C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De most is egy mappába vannak.De egyépként az eredetin is iso fájlok vannak???Akk másoljam a 2db isot egy másik mappába ???Az a mountold fel õket az h érted?? mi az a mountolás??
Me0w
A telepiteshez nem, az online jatekhoz igen. Mountold fel oket, masold be egy konyvtarba mindkettot, majd onnan install.

Together we'll fly someday...

Figyeljetek én letöltöttem a game t és 2db iso fájl van és telepitem kéri a 2 est és megint kéri ilyenkor mi a teendõ??Mert másolgattam össze vissza de nem ok.Minde áron eredeti játék kell???
El akarom indítani a gamet és egyszerûen kifagy az indító képernyõn, Generals és Zero Hour is. Vkinek volt már ilyen ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Azt nem nehéz legyõzni. Bár nekem csak USA-val és Kínával megy.😄
Me0w
Baratsagunk megorzese jegyeben csak a gep ellen jatszunk sajnos 😊

Pff akkor lehet, hogy újrarakom és regisztrálom😄 Esetleg én is beszállhatok?
Me0w
Az online lobby megy, mi tegnap is jatszottunk orakon at.

A játéknak még megy a multija? Vagy csak én rontottam el azzal, hogy nem regisztráltam?
Lekopogtam! :-)
Akkor olcsón megúsztad, úgytünik 😊

Megoldódott a dolog. A BIOS-ba kellett belenyúlni. Ne kérdezd, hogy mit állítottam át, alapból azt a stratégiát követtem, hogy ami a videókártyánál disabled volt, abból néhányat enabledre állítottam át. Így a fagyás megszünt, max apró akadások maradtak. De legalább a windóz újratelepítést elkerültem.
Milyen videokártya, ha már igy szóba került? Modot használsz, esetleg speciális video-drivert/beállítást? A nem túl drasztikus lehetõségekkel hogy állsz, mert arra bezzeg nem válaszoltál? 😊

Ööö... Nos a drasztikusabb megoldásokkal (mint például kõtörõ kalapács) még várnék egy kicsit. Úgy vélem szofisztikáltabb módszerekkel is orvosolható a probléma, hiszen az csak a topik témáját adó alkalmazásnál jelentkezett. :-)

A gép nem új, szerintem valahol valamilyen beállítással lehet probléma, amit nem szeret a progi, én a videokártyára gyanakszom, különösen azért, mert az optionbe még be tudok lépni, mikor elindulni, de sajnos eddig még nem tudtam olyan gyors lenni, hogy a kifagyás elõtt bármit is állíthattam volna.
Üdv, ön feltehetõleg a következõ lehetõségek közül választhat : driverfrissítés, dx.frissítés, vírusírtás, újratelepítés, windóz ujratelepítés 😊 , játék patch-elés . De hardver gond is lehet, új a gép? és/vagy van-e gond más progival? A váratlan újraindulás lehet ram, vagy videókártya hiba, na meg szinte akármi más is 😊

Üdvözlet!

Régen sokat játszottam ezzel a gaméval. Most újra feltettem, de egy fél perc múlva kifagy, és a gépem újraindul. Valaki találkozott már ezzel a problémával és ha igen, akkor mi a megoldás?
Ugyan ez a GLA2-nél. Mivel kell elfoglalni ennek a Kassad hercegnek a bázisát?
Aha köszi. Most már csak az alap nem megy😄
Egyébként az USA 5. vagy 6. missziójában ahol 4 rakétakilövõt kell elfoglalnom, hogyan lehet ezt megtenni? Mert elpusztítani nem tudom õket, de már csak 30 percem van.
mikszer
Alapot ne töröld le. külön mappába megy a ZH. Azért kiegészítõ, mert az alapjátékhoz plusz dolgokat ad hozzá. Ha simán menne nélküle, akkor nem kiegészítõ lenne, hanem Generals 2 <#nyes>. Nekem minden gond nélkül meg Sp3-on

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

És az alapjáték saját mappájába telepítsem? Ha feltelepítettem akkor az alap játékot már le is törölhetem, külön futtatható?
Hát eredetivel még nem próbáltam =)

Ám nekem xp sp2/sp3 alatt megy.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem hülyeség, így kell csinálni. Felmásolod a kigészítõ mindkét cdjének fájljait és onnan telepíted.

Más kérdés hogy nemigazán indul már el. A Zero Hour legalábbis nálam nem megy, XPSP2 alatt.

Hát 4 CD vigyorog rám a dobozból. Másolásvédelem nem tiltja le a felmásolást?XD
Huh, lehet hülyeség de másold fel a cd tartalmát a gépen egy mappába és onnan indítsd a setup.exe-t. Mintha valami ilyesmit kéne (meg mintha nem is lenne 2. cd 😄)

Most tenném fel az eredeti Zero Hour kiegészítõt az eredeti alapjátékra és amikor kéri a 2. CD-t hiába teszem be nem csinál semmit. Ötlet?
Nem tudtok cheateket a játékhoz? Elakadtam az USA 5.-jénél<#szomoru1>
xNoodlex
Original Generals-ban nem lehet felgyorsítani játéksebességet?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Sir Quno Jedi
ahá

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fenrir
Nincsenek ini fájljaim, amit a dokumentumok közé tenne a játék az hiányzik, csak az van benne amit a #4410-ben írtam.

A halál csupán a kezdet...

Sir Quno Jedi
Nem kell opcióban semmit állítani, ezeket vagy ini file-okban lehet állítani, vagy startup paraméternek kell beírni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem akkor akadt mikor 3 kicsomagolás és 1 telepítés ment a háttérben + még egy fun kieg is volt rajta 😄

Fenrir
Az a baj, hogy el sem indul a játék, így nem tudok az opció menüben sem állítani semmit.

Sir Quno Jedi
Akkó más lesz. Vannak indítási kapcsolók, amikkel le lehet kapcsolni az intró-t és a kezdõ menü animációkat a menü alatt. (a file neve után kellenek a link-ben, nézz utána) Hátha!

Illetve az options-ben lehet tetszõleges felbontást állítani, hátha azzal van baja, próbálhatsz másikat (nálunk tutira nem megy, ha addig nem widescreen moncsin ment, majd widescreen moncsin indítanád, amin nincs olyan felbontás)

Fenrir
Ez sem segített rajta.

Sir Quno Jedi
A Generals néha szarrá fagy, ha a háttérben a tûzfal rákérdez, hogy átengedje-e õkelmét (nem tud rendesen taszkot váltani sem olyankor). Szóval tûzfal/net/hálózat lelõ és újrapróbál!

Fenrir
Vártam vagy 10 percet, de akkor sem indult.

Egy másik helyen olvastam hogy várni kell. Vártam. Kb 1 vagy 2 perc volt, és tényleg elindult.
Fenrir
Hogyan sikerült?

Fenrir
Ezt esetleg be tudnád nekem linkelni?

Konkrétan csak ez van a 2 mappában:

Generals: ReleaseCrashInfo.txt
Zero Hour: ReleaseCrashInfo.txt
ReleaseCrashInfoPrev.txt

Mindhárom fájl üres és 0 bájtnyi a méretük. Sajnos nem tudom, hogy mi hiányzik innen ezért a betöltõképen nem is jut túl a játék.

megoldva
No, a hiba maradt, gyanum szerint a "krekkel" van a baj. leszedtem egy másikat, azzal se oldódik meg. Hm.
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=24086

Minden játék megy, egyedül ezzel van gond, laptopom fél éves, xp sp2, mit írjak még?😄 Na megpróbálom újra feltelepíteni, ha ugyanez lesz, jövök.😄
Hát az a helyzet hogy nagyon sok minden lehet a probléma 😊 , más gaméknál is csinálja akkor lehet melegedés vagy egyéb hardver hiba, de lehet szoftveres is, régi/hibás driver, vista 😄

Amugy hallotátok már, terjengenek pletykák egy bizonyos Command & Conquer: Generals 2-rõl <#lookaround>

Na, így sikerült nekem is feltelepítenem. Viszont mikor bejön a kék kezdõképernyõ indítás után, lefagy a játék, és nem megy tovább. Mi lehet a probléma?
Köszi 😄

Tg

mikszer
igen, ez valami gyártási hiba.
A következõ a pofonegyszerû megoldás:
Fogod a ZH CD1-et és copy/paste-el bemásolod a tartalmát a gépen egy üres mappába (nem CD kép, sima felmásolás). Ezután fogod a ZH CD 2-t, és azt is bemásolod ugyanabba a mappába.
INNEN indtod a telepítést és a simán végigmegy - nem kér CD-t, semmit. A játékhoz természetesen továbbra is szükség van az eredeti CD2-re (asszem azzal megy)
Ennyi. A felmásolt cuccot törölheted ezután, már nincs rá szükség.
Jó játékot! <#nyes>

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Hello!
Nekem van egy problmám, és furcsa hogy pont eredeti a játék!
Megvettem a Tescoba a C&C-t és hozzá a Zero Hourt!
Felraktam a sima C&C-t aztán keztem felrakni a Zero Hourt addig eljutottam bene amikór kéri a 2. CD-t, beraktam és kérte megint!
Kivetem beraktam és megint kérte!
Tehát nem ismeri fel a meghajtó!
Ja és még azis fura hogy mindenki aki ezt a játékot megvette eredetibe nekikse engedi felrakni a Zero Hourt
Ezzel lehet valamit tenni?
Remélem igen! 😄

Tg

Hát, ha jól játszanak vele nagyon durva, pl rusholni elején vele lehet a legjobban, vagy csak simán bepakolsz 8 rakétást egy Helixbe, pár azt Laser könnyen leszedi =|

Szerintem a China Infantry nagyon gyenge... egyszer beállítottam magam Hard enemy mind a három china infantry én egyedül lézerrel és könnyen gyõztem.. lézer ágyuk szészedték a kis katonákat<#violent>😊

ömmmmm