C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Hát ja...
Lévén a commanche szana meg széjjel szakítaná a ruszki csodát :-DDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

A GLA és Kína biztosan 7, az amcsikkal még csak 5-nél tartok.
Köszi sikerült! Csak hét pályás a kinai?
Hali!A Commanche-ok rakétái csak is kizárólag földi célpontokra használhatóak!Egyébként sem hiszem hogy jól adná ki magát ha egy MIG meg egy Commanche harcolgatna egymással nem?
http://messagebrd.westwood.ea.com/cgi-bin/boards/gen/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=6;t=001293
nat router thread url

May the force serve you well!

ha minden szukseges protot forwardolsz akkor tudsz jatszani 1 geppel arral amelyikre forwardoltal, de mivel azert szoktak natolni hogy tobb geppel tudjanak egyszerre netezni gondolom ez nem sokat segit

M@TriX
mit ír ki hibának, amúgy gyanítom, hogy a megoldás:
a CD-rõl a data1.cab-ból másold ki az eredeti a game.dat-ot. Ugyanis a patchek csak azt nézik. Aztán már csusszanak is felfele.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Akkor es is megoldodott. 😞(((
Remelem lesz valami valtozas egyszer ez ugyben.

Udv
Nagyi
nem az hivatalos generals forumban 15+ oldalas topic van hogy nem megy a jatak nat routerrel. Szidjak az EAt mint a bokrot, es azt tanacsoljak nekeik hogy kerdezzek meg a blizzardodt hogy kell netkodot irni 😛.
Valaki irt az EA supportnak hogy mit kell csinalni nat routerrel es azt irtak vissza hogy: "we do not support nat router" .
***##%^^##$ sic

Sziasztok!
Letöltöttem az 1.5-ös frissítést, de nem sikerült felraknom. Jelenleg 1.0-ás crack-elt van. Csak 1.4-re megy fel, vagy valami más lehet a gubanc?
Köszi
Csao
Igaz nem probaltam, de nem latok eselyt ra hogy mukodjon, mivel az az ip 192.168.2.77 ami privat es a routerek szepen eldobaljak a csomagokat.

Udv
Nagy
M@TriX
nálam az mûködött, hogy az ott látott IPt adtam meg amikor szerver voltam (mondjuk megnéztem ipconfiggal is, de ugyanazt írta).

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

A setupban Online ip es lan ip-re is a privat cimet irja, illetve direct connect eseten is a privat cim van sajnaos.

Udv
Nagyi
Blasta
Há jólvan, de a dolog logikája gázos!
Hisz a játék összes rakétája használható mind levegõbe, mind földre. Akkor ezek miért nem?

(vagy a Commanche-ok rakétái nem jók a levegõbe? Lehet, hogy rosszul emléxem???)

M@TriX
A Generalsba a Direct Connectbe saját IP alatt ír ki neked IP címet?
Ha igen akkor próbálkozhatsz szerverként indulni...

Sziasztok!

Most probalkoznek neten multiba jatszani, de allandoan timeout-ot kapok.
Egy tuzfal mogul jatszok, de azon minden port engedelyezve van.Mivel a tuzfal nat-ol is ezert a gepemnek nincs publikus ip cime.

Felallas

internet -- publikus cim Tuzfal privat cim -- privat cim gepem

Fogok tudni igy valaha jatszani?
Ami jatekkal szoktam meg jatszani az gond nelkul megy multiban(cs,battlefield)

Koszi
Nagyi
Kolin Mekré
hát, imho azért mert akkor a GLa lenne nagyon fölényben...hiszen 5-6 feltuningolt GLA buggy leszedne mindent ami repül 😊

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Blasta
Egy dolgot nem értek.
A GLA rocket buggy-ja miért nem hatásos a légierõ ellen?????????
Az USA hummerje, rakétával szerelve veszélyes a légierõre....

Nekem így is HTML dokumentumként jön le.
Kolin Mekré
hát valahogy sejtettem 😊

A Guard mód, elég korrekt, de ha a GLA légvédelmét nézzük akkor elég gázos...
Mert én a quadoknak adok ilyen útvonalat, jó sokat 😉)
Igy a nmy légiereje feléig sebzi õket, ha elitre lépett elõ akkor, annyira gyorsan járõrözik hogy mellémegy a mig rakétája...viszont az Auróra általában nagyon megbünteti :Ð

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

M@TriX
nem vazze sajnos nincs. 😞
Csak az õrzés, GUARD (G).
Persze az is jó, mert láthatod, hogy milyen hatáskörben akciózik az egységed. Ezt úgy uldom meg, hogy több egyéget lakok láncGUARD-ba. 😊

tmk
Na végre sikerült két Brutal China-t levernem GLA-val.

aha...hát,persze...hihető volt

Kolin Mekré
üdv

Srácok, járõröztetni nem lehet az egységeket? Mert én csak az útvonalat tudom megadni nekik, s miután azt az utvonalat amit kijelöltem nekik "lejárják" 😄 megállnak...
Szóval van járõröztetés, folyamatosan?
(Én az ALT-ot használom)

Joey_The_Man
Ez is thx

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Tnx Matrix

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

M@TriX
az IPt nézzétek meg aDirect Connectbe.
A saját IPd a fölsõ ha szerver vagy azt kell benyögnöd, ha csatizol akkor azt meg alatta kell a kis ablakba bepötyögni...

M@TriX
francot nem. Nekem ISDNem van. Voltam szerver úgy, hogy egy 56.6-os srác csatizott rám. Abszolúte no lag, pedig volt vagy 2-2,5 órás gém.
Ja amúgy szolgáltatótól is függ. Pingtõl.
Most éppen PSInetes netem van, ami elég gyengus pingben, laggolt is a C&C, de ide érdemes akkor elnézni. Nálam fut az InternetTurbo:
http://vodatunning.freeweb.hu/

Soxerencsét...

M@TriX
a sorrendet mint láthatod az összeszedett csomagok alapján állítja föl, szóval nincs jelentõsége, Ha neked azt írja, ki hogy nyertél akkor nyertél. 😊

Joey_The_Man
Én akarnék de sajna ISDN-el nem lenne valami laggmentes...

Vki akinek jo a netje nem akar csinálni egy serveert hogy nyomjunk ott 1-t?
Joey_The_Man
Azt mondjátok meg nekem, hogy amikor a játék végén kiirrja az eredmnyeket (units created stb...), mi alapján rakja õket sorrendbe?? Mert volt már rá példa, hogy én nyertem a gamet, de az a rohadt gép volt az elsõ helyen...

RangeR
Tanulj meg írni,te aljadék senki! ...

Ne használj letöltésvezérlõt, és akkor lejön, kipróbáltam.
Bocs, de mégse tudtam letölteni😞
kösz😊
Nem olyan túl nehéz pálya, pont ma reggel csináltam meg. Kezdéskor menj a jobb alsó sarokba a kémcsajszival, meg 3 katonával. Ott foglald el a GLA fegyverkereskedõjét(hordók!), és csinálj Quad Cannonokat. Ezekkel ki lehet lõni az örtornyokban lévõ rakétásokat. Északon van két supply depot, foglald el. Csinálj sok tankot, Quad Cannont és 3-4 lángszórós tankot. Ha felkészültél, menj a seregeddel észak felé. A stadionból dühös tömeg zúdul ki, õket a quad cannonokkal, a stadiont pedig tankkokkal intézd el! Menj a folyó partjára, és ott kezdj északra hatolni. Érdemes 10 rakétás gyalogost gyártani, az épületekbe telepítve nagyon hatékonyak.
Innen már csak rush, kis gondolkodással. Épületek ellen napalm, gyalogos és stinger site ellen quad, mindenki másra tankok. Elég a folyó partján haladni, ugyis csak a Black Lotusnak kell a hídra felmenni, nem kell mindenkit megölni.
Szerintem próbáld meg, másodikra ugyis fog menni! De ha mégsem sikerült, akkor töltsd le innen a mentést.
Az a pálya kell ami azután van, hogy a vasúti hidat fel kellett robbantani
HAli valaki fel tudná rakni a 5. kinai pálya elmentését?
olvasss viszafele... 😄
kb lefele 1/3 oldalnyit

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[HUN]PAStheLoD
mi a változás 1.3 hoz képest?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

látják a csapattársak is --> "ide gyertek", "segitsetek itt", stb

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

M@TriX
akarommondani:
az 1.4-et nem csak lazán tetted fel az 1.3-ra nem?, mert nálam semmi gond nem volt...

M@TriX
az 1.4-et nem csak lazán tetted fel az 1.4-re, mert nálam semmi nem volt...

M@TriX
nekem eddig crackelt dat csak az 1.0-nál kellett. Aztán eredeti .dat vissza anno, összes patch rá és megy is...

tmk
*.exe v .dat ?
vagy minkettõ?

tmk
Patch felrakás:
szal felrakom 1.2-1.5-ig a frissen telepittet
C&C-re aztán mehet rá a crack? minden patch-ez
új jelenik meg?

tmk
igen a mob-ra én is rájöttem hogy nagyon halálos
AK-47 pedig még jobban. bár nekem inkább anyagi gondjaim vannak. olvastam hogy a black market hozza a pénzt, bár szerintem nem hoz annyi pénzt 2 perc alatt mint mondjuk USA repcsijei.
visszatérve Overlord: brutal army overlordjait simán leszedtem, igaz a bázisom felé indult, de én útközben elkaptam õket rám se hederített, így aztán 6,7 darabb scorpion tank+2 "m" betüs tank(nem jut az eszembe)leszedte
de a bomb track is +robbanószerrel elég szépen leamortizálja
a védelme a GLA-nak nem nagy szám bár ha 1,2 hordót elhelyezek 😊))

na majd amiko saddam rushol! 😄

tudom a terrosita rush, eleg tapos

Blasta
Nameg nem kis para mindjárt az elején ilyen károkat okozni neki!
Utána ez végig kiséri az egész játék alatt, ha nem vagy béna és nem baszod el...