Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KoЯn
Csak a közlekedés legyen jó a 2,3 régió között.
Akár lehetnek az erõmûvek az ipar régióban és azzal se szennyezel.
Áramot pedig lehet kölcsönadni más régióknak.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Azon gondolkodom, hogy megvalósítható-e a következõ:
Külön építeni egy ipartelepet, külön egy kereskedelmi területet és külön lakóövezetet. Csinált-e már valaki ilyet?
Ez most a tesztvárosról jutott eszembe.
De legalább az ipart kellene teljesen kitelepíteni. Csak az a kérdés, hogy gazdaságilag nem lenne-e állandó reklamáció.
Mert biztos, hogy a lakóövezetben inkább fogyasztás, míg a másik kettõben termelés lenne.
Az övezetek gazdálkodása összekapcsolható-e?
http://www.twitch.tv/hegii
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
KInek van ötlete?
Akkor kimonta hogy csinál képet?
stb...
Nyolc városrésznél az is mûködhet, hogy kimásolod mindet a Regions könyvtár Download alkönyvtárába, majd létrehozol egy új régiót, és a játékban az új üres területekre kattintva egyesével beillesztheted a kimentett városaidat ahogy korábban is voltak, és maradt valamennyi üres területed. Így meg lehet növelni egy régiót.
Meglévõ régió config.bmp-jének megváltoztatásával is próbálkozhatsz, de a legvalószínûbb, hogy össze vissza fogja keveri a városokat.
A régió viszont egyre szebben mutat. Jelenleg 125 001 lakos. Még építek egy közepes kockára kertvárost, aztán jön egy nagy kocka, bele a városközpont.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Slope modok
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Fent van a NAM.
Ahoz aszem NAM kell.
De egy csipetnyi lejtés sem lesz. A kiinduló út szintjére húzza fel a szintet.
Rákellene kérdezni az oldal készítõjére, de én sajnos nem tudok angolul.
De nem adom fel, majd csak rájövök.
Méga anó apám mutatta a SimCIty3000-t.
Elsõ veletöltött perceim eredménye:apa hogylehet autókat csináni... apa hogy........<#buck>#buck>
#9755Persze.(majd mindent szépen megoldunk)
#9756Köszi.
#9757Én a FAQ-ban gondoltam elhelyezni.
#9763 Köszi.
Elég ha a Hsz. végére raktok egyet.
Köszönöm.
Segítséget kérnék.
Nézegettem a Simtropolison egy tutoriált
Ez a linkje: http://www.simtropolis.com/forum/messageview.cfm?catid=146&threadid=105799&enterthread=y
De a 11. képtöl kezdve gondom van. Ha a lejtõn akarom lefelé vinni az utat, nem csinál lejtõt, hanem "felhúzza" a szintet, nem lejtõt csinál. Nem lesz olyan, mint ahogyan a 12. képtõl mutatja.
Mi lehet az oka. Mit csinálok rosszul??
"A város egyenlege olyan rossz, hogy eltávolítottak a polgármesteri hivatalodból. Keress magadnak egy könnyebb állást."
Ez tényleg megtörténhet, vagy csak a fejlesztõk bennehagytak fel nem használt szövegeket is?
A fórumhoz külön kell regisztrálni, ami szerintem elég nagy hülyeség.
Láttam a lejjebi képeken német vonatokat, letöltöttem öket de nekem ninics rajta vonat, vajon mi lehet a baj?