13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#12036 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy nincs útcsatlakozás sehol se pedig ottvan előtte az út!Egy régi városomat építettem át erre,hogy az igények megmaradjanak és ne kelljen annyit dolgozzak vele.Erre most ezt látom a képernyőn:
Légyszíves segítsetek!Előre is köszönöm! -
BB801117 #12035 Értem,akkor valoszínüleg azért nem ment!
De Most már mind1,a saját szerkesztett régíómal,ami 544 km2 megvagyok nagy nehezen,ígaz kivitte a hajamat!
Köszi azért még1szer!
Most viszont jön az építkezés!
Már csak arra kell rájönnöm hogy mivel tudnám megoldani hogy ne lépjen ki játék közben!Eddig nem csinált ilyet!
-
#12034 Én úgy tudom, hogy a Mapperben csak régiót lehet létrehozni. Terraformálásra az SC4Terraformer való. -
Zigiboy #12033 Ja akkor a táblázat szerint, nem ártana a temetőket is vissza rakni...csak tök idegesítő volt, hogy szó szerint megállás nélkül "lihegtek" a zombik/szellemek. -
Zigiboy #12032 DigitalHerceg Köcce! Rémlett, hogy a régi városnál is a "gyári" plusz épületek futtatták fel a várost, csak arra nem emlékeztem, hogy melyek voltak azok. No megyek valahogy ki kell sajtolnom az épületek havi fenntartását, mert majdnem egálban van a bevétel/kiadás... -
#12031 Ja és tudnátok linket adni ahhoz a vidámparkhoz,amit egyszer wetsom mutatott?:) -
#12030 Zigiboy itt egy link amelyik segít a kívánatosság növelésében
http://www.freeweb.hu/simcity4/yimby.html -
Benevolens #12029 ezt nem értem. miért nem tudod? -
BB801117 #12028 Probálj meg minnél több olyan + épületet építeni,amik a kereskedelemre hatnak!
Stadionok, szobrok,plázák, stb...
Hát ha bejön,és segít valamennyit!
-
Zigiboy #12027 Üdv! DigitalHerceg.
Igen próbáltam, de semmi...az adókat nem tudom 7,5% alá vinni az üzletnél.Mik azok az intézkedések, rendeletek amik leviszik az igényeket?
Pár éve pedig volt egy sikeres üzleti városom... -
Benevolens #12026 az mi? -
wetsom #12025 Hát szintezni biztos kell, de az csak 1-2 perc... -
Benevolens #12024 teljesen új volt. -
wetsom #12023 Igen ezt tudni kell, hogy csak új projektnél érdemes használni... -
#12022 Szia Zigiboy!Probáltad már úgy,hogy a többi városban felemeled az összes kereskedelmi adót?Mert lehet úgy beálik majd. -
Zigiboy #12021 Szia DigitalHerceg !
Így sikerült, meglehet így is próbáltam korábban és ugyan azt csinálta...de most okés minden...Nem a kórházak/rendelők mennyisége és pénzelése miatt sztrájkoltak, hanem mindig automatikusan visszaállította 0-ra a játék a mentők támogatását. Tényleg köszi.
További kérdésem. New York régióban elkezdtem anno, Metropolis-t építeni. Akkoriban egyedüli településként iparvárosként kezdte, később kapott üzleti zónákat is. Most már körbe van építve kisebb településekkel ( lakossági, hulladékfeldolgozó, mezőgazdasági ), illetve egy nagy ipari/kikötő várossal ( Port City :) ). Úgy döntöttem, hogy kivonom az ipart Metropolis-ból és lesz office city, ez meg is törtét, nagy nehezen stabilizáltam a költségvetést, de nincs igény az irodákra. Adók 6-7-8%-on vannak, oktatás, egészségügy, közegészségügy, víztisztaság rendben, bűnözés alacsony, villamoshálózat van kiépítve metróval összekötve, repülőtér van, vasút van...és még is nem nagyon akarnak irodákat nyitni. NA DE MIÉRT?
-
Benevolens #12020 én ezt azért vettem ki, mert teljesen összekutyulta a régiókat. Először a high verziót raktam fel, de állandóan problémázott a szélekkel, ezért leszedtem, és a normált raktam fel, erre meg az újonnan elkezdett városok alap terepszintje sokkal magasabbra került, mint a meglévőké. Vagyis teljesen sík régióban, ahol egyik várost sem terepépítettem úgy nézett ki a dolog, hogy bizonyos városok mint egy hasáb kiemelkedtek a síkból. :( -
BB801117 #12019 Igen ott regisztráltam már régebben!
De sikerült letöltenem,ott ahol megadtad a linket!
Belépés után rákerestem,és eztán már megjelent az a szöveg,amire rá lehet kattintani!
Így letudtam tölteni + a SC4Mapper mini patch-ot is!
Köszi!
De sajna elakadtam:ÁÁÁÁ
Megnyitom az SC4Mapper programot majd betöltöm a régiót!Innentől nem tudok semmit sem csinálni a régióval,mivel nincs semmilyen terraformálási lehetőség nincs,amivel lehetne a régiót szerkeszteni!
???
Tudsz segíteni??
Úgy vettem észre hogy a create region-ban kell valamit csinálni az SC4M-ben!
De nem tudom mit!
-
wetsom #12018 A sok esőtől :D
Egyébként ettől:LBT Bajio Terrain Mod -
#12017 Sziasztok!
Azt nem tudjátok nekem megmondani,hogy wetsom füve miért olyan szép zőld?
Tudtok valami linket adni hozzá? -
#12016 Szia Zigiboy!
Ha nem megy az adós ablakban akkor probáld meg egyenként.Ha maximumon is sztrálkolják magukat csinálj még több kórházat! -
Benevolens #12015 Én ezt csináltam. Akartam egy tisztességes csomópontot. Megterveztem papíron. Aztán megpróbáltam összerakni a rendelkezésre álló anyagokból. És ilyen lett :(
-
Zigiboy #12014 Egy kis help-re volna szükségem... Beállítom az egészségügyi támogatást maximumra és mentők támogatását is maximumra, lecsukom az ablakot, és pár pillanat múlva a mentők támogatása automatikusan lemegy 0-ra. Utána visszaállítom és kezdődik elölről az egész. Ja és szanaszét sztrájkolják magukat az eü-i dolgozók.. -
wetsom #12013 Több, mint másfél órás munka eredménye:
-
#12012 sc4devotionon külön kell regisztrálni a fórumra és a letöltéshez. Itt regisztráltál?
Egyébként megjegyez, és mindig hagy letölteni akkor is, ha külön nem loginolok, csak linkről odamegyek.
Szerintem SC4Mapper csak itt van. Tulajdonléppen egy egyszerűsített Terraformer, sokkal kevesebb funkcióval. -
BB801117 #12011 Kodlovag!
Letöltöttem a SC4Terraformert,és már használom egy idelye!
Elég érdekes egy program,összevissza kutyulja a régiókat :PFFF akár így mentem,akár úgy mentem!De azért még probálkozok vele!
A SC4Mappert is kiprobálnám, meg is találtam,de nem tudom letölteni,nincs semmilyen olyan link ezen az oldalod http://sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=179
,amire rátudnék kattintani,pedig regisztrálva vagyok a sc4devotionon!
Tudsz ebben segíteni hogy hogy/hol tudnám letölteni?
Előre is köszi! -
#12010 Karikázott épület -
#12009 inkább adok linket mert a rendszer...
http://img408.imageshack.us/img408/5719/swiss.png -
#12008 Tudnátok adni linket ehhez a letöltéshez?Ami be van karikázva
-
#12007 Sziasztok itt van néhány alkotó akik nagyot alkotnak!:)
Nevek:celureon
ks_JPN érdemes az épületeiket tölteni szerintem keressetek rá Sc4d-n -
#12006 Teljes letölthető épületszett nem létezik. Darabonként kell leszedned az épületeket.
Én magam is szembekerültem a problémával, és kb fél évet öltem bele. Most van egy lényegében játszható állapotban lévő szettem, amiből szoktam is városokat építgetni. De valahogy sosem akar elfogyni a hibalista. Mostanában kevesebb időt fordítok a javítgatására, és még midig találok újabb hibaforrásokat. És lehetne egy kicsit még bővíteni is.
A galériámban van két kép a tesztvárosokról: Bécs és Amszterdam. Van még egy mediterrán és egy Bostonnak hívott tilesetem. -
#12005 Köszi a választ!Nem tudjátok, hogy le lehet-e tölteni valahonnan egy épületszettet? -
Benevolens #12004 ezzel -
#12003 Sziasztok!Még eléggé új vok Sim city 4 ben.Azt tudjátok hogyan lehet megcsinálni hogy csak a letöltött épületeim legyenek a városkámban? -
Benevolens #12002 -.- -
#12001 Kod....
Köszcsíííííí!!!! -
Benevolens #12000 semmi, megtaláltam. -
Benevolens #11999 BSC BAT Props RT MAAM Vol 01 Tudja valaki, hogy ennek most mi a neve? Vagy miben van benne? -
Benevolens #11998 NWM-hez mikor csinálnak már buszmegállókat?? -
#11997 Trópusi fák made by Heblem +Terrain modok, sziklák.
Mindenféle fák by cycledogg +Terrain modok, textúrák, sziklák.
Seasonal Woods by jeronij
Fák by jeronij
Coastal modd by rivit
Van még több is, de most ennyi jut eszembe. Ezek a leglényegesebbek.
És ne felejtsd el letölteni a dependencyket!