13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Odorovich #11796 jó csak azzal még nemvolt szerencsém játszani.:D -
Benevolens #11795 de az is jó játék :) -
Odorovich #11794 ja.:D -
Benevolens #11793 ja értem. Ez nem a Caesar 3 ;) -
Odorovich #11792 hát úgy alapjában véve jó lenne ha lenne.:D -
Benevolens #11791 milyen visszavonás gomb? -
Odorovich #11790 csak nekem hiányzik a visszavonás gomb? -
Benevolens #11789 jaaaj!! az új nam eltüntette az egyik kedvenc térköves plázámat, és csak a rajta álló lámpa maradt meg. Ez most mi?? -
Benevolens #11788 ilyen nincs, ezeket egyesével kell felrakni. Sőt a köveket meg a sziklákat neked kell egyesével elhelyezned. És a fákat, a tengert meg a terepet is külön kell berakni. Sajnos :( -
dupla0 #11787 egy kis segítség kéne
tudnátok mondani olyan terrain modot amiben nagyobb fák vannak, kövek sziklák és jól megcsinált tenger is van , és viszonylag egyszerű feltelepíteni -
Benevolens #11786 nekem úgy tűnik. És lehettek volna tartalmasabbak is, ha már új NAM-kor állandóan le kell szedni az összes NAM-hoz kapcsolódó cuccot, meg az előző NAM-ot és végig újratelepítgetni... -
dupla0 #11785 ez most a legújabb verzió?
-
Benevolens #11784 hoppá. Bár úgy látom nem túl sok dolog történt benne -
capa07 #11783 NAM Version 29! -
#11782 Nagyon szépen köszönöm a válaszod!!:) -
Benevolens #11781 ez úgy működik, hogy van egy-két honlap, ami dugig van pakolva mindenféle kiegészítővel. A két legfontosabb a www.simtropolis.com és a www.sc4devotion.com Mind a kér helyre regisztrálni kell, ami ingyen van. A legtöbb letölthető dolog épület, amiket egyesével kell letölteni. Viszont van egy-két olyan cucc, ami működésileg is átszabja a játékot. Ilyen a Network Addon Mod (NAM), a Real Highgway Mod (RHW, és régen az "R" a Rural-t jelentette),Street Addon Mod (SAM), High Speed Rail Mod (HSRM) meg még vannak, csak nem jut eszembe. Ezek sokat változtatnak a játékon, de nagyrészt a közlekedést javítják fel. Az tud még sokat dobni a dolgon, ha új fákat, új terepet, új vizet töltesz le, meg új természeti elemeket. (köveket virágokat) És persze, ha rengeteg új házat. A letöltés kicsit macerás, mert nem csak a dolgot kell letölteni, hanem van egy dependenci lista, ami azokból a textúrákat és lotokat tartalmazó csomagokból áll, amiket fel kell még tenni, hogy működjön a letöltött dolog. A legtöbb cuccot a dokumentumok/sim city 4 /plugins mappába kell tenni, de vannak, amiknek telepítőjük van. Azt oda kell tenni, amit felajánl. -
#11780 Sziasztok!
Tudtok nekem mondani olyan alap kiegészítőket, melyekkel szebbé, jobbá lehet tenni a játékot? Pl. új utak, ház elemek.
Miket ti is használtok:)
Köszönöm!
wetsom: Még mindig nagyon szép ez a város!:) -
capa07 #11779 Ez milyen terrain mod? -
adambatyam #11778 TuLEP=Turning Lanes Expansion Pack?
Amúgy ott is van ám ész, a jobb alsónál a piros kocsi nem használja ki az új lehetőségeket. Erre az út melletti betonos-füves ojjektumra rákérdezhetnék hogy honnan van? Az út melletti dombok nem tűnnek kihasználatlan területnek így. -
wetsom #11777 Nagyon jók ezek a új NAM-os cuccok,főleg a TuLEP:
-
Benevolens #11776 simtropolisra már egy ideje nem tölti fel az épületeit, sc4devotion nyerő. -
wetsom #11775 Igen azok csak R§§ epültek, és onnan vannak ahonnan írod:) -
#11774 Az épületek egy része eredetileg is a játékban van az Euro tilesetben. Amiket §§§ épületeknek hívsz, emlékeim szerint azok is §§ épületek. Az sc4devotion oldalán keress mattb325 munkáira. De lehet, hogy a simtropolison is fent vannak. -
#11773 "Válasz erre" gomb?? -
Redadamxp #11772 Jól nnéz ki ez a kertváros! Honnan szedted le a §§§- épületeket? Nálam sajnos nem épülnek ilyen típusúak... -
Redadamxp #11771 KÖszönöm! -
wetsom #11770 A központ kész, épülhet a kertváros:)
-
coolcar #11769 Aha, értem. -
#11768 Először regisztrálni kell. Utána lesz letöltési link is. -
Redadamxp #11767 A Cycledog's Columibs terrain snowcapped mod-ban,a Kodlovag által megadott liknek az oldalán hol van a letöltési link???
Túl hülye vagyok hozzá -
wetsom #11766 Hát igen elég sok már a mod...
Én 2003 és 2008 között mod nélkül játszottam vele, és elég szép városok épültek akkoriban is, csak sokkal lassabban, és több munkanélkülivel.
2003 előtt SC 3000-el játszottam sokat. -
#11765 Rákerestem, hogyan lehet az SC4-et ablakos módban futtatni, és találtam egyéb érdekes dolgokat is.
Például a játékot többmagos gépen is lehet kényszeríteni 1 magos üzemmódra. -CPUCount:1 Azoknak ajánlják, akiknek Vista vagy Win7 alatt fagy a játék.
És az ablakozott üzemmódot is megtaláltam. -w
Meg még van egy pár. Az indító ikon parancssori részébe kell írni őket így:
"C:\Program Files (x86)\Maxis\SimCity 4 Deluxe\Apps\SimCity 4.exe" -intro:off -f -CustomResolution:enabled -r1920x1080x32 -
#11764 Izé... A trainer az micsoda? Olyan ami pénzt ad? Ilyesmire nincs semmi szükség. Egy jól működő város bőven termel annyi hasznot, hogy nem lesz pénz gondod.
Ha ránézel a képekre, amiket beszúrtam, meg a galériámban szokott lenni, akkor gyorsan látszik, hogy a játék nagyobb része van moddolva, mint ami megmaradt eredetinek. Ha a letöltött épületeket is beszámítjuk, akkor olyan hosszú modlistát írhatnék, hogy nem fér el ezen az oldalon. De a képek alapján szerintem már wetsom is közelít ehhez az állapothoz... Előbb-utóbb minden játékosnál ez lesz.
Ha modok érdekelnek, akkor inkább konkrét problémára kérdezz. Vagy pl láttál képen egy megoldást, azt vajon mivel csinálta az illető... -
#11763 Havas hegytetők. Volt egy nagyon régi mod, először ezt használtam:
Terrain Mod: Arctic/Snowcapped Terrain
Aztán később, amikor kijött a Columbus Terrain Mod, akkor azt is megcsinálták hósipkásra: Cycledoggs Columbus Terrain Snowcapped Mod Ne felejtsd el hozzá letölteni a dependencieket! A textúra fájlok nélkül kifagy a játék, amikor betöltené a várost.
Van belőle olyan verzió is, amelyikben máshol van a hószint. -
Benevolens #11762 2X1-es meg 1X2-es van beépítve a NAM-ba (vagy RHW-ba?) az utóbbiból értelem szerűen kettő kell, de nem lehet egymás mellé, mert nem engedi a program. Viszont 2x2-esből csak rz van. Ezt is most csinálták. És kis fesztávolság esetén a híd nem arányosan zsugorodik, hanem eltűnik az egyik pillér, meg ilyenek. :( Javaslom, hogy avenu-híddal csináld a dolgot, mert olcsó, szebb, és jobb a méretaránya. -
wetsom #11761 Épp keresek, de eddig normálisat nem találtam RHW-s hídból:S -
coolcar #11760 Sziasztok!
Ti milyen modot/trainert használtok?
-
adambatyam #11759 Meg ám, de jól néz ki :)
RHV-ból nincs híd? Furán néz ki hogy egyszercsak átalakul sima maxis highway-é. -
wetsom #11758 Helyzetkép, rendesen meghízott:)
-
Redadamxp #11757 azt hogyan lehet beállítani, hogy havas legyen egy magasság fölött a hegy teteje?