C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipróbáltam egy kifejezetten RVMECH mapon, ugyancsak nulla veszélyesség. Egyedül annyit, hogy több az egysége, meg hamarabb megépiti a szuperfegyvereket.
Büdös csiter AI, semmi más. Szedi a semmibõl a pénzét, feleidõ alatt épit, de esze az semmivel nincs több.
Evil
kosz, megsassantom.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Joey_The_Man
Itt nézz körül
Replay

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Igen építenek egy rahedli cuccot, de alkalmazni õket..feljtsd el... Vagy egyesével küldi õket vagy nem csinál velük semmit Az RVMECH elég szar, annál jobb a Tuad AI 0.2 sztem. Bár az se valami "legyõzhetetlen"...

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Hát én felraktam ezt az RVMECH modot...
Bár nemtom jól installáltam e, szimplán lecseréltem a skirmish ai fileját ennek az ai filejára... (átnevezve)

Meg ugye a map.ini az érintett map mellé...

Épitett is az ellen rahedli cuccot. Igazság szerint egyetlen egyszer el is vert, mikor 3 brutal ellent állitottam be. De szerintem a véletlen mûve volt, mert én basztam el a taktikát. Másdikra 3 brutal ellen simán nyertem, ahogy szoktam.
Épitettek sokezer egységet, meg minden épületbõl többet, jó korán volt szuperfegyverük, de taktikailag nulla...
A codec pack-ed zavarja a cuccot. Elhiheted, nekem is jó pár gammám van ami csak úgy megy szépen (átvezetõ animok, introk etc.) ha ideiglenesen uninstallálom a codec pack-et.

Srácok, lehet tört cuccal is online játszani, vagy vegyem meg az eredetit? Erre a játékra mondjuk nem sajnálnám a lóvét, ha nem lehetne crack nélkül nyomni online.

No?

A ThudAI AI 0.2
egesz jo lett, mar nem all meg a bazisan es epit tobbfajta egyeget, aknakat, bunkereket de azert 1 meg mindig nem ellenfel.

May the force serve you well!

Mar megvan, cncden-en.

Amúgy ujra megy a cncbunker.
Mi van az AIval?😊)

Amúgy pont ez az ami még némi szint vinne a single-be...
M@TriX
Majd Joey_The_Man barátunk megmondja, de szerintem ne akarj ezzel az AI-val összefutni. 😊
Egyébként nem Al hanem AI 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

És ezt az AIt honnan lehet leszedni?
M@TriX
azt látom. 😊

Egy "e" betût is kihagytál a címbõl. Most megpróbálom beszúrni, talán így jó lesz. 😊

Katt a full screenért!

Jó kis kép. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Joey_The_Man
nem bírtam beszúrni...

Joey_The_Man

ThudAI Skirmish Scripts v0.2
http://home.ca.inter.net/~edwin/generals/
na ez mar eleg jo, probaljatok KIIIIIIIII

Joey_The_Man
http://civil2005.fw.hu ITT van egy replay nézzétek meg... várom a kritikát 😊

Joey_The_Man
A dokumentumokban lévõ generals/maps-ba egy ugyan olyan könytárat kell csinálni, mint a .map kiterjesztésû file neve.

http://www.cncden.com/genmaps_scripts.shtml
itt meg a RVMECH fele ai is fent van ez kb olyan fejlett mint a masikbol a 0.2 lesz

ha nagyon gyenge mar a brutal army probaljatok ki ezt
http://home.ca.inter.net/~edwin/generals/
allitolag sokkal jobb es nemsoka lesz 0.2 is az meg sokkal jobb lesz 😊

Joey_The_Man
De akikkel én szoktam lan-on játszani tutira nem számítanak egy ilyen támadásra, max miután már alkalmaztam rajtuk...
Kis pályán érdemes szerintem használni

na jo usa ellen jol muxik megha jo is a jatekos 😛

persze ez csak gep ellen muxik, vagy nagyon gyenge jatekos ellen

1 is eleg, csinalj moge 1 barakot 5 md meg ranger flasbangel aztan mindent aztan vege a gepnek csak utanpotlas kell.

ott a link a #2124ben nezd meg a recet es meglatod.
patriot drop a neve, ebbol mar lehet sejteni hogy mit takar

M@TriX
mi a pontos taktika?

rip-et szerintem nemlehet patchelni...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Joey_The_Man
ez tényeleg nagyon durva... nekem bevált minden brutal enemy ellen úgy, hogy õ nem is támadott!! Mondjuk azt hozzá kell tennem hogy 4 patriotot csináltam 😊 És a hülye csak küldte egyesével az egységetit..pillanatok alatt kaptam egy csomó csillagot.. Ez a taktika nagyon brutális... Érdemes kipróbálni

M@TriX
igen. Ezt az alap rar honnan szedted?
Mert elméletileg úgy mûködik, hogy lecseréli a game.dat-ot. ha ez történt, akkor setleg próbálkozz korábbi patchekkel. Amúgy tudtommal a pachek csak a game.dat-ot nézik...
De sajna biztosan nem tudom, mert nem RiP-em van...

M@TriX
na, az alap.rar után rakd fel a patcheket egymás után (vagy lehet egybõl 1.5-re? már nemtom), ugyanis az alaprar tartalmazza az eredeti .dat-ot, ha egyrõl beszélünk...

nem azt modtam hogy en talakoztam veluk hanam hogy vannak

M@TriX
jah. a Gamecopyworld-ön van (volt) egy online patch... 6MB körüli...

Joey_The_Man
Pontosan milyen patchre gondolsz Matrix?? (Ha szabad kérnem linket írj...) 😊

Nem hinném. Max úgy tûnt 😉
azert vannak csalok multiban

akkor megnyugtató, én edig aszitem hogy csak a game.dat különbözöségénél van ez, ako egyelore talan nem oks csiter van, es itt legalabb wallhack meg aimbot sincs 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Iniket editolja a tréner is csak. Ezeket szabadon kézzel is megteheted, le lehet tölteni az INI packot, igy minden tulajdonságot átirhatsz.

Viszont ha nem egyeznek a 2 fél c&c filejai, akkor nem engedi össze õket multiban játszani...
az a gáz hogy gamecopyworld-on pl vagy 3 trainer van 1.05höz is már, namost egyszer megkéne nézni ezek mennek e multyban is mert ha igen elég gáz... 😄

M@TriX
Ha esetleg tört verzióra gondolsz, akkor ha jóltom van egy nemhivatalos "patch", amivel lehet. Nem próbáltam, de mûködhet...

M@TriX
erre van a Direct Connect opció. Azzal játszol akivel akarsz. Akik onlány nyomják általában kis amcsik vagy húzottszemûek akik állandóan ezt nyomják, szóval nem nagyon érdemes felmenni ha értelmes játékot akarsz...

GmorpH
Az a cím (cncbunker.com) megszûnt. Ezt írták is pár napja az oldalon. Átköltöznek másik szerverre, vagy befejezik azt nem tudom. Majd kiderül...

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

And5
Onlineban egyátalán nem lehet nyomni ?

No akkor email, how to.
M@TriX
más semmi, a vágyam csak ennyi....

Köszi az infót. Régebben volt 1 olyan hogy:
http://cncbunker.com/ de az megszünt, vagy legalábbis nekem nem jön be:-(

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Én meg multiban még nem is próbáltam szal...
Amúgy 1.5 patch fentvan, mi kell még?
GmorpH
A generalsfiles.com-ot ha megnézed ott találsz rengeteg térképet és egyéb hasznos apróságok is vannak.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

M@TriX
ok, ha benne vagy csak mail aztán mehet..
Mondjuk már pár hete nem játszottam, de pár kör alatt belerázódok majd. 😊

Majd ma este, ha hazajöttem matek4 vizsgáról, asszem ugyis szétütõs állapotban leszek😉
patriot dropos taktikat ismeritek? usa ellen nagyon durva
http://phate.no-ip.com:8083/tfskiller//forum/index.php?act=ST&f=5&t=1777&s=2156499d1afcbbc878e5c89778e08f70