöltve mindig ugyanakkor lép ki akármit csinálok.
    Validatáltam rendben. Skirmis, multi megy, csak ez nem. :(
  • fawcet
    Nekem most tuning kikapcsolásával jobb lett a generals shockwave (ezel tolom mostanság), de mikor vége akkor kilép hibával. (vagy kilépnék exit gombbal)
    Annyit csináltam, hogy crosus-nak és sima zero hour parancsikonnak xp-sp3 kompatibilitást adtam rendszergazdai jogokkal.

Másik kérdésem ki lehet e valahol kapcsolni, hogy replayst készítsen, kíváncsi lennék, hogy gyorsabb lenne e a játék.
  • Kenworth
    nem tudom hogyan lehet feltölteni hogy nagyba rakja ki, mert már régen töltöttem fel képet sg-re!
  • mate3553
    menny föl generals.hu-ra és tölts le onnan. Az tuti hogy jó. De szerintem te rontottál el valamit. Tölts fel egy képet amit be van másolva a map mappába a cucc.
  • Kenworth
    Hát nekem nem akar sikerülni sehogy....Rossz helyről töltenék le mapot...?
  • mate3553
    simán letöltesz egy mapot netről, kitömöríted és mappástúl bemásolod a map-hoz. Semmit mást nem kell sehova
  • Kenworth
    A MapReviews könyvtárba mi való?
  • Kenworth
    Hát próbálgatom azóta is, de egyáltalán nem akar sikerülni! a c:\...\nevem\dokumentumok\C&C GZH\Maps\ beraktam a tga és map filekat is, de már úgy is próbáltam hogy könyvtárat csinálok bele, de sehogy se sikerül!!!
    Valaki elmagyarázná, mert nagyon hülye vagyok hozzá és már ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!
    köszi!
  • Kenworth
    Most már csak egy utolsó kérdés, ha bemásoltam akkor a játékban hol keressem?

• Sanyix
    próbálta már valaki a mac-es zh-t? Talán csak a wines van így elcseszve (beállás a mai gépeken is, néhány játszhatatlan pálya).
  • mate3553
    mindet :)
  • Kenworth
    És oda melyik filekat rakjam be? Mindegyiket vagy csak a *.tga-kat vagy csak a *.map-kat?
    Köszönöm!

• mate3553
    Dokumentumok/generals vagy generals Zero Hour/maps
  • Kenworth
    Nekem abban kellene segítség, hogy a letöltött térképeket hova másoljam be vagy mi a teendő hogy játszani is tudjak a térképpel?
    Segítséget előre is köszönöm!

• Kenworth
    Szia! Nekem is ugyanez volt a próblémám, de meglehet oldani a következő cselekedettel:
    "Ha a zero hour telepítésénél a 2-ik lemezt nem veszi be másold be egy könyvtárba a két lemez tartalmát(felülirhatod) és onnan
    indítsd a setup.exe-t."
    Nekem így sikerült, ajánlom neked is!
  • fawcet
    Annyi mindenesetre, hogy biosban defaultra állítottam mindent, úgy megszűnt a kilépéses probléma. Valószínűleg a tuningban a memória frekije túl magas volt alaphoz képest.
  • mate3553
    nem, változó. Van, hogy 1v1-ben, vagy multiban lép ki.

Másold be egy mappába a cd-k tartalmát és indítsd el úgy. Így már működni fog.
  • ZTM
    Mikor telepítem a ZH-t a 2. cd-t nem akarja észlelni, tehát beteszem a 2. cd-t rákattintok hogy ok aztán gondolkodik egy kicsit aztán újra kidobja rakjam be a cd-t!Eredeti a játékom, azóta töltöttem le tört verziót is gondolván rossz a cd de akkor is ugyan ez a panasz, az alap Generalsnál nem csinált ilyet.PLS valaki help!
  • fawcet
    Neked akkor jobban működő géped van, amúgy 7 computerrel szoktál tolni mikor kilép?
  • mate3553
    nekem 1.04-el megy minden mód. Nekem is van, hogy kilép ezzel a hibaüzivel, de nagyon ritkán. kb. 10 játékonként 1x
  • fawcet
    TECHNICAL DIFFICULTIES . . . You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. Please visit the forums at www.generals.ea.com for suggested courses of action or consult your manual for Technical Support contact information.

Na ez jön be több módnál:
    shockwave, contra, boss
    8-as térkép a legutolsó: 2 szövetséges insane ai van velem és 5 ellenséges insane ai ellenem. Kb. fél és 1 óra között lép ki ezzel a hibával mindig, mondom leterhelem maximálisan.
    Mit tehetek hogy jobb legyen?
  • mate3553
    külön külön le kell tölteni, de szerintem nem olyan sok idő.
    Van egy pár nagyon-nagyon jó.

pl.:

Retarded
    Shockwave
    Reborn
    Conquer or Die stb.
  • fawcet
    Melyeket javasolsz a contra mellett: elsősorban komoly ai és sokféle tábornok szerepel benne. Mert pl. europe is tetszett, de nincs aija.
    És hogy lehet átvinni szerinted 2 haverom gépére a letöltött anyagokat? Külön-külön letölteni mindkét gépre hosszadalmas lenne.
  • mate3553
    isotx
    Itt a link, letöltöd, feltelepíted közben frissít is és ha fent van regisztrálsz, elvileg felismeri a programon belül mygames-nél a zero hourt, utánna fent content/mods kikeresed zero hourt és lesz kb. 30-35 mód. Ott bármelyikre rámész és download. Térképet is tölthetsz le vele. Ja, és nem csak zero hour-hoz jó :) Age of empire 3-tól kezdve half life-ig mindenhez :)
  • fawcet
    megdobsz azért egy linkkel, és hogy használod?
  • mate3553
    ismerem :) írd be goog-leba isotx, kidob egy programot. Nagyon jó, 1 gombnyomásra le lehet tölteni egy programot vele és egyszerre 20 mód is fent lehet. Nagyon hasznos kis program :)
  • fawcet
    http://commandandconquer.filefront.com/file/Project_raptor_70;49897
    próbáld már ki te is egész érdekes hangulata van.
  • mate3553
    Azóta játszottam egy párat és eddig még sosem lépett ki :)
  • fawcet
    Amugy kiderült hogy az új vga szarakodik egyik haveromnál. 15 mspercenként megáll.
  • mate3553
    Ha gondolod gyere a hálózatra, és nyomunk együtt 1-et és megpróbálunk rájönni mi a hiba oka.
  • fawcet
    Szombaton toltuk lanon a contrát, sokszor kilépett. Szerintem a hálózati eszköz vagy a kábelek közül valamelyik okozza a problémát.
    Első alkalommal 5 insane computer ellen nyomtuk 3an, az szépen lement. De a utolsó játékoknál 15-25 perc után lépett ki mismatch hibával többször egymás után.
  • mate3553
    egyszerű crack. Ti vagytok robottal, vagy ha bot van robottal akkor lép ki?
  • fawcet
    Még egy kérdésem lenne milyen törést használsz? nocd?
    Fene tudja nekem és haveromnak is ugyanugy baja van a robotokkal (5-ik szintnél). Lan partin többször volt crashunk. De a contra fórumán is egyik gyerek is erre panaszkodott.
  • mate3553
    nem állítottam semit, és simán megy. grafika is volt már minden féle felbontásban most asszem 1280X1024-ben van
  • fawcet
    Compatibilitás be van rakva?
  • mate3553
    win 7 32 bit 2 gb ram
  • fawcet
    Windows 7 64 bit alatt tolom 4gb rammal. Neked milyen van?