4698
Command&Conquer : Generals és Zero Hour addon
Infók itt
Infók itt
-
HUmanHunter #4498 -
#4497 #4482 -
Cat 02 #4496 #4480 ? -
HUmanHunter #4495 hy!
lenne egy hatalmas gondom.
megvettem a generals deluxeot, az alap játékot felbírom rakni viszont a ZH nál elfogadja a cd keyt, elindul a telepítés kéri a 2. cd t, berakom és nem érzékeli a telepítő [!] a windows pedig érzékeli. letöltöttem warezbe is ott is ugyanez a gond. más seriallal nem próbáltam, csak az origivel. valaki tudna segíteni? -
#4494 Azonos sebességű gépekkel nyomjátok, azonos VGA és részletesség beállításokkal. Ha lassul első a felbontás, részletesség levétele.
Sávszélesség igénye minimális -
BAk3R #4493 hali. arra tud valaki mondani valamit, hogy ketten szoktam haverommal multizni, nem neten, kábellal. én vagyok mindig a host, és a gépem erős. ha 6-os pályán max 6-an vagyunk akkor megy mondahtni végig szépen a játék a végéig. viszont ha már mondjuk 8-as a pálya és 6-on vagyunk rajta, akkor elkezd idővel belassulni, szaggatni. gondolom ahogy nő az egységek száma. nem beszélve arról ha 8-an vagyunk. ezzel lehet valamit csinálni? vagy csak nálunk van ilyen? milyen már az, hogy 8-as pályán nem lehet 8-an nyomni hálóba élvezhetően.. szóval tipp? köszi. -
Vardar #4492 De azért nem lenne rossz egy kicsivel szebb látványvilág:D Shockwave mod új robbanásait ki kell élvezni. -
lee56 #4491 hmm mit akarsz javítani egy alapjában véve 6 éves játékmotor lehetőségein, max talán egy dolog van amit tehetsz az élsimítás, ccc-ben bekapcsolod az adaptive anti-aliasingot, és bekapcsolod az aa-t is valami magas szinten, de mondjuk úgy meg lehet hogy akadni fog, végülis fel se ismeri a videókártyád már :) de egy próbát megér talán -
Vardar #4490 Van egy Radeon 4830-om és mellé a legújabb Catalyst. Az lenne a kérdésem, hogy a Control Center rengeteg beállításával tudom javítani a játék grafikáját? -
#4489 Sikerult! Koszi! -
Vardar #4488 Ja. -
#4487 Simán csak bemásoltad? -
#4486 Segítség! -
#4485 Tkp. u.igy csinaltam... -
Vardar #4484 Hm. Én egyszerűen csináltam egy GeneralsSetup mappát és egymás után mind a kettő CD tartalmát felmásoltam bele. Aztán Autoplay vagy Setup és ment rendesen. -
#4483 Hiába mountoltam fel D-Tools-szal, az első CD szépen felment HDD-ről, a másodiknál a szokásos üzenet. Hol baszhattam el? -
#4482 1. Mountold be mindkét cd-t a Daemonba
2. Csinálj egy akármilyen könyvtárat a winyódon
3. Másold bele mindkét cd tartalmát a könyvtárba
4. Innen indítsd el a setup-ot
5. Install után letörölheted azt a könyvtárat
Ez az. :) -
#4481 Kösz Me0w. De az lett leírva, hogy a 2. CD tartalmát kell kimásolni e HDD-re, majd kiírni egy CD-re. Mit kell "összemásolni"? ISO-ba kell?
Kurva rendetlen voltam, hogy rákerestem a Zero Hour install-ra ebben a topikban és a többezer hozzászólást meg nem olvastam el?... -
#4480 Ezerszer el lett mondva, hogy masold oket ossze 1 directoryba a hdn, majd onnan install. -
#4479 Újraírható CD-re írtam ki a ZH2 CD-jét GENERALSZH2 label-lel és így is megáll telepítéskor. Van valakinek vmi ötlete? Full gyári a gém. -
#4478 Szia! Megoldodott a ZH telepitese ugy, hogy az alap C&C is megy? Hasonlo problemam van... -
Vardar #4477 Nincs valakinek kedve multizni? -
Vardar #4476 Ezzz igen. Ha kijön a hajós majd felrakom. Addig is elleszek ezzel az EUssal. -
lee56 #4475 Sok modot végülis nem próbáltam de a shockwave nagyon sokat dob az eredeti játékon szerintem, nagyon jó mod, csak sajnos lassan haladnak a az uj verzióval, jó lenne hajókat is belevinnének a játékba (0.97re igérik..), mint a régi red alertbe hmm :) Az aktuális verzió a 0.95 + egy két patch, a downloadok közt megtalálod itten -
Vardar #4474 Ti nem tudtok valami jó modot? Én már 1 órája szenvedek de a New Tech-en és az europáson kívül egy épkézlábat sem találtam. Az európais modot viszont nem tudom honnan letölteni.
Real War, Tactical Warfare modot próbálta már valaki? Ti mit próbáltatok már, milyen tapasztalattal? -
Vardar #4473 Én 3 vs. 3ban szoktam menni, hogy minden fél képviseltethesse magát. Red Rock. -
Cat 02 #4472 Flash Effect a neve talán, igazából csak 2 darab 3-as pálya van :D -
Vardar #4471 Pl. Mondj már egy pályát. -
Cat 02 #4470 Kézzel :D
Gép ellen mindig 3 as pályán szoktam tolni, úgy h csak 3 kis részt kell bevédeni, egyik helyről ha kilövöm a védelmet, ott beoson és onnan megy. Bár helik, illetve a nuke-os repcsik meg tudják szopatni a drágát :)
Ám lotus láthatatlan, úgy könnyebb :D -
Vardar #4469 Mod?? 0 mod, 100% reality:D Black Lotussal, hogy? Az enyémet mindig kilövik a járőröző Migek/Raptorok/Quadok. Te, hogy manőverezel vele? -
Cat 02 #4468 Mod ? o.O Úgy nem olyan jó :D
Ám jah, Black Lotus. -
Vardar #4467 Lotus=?
Kedvencem egyébként Kínával a nukleáris tábornok, legjobb, mikor 6 atomrakéta csapódik a bázisába egymás után, jön a tüzérség és az atombombázó. Szegény MIG-jeim alig kapnak célpontot:( -
Cat 02 #4466 Toltam most infantry val lézer ellen, hát picit megijedtem az elején, mivel ugye annak van ilyen kancsója és az ellen a rakétások hatástalanok, a gépfegyveresek meg gyengék, de aztán Lotus szokás szerint megoldotta =]
Ám elkértem havertól és már elindul =] -
#4465 Olvass vissza, már vagy 5x leírtuk, hogy hol az Options.ini.
Ha nincs, csinálj, csak annyi szöveg kell bele, pl hogy: Resolution = 1024 768
-
Cat 02 #4464 Picit bővebben ? Dokumentumok / Ea games mappába cc mappa sincs, mivel a progi maga el se indul, hanem kifagy. -
#4463 Nem neked valaszoltak... -
securics #4462 szia! de mit irjak bele? -
#4461 rossz felbontás beállítás pl. keresd meg az ini file-ját a c:\dok. and settings alatt, írd át kézzel -
Cat 02 #4460 Ilyen nem volt már vkinek ? ^^ -
securics #4459 IGEN ARRA GONDOLTAM. TE TUDOD HOGYAN KELL?