C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Together we'll fly someday...
A gép nem új, szerintem valahol valamilyen beállítással lehet probléma, amit nem szeret a progi, én a videokártyára gyanakszom, különösen azért, mert az optionbe még be tudok lépni, mikor elindulni, de sajnos eddig még nem tudtam olyan gyors lenni, hogy a kifagyás elõtt bármit is állíthattam volna.
Régen sokat játszottam ezzel a gaméval. Most újra feltettem, de egy fél perc múlva kifagy, és a gépem újraindul. Valaki találkozott már ezzel a problémával és ha igen, akkor mi a megoldás?
Egyébként az USA 5. vagy 6. missziójában ahol 4 rakétakilövõt kell elfoglalnom, hogyan lehet ezt megtenni? Mert elpusztítani nem tudom õket, de már csak 30 percem van.
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Ám nekem xp sp2/sp3 alatt megy.
Más kérdés hogy nemigazán indul már el. A Zero Hour legalábbis nálam nem megy, XPSP2 alatt.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A halál csupán a kezdet...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Illetve az options-ben lehet tetszõleges felbontást állítani, hátha azzal van baja, próbálhatsz másikat (nálunk tutira nem megy, ha addig nem widescreen moncsin ment, majd widescreen moncsin indítanád, amin nincs olyan felbontás)
Konkrétan csak ez van a 2 mappában:
Generals: ReleaseCrashInfo.txt
Zero Hour: ReleaseCrashInfo.txt
ReleaseCrashInfoPrev.txt
Mindhárom fájl üres és 0 bájtnyi a méretük. Sajnos nem tudom, hogy mi hiányzik innen ezért a betöltõképen nem is jut túl a játék.
Amugy hallotátok már, terjengenek pletykák egy bizonyos Command & Conquer: Generals 2-rõl <#lookaround>#lookaround>
Tg
A következõ a pofonegyszerû megoldás:
Fogod a ZH CD1-et és copy/paste-el bemásolod a tartalmát a gépen egy üres mappába (nem CD kép, sima felmásolás). Ezután fogod a ZH CD 2-t, és azt is bemásolod ugyanabba a mappába.
INNEN indtod a telepítést és a simán végigmegy - nem kér CD-t, semmit. A játékhoz természetesen továbbra is szükség van az eredeti CD2-re (asszem azzal megy)
Ennyi. A felmásolt cuccot törölheted ezután, már nincs rá szükség.
Jó játékot! <#nyes>#nyes>
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Nekem van egy problmám, és furcsa hogy pont eredeti a játék!
Megvettem a Tescoba a C&C-t és hozzá a Zero Hourt!
Felraktam a sima C&C-t aztán keztem felrakni a Zero Hourt addig eljutottam bene amikór kéri a 2. CD-t, beraktam és kérte megint!
Kivetem beraktam és megint kérte!
Tehát nem ismeri fel a meghajtó!
Ja és még azis fura hogy mindenki aki ezt a játékot megvette eredetibe nekikse engedi felrakni a Zero Hourt
Ezzel lehet valamit tenni?
Remélem igen! 😄
Tg
ömmmmm