C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nincs is overlordon, csak 8 migem , tuti védelmi vonalom nuclearom hackerek, szal majd a migek gondoskodnak róla😊
[HUN]PAStheLoD
😊 azokról az elején egy-két overlord gondoskodik 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

egész jól állok má csak két scud stormja van a 4 brutnak , de majd még gondoskodnom kell az olaj kutakról is:S
nah nekem az nem tetszik annyira igaz még csak 1x jáccotamrajta😊
[HUN]PAStheLoD
én fortress avalanchen szeretek jaccani

Jah kérdés: Whitouton jo az AI, vagy csak a twilight-et illeték ezzel?
Mindegy majd megkérem a srácot hogy elõttem jácca le😊Mindenestre én most megyek és rámozdulok a 4brutra, szolok ha sikerült
[HUN]PAStheLoD
7brutalt már fizikailag is lehetetlen megverni... akár mivel vannak ha csak az építõkocsikkal jönnek már vesztettél és pénzük mint a tenger!

Namost próbáld ki 7brutal ellen... te is meglátod, hogy lehetetlen, mert annyian jönnek már egyszerre ellened.

Azt max úgy nyerhette meg, hogy nem egy csapatban volt a 7 brutal ellenfél, hanem egymást is támadták.

Szal kampózni azért nem kell😊
Borg: én 3Brut-ot gyõztem le egyedül(3 Gla-t), segítõ nélkül, Reewer a haverom, és õ is twilight mapon nyomja ott gyõzte a hét brutot, azért nem tud irni most õ mert nincs netje.
Sir Quno Jedi
Az én taktikám, mint rendesen, a defenzív-offenzíva. MINDIG nagyon sokat adok a védelemre, amire a többség általában lusta. Engem nem lehet meglepni, míg a távolban csatázom (nagyon rápacsál aki próbálkozik 😄DD). Alapvetõ hiba, hogy mindenki szeret betámadgatni, portyázgatni, miközben odahaza szinte védtelen a bázisa. És EZ nagy hiba !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ugye, hogy ugye ! 😄DD

Egyébiránt minél több gépi ellenfél van, annál jobban meggyengítik egymást hosszú távon, mivel kigatherolják egymás supplyját és így fejenként kevesebb cuccost tudnak építeni mint rendesen !

Próbáld három brutal ellen a Tournament Island-ot, az kezdetnek elég könnyû és kicsi gyors pálya ! Ott lesz oil towered is, úgyhogy pénzügyileg is jobb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

http://phate.no-ip.com:8083/tfskiller//forum/index.php?s=01c7f9deb92af5038b8613deb8614adc

May the force serve you well!

[HUN]PAStheLoD
te meg itt titokba fórumozol?? mi?? lesz ebbõl még ez se 😊)

Sir Quno Jedi
Rég nyomtam single-t, de ha azt mondja hogy foglald el, az azt jelenti, hogy fejleszd ki a bunkerodban a capture-t, majd ha a ranger-eidnél ez feltöltõdik, akkor foglald el velük az adott épületeket !

Sziasztok!

Lehet hogy már volt kérdés de a GLA-val játszva az 5-ik pálya körül az Amerikaiak egy szigeten vannak...öket legyöztem ,de valami olyasmit ír capure 4 bunker...mit kell csinálni (ha felrobbantom a bunkert ctrl-t nyomva a környezete is robban)???
Sir Quno Jedi
Amúgy China mellé jó tanács oda, hogy válaszd a bal szélsõ lenti helyet, azt be lehet védeni egy irányból az elején (még nem kerül meg a gép). Menj át a jobbra lentebb lévõ supplyhoz, gathereld és a folyosót védd be a bázisod és e között, majd jobbról is védd be magad a supply center mellett ! Sok bunker, mindegyikbe legalább 1 rakétás és mindig csücsüljön bennük redguard is ! Több bunker kevés rakétással jobb eredményt hoz mint kevés full-os ! A redguard-ot a bunkerbe taktikával spórolhatsz az elején a gatlingokkal, kevesebb kell a terroristák és a gyalogság ellen ! Próbálj meg úgy építeni a védelmet a szélekre, hogy kereszttûzben tartsák az ellent ! Legyen mindig 3-4 építõd szanaszét már az legelején ! Mint az õrült építs Propaganda centert, költs GeneralPoint-ot Nuke Cannon-ra és minden három bunker és két gatling mögé állíts a két szélre hátrébb egyet-egyet defendre, de LEGYENEK benne a prop.tower bûvkörében amit mögéjük építessz, ez igaz az építõkre is ! Subliminal messaging upgrade és ezen a védelmen SEMMILYEN földi egységgel sem tud átjönni, kivétel a tomahawk és a SCUD-launcher, azok miján nem árt inferno cannonokat állítani a nuke cannon-ok mellé defendre ! Aztán már csak a nuke cannon-ok számát és képzettségét kell növelni 😄DD ! Minél több egységgel támad, annál gyorsabban vérzik ezen el ! Csak pótolni kell folyamatosan a veszteséget, fõleg az építõket és bunkereket, ill. folyamatosan lassan többszintû védelmet kiépíteni (ennek mintájára) !

A légi egységek ellen MIG hordákat légtérvédelemre, de minden körben repüljenek bele a prop.tower bûvkörébe ! Black napalm upgrade, gatling cannonok, gatling upgrade és nem lesz gond a repzajokra, ha jó elõre rakunk felderítést (pl. gatling cannonokat telepítünk) ! Plussz nem árt az ellenséges reptereket írtani MIG-ekkel, mert akkor lepotyognak a gépei !

Persze szuperfegyverekre sem árt költeni, miközben épülnek a nuclear missile-k, addig építhetsz párhuzamosan hozzájuk erõmûveket ! Lényeg hogy neked legalább 7 nuclear missile kell, mert egyet pótol a 3.szintû artillery strike ! Aztán csak nyomatni némi felderítést (repzajokkal, vagy más speckó képességgel, pl. cluster mine) és szépen leírtani a gépek szuperfegyvereit ! Lényeg, hogy neked ELÕBB legyen szuperfegyvered és 3-as artillery-d, mintahogy a gép az elsõ cuccát építeni kezdi !

Hasonló módon ki kell végezni az olajtornyokat, a hackereket, a drop zone-okat és black market-eket.

Aztán már csak tisztogatás !

Vigázz, hogy idõben kezdj el hackert gyártani 20-30 elég lesz, csak szórd szét a bázison és védd õket mozgatható gatling cannonokkal, gondolván a jó öreg hátbatámadós taktikára ! Így nem lesz pénzgondod.

Ügyelni kell arra, hogy a gép, ha letámodod valami durvával, kész bosszúhadjáratot indít, úgyhogy ha nincs mozgatható sereged, vagy teljesen áttörhetetlen védelmed (nekem szokott 😄), akkor leradíroz egyetlen összefogó támadással !

Ha ennek ellenére is elbuksz, akkor gyakorolj tovább, menni fog ! 😄DD

SQJ off

Sir Quno Jedi
A 7-rõl nem tudok nyilatkozni, én 3-4-gyel bírok, de ráizgultam már az 5-6-ra is ! 😄DD DE néhány barátom elbír lazán az 5-tel is, úgyhogy nekem is nyomulnom kell e téren, csak idõm nincs rá mostanság, meg egyik gépem sincs odahaza éppen.

Én általában Multiplayerben noymulok ha egyedül vagyok akkor is, hogy multira edzzek ! A Skirmishben talán máshogy játszik a gép, de ez nekem nem tûnt fel !

Sir Quno Jedi
Így van, unofficial map-okkal elõfordul, hogy olyan szar az AI, hogy csak ül odahaza, még bázist sem épít, nos ott nem nagy dolog BÁRMENNYI ellenfelet legyõzni ugyebár (mégha vannak profi unofficial pályák az átlag akkor is ez) ! Csakis az official pályák számítanak !

Sir Quno Jedi
Hát ez magánügy, mert a twillight flame-en spec 1.5-ös patch mellett is lazán megcsinálható a 4 brutal is bármelyik féllel, bármelyik 4 ellenfél ellen ! A pálya igen jól védhetõ, két-három irányból kell csak védekezni, szal. nem jelenthet problémát. Elég kifárasztani gazdaságilag a gépet, kinyírni a szuperfegyvereit, lenyomni az olajkutakat és aztán már csak tisztogatás.

kellenének replayok!!! (sokkk)
Joey_The_Man
Ok megpróbálom, bár én USA-val játszok... nem lehetne azzal ??

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

De nem twilight mapon.
Más mapon lehet, ahol szar az AI.
Én tartom továbbra is, 1.5 nemsokat változtatott.
Twilighten 3brutal kina + 1hard GLA. én meg USA.

Nagyon necces a meccs, de eddig 3x sikerült megcsinálnom.

A kulcs a resource-okban van. Az elején ne vidd túlzásba a bázisvédelmet, szinte csak mobil védelmet épits, és a repteret érdemes jó elõre megépiteni, hogy legyen helikoptered.

Ha megépült a barakkod, kapásból fejleszteni a foglalást, és után jópár gyalogossal rögtön foglalni indulni.
Nem baj, ha szétlövik utánna a kutakat, a lényeg, hogy az elsõ ezrest, meg utána ameddig lehet neked tejeljen.
Ezekután egyetlen egységet se pazarolj a védelmükre.

Ha ezzel megvagy, vagyis a kutak sorsa tisztázódott (egy részüket elfoglaltad, amit meg nem tudtál, azt rövid úton szétlõni), akkor apró ám hatásos támadásokkal hátráltasd a resource begyûjtésüket.
Hasznos lehet egy egy helit fenntartani arra a célre, hogy mindig sakkban tartsd az begyûjtõ helyeiket.

Emelett persze bázisvédelmet épiteni ezerrel. Figyelj arra, hogy sose gyûjtsd egy (vagy két) kupacba bejáratoktól függõen a csapataidat, mert máris ráküldenek valami szarságot.
Szét kell szóródni, 5-10 tankból álló csapatokat szétküldeni, és mindenképp helikopter támogatást adni nekik.
Ha eljutsz odáig, hogy fullos airfielded van, akkor támadgass a fõépületeikre, igy nem tudnak szuperfegyverezni annyit.
Az airfielden a bombázókbnak szinte csak ez az egy legyen a feladatuk, hogy a scudstormokat meg a nukékat szétbombázni, +ha marad kapaciás, akkor a fõépületeket.

Jó takitkánal bizonyult nálam az is, hogy földi egységeket KIZÁRÓLAG bázisvédelemre használtam.
Épitettem 3 airfieldet, és mind3ról folyamatosan repültek a bombázók.
Ellenséges épület támadásakor persze nagy az amortizáció, ezért figyelni kell egyfolytában, és termelni.
Érdemes partizánkodni is 1-1 repülõvel, mert hajlamos az AI megállitani a csapatait itt ott, és ilyenkor egy repülõ egyszere akár 2-3 egységet is ki tud iktatni.

Közben a resourcokat illetõen, legyen egy fix begyûjtõ helyed, amit fullra bevédsz, és hordod a cuccot. +1 hely kell ezenkivül, amit partizántámadásokkal megbénitasz, majd mielõtt ujra kiépitenék gyorsan pár helire való resourceot behozol. Közben pedig épitsd a resurce ledobókat, mert ezek jelentik a gyõzelmet neked.

Fejlesztés szempontból pl az ejtõernyõsökkel ne is foglalkozz, meg a lopakodó sem éri meg, valamint a gyorsrepair is felesleges, úgysem ér már semmit, ha beállt a baj. Fejleszteni A10eket ezerrel, fuelbombot, meg snipert. Utóbbiból kifejlesztés után egy 10et szétszórni a forgalmasabb helyeken a mapon, és máris lõttek a gyalogságiaknak. Utána a sniperekkel nem kell foglalkozni.
Jó védelem lehet még kifigyelni az utvonalaikat, és messzeordó tüzérséggel zárótûz alá venni ezeket. 4-5 tüzérség/útvonal, és akár a támadó sereg 80%át is meg tudod semmisiteni mielõtt kárt okoznának.
Amire igazán figyelni kell az a szuperfegyverek cska, azt folyamatosan támadni kell (fõépület, meg szuperfegyver épület).

A végsõ taktika a következõ:
-Apró támadások, bénitások resorce, és POWER ellen. Kinaiakat fullra meg lehet bénitani egy egy nuclear station kiiktatásával, és utána teljesen meg lehet amortizálni õket, mert nem mûködnek a gattlingjaik sem.
-nagy támadásokat földi egységgel csak a GLA ellen. Kina ellen túl nagy az amortizáció az aknák miatt, õket szinte csak a levegõbõl, vagy messzirõl szedegesd.
-foglalni meg lehet próbálni, besuvasztani ideoda egy egy egységed, és félreesõ power stationt, meg ilyeneket elfoglalni.
-egy idõ után eljutsz oda, hogy kimerülnek a resource helyek, és CSAK neked mint USAnak folyik még jelentõsebb pénz a ledobókból. Ekkor könnyedén meg kell bénitani õket 1-1 ponton, mondjuk csak warfactoryt, csak power stationt stb, majd sorozatos támadásokkal teljesen leamortizálni. Innen már nem lesz nehéz.
Joey_The_Man
Biztos az 1.5 miatt van , abban az idõben Kína szinte leverhetetlen volt.. (fõleg az Overlordok miatt) amit már eléggé legyengítettek.

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Kössz szépen megkaptam.
Remélem normálisan lejátsza az 1.5 is mert nekem már voltak gondjaim a replayekkel...

Joey_The_Man
Arra az 5 elleni replayre kiváncsi lennék...
Nem tudod valahova feltölteni??

Sir Quno Jedi
Akkor ügyes vagy, mivel ott az erõforrások igen limitáltak és a gép a 8 olajtoronyból átlag 7-et alapból behappol. Meglehetõsen nehéz 6-7 ellenfél ellen védekezni(és támadni !) ott, fõleg, hogy mind rádugranak az elején. 1.5-ös patch-el az ember általában nem él tovább fél percnél. Ha ki tudod gazdaságilag húzni, míg a gép erõforrásai megcsappannak és el tudsz bánni az egyszerre rádmeredõ 6-7 szuperfegyverrel, onnan már szép lassan fel lehet õrõlni õket, bár néha gondol egyet a gép és simán leradíroz mindennel amije csak van. A bunker&tankhunter + gatling + nuke cannon + prop.tower combo it is bejön persze, de csak amíg el nem kezdi tízesével rádküldeni a stealth fightereket, mert azok a MIG-ek védõhálóján is simán átesnek, hiába a fasza felderítés, a kismillió rakétás, a gatling tornyok és tankok. A gép nem sajnál féltucat stealth fightert sem, hogy szétbuheráljon egy gatling tornyot, a particle cannonokról nem is szólva. HA hozzászoksz, hogy hullik az atom a scud-ok és particle is aláz, akkor el lehet "vegetálgatni" 😄DD.

Négy kemény, de nem gond a Twilight Flame-en, ott asszem bevállalom a 6-ot egyedül idõvel.

Ha otthon lesz a gépem, lehet teszek fel pár replay-t a site-omra, ki tudja, hátha valakinek jól jön.

Sir Quno Jedi
Ja, mi ketten szoktunk 6-ot, twilight flame-en nem gond. Azonban WhiteOut-on a 4 is kemény ellenfél, az egy rohadt pályam. Most egyedül a 4-5-6 a célom, persze ez is pályafüggõ.

Sir Quno Jedi
Ha online vagy, modjuk ADSL-el, akkor meg lehet választani az IP címek közül az options-ban is, meg direct connect-kor is ! Érdemes végigzongorázni, fõleg, hogy a gamma tudja a valódi IP-det a világ felõl (nem kell myIP, miegymás).

Sir Quno Jedi
Mármeg miért osztaná automatikusan, írd be ami jólesik 😄DD ! A subnet mask pedig bezavarhat ebbe, már jártunk úgy, hogy nem egyezett és akkor hasonló problémával álltunk szembe.

Sir Quno Jedi
Options-ban alul kiírja.

Sir Quno Jedi
Mostmár azért jöhetne egy valódi AI javító, vagy cserélõ patch, mert a gép buta és fõleg erõvel küzd, bár cooperative-ban vannak mocsok húzásai ! Vagy legalább jöhetne a Red Alert 3 😄DD !!!

Sir Quno Jedi
Az érdekes lenne ellenem, mivel pl. USA-val általában 3, de inkább 4 vonalas védelmem és légvédelmem van, szal jöhet az A10/Fuel Bomb/akármi. Ha az ember megtanult már együttélni azzal, hogy 3-asával kapja be az atomot és a scud storm-okat, utána ilyesmivel nem fogod szopatni, hidd el... 😄DD

Sir Quno Jedi
Mostanság a 3 Brutal Army már nem kihívás, már a barátaim is megcsinálják/ták, simán lenyomják bármelyik féllel. Úghogy most a 4 és 5 a cél. ! 4br ellenfél ellen már simán fölénybe tudok kerülni, de ha elbízom magam szétszednek (legutóbb nekem volt 8 scud stormom, a gépek már egyáltalán nem tudtak szuperweaponokat gyártani és jól szét is gyepáltam õket, erre nekiálltak egy utsó elkeseredett rohamnak mindennnel amilyük csak volt és szó szerint leradíroztak, mivel képtelen voltam elég egységet gyártani (elbíztam magam, mikor nagyon erõföléynbe kerültem), a meglévõ két seregem, plusz a kõkemény védelem kevés volt ehhez a végsõ tank rush-hoz) ! 😄DD Ha lesz idõm persze megcsinálom, aztán jöhet az 5-6-7 ellenfél.

Sir Quno Jedi
Azonos patch verzió és különbözõ serial key, különben az életben nem fog rendesen menni. Az sem árt (😄) ha azonos IP tartományban vagytok, mondjuk 10.0.0.99 és 10.0.0.100, valamint a subnet mask is 255.255.255.0

Joey_The_Man
Nem lehet, hogy valami protokoll nincs feltelepíve?? Amúgy meg megy a game LAN-on??

Forraskod nelkul meg ezt is nagyon nehez lenne megcsinalni. Nem hiszem hogy valaki azert beleolne rengeteg idot es faradsagot, hogy ne kelljen elinditani a jatekot es a loadra kattintania.

M@TriX
arra én is kivácsi lennék. Ugyanis a visszajátszás megjelenítéséhez a grafikai motorra van szükség. Lehet, hogy van visszajátszó nézõ, de annak 99%, hogy szüksége van a játékra, mégha nem is elindítja, csak használja a grafikai motort.

Amúgy replayt meg lehet nézni Notepad-al is, csak akkor nem olyan izgalmas. De mondjuk egy másik program Amúgy szerintem nem túl bonyolult behívni a Generals-ba és loadolni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

na ha talasz ilyet akkor kuldjel egy linket, de tuti nem fogsz ilyet talalni, azt meg hogy az nfs3 hogy volt ilyen majd hiszem ha latom.

de béna vagy😊 a nfs3-mhoz vót ilyen progi😊) jáccod itt a nagymenõt😊 láma válasz vót😊 pls ne ilyen mongolidióták válaszoljanak mint ez a DNS gyerek, mert értelmes válaszokat szeretnék olvasni😊))
szasztok😊)
ehhe persze tucatjaval.
mindenki megirta otthon a sajat generals enginjet, meg visszafejtettek hogy hogyan tarolja a rec a feljett jatekot aztan irtak ra egy programot 😛
csak az az erdekes hogy meg az EA sem tudta normalisra meginrni mert en meg mindig rosszul veszi fel a skirmis jatekokat.
amugy eleg lama kerdes volt 😊

játékba tom hogy lehet.. de gondótam van vmi progi amivel külön meglehet nézni😊
ehh hat a jatekkal lehet lejatszani,
megnezni allat mire gondolsz? megnezni hogy milyen palyan milyen neppel jataszottak?

Amúgy valakinek megvan már az összes medal ? nekem már csak a kinai medál kell és kész😊
van olyan progi amivel meglehet nézni a kimentett replayokat ???
http://phate.no-ip.com:8083/tfskiller//forum/index.php?s=6425002a5b6cd3215ed0bd8076e7522b
Maxpovver 2 uj recebben nagyon jol be van mutatva a scorp rush, hat eleg durva kina sem tudja megallitani, migek nem ernek semmit 😛
usaval valoszinuleg meg ennyi esely sincsen, lassan a skorpiok gyengiteseert fogunk sirni nem a gatt cannon meg a migek miatt 😊

Nem lesz. Már az elején nekiálltam én is AIt moddolni, és látható az INIkbõl hogy nincs többre lehetõség egyszerûen.

Értelmet nem lehet adni az AInak, csak megmondani mit mikor és mennyit (hova) épitsen. Szimplán ez az, amit ezek az AIk is beállitanak.
M@TriX
hátt, 0.2-es verzió reméljük lesz jobb is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a Tuad AI sajan elbessza a replayeket, rosszul jatszik le mindent ugyhogy le kell szedni ha replayt akartok nezni, de ez minden mapom muxik nem kell kulon hozzadni minden palyahoz. Sajna a gep nem mikrozik semmit 😞 tankjait belebezeti az rpgsekbe, embereit az anti gyalogsag egysegekbe, szoval meg mindig nem jo, de azert jobb mint az eredeti