C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minek? már leszoktam róla 😛
inkább töltögetek lefele azt majd ha nem lesz mit töltenem ako majd jövök jáccani 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Stotoo
gyere jaccani😛

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
looooooooooooooooooooooooool

fasz kivan már, olvas má vissza pls...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ja ok, ako mind1 😛

Privát ftp stuffolás a PT-n. De ez off.

Stotoo
masold fel mindket cd tartalmat 1 konyvtarba, ha megkerdezi ird felul és ezutan a konyvtarbol telepitsed fel.

olvas má vissza kicsit....

ako mi votl ez a ha megint lesz szerverünk beszolás? ;PP

Mike
szerintetek mi lehet az oka annak, hogy az egyik gépemen fut a zero hour
a másikon ugyanúgy installálva ua oprendszer alatt meg kilép

esetleg vmi kodekpack lehet a ludas?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nem, nem hinném hogy lesz magyar generals szerver - pedig nem lenne hülyeség, de gõzöm sincs honnét lehetne megszerezni a szerver kódját.

lesz állandó generals szerver vagy mi? 😛
amugy az ima iylesmi lesz?
ÓÓÓÓ FreddyHawk nyilaitól ments meg minket istenem! 😛PP

lehet!
mindenesetre a game már megvan és müxik.
a negyedik reinstall megoldotta 😊))

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Hejj, fogod Te még imába foglalni a nevemet, minekutánna megint meglesz a szerverünk !

bazze! ha rád várok akármi miatt is akkor simán szakált növeszthetek (akár õszet is)

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Takimate
Más... Nem gondoljátok, hogy USA nagyon erõs lett?
Akármikor lanolunk, mindig az USA nyer.
Elején oil derrick foglalás chinokkal (gyorsabb bárminél), pár commanche védelemnek plussz persze a tornyok. Upgrade, tankfosás, A10, spectre... és máris minden adott, hogy szörpöt kortyolgatva, kényelmesen megverjen USA bárkit. Najó nem, de akkoris, túl sok kvázi védhetetlen fegyvere lett USának. Kínának jó az Artilleryje, de ha USA nagyon vigyáz, akkor Kínától más nem is nagyon tud bemenni a bázis közepére.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
Épits te is particle cannont, valamint Aurórákat.
3 célpontot kell kinyírnod.

1. command center
2. dózerek
3. pár db power.

Ha ez megvan, semmit sem tud csinálni.

Én építettem néhány particle cannont ellene.
Meg counter-measure-re fejlesztett king raptorokkal dolgoztam, 2-vel támadtam egy ECM Patriotját, aztán szépen elfogyogattak. Közben persze folyamatos bombázás, de amíg megvannak az ECM Patriotjai a perifériákon, addig azokat kell szõnyegbombázni/fuelbombázni satöbbi.
Így szépen lépésrõl lépésre fel lehetett göngyölíteni.

challenge-ben USA Air generallal vagyok. Mi a követendõ taktika a Particle Cannonos csajszival szemben???
Nem gyenge ??? Ez tiszta gáz Tomi. Te dobod ki, vagy átmenjek Én ?

elözö prob. megoldva.
tud valaki megoldást a virusos problémára???
virus nincs hardver szerintem nem gyenge (1.3cel asus tusl2c, innoGef3ti200, 512 sd) szoval passzolom, pedig nagyon szeretnék már játszani vele!!!!

nem rip mindegyik cuccos iso!!!

Stotoo
Gyere fel ircre aztan nyomunk 1-2 jatszmat es lesz eleg replayed.

hali!

replay-eket merre találok? elõre is köszi!!!
Stotoo
Mindig vagyunk sõt a botok ott vannak állandóan. Lehetõleg az irc.extra.hu vagy az irc.elte.hu esetleg az irc.sote.hu szerverekre gyere es ott gyere be a #generals.hu csatira

rip?

Takimate
A MIRC-en ugye mindegy hgoy melyik szerverrel megyek fel ?A lényeg csak az ugye, hgoy amikor csatit választok beírom, hogy generals.hu, és máris Now talking on... generals.hu.
Jó ez így? Mert még sosem találtam ott senkit. Vagy csak rosszkor próbáltam?

Nézz bele a registry-be.Sztem ott lesz a gond.
hali!
végre sikerült megszereznem a zero hourt, de telepitésnél azt irja ki, hogy az alap game nincs installálva. Pedig installálva van!!!
tud valaki valamilyen mûködõ megoldást erre a problémára???

😛PP
gla-t aze ne becsuld le... 😛

Sir Quno Jedi
Azért egy kampfvakondoknak komoly harci feladat egy felbõszített grizlizsúr elpacsálása ! Utána lesz vagy félmillió general pontja a kis gecinek ! 😄DD Tuti abilitybõl nyomja majd a lesser armageddont !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Stotoo
he ?😄

fogalmazunk ugy hogy a medvék megunják a veszett vakondot de kiásni nem tudják, ez találóbb, persze harcivakodnrol van szó... 😛

Sir Quno Jedi
Vannak párhuzamok, de a GLA a polgári lakosság megfélemlítésére és a meztelen terrorra épít. Ez nem elég és nem is kívánatos, mivel a veszett kutyát elõbb-utóbb megunják a medvék !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Stotoo
megöltem egy hard enemyt 😄

én csak azt mondtam hogy a mentalitása hasonlo gla-éhoz 😛

Sir Quno Jedi
EZ minden néppel bejön, ez "A" taktika és nem csak a terroristáknál jön be !

Stotoo
kár hogy mostanában kínával nyomulok😛

hmmm, tipikus gla beálitottság..., tetszik! 😛PP

Stotoo
lol 😄

Sir Quno Jedi
A vereségbõl tanulsz ! Újra és újra elvernek, közben kiismered a taktikájukat, ellesed a trükkjeiket, felhasználod ellenük, kidogozol ellentaktikákat, teszteled rajtuk és elõbb-utóbb föléjük kerekedsz, de legalábbis többszörös tapasztalattal fogsz rendelkezni hozzájuk képest, akik csak a szokásos taktikájukkal vertek porrá ezerszer is ! A legkeményebb túlélõtaktikákat a vereség utolsó, legvégsõ pillanataiban sajátítod el ! Ne add meg magad, küzdj, mint a rozsomák, mikor sarokba szorítják, bukkanj fel mindenhol, folytass partizántaktikát ! Utolsó erõddel üss vissza, állj bosszút, gondolkozz terroristaként, okozz súlyos veszteségeket legyõzõidnek, légy kegyetlen és fanatikus ! Mikor a legjobban vesztésre állsz, támadj minden erõddel ! Lepd meg õket ! Mire a legsúlyosabb vereségbõl is meg tudod fordítani a meccset, addigra majd õk nem akarnak veled játszani !

Ne feledd: CSAK attól fejlõdsz igazán, ha nálad jobbakkal méred össze az erõdet ! Ezek csak csaták, de a háborút TE fogod nyerni !

Stotoo
meg nincs senki de unalmamban megoltem egy easy armyt 😄

.... 😛PP

Stotoo
ott vagyok 😄 de azokkal nincs kedvem jaccani mert kikapok 😄

MOST nem tok, de meny fel #generals.hu csatira és ott biztos lessz válalkozo 😛

Stotoo
gyere generals csatira jaccani MOST! 😊)

Evil
tegnap egesz este nyomtam a jatekot skirmish ben.ha bekotik a kabelt ram szamithattok online merkozeseken.
a masik hogy aszem itt az ido a videokartya cserere.szerencsetlen gef3 233/450 eleg gyakran osszefossa magat. 😞 , csak tudnam hol kapok ertelmes aron 9800np t.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

azért ez sem feltétlen igaz mivel egy p3 1ghz, gef2gts , 512sd configon 800*600 minden közepen kb olyan siman fut mint a csoda 😛

Ez nem általános gond, csak a generals picit érzékenyebb a hardverre.
Magyarán ha valami gyenge, vagy instabil a gépedben, azt elég gyorsan kimutatja.
hát igen elég sok embernek, vkinek még gyári verziónál is