C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az tetszett. Nem volt jó ha csak azt játszottál, de néha jó volt egy ilyen gém-parti. Védeni kellett a c.c.-t mint állat...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Pedig marad épitõje, de inkább a tankgyárakat meg a superweapon-öket épiti, command center nem számit neki...

aha...hát,persze...hihető volt
ha minnél több embernek meglenne, akkor sokkal 1xûbb lenne a partykat összehozni, mert online mindig ki lehet pótolni, akármennyi ember is kell még. Amúgy érdekes, hogy a kezdeti toxin egyeduralom is kezd billegni, most már gyakran megelõzi kína nuke vagy kína inf a statban.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Pl a laseres hummerekhez képest a samsite+raptor kombo is csak egy nagy nulla.
Kiraksz 5-10 laseres hummert, és az ellenség mintha darálóba küldené a repülõit csak😊
tehát ugy hogy lépésrõl lépésre plz
thx
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Ha valami programra zenére bármire szükséged van IRJ!
ICQ 60275206
vagy email.
Isten Áldjon!
Van egy kis gond az anyaggal ezért cd-re kiirás elõtt javitani kell a következõ képpen:
1) Daemon Tools-on keresztül másold ki a 2-es CD teljes tartalmát winyóra egy üres könyvtárba
2) Nero-ban rakd össze ujra, képfájl alakba ugy hogy a cimke(Label) neve ez legyen: GeneralsZH2
3) Daemon-ba tölsd vissza az uj képfájlt és nézd meg a sajátgép-en belül, NEM COMMANDERBEN!!, hogy a név megmaradt az ujnak megfelelõen kis és nagy betû szempontjából NAGYON FONTOS, MERT EZ VOLT A GOND!!!! tehát ilyen kell legyen: GeneralsZH2
4) mostmár kiprobálhatod a game-t vagy kiírhatod, de a te érdekedben mindenképpen elõbb a probát ajánlom!! :-)
A Problem:C&C Generals Zero Hour Deviance ISO (a Clone ossal is próbáltam) installálás közben kérri a kettes cdt bemountolom legújjabb Alcohol 120% Semmi.Daemon tools szintén semmi.HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
De majd megnézem mit tudnak a védelemnél a tomahawk-ok...:-)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
tank drop is egy vicc...
+pár tomahawkos, meg levegõbe raptorok.
Emellé pár comanche, kifejlesztett álcával, aztán azokra hiába küldi a gattlingokat.
Fire base védelem lófaszt sem ér neki, hiába pakolom tele rakétásokkal, a nukis lövedékei kiírtják õket.
Ha levegõben védekezek, akkor meg a gatlingokkal jön és szedi lefele a commanche-okat meg a raptorokat...
SUX nagyon :-(
.............. ......... ... ... ........
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
konyvtárba (a C:/ -en legyen az a könyvtár), ha megkérdezi ird felül és ezutan a
könyvtárból telepitsed fel.
aha...hát,persze...hihető volt

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....