C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stotoo
volt ilyen probléma?😛

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

van már megoldás az inditásnál bejövö hardver, vagy vírus hibára?

Evil
hogy en mekkorakat szivtam egy stealth gla ellen 😞 ,nem kivanom tobbet magamnak.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Egy Windows reeinstall megoldotta. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e magyar Generals oldal?
OK, visszaírtam, de így sem indul el. Amikor kitömöríti magát a DirectX installer és elindul maga az installálás, akkor szinte semmit sem telepít, csak kiírja, hogy ready... 😞((
A #generals.hu csatornához itt egy link, ha fel van telepítve a mirc, akkor így egybõl csatlakozik.

Van egy kis gondom! Nyomtam a campagint, amikor poénból kipróbáltam a 1600-as felbontást. Erre out of frequerencyt ír ki a képernyõ, tehát vissza se tudtam állítani, mert nem láttam semmit. Aztán újraraktam, de most meg kiírja, hogy: "Please make sure you have DirectX 8.1 or higher installed. Also verify that your video card meets the minimum requirements."

Szóval nem indul el, pedig már töbször is újraraktam a 8.1-et (most a 9et is, ezzel sem megy). MI lévõ tegyek??? Ja és a játékon kívül nem lehet valahogy állítani a felbontást??? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vagy 1-2 snájper 😊

Komoly bázispusztító setup kell hozzá, nuke-ok, tomahawk-ok S&D alatt, ilyesmi. VAGY nagyon sok gyalogos, mert azokon viszont alig sebeznek az EMP patriotok.
Dehát ezt meg egy raklap flashbanger megoldja.

Sztem sem rosz a swg, talán a legjobb kempelõs cucc. A ki vannak építve rendesen az emp patriotok, akkor szárazföldi cuccal nem nagyon jucc be hozzá. A reaktorokat meg alaposan túl kell építeni, hogy soha ne fogyjon ki. Után max aurórával vagy ágyúzással szednek ki reaktort, az auróra meg valszeg nem tér vissza, és hosszútávon nem nagy üzlet egy 800-as reaktorért egy 2000/2500-as aurórát beáldozni. Amúgy, ha nem ag repcsirõl van szó az emp patriot one shot/ one kill, mivel lebénulva a repülõ lezuhan. A vicces, hogy úgy tûnik az emp patriot messzeb is lõ, tehét kb anniyra mint a buggy, szal elég ütõs.

A legtöbben tán a #generals.hu csatorna köré gyûlnek esténként. Kár, hogy sokan nem tudják, vagy nem akarják a mirc-et használni.

pc = particle canon, csak nem akartam kiirni... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Olyan 10 rugó körül kapsz nemsokára a boltban ilyen serialt, alatta egy dobozzal...
Blasta
Jaaaaaaa, még nem vagyok olyan tápos :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jöhet több is, de mûködjön és ne dobjon le a server invalid serial hibával.......

Sir Quno Jedi
Csak egyet ?!!! :-(((

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mondjon már valaki serialt, ami megy az online módban is....

Blasta
Mostanában csak skirmish-t játszom, AIR GENERAL vagyok.
Tegnap egy hard kínát nyomtam le, kizárólag extra fegyverekkel, egységeket csak védelemre gyártottam.
És limitálva voltak a superweaponok.
Lehet, hogy ha nincs limit, be kellett volna vetnem a commanche-okat is. De így elég volt Col. Burtonnel baszogatnom õket, a többit elvégezték a B2-esek, a Particle, a Fuel Bomb, az A10-esek és a többi finomság :-DDDD

Blasta
Én már sokat nyomtam DC-n, és elég frankó volt.
Ha mindkét oldalon közel hasonló gépek vannak, akkor a játékélmény is fasza. Érts, kellõen bika gépek vannak mindkét oldalon....

Vagy akkor, ha van elég idõd bekempelni, mert mondjuk másik két társad lefoglalja az ellent, ÉS/VAGY jól kempelhetõ pályán játszatok.

Ombika
Ehez kell az eredeti game,mert most toltom?

Ez a taktika is max AI ellen mûködik...
valaki nem akar jatszani egyet?
ha raertek irjatok ide

May the force serve you well!

de van ellene védekezés: pc rosszul viseli az erõmüjiányt 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ha addig meg nem unom

Ezek szerint megvásárolod a terméket ?

(ez pl. lehet tû = (ez pl. lehet tûzfal miatt is)

Idõnként én is láttam lagot, illetve nem mindig sikerült mindnekinek csatlakozni induláskor (ez pl. lehet tû, de. játszottam jópárszor tiszta amerikai-kanadai csávókkal, és totál lagmentesen tudtunk jáccani. Az biztos, hogy továbbra is több, egymással csak lagosan, vagy egyaltalán nem kompatinlis verzió kering. De többségében elmondhatom, hogy online nagyrészt jó, és lagmentes játékokat sikerült jáccanom.

Takimate
China, Usa kampány kész, most kezdtem GLA,( hard ).
Hát a 2. pálya eleje keményen megizzasztott.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Direct Connect abszolut jo, csak akkor van gond, ha valakinek szar a netje a játékosok közül. Mert akkor mindenkinél akad a game.
Külön nem, ha a resource updatet megléped, ami a heliknek +60 pénz/szállitmány, azzal upgradelõdik a dropzone is.
Takimate
A strategy centerben lehet. Bizonybizony. 😊

Direct connectben még nem nyomtam. Nem lassú nagyon? Nem szakad meg?

hmm én egyszer néztem onlány modban, hát lehet rossz volt enemy vagy nem tom, de ekkora lagot meg nem lattam, ami veled volt az ehez képest piskota, gyk álloképet láttam 😛PP
ezt birtam kb 1 percig és kiléptem, lehet csak peches vagyok hogy ilyet fogtam ki, de ezek után nem fogok online után sirni, jolesz a jo öreg directconnect is nekem 😛

ja, de eddig (szó szerint 😊 24 órában tudtam jáccani, és válogatni 2v2 vagy 3v3 és azon belül pályák, stb között, bühüühüü

Blasta
Akkor a meccseket itt kell szervezni és mehet Direct Connect-en a gém...

Na asszem vége a jó világnak. Ma reggeltõl csak hivatalos serial-lal megy online a móka. Jövõ hét második felében lehet majd kapni. Addig még olyan sokat kell aludni.

Blasta
Vazze, a dropzone-t is lehet upgrade-elni?????

ÉN HATALMAS NAGY ÁLLAT :-DDDDDDDDDDDDDDDD

Ma hajnali netes játék ...

3 v 3, attessel meg ivann-el vagyok. Tükörpálya-meg nem mondom, fejbõl, hogy melyik, középen sok olajkút.
Jobb szélen kezdek, elkapom a felettem kezdõ szintén kínai emberke olajkútjait, beszorítom, erre néhányszor alt+tab-ozik, majd kilép.
Ok, one down.
Másik oldalon Ivan megeszi a másikat, közben attes air generlallal besegít mindkét oldalon.
Marad egy.
USA SuperWeapon general.
Na, rajta viszont megakadtunk. Egyedül tartott 3unkat majdnem 1.5 órán át... 8 db satellite uplink particle cannon, ezer erõmû, nagyon gonosz patriotok ... Kemény volt.

Sir Quno Jedi
ÉS ki az én ellenfelem aki 50000-ért épít scud-storm-ot és közben ugynaennyiért statikus védelmet + még annyi sereget amit nem általl ?!! RÁADÁSUL hárman nyomják közben ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na, ezen filóztam én is, de ráhagyom, minden játék más.

Takimate
Az USA Drop Zone, ha upgrade-elt a resource 1650-et hoz.
Nem tudjátok alapból mennyit?

SirQJ: Ki a te ellenfeled, hogy hagyja, hogy 3 reptered legyen 12 aurórával 30.000-ért??? 😄D

Sir Quno Jedi
Védekezz, vagy terjeszkedj, s mire egy gatherelõ helyet felélnél, legyen legalább 6 drop zone-od (én 10 egynéhány felett érzem jól magam) ! 😄DD

Ügyes, csak nagyon sok pénz, és én béna vagyok, nekem sosincs elég manim , mindíg van fontosabb cél, amit építenem kell.

Sir Quno Jedi
Namost én minima 3 reptéren pihentetek 12-t ! 😄DD

Takimate
Bocs, a középsõ Sir Quno Jedi-nek... 😊))

Takimate
Deckard: A MOAB repcsi igaz hogy gyors, de szinte ugyanolyan gyengus mint a fuel. Ereje abban van, hogy a sima rakéták nem érik utol, de ha gattling, vagy quad canon van a közelben, már várhacc is a következõre.
Nomeg egyszerre kell küldeni õket, paradroppal mindennel, hogy amíg azt lövik...

Freddyhawk: Eleve kockázatos dolognak tartom a repteremen pihentetni 4 aurórát. Ahhoz az túl drága, bár tényleg hatásos lehet 1 jármû 1 aurora hmm. HÉ ! Tényleg nem sebzi a spectre a saját junitot? Csak a másét? Ez elég gagyi, de JÓÓÓ... Egyelõre csak a készülõdõ enemy ellen alkalmaztam, de mostantól...

Kari: Szerintem rakjátok fel újra, az szokott segíteni.

Hát néhány dologra mindenképp figyelj oda mint pl.:

Abból indulok ki, hogy biztonsági másolatot használsz :

1. A CD-keyek közül, amiket az .nfo-ban felsorolnak, mindenki másikat válasszon magának

2. Ugyanazt a game.dat-ot és generals exét használjátok, a
verzióütközések elkerülése végett.

Persze ezeket csak úgy hallottam valakitõl, akinek a valakije látott olyan embert, akinek az egyik ismerõse így csinálta.

Sir Quno Jedi
Nem tudhatom milyen az "igazi" netes meccs, mi inkább LAN-ban nyomjuk, az mégiscsak gyorsabb 😄DD ! Valóban ember ellen igen gyorsan zajlanak a dolgok, de ha az emberkék többsége fejlesztgetõs, akkor jól jön az ! Volt olyan haverom aki 10 scud-storm-mal nyomott hármunkat és még csak a közelébe sem tudtunk jutni...

Sir Quno Jedi
jah bocs...

Sir Quno Jedi
Igen, ugyanúgy ahogy a particle cannon-nak, amíg a gunship lõ a nagy körön belüli kis keresztes körbe lõ, azt meg lehet szabályozni a kék kurzorral.