C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na tud valaki letöltõhelyet a netten ahonnan le lehet mappokat tölteni vagy nem?

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Bocs, csak kicsit lusta voltam beírni ezt a kiegészítést :-(

Köszi, így már tényleg jó.
GmorpH
Csinálj egy pontosan olyan nevû könyvtárat a Dokumentumok\...\Maps mappán belül mint a .map file amit letöltöttél és abba tedd a letöltött fájlokat. Utána a játékban az "Unofficial Maps" listájában meg fog jelenni a térkép. (Nekem így eddig mindegyik map mûködött)

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Kösz. Odatettem, mégsem ok.
A dokumentum mappában van 1 c&c könyvtár, oda kell bemásolni. Persze azon bellül a map könyvtárba.

Sziasztok!HA esetleg valaki tudja használni a WORLD EDITOR-t az írhatna 1-2 csínyt,hogy én is tudjam használni...
Letöltöttem pár map-ot, ezeket hova kell elhelyezni, melyik könyvtárba? Próbáltam a map könyvtárba, de nem jelent meg a játékban. Más: az 1.4-es patch-em van fent, de az istennek nem megy fel az 1.5-ös. Elõször felteszem az eredeti game.dat-ot, elindítom az 1.5-ös patchet, de kiírja, hogy "old file bla-bla stb.". Mé'?
Tud valaki olyan helyet ahol letölthetõ mappok vannak?

igen, es usa az elejen a leggyengebb,a legerosebb pedig a gla. Kina meg kozeptajon van.

May the force serve you well!

M@TriX
hát a FUEL bombig el kell jutni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Joey_The_Man
A légvédelmet A10 és/vagy FUEL bombbal rombolom porig. 😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Lotusz ellen inkább jó a pathfinder szerintem, én a commanchot gyalogság és levegõbe lõni nem tudó tankok ellen használom. Meg esteleg kilovom a légvédelmét és akkor keletkezik egy "rés a pajzson" és a résen bevezényelem a commmanchokat.. amik nagy irtást rendeznek, fõleg ha elitek.

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

1-2 chommach bazisvedelemre jo lotusz ellen, meg ha eloszor kinyirod a gattligjeit aztan a tankora mehetnek a chommachok

M@TriX
ja. Volt egyszer, többször nem. Én mem használok Commancho-t, ha Kína ellen vagyok. USA vs USA-nál van esetleg értelme. Volt, hogy gyártottam egy armada Commanche-ot, aztán úgy ledarálták, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Kb 10mp volt az egész....😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ha van kedved én most ráérek... mail:
[email protected]

Valaki nem multizik egyet? mondjuk igy 18 óráig bezárólag elkezdve... szivesen nyomatnék már egyet élõ ellenfél ellen😊 Igy még nem vagyok gyakorlott.
Joey_The_Man
Nekem is a gattlingtankokkal van a bajom, mert nem hagyják kibontakozni a commanchjaimat(amiknek lehetne egy kicsit több élete), mert 3 k..va gattlingtank leszed vagy 10 commanchot 😞

viszont jo usa jatekos mindig megveri a glat pahtfinder/paladin/tomahawk komboval

sziasztok
Azt írtad legyõztél 3brutal enemyt, nem tudnál küldeni nekem egy replayt? kíváncsi lennék rá thx
az a baj hogy a gattling tankok miatt teljesen felesleges a legiero, izgalamsabb lenne a jatak tobb repulocsataval.

azok paladinok ellen semmit sem ernek usa ellen jobban jarsz bugikkal

Sir Quno Jedi
Mondjuk én jobban kedvelem a scud launcher-t.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ja bombtrackekkel szep rombolast lehet vegheznvinni, de ha az nem jon be akkor minden elveszett 😛
persze csak ha egy jo jatekos elenfel.

Sir Quno Jedi
GLA-vel könnyedén szét szoktam szopatni az embereket multiban, mert nagyon alábecsülik õket !

Pedig a scudstorm-hoz és a stinger site-hoz nem kell áram, magától újraépülnek az épületek stb.-stb. A hab a tortán pedig a junk repair és a bounty, javítják magukat az egységeid, mitöbb elég ha harcolsz (vagy csak védekezel) és már dõl a lé !!! (nem gyenge szempont, fõleg, hogy a scudstorm-ok írtásáért is megkapod a money-t !). A tunnel network-os meglepirõl és a bomb truck-os álcázósdi mókáról már nem is szólva.

Long live the GLA ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Vazz, most látom csak hogy Borg még hozzácsapott 1 hard GLA-t is !!! Akkor megyek vissza háborúzni, mert ezt is ûberelni kell ! 😄DD

M@TriX
elértetted. Szerintem is Kína a legerõsebb, csak azt mondtam, hogy USA-val játszom. 😊

Sir Quno Jedi
JA, mielõtt belém kötne valaki, elárulom, hogy az ellenfél term. egy team volt ellenem !!! :-))) Imádom a soxoros túlerõt. mert azon edzõdik az ember, fõleg ilyen kicsike pályán.

Sir Quno Jedi
Fiúgg !

Mostan nem vagizni akarok, de tényleg kíváncsi vagyok !

SZal. tegnap lenyomtam 2 BRUTAL USA-t USA-val és utána pihenésnek 3 BRUTAL-t (GLA, KÍNA, USA) KÍNÁVAL 1.5 patch-el a "Tournament island"-on ! Akkor ez most jó, vagy még emeljem a tétet ?!!!! :-)))

Bár egyik haverom basztat hogy 3 BRUTAL USA-t már nem tudok legyõzni, szal. azt még lenyomom azért !

Edzenem kell, mert szombaton megint LAN party és terítéken lesz a Generals is (bár emberek ellen már egész bejövõs voltam eddig is, elõfordult hogy egy nagyobb meccset 16 Scudstorm-mal zártam :-))).

aaa sajnos ez nem igy van 😛
http://phate.no-ip.com:8083/tfskiller//forum/index.php?act=ST&f=5&t=1475&s=6b9f3b1be3a1ee7b9f491ec92fab9a62
nezd meg ezt itt mindenki, tudja hogy kina tul tapos, meg a top jatekoknal van meg par usa-kina jatek, nagyon ritkanyert usa.
Nagyobb playan meg nincs eselye mert a chinookokat mindig szeteszedik gattlingok vagy migek.

M@TriX
Itt van egy itt meg egy másik.

valaki dobjon egy mûködö linket az 1.5-re lécci, ami korábban lett irva, az nem mûködik
M@TriX
Aáá! USA. 😊
Csak a Kína szokta megkeseríteni az életemet. 😊
A Gattlingjaival. Persze játszottam Kínával, hogy tudjak írni róla is... 😊

hat, nem tudom hogy te mivel jatszol matrix 😊
mert egyertelmu hogy kina
1. gattling tank tul gyor tul, messzire lo, tul jo a pancelzata (repulok ellen meg megjobb)
2. mig tul olcso, tul nagy tuzero, nem lassul kritikus serulesnel.

M@TriX
Már megírtam egy ideje, de csak most sikerült formába öntenem a C&C Generals elemzését. Ha valaki éppen most kezdi megismerni, akkor érdemes elpillantania.
Amúgy meg nyomás szavazni, ugyanis még nem döntöttük el, hogy melyik a legerõsebb haderõ! 😊
C&CGteszt
Szavazás

A Hercules fórum és a powervr network szerint nem megy és nem is fog. Mellesleg elõzõ videókarim nekem is az volt, így igen erõsen ajánlott eme két oldal tanulmányozása!
http://www.pvr-net.com/testfinal.shtml

TSW: Tunderke

Generals1 és generals2.

TSW: Tunderke

M@TriX
tudtommal nincs

http://cncden.com/genmods_fanmade.shtml
itt vannal modok
a stealt nuke bomber eleg jo 😊

most jottem csak ra hogy, milyen taposak a missile defenderek tankokat pillantok allatt szetkapjak, meg a lagszorosat is. Egyedul a gattlig cannonok nyirjak ki oket de meg azok is hullanak ha egy csapat lezer lockol rajuk. 3 MD kinyir 1 gattlinget, 2 igaz meghal. De felfeljesztett gattligeknel mar biztos rosszab a helyzet.
1 Brutal kinat lazan ki lehet nyirni MD kel flasbanges rangerekkel. Esetleg nehany paladin.
Csak nem szabad megvarni amig migeket epit.

M@TriX
A LOCAL IP alatt a te IPd látható. Ezt küld el a haverodnak.
Õ a REMOTE IP alá írja be a címedet és Join. Persze elõtte te CREATE GAME-elj.
Az Options-ba én nem állítottam IPt. Milyen nettel próbálkoztok?

Blasta
Hát azt tedd meg, hogy írd le, mi a gondja a játéknak!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

M@TriX
C&C Generals 1.5 patch

infó
letöltés

M@TriX
ja. a Generals nem szereti a regben mászkálást. A kódot csak egy reinstallal érdmes cserélni...

Blasta
Én is azonos serial-ra gyanakodtam!
Asszem akkor csinálta nekünk is ezt....
Cask ilyenkor nem jó a reg-ben matatni, mert ilyenkor robbannak fel az egységek, nem Matrix?

M@TriX
ajh. Várjunk csak. Az úgy tudom az azonos serial miatt van nem?
Ha nem akkor próbáljatok valaki 3.ra csatlakozni. Ugyanis akkor kiszûrhetõ lenne melyikõtöknél van a hiba.
Ha kell tudok benne segíten. Küldjetek mailt.

Blasta
Choose one:

4963-7882913-5984076-0674
5412-0014607-1777733-1746
3496-5109968-3484992-5863
5533-3743808-8068198-3235
9722-8289078-1586124-6505
2586-2653924-6182119-3319
7629-5200391-8195325-2636
2586-7722941-9698255-2218
4912-5083939-6799769-5962

M@TriX
nem pontosan értem mi a kérdés, de ha iTT találsz választ akkor ok. 😊

HA kell valakinek az 1.05-ös crack-elt patch jelezzen, és írjon egy pontos ftp címet ahová feltölthettem!
Kösz. És könnyû volt a GLA?