C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lévén a commanche szana meg széjjel szakítaná a ruszki csodát :-DDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nat router thread url
May the force serve you well!
a CD-rõl a data1.cab-ból másold ki az eredeti a game.dat-ot. Ugyanis a patchek csak azt nézik. Aztán már csusszanak is felfele.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Remelem lesz valami valtozas egyszer ez ugyben.
Udv
Nagyi
Valaki irt az EA supportnak hogy mit kell csinalni nat routerrel es azt irtak vissza hogy: "we do not support nat router" .
***##%^^##$ sic
Letöltöttem az 1.5-ös frissítést, de nem sikerült felraknom. Jelenleg 1.0-ás crack-elt van. Csak 1.4-re megy fel, vagy valami más lehet a gubanc?
Köszi
Csao
Udv
Nagy
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Udv
Nagyi
Hisz a játék összes rakétája használható mind levegõbe, mind földre. Akkor ezek miért nem?
(vagy a Commanche-ok rakétái nem jók a levegõbe? Lehet, hogy rosszul emléxem???)
Ha igen akkor próbálkozhatsz szerverként indulni...
Most probalkoznek neten multiba jatszani, de allandoan timeout-ot kapok.
Egy tuzfal mogul jatszok, de azon minden port engedelyezve van.Mivel a tuzfal nat-ol is ezert a gepemnek nincs publikus ip cime.
Felallas
internet -- publikus cim Tuzfal privat cim -- privat cim gepem
Fogok tudni igy valaha jatszani?
Ami jatekkal szoktam meg jatszani az gond nelkul megy multiban(cs,battlefield)
Koszi
Nagyi
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
A GLA rocket buggy-ja miért nem hatásos a légierõ ellen?????????
Az USA hummerje, rakétával szerelve veszélyes a légierõre....
A Guard mód, elég korrekt, de ha a GLA légvédelmét nézzük akkor elég gázos...
Mert én a quadoknak adok ilyen útvonalat, jó sokat 😉)
Igy a nmy légiereje feléig sebzi õket, ha elitre lépett elõ akkor, annyira gyorsan járõrözik hogy mellémegy a mig rakétája...viszont az Auróra általában nagyon megbünteti :Ð
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Csak az õrzés, GUARD (G).
Persze az is jó, mert láthatod, hogy milyen hatáskörben akciózik az egységed. Ezt úgy uldom meg, hogy több egyéget lakok láncGUARD-ba. 😊
Srácok, járõröztetni nem lehet az egységeket? Mert én csak az útvonalat tudom megadni nekik, s miután azt az utvonalat amit kijelöltem nekik "lejárják" 😄 megállnak...
Szóval van járõröztetés, folyamatosan?
(Én az ALT-ot használom)
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
A saját IPd a fölsõ ha szerver vagy azt kell benyögnöd, ha csatizol akkor azt meg alatta kell a kis ablakba bepötyögni...
Ja amúgy szolgáltatótól is függ. Pingtõl.
Most éppen PSInetes netem van, ami elég gyengus pingben, laggolt is a C&C, de ide érdemes akkor elnézni. Nálam fut az InternetTurbo:
http://vodatunning.freeweb.hu/
Soxerencsét...
Innen már csak rush, kis gondolkodással. Épületek ellen napalm, gyalogos és stinger site ellen quad, mindenki másra tankok. Elég a folyó partján haladni, ugyis csak a Black Lotusnak kell a hídra felmenni, nem kell mindenkit megölni.
Szerintem próbáld meg, másodikra ugyis fog menni! De ha mégsem sikerült, akkor töltsd le innen a mentést.

kb lefele 1/3 oldalnyit
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
az 1.4-et nem csak lazán tetted fel az 1.3-ra nem?, mert nálam semmi gond nem volt...
szal felrakom 1.2-1.5-ig a frissen telepittet
C&C-re aztán mehet rá a crack? minden patch-ez
új jelenik meg?
aha...hát,persze...hihető volt
AK-47 pedig még jobban. bár nekem inkább anyagi gondjaim vannak. olvastam hogy a black market hozza a pénzt, bár szerintem nem hoz annyi pénzt 2 perc alatt mint mondjuk USA repcsijei.
visszatérve Overlord: brutal army overlordjait simán leszedtem, igaz a bázisom felé indult, de én útközben elkaptam õket rám se hederített, így aztán 6,7 darabb scorpion tank+2 "m" betüs tank(nem jut az eszembe)leszedte
de a bomb track is +robbanószerrel elég szépen leamortizálja
a védelme a GLA-nak nem nagy szám bár ha 1,2 hordót elhelyezek 😊))
aha...hát,persze...hihető volt