13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Redadamxp #11756 Honnan lehet zajfalat leszedni??? -
#11755 Gyönyörűűű:D Honnan van ennyi pénzed rá?:D -
Benevolens #11754 így már tud. -
wetsom #11753 Kijavítottam, most már arra mennek, amerre akarnak:
Kép -
wetsom #11752 Jah tudom mire gondolsz, igazad van:) -
Benevolens #11751 mármint ez a csomópont -
Benevolens #11750 de nem tud -
wetsom #11749 De tudnak, mindent tudnak... -
Benevolens #11748 balra nagy ívben nem tudnak kanyarodni... -
wetsom #11747 A városon áthaladó autópálya első csomópontja kész.
-
#11746 nekem meg add meg amivel tartozol!!!!!! 240k Ft -
#11745 okés, köszi a segítséget -
wetsom #11744 Nálam a kétmagos processzor(CORE 2 Duo E7400) óta fagyogat ki, de a videokártya is ludas benne, mert új illesztő után jobb lett, csak ritkán fagy ki.
Vegyes hardveres a probléma...
A Windows7-el nincs baj, régi gépemen simán ment fagyás nélkül.
Ments gyakrabban aztán kész... -
#11743 Nem, Ati HD4870-em van 512MB-os változat, mindig a legfrissebb vezérlőt rakom fel, eddig a hangkártya beállítás miatt fagyott, de most simán csak kilép pedig már a másik hangkártyát használom hozzá amivel sose volt baja -
wetsom #11742 Igen a Win7 alatt vannak ilyen problémák:D
A videokártya illesztő problémája okozza...
NVIDIA kártyád van?:) -
#11741 Játszik valaki Win7 alól? Mert nekem egy olyan problémám van vele, hogy vagy kilép vagy kifagy a játék és idegesítő mikor egy fél város eltűnik. A fagyást tudom mitől volt az megoldottnak látszik, de hogy csak úgy kilép az nem tudom mitől lehet . Ha valaki tudja hogy mi lehet a probléma kérem segítsen! -
wetsom #11740 Átpakoltam máshova:
KÉP -
#11739 Nem vízszennyezés. Ploppolható víz. Egészen pontosan folyó. Japanese River Pack. Vannak hozzá addon packok is. -
#11738 Az előző képen még nem pont így nézett ki a városnak ez a sarka. Lebontottad a konferencia központot?
Úgy játszanék már én is, csak most játékmegvonáson vagyok. Szervizben van a monitorom. -
Redadamxp #11737 Köszönöm! Hű de szépek ezek a városok -
wetsom #11736 A Simeknek jár egy kis szórakozás, kaptak hozzá parkot, és stadiont:)
KÉP -
adambatyam #11735 A mozaiknál a kép baloldalán a víznél az a fekete rész az vízszennyezés? -
#11734 Köszönöm a pontos leírást! -
Benevolens #11733 körforgalom streethez, roadhoz, onewayhez és avenuehoz is van. Az avenuet csak lerakod, az puzzle-elem. A onewayt 3X3-as területen körbeviszed. Amilyen irányba viszed, olyan irányú lesz a körforgalom. Ha a közepébe is bekattintasz egy kockát (nem szabad összekötni a körbevitt úttal) akkor tesz bele egy kis szökőkutat is. (bár sokkal jobb körforgalomba valókat is le lehet tölteni)A streetet és a roador 2X2-es terültene kell körbevinni. -
wetsom #11732 Igen, hasonlít főleg a Hong Kong-os épületek miatt.
A két folyó 3 részre osztja a várost, egyik a belváros, lesz egy családiházas terület, illetve majd egy ipari vidék. -
#11731 Már most szép, hát még ha kész lesz.
Hasonlít egy kicsit stílusában az egyik régi városomra. Emlékeim szerint már mind a két kép volt ide beszúrva.
Meg még itt ez a mozaik is, csak túl nagy. Ezt inkább csak link formában.
http://img85.imageshack.us/f/100104lhkmozaik1.jpg/ -
#11730 széép nagy házak :)
Ha jól sejtem akkor ez a lakossági zóna igaz? Ha igen akkor a stílusoknál melyiket választottad, mert nekem nincsenek ilyen szép házaim, nekem csak csúnya barna toronyházak épülnek :S -
#11729 futtatásba beírod hogy regedit -
wetsom #11728 Hát komplett városról nehezen beszélhetünk, egyelőre csak épül:
-
Redadamxp #11727 Hol találom a registry-t? -
Redadamxp #11726 És hol található a registry? -
#11725 Nem is egyszerű rájönni. Át lehet állítani a játékot jobb oldali közlekedésre, ha brit angol változatot sikerült telepítened. Két lépés van:
1. UKEnglsh mappa átnevzése Englishre
2. Registryben nyelvi verzió átírása 1-re.
Részletesen lásd lentebb
A másik lehetőséged, hogy leszeded a NAM-ot, és feltelepíted újra balkezesen. A NAM telepítésekor kiválaszthatod, hogy balos vagy jobbos verziót akarsz telepíteni.
How To Switch From Right To Left Hand Drive.
By Etherian
There are two major steps.
Part one of two
1. Locate and go to the directory where you have installed SC4, usually it is C:\Program Files\Maxis\SimCity 4 Deluxe
2. Within this directory, you will see a folder name English, it should contain a file called SimCityLocale, if it does, you are looking at the correct folder.
3. Now rename this folder from English to UKEnglsh (not a typo!)
Part two of two
4. From your START menu, select Run.
5. Type in regedit into the field and click OK.
6. On the left hand directory tree, expand HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Maxis > SimCity 4 > 1.0
7. Change the Language value by right clicking it and selecting Modify.
8. Leave it as Hexadecimal and enter 13 into the Value Data field. Click OK.
With these two major steps complete, your sims will now start driving on the Left! If you wish to switch from the Left to the Right - rename the folder to English in step 3, and enter 1 into the Value Data field in step 8 instead.
-
#11724 köszi így megy -
Redadamxp #11723 és hol lehet átállítani az utak Balos-Jobbos közlekedését? Sehogy sem tudtam rájönni.... -
Redadamxp #11722 Nekem ilyen úgy jött össze, hogy az egyirányú utat egy 3x3 -as területen körbe vittem -
#11721 Valaki tudna segíteni abban, hogy ilyen körforgalmat hogy lehet csinálni? nem tudom, hogy sikerült, de valahogy ilyen lett, szeretnék csinálni máshova is ilyet, de nem jön össze, nem tudom hogy tekertem az utat hogy ilyen lett, sima úttal csináltam, NAM, RHW,.. stb. fent vannak, de nem külön elem hanem ahogy kötögettem ez lett belőle.
-
#11720 iylen fasza új cuccokat honnan lehet leszedni hozzá?
Inkább a neve kéne hogy melyik modokat érdemes leszedni, illetve épületek/útak érdekelnének.
-
#11719 Állati -
#11718 Szia!
Tudsz feltenni a komplett városodról/régiódról fényképet?
Köszi!:) -
Redadamxp #11717 Még annyit hadd kérdezzek meg, hol lehet beállítani, hogy a hegyeknek havaas legyen a teteje?