C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
de elporozni eltud. Az a lényeg. 😊
Mert jól be lehet suhanni egy bázis mögé meg ilyesmi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ja de gyengeb is a hummve lenyomja

May the force serve you well!

M@TriX
Van fantázia a GLAban. Azt én is megcsináltam, hogy egy autó alakját vettem föl és ott kocsikáztam az egységei között. A 2 extra kifejlesztésével nagyot lehet robbantani. Ráadásul most még emelték is a hatásfokát...
A gépfegyveres terepjáró meg kib gyors. Gyorsabb a Hummernél is nem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
😊
"Állatkínzó!!!" 😊
Én ezt az AIval szokat csinálni. Látni ahogy szenved... 😊

M@TriX
kösz!

nagyon jo csak csinalsz 4 stealt fightert es dobalod a nukokat 😊, csak vigyarzni kell mert lehet hogy a repulo is felrobban a bombatol 😊

1. STAT RECORDING INACCURACY: Made sure the online stats are tracked correctly. Initial disconnecting players will be tracked and wins/losses will be correctly tabulated. One note to remember: At the Disconnect Voting screen players MUST wait for the count down to finish. A player that exits this screen before the count down is done will receive a disconnect. Also, the voting button has been removed from any 2 player game Disconnect Screen.

2. US BARRACKS EXPLOIT: Lowered the number of Rangers that appear after a US Barracks is destroyed.

3. BUGGY MISSILE TRACKING AFTER UPGRADE: Made sure the missiles continue tracking targets after the player upgrades the Rocket Buggy.

4. RELOADING COMANCHES, ROCKET BUGGIES: Made sure the Rocket Buggy and
the Comanches can reload reliably.

5. GLA FAST BUILD BUG: Fixed exploit that allowed multiple Workers to
speed structure build times.

6. DOUBLE PLANE WEAPONS CAUSE INCORRECT DAMAGE (All planes): Made sure that targets take damage correctly when multiple ordinances hit a target simultaneously.

7. SOME USERS ARE SEEN IN THE WRONG GAME LOBBIES: Fixed this so that „phantom” users wouldn’t be seen in misc. lobbies.

8. GENERAL BALANCING ISSUES:
 Bug fixed in MiG damage code where upgraded napalm did too much damage to targets.
 GLA Bomb truck health up from 220 to 250.
 Worker health up from 100 to 140.
 Tunnel Network gun damage increased from 10 per shot to 15 per shot.
 Overlord build time increased from 20 to 25 seconds.
 Scorpion Tank now builds in 10 seconds instead of 14.
 GLA Arms Dealer build up time decreased from 50 to 40 seconds (ini seconds, not game seconds.)
 Tunnel Network Build Time improved from 20 seconds to 15 seconds (ini seconds, not game seconds.)

M@TriX
csak nem lopakodóval lehet Nuke-t dobni? király lehet... 😊
Amúgy az 1.5-ös patch tényleg kinnt van. Azt hittem viccelsz. 😊

Amúgy mi a teljes javítási lista? Mert most csurog patch, de hogy tudjam... 😊

hehe, kiprobaltam a stealt nuke fighter modot 😊
igy az usa vegre megkapta a megerdemelt legifolenyet 😊

az aurora 180 al megy alapon, ha bombazni megy 480 al visszafele 120 al megy

nem tudom mit is kellett mosolyogni azon a linken tokeletesen muxik 😊

en meg olyat lattam hogy scorpio lott repulore 😛
mert meg a foldon volt mikor ellote a raketat de aztan felszallt.

en ugy vettem eszre hogy gatting cannonok sokkal hatasosabbak, perszed ha felveszel szettlott egysegekbol csomagokat akkor mar jobbak.

tmk
nálam is lõtt már buggy repcsire, bár direktbe még nem sikerült megadni hogy támadjon.
1ébként a Quad Cannon sec-perc alatt leszedi a commanchot pláne ha upgradelve van.
4 upgradelt Quad Cannonnal egyébként épületeket is
nagyon gyorsan lehet amortizálni.

aha...hát,persze...hihető volt

megnezted mi ?😊

M@TriX
van nekem idõm mosolyogni... 😊
Amúgy csak a felhíváson meg a link "elõkészítésén". 😊

mit mosolyogsz😊?

ullrich
thx a választ,
ha nem egy könyvtárba teszem a 2 cd-t akkor nem találja meg a 2.cd-t, és elérési utat sem tok neki adni, egyébként asszem a safedisc védelem miatt szívok

Evil
az miert van hogy betoltom a replay-t es utanna hibat eszlel.Verzio stimmel.Ilyenkor a gep veszi at az iranyitast?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

M@TriX
😊

"Yeah, this is the day we were waiting for, guys!it's finally here! It's up on the ea ftp server, what means they should be announcing it any minute from now. It's a hefty 20+ megs download, so you'd better be in the front line and download it while their server is not flooded:

ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/generals/generals/DownloadablePatches/Generals-105-english.exe

PS: I haven't spotted the other languages patches, they should be upping them at this very moment."

felbereltek jarmen kell-t 😛

http://phate.no-ip.com:8083/tfskiller//forum/index.php?act=ST&f=17&t=25&s=3fbffce23f00212a37d1323d77b44d4d
ez itt a legjobb rec amit lattam eddig.
sajna 1.0, de nagyon megeri megnezni

a bomb truck meg megukik a spydronokon, kina ellen sokkal jobb

hmm, nekem a bugik nem lottek repulokre ugy emlekszem, igen lehet 10 egyseged meg tunelekbe erre szamitani kell.
Az owerlordok nem latnak at a bombtrack alcajan mert scoutolnak az tuti de neztem egy rec et ahol egycsavo szepen odaalt bombtrackel 2-3 overlord melle volt poraganda tornyos owerlord is.

hat csak repulok es gyalogosok ellen es valamit. Jelenleg migek ellen semmi eselye nincs kell vagy 6 quad hogy leszedj 1 miget. viszont 1 mig megolheti mind a 6ot ha 1 helyen felejtetted oket.

csak ha van melletuk sok quad, a quadok legalabb gyorsan meghalnak nem ugy mint a gattlig cannonok. Es mivel jo a felderites latod hogy van e quad es mennyi es mar mehetsz is tamadni. Ha a quadokkal eggyut hurcollassza a a bugikat akkor meg a bugik lelassulnak. A quad sokkal lassabb.

M@TriX
szerintem az nem ellenfél. Leszedik õket...

a bugiknak van egy nagyok egyszeu ellenszeruk, commanchok 😛

M@TriX
lejjebb már írtam, hogy mit kell csinálni...

M@TriX
a szerver úgytudom tudja pausalni. Menteni viszont nem lehet az online játékot... kivéve a visszajátszást, de gondolom nem arra gondoltál. 😊

M@TriX
Az a lényeg, hogy lebombázni letudsz szinte mindent, csak utána visszafelé gáz. Mert oda vissza gyors, de megforduláskor az utánaküldött lövések utólérik...

Az iraki tájékoztatási miniszter szerint hétvégén az iraki hadsereg 43 szövetséges katonát ölt meg, valamint megsemmisített tizenhárom tankot, nyolc páncélozott szállítójármûvet és két robotrepülõt.
hmm, hmmm

Joey_The_Man
Ya aztán Bush megépíti a PartCannont-t aztán kampeca BAgdad... Muhhaahaaa....

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Az amerikai haderõ az iraki háború eddigi tizenkét napja alatt már ellõtte Tomahawk rakétáinak egyharmadát, jelentette a CNN a Pentagonra hivatkozva. A haditengerészet pedig már pótlólagos pénzeszközöket kért, hogy meggyorsíthassa új Tomahawkok elõállítását.
tobbet kellett volna csinalniuk az elejen 😛 most majd jonnek bomb trackek 😛

tmk

rocket buggy-nak az a baja hogy nem célkövetõs
majd az 1.5 patch után többet fogom használni õket

aha...hát,persze...hihető volt

ja tenyleg nem lehet oket leonni de csak akkor ha tamadni mennek. Ha mozgatod oket akkor le lehet oket lonni. Atrepulhesz veluk akarhagy legvedelem felett de ha ledobtak a bombat es van a kornyeken legvedelem egybol meghalnak.

Joey_The_Man
Skacok!!!
Az AUora bomber elvileg kurva gyorsan megy nem??
Én azt hallottam hogy olyan gyorsak, hogy nem lehet õket lelõni... Vagy csak kevésbé?? Valaki tárja föl szemeim elõtt az igazságot..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

a scudok? a paladinok leszedik azokat a raketakat mint a pinyt vagy nagyon sokat kell epitened beloluk , lassan lonnek.

2 gattlig cannon szinte barnyennyi commanchot leszed

milyen sam vedelem ?😛
patriotra gondolsz?
Amugy repulok ellen nagyon szar a patriot
1 dapab nem szed le egy miget minimum 2db kell 1 mig hez, bezzeg egy gattlig torony szinte minden repulot leo egybol

M@TriX
h anem szerver vagy akkormehet. Én játszottam már egy sráccal akinek az volt és laggmentesen játszottunk ketten...

Blasta
én aszem tuti otthon leszek!
felõlem mehet!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gery1980
Remélem este itthon leszek, meg te is, és nyomatunk egy faszát😄

Blasta
És az 1.5-ben keményitettek rajta!
Célkövetõsek lesznek a rakétái

Blasta
Meg az ejtõernyõsök....

Gery1980
Ok-s...De tényleg faszának tûnnek, pl. a rakétás terepjárójuknak istentelen nagy a hatótávolsága.

Blasta
Nekem meg a A10-esek meg a Benzines bombám....
Nyenyenyeeeee

Gery1980
Igenám, de nekem ott van még a légitámadás is!

Blasta
De csak az 1.5-ös peccs után érdemes, mert abban erõsítenek rajta!