C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nincs is overlordon, csak 8 migem , tuti védelmi vonalom nuclearom hackerek, szal majd a migek gondoskodnak róla😊hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Azt max úgy nyerhette meg, hogy nem egy csapatban volt a 7 brutal ellenfél, hanem egymást is támadták.
Szal kampózni azért nem kell😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébiránt minél több gépi ellenfél van, annál jobban meggyengítik egymást hosszú távon, mivel kigatherolják egymás supplyját és így fejenként kevesebb cuccost tudnak építeni mint rendesen !
Próbáld három brutal ellen a Tournament Island-ot, az kezdetnek elég könnyû és kicsi gyors pálya ! Ott lesz oil towered is, úgyhogy pénzügyileg is jobb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
May the force serve you well!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Lehet hogy már volt kérdés de a GLA-val játszva az 5-ik pálya körül az Amerikaiak egy szigeten vannak...öket legyöztem ,de valami olyasmit ír capure 4 bunker...mit kell csinálni (ha felrobbantom a bunkert ctrl-t nyomva a környezete is robban)???
A légi egységek ellen MIG hordákat légtérvédelemre, de minden körben repüljenek bele a prop.tower bûvkörébe ! Black napalm upgrade, gatling cannonok, gatling upgrade és nem lesz gond a repzajokra, ha jó elõre rakunk felderítést (pl. gatling cannonokat telepítünk) ! Plussz nem árt az ellenséges reptereket írtani MIG-ekkel, mert akkor lepotyognak a gépei !
Persze szuperfegyverekre sem árt költeni, miközben épülnek a nuclear missile-k, addig építhetsz párhuzamosan hozzájuk erõmûveket ! Lényeg hogy neked legalább 7 nuclear missile kell, mert egyet pótol a 3.szintû artillery strike ! Aztán csak nyomatni némi felderítést (repzajokkal, vagy más speckó képességgel, pl. cluster mine) és szépen leírtani a gépek szuperfegyvereit ! Lényeg, hogy neked ELÕBB legyen szuperfegyvered és 3-as artillery-d, mintahogy a gép az elsõ cuccát építeni kezdi !
Hasonló módon ki kell végezni az olajtornyokat, a hackereket, a drop zone-okat és black market-eket.
Aztán már csak tisztogatás !
Vigázz, hogy idõben kezdj el hackert gyártani 20-30 elég lesz, csak szórd szét a bázison és védd õket mozgatható gatling cannonokkal, gondolván a jó öreg hátbatámadós taktikára ! Így nem lesz pénzgondod.
Ügyelni kell arra, hogy a gép, ha letámodod valami durvával, kész bosszúhadjáratot indít, úgyhogy ha nincs mozgatható sereged, vagy teljesen áttörhetetlen védelmed (nekem szokott 😄), akkor leradíroz egyetlen összefogó támadással !
Ha ennek ellenére is elbuksz, akkor gyakorolj tovább, menni fog ! 😄DD
SQJ off
Én általában Multiplayerben noymulok ha egyedül vagyok akkor is, hogy multira edzzek ! A Skirmishben talán máshogy játszik a gép, de ez nekem nem tûnt fel !
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Más mapon lehet, ahol szar az AI.
Twilighten 3brutal kina + 1hard GLA. én meg USA.
Nagyon necces a meccs, de eddig 3x sikerült megcsinálnom.
A kulcs a resource-okban van. Az elején ne vidd túlzásba a bázisvédelmet, szinte csak mobil védelmet épits, és a repteret érdemes jó elõre megépiteni, hogy legyen helikoptered.
Ha megépült a barakkod, kapásból fejleszteni a foglalást, és után jópár gyalogossal rögtön foglalni indulni.
Nem baj, ha szétlövik utánna a kutakat, a lényeg, hogy az elsõ ezrest, meg utána ameddig lehet neked tejeljen.
Ezekután egyetlen egységet se pazarolj a védelmükre.
Ha ezzel megvagy, vagyis a kutak sorsa tisztázódott (egy részüket elfoglaltad, amit meg nem tudtál, azt rövid úton szétlõni), akkor apró ám hatásos támadásokkal hátráltasd a resource begyûjtésüket.
Hasznos lehet egy egy helit fenntartani arra a célre, hogy mindig sakkban tartsd az begyûjtõ helyeiket.
Emelett persze bázisvédelmet épiteni ezerrel. Figyelj arra, hogy sose gyûjtsd egy (vagy két) kupacba bejáratoktól függõen a csapataidat, mert máris ráküldenek valami szarságot.
Szét kell szóródni, 5-10 tankból álló csapatokat szétküldeni, és mindenképp helikopter támogatást adni nekik.
Ha eljutsz odáig, hogy fullos airfielded van, akkor támadgass a fõépületeikre, igy nem tudnak szuperfegyverezni annyit.
Az airfielden a bombázókbnak szinte csak ez az egy legyen a feladatuk, hogy a scudstormokat meg a nukékat szétbombázni, +ha marad kapaciás, akkor a fõépületeket.
Jó takitkánal bizonyult nálam az is, hogy földi egységeket KIZÁRÓLAG bázisvédelemre használtam.
Épitettem 3 airfieldet, és mind3ról folyamatosan repültek a bombázók.
Ellenséges épület támadásakor persze nagy az amortizáció, ezért figyelni kell egyfolytában, és termelni.
Érdemes partizánkodni is 1-1 repülõvel, mert hajlamos az AI megállitani a csapatait itt ott, és ilyenkor egy repülõ egyszere akár 2-3 egységet is ki tud iktatni.
Közben a resourcokat illetõen, legyen egy fix begyûjtõ helyed, amit fullra bevédsz, és hordod a cuccot. +1 hely kell ezenkivül, amit partizántámadásokkal megbénitasz, majd mielõtt ujra kiépitenék gyorsan pár helire való resourceot behozol. Közben pedig épitsd a resurce ledobókat, mert ezek jelentik a gyõzelmet neked.
Fejlesztés szempontból pl az ejtõernyõsökkel ne is foglalkozz, meg a lopakodó sem éri meg, valamint a gyorsrepair is felesleges, úgysem ér már semmit, ha beállt a baj. Fejleszteni A10eket ezerrel, fuelbombot, meg snipert. Utóbbiból kifejlesztés után egy 10et szétszórni a forgalmasabb helyeken a mapon, és máris lõttek a gyalogságiaknak. Utána a sniperekkel nem kell foglalkozni.
Jó védelem lehet még kifigyelni az utvonalaikat, és messzeordó tüzérséggel zárótûz alá venni ezeket. 4-5 tüzérség/útvonal, és akár a támadó sereg 80%át is meg tudod semmisiteni mielõtt kárt okoznának.
Amire igazán figyelni kell az a szuperfegyverek cska, azt folyamatosan támadni kell (fõépület, meg szuperfegyver épület).
A végsõ taktika a következõ:
-Apró támadások, bénitások resorce, és POWER ellen. Kinaiakat fullra meg lehet bénitani egy egy nuclear station kiiktatásával, és utána teljesen meg lehet amortizálni õket, mert nem mûködnek a gattlingjaik sem.
-nagy támadásokat földi egységgel csak a GLA ellen. Kina ellen túl nagy az amortizáció az aknák miatt, õket szinte csak a levegõbõl, vagy messzirõl szedegesd.
-foglalni meg lehet próbálni, besuvasztani ideoda egy egy egységed, és félreesõ power stationt, meg ilyeneket elfoglalni.
-egy idõ után eljutsz oda, hogy kimerülnek a resource helyek, és CSAK neked mint USAnak folyik még jelentõsebb pénz a ledobókból. Ekkor könnyedén meg kell bénitani õket 1-1 ponton, mondjuk csak warfactoryt, csak power stationt stb, majd sorozatos támadásokkal teljesen leamortizálni. Innen már nem lesz nehéz.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Remélem normálisan lejátsza az 1.5 is mert nekem már voltak gondjaim a replayekkel...
Nem tudod valahova feltölteni??
Négy kemény, de nem gond a Twilight Flame-en, ott asszem bevállalom a 6-ot egyedül idõvel.
Ha otthon lesz a gépem, lehet teszek fel pár replay-t a site-omra, ki tudja, hátha valakinek jól jön.
Amúgy replayt meg lehet nézni Notepad-al is, csak akkor nem olyan izgalmas. De mondjuk egy másik program Amúgy szerintem nem túl bonyolult behívni a Generals-ba és loadolni...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szasztok😊)
mindenki megirta otthon a sajat generals enginjet, meg visszafejtettek hogy hogyan tarolja a rec a feljett jatekot aztan irtak ra egy programot 😛
csak az az erdekes hogy meg az EA sem tudta normalisra meginrni mert en meg mindig rosszul veszi fel a skirmis jatekokat.
amugy eleg lama kerdes volt 😊
megnezni allat mire gondolsz? megnezni hogy milyen palyan milyen neppel jataszottak?
Maxpovver 2 uj recebben nagyon jol be van mutatva a scorp rush, hat eleg durva kina sem tudja megallitani, migek nem ernek semmit 😛
usaval valoszinuleg meg ennyi esely sincsen, lassan a skorpiok gyengiteseert fogunk sirni nem a gatt cannon meg a migek miatt 😊
Értelmet nem lehet adni az AInak, csak megmondani mit mikor és mennyit (hova) épitsen. Szimplán ez az, amit ezek az AIk is beállitanak.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.