C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Ha jól emléxem, a Dark Reign 2-ben volt olyan játék opció, hogy a command center lebaszása elég volt a játék megnyeréséhez.
Nekem az tetszett. Nem volt jó ha csak azt játszottál, de néha jó volt egy ilyen gém-parti. Védeni kellett a c.c.-t mint állat...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Azt mondjátok meg, hogy nem gáz, hogy egy HARD army nem épit magának új command center-t ha szétbaszom?
Pedig marad épitõje, de inkább a tankgyárakat meg a superweapon-öket épiti, command center nem számit neki...

Jöhet nekem is, majd megadom a postacimem😊
ha meguntad a géped akkor egy bontóba

megvan az eredeti game?

tmk
Hogy nyomjátok onlineon? Én hiába kattintok be nem jelenik meg játék.

aha...hát,persze...hihető volt

Úgy tudom nem, de pl. a http://www.cncden.com-on elég sok zh map van már, egy része genrals-ból lett átkonvertálva.

bocsi, ez a #2924

ld. #3027

Amúgy 7490 a médiamarktban.

na +van:

ha minnél több embernek meglenne, akkor sokkal 1xûbb lenne a partykat összehozni, mert online mindig ki lehet pótolni, akármennyi ember is kell még. Amúgy érdekes, hogy a kezdeti toxin egyeduralom is kezd billegni, most már gyakran megelõzi kína nuke vagy kína inf a statban.

hmm, ne azt inditsd amit az autoruin is inditana hanem a setup.exe-t vagy melyiket (az egyikel menni kell probalgasd vegig 😛)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Pedig kell az.

Pl a laseres hummerekhez képest a samsite+raptor kombo is csak egy nagy nulla.

Kiraksz 5-10 laseres hummert, és az ellenség mintha darálóba küldené a repülõit csak😊
Lécci mond el hogy kell használni mert nem ismeerem kössz
tehát ugy hogy lépésrõl lépésre plz
thx
Stotoo
erre a szerverre csatlakozz: irc.extra.hu és ott #generals.hu csati.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Nem tudok ircn csatizni a genés részhez😊nem tud vki mondani egy ipt és akkor jácchatnánk
Lécci vki nem tudja hogy a World Buildernél hogy kkell a kezdõ helyet berakni?
Kösz Rasti Isten Áldjon Jóságodért.
Ha valami programra zenére bármire szükséged van IRJ!
ICQ 60275206
vagy email.
Isten Áldjon!
Bocs nem szóltam SORRY
Ha jól tudom akkor elbaszták a 2. cd nevét aszt kell kijavitani.Itt a megoldás :

Van egy kis gond az anyaggal ezért cd-re kiirás elõtt javitani kell a következõ képpen:
1) Daemon Tools-on keresztül másold ki a 2-es CD teljes tartalmát winyóra egy üres könyvtárba
2) Nero-ban rakd össze ujra, képfájl alakba ugy hogy a cimke(Label) neve ez legyen: GeneralsZH2
3) Daemon-ba tölsd vissza az uj képfájlt és nézd meg a sajátgép-en belül, NEM COMMANDERBEN!!, hogy a név megmaradt az ujnak megfelelõen kis és nagy betû szempontjából NAGYON FONTOS, MERT EZ VOLT A GOND!!!! tehát ilyen kell legyen: GeneralsZH2
4) mostmár kiprobálhatod a game-t vagy kiírhatod, de a te érdekedben mindenképpen elõbb a probát ajánlom!! :-)

KÖNYÖRGÖM SEGITSEN VALAKI!!
A Problem:C&C Generals Zero Hour Deviance ISO (a Clone ossal is próbáltam) installálás közben kérri a kettes cdt bemountolom legújjabb Alcohol 120% Semmi.Daemon tools szintén semmi.HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
Blasta
Az a gond, hogy AIR GENERAL-lal szoktam lenni, és tankgyárat nem is épitek, csak levegõbõl támadok és védekezek.
De majd megnézem mit tudnak a védelemnél a tomahawk-ok...:-)

Sir Quno Jedi
Aurora-kötelékek védelemre, aztán jöhetnek a gatlingok, de fõleg a nuke-ok, + álcázott comanche-ok !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tank drop arra jo hogy jól néz ki ;PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

az a baj, tank generalban a kurvajo ki is merül az overlorddal... tök béne egy csapat azon kivül...
tank drop is egy vicc...
+25% range benyom
+pár tomahawkos, meg levegõbe raptorok.
Emellé pár comanche, kifejlesztett álcával, aztán azokra hiába küldi a gattlingokat.
Stotoo
a tank general overlordja kurvajooo 😄 csak az a baj tank generalnak nincsennuke cannonja

Blasta
Vazze, China Nuke General nagyon szopat.
Fire base védelem lófaszt sem ér neki, hiába pakolom tele rakétásokkal, a nukis lövedékei kiírtják õket.
Ha levegõben védekezek, akkor meg a gatlingokkal jön és szedi lefele a commanche-okat meg a raptorokat...
SUX nagyon :-(

Stotoo
kezdésnek tanulj meg írni és utána fogalmazd ezt meg még1x 😄

Vki nem tudja a kérdésemere a választ hogy a worldbuilderben hogy lehet berakni a kezdõhelyet?
insp
Codeckpack uninstall.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Stotoo
mindig mason gyere fel ircre ott mindig irjak az aktualis ipket #generals.hu

Ja és ti hol szoktatok jáccani?Milyen ipken?
Hello azt szeretném kérdezni hogy a World Buildernél hogy kell berakni a kezdõhelyeket?Mert tök fasza páylát csináltam haverral azt néztünk bután mert nem tudtunk berakni kezdõ ehlyet, szal nem tudja vmelyikõtök hogy hogy kell?kösszi elõre is
.............. ............ .... ........ ............
.............. ......... ... ... ........
😄DDD

Sir Quno Jedi
Barmok vagytok, nem katonák !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zoli80
FIGYELNI FOGLAK!MINDEN NAP!😊

ugy a pontos 😛

KEDVES NEM VISSZAOLVASÓK: Másold fel mindkét cd tartalmát 1

konyvtárba (a C:/ -en legyen az a könyvtár), ha megkérdezi ird felül és ezutan a

könyvtárból telepitsed fel.

tmk
Egyébként nem 1x úgy kérdezték meg ezt a 2 CD-s dolgot h 4 hozászólással lejebb le volt irva, nem oldalakkal. De ez minden forumban igy van, lusták az emberek kicsit visszaolvasni. Én mielött kérdezek elöbb végig olvasom a az oldalnyi hozzászólást. Egyébként minden nap legalább 1x leirja valaki úgyhogy nem kéne túl sokat visszaolvasnia. Én megértem antijedi kiborulásást.

aha...hát,persze...hihető volt

zoli80
na ez már emberi hozzáállás😊

de legalább eccerûbb azt mondani, hogy link fennt, mint hogy olvass vissza. Meg így talán meg is találják

jo 5let, de bfnel se segitet anyira sokat, ot tis állandoan kérdezgetnek 😛

Gabóékat kéne meggyõzni, hogy a http://generals.freehp.hu-ra tegyék ki ezt az infót is, és itt a topic tetején meg kérhetnénk az sg-sektõl egy linket (alá bf topic😊.

Arra a problémára mia a megoldás, amikor single módban csak az elsõ pálya megy, utána replay vagy exit?

menni kell annak! nekem negyedszerre sikerült. uninstal-reinstal alap generalsostol. elsõre el se indult, másodszorra nem válaszolt, harmadszorra virusos-tulmelegedös hibával szállt ki, de most már ok

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

ok, ezek szerint már megvan ako a megoldás ;P

+ket jo game kijött, aszem lassan kezdhetem akar le is törülni generlas-t ... 😛PP

Stotoo
ne töltögess hanem gyere jaccani! ez parancs 😊