Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zónákat a SHIFT CTRL ALT gombokkal tudod variálni.
0-1-2-3-4-5 gombok a zoom billentyûk.
Ha talajsimításnál benyomod a Shift és 1-5 ig gombokat akkor változó méretû területre fog hatni. Ez igaz a talaj fel és lenyomására is.
SHIFT+CTRL+ALT és ráböksz az Isten módra és már benn is vagy a teljes területformáló eszköztárban (elõnye hogy tök ingyenes minden terepmunka).
Köszi.
13 éve itt. Szép idő.
Hogy lehet a játékban körforgalmat építeni(rendes városi körforgót, nem pedig azt ami az autópályához kell)?
Elõre is köszi!
13 éve itt. Szép idő.
Én mondjuk nem használom a weaknesspays-t normál játékmenetnél, csak amikor próbálgatom a különbözõ megoldásokat (autpálya komplexum pl.).
Benyomod 1 hónapra maxra.... uniós támogatás illúzió vaze<#idiota>#idiota>
Se aztán szigorú off.... én így csináltam annó<#ravasz1>#ravasz1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
13 éve itt. Szép idő.
Nincs valamivel kicsit nagyobb tõkéjü?😊
De köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Azt hiszem mindegy a kis/nagybetû.
Ahányszor akarod (ctrl+c - ctrl+v).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
13 éve itt. Szép idő.
Jó látni hogy itt van kire számítani ha kérdése van az embernek😊
13 éve itt. Szép idő.
De most nekem nincs játékom úgyhogy azt nem tudom elmondani hol.
De asszem a pénzügyi dolgoknál találod a "szomszédos üzletek"nél?!
Még új vagyok a játékban😊
A hírek közt állandóan feljön hogy az "Árampazarlás szégyene". Mikor rákattintok, ugye kiadja hogy üzletelj a szomszéddal és egyebek, ilyenkor mit lehet tenni?😊
Köszönöm a segítséget!😊
13 éve itt. Szép idő.
<#taps>#taps><#taps>#taps>

Ez a vége
És itt rögtön látszik is, hogy hogyan lesz egy sávból kettõ. Meg az is, ami az RHW-ben nincs. Például irányonkénti ötsávosból leágazó egy vagy két sáv, mely után négy vagy háromsávosként folytatódik, de a négysávosból is csak kétsávos leágazás van és akkor kétsávosként folytatja. Igaziból csak a két és háromsávossal lehet variálni. Ezt a keresztezõdést például akkor sem lehet megépíteni, ha derékszögesítjük a beérkezõ utakat. Pedig ez egy egyszerûbb cucc. Akkor még nem is beszéltünk róla, hogy összesen egy elem van, ami azt hivatott képviselni, hogy a különbözõ szinten lévõ utak ívesen is átmehetnek egymás fölött (és az is szar)Szerintem kell az RHW-ba az ilyen sáv szûkület, hiszen a reális világban is rengeteg ilyen van...az én városomban is...

Most úgy csináltam, hogy elkattingattam a megfelelõ könyvtárig és nem dupla kattintással, hanem beírtam kézzel és kattintottam az ok gombra. Most csinálja a betöltést.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Van egy alap sc4 deluxe edition installom. Letöltöttem ezt a régiót. Betettem a megfelelõ könyvtárba (c:\Users\Mighty\Documents\SimCity 4\Regions\)
Betöltöm a régiót, alt+ctrl+shift+R után kiválasztom a greyscale jpg file-t, de nem történik semmi.
Mit csinálok rosszul?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Szerintem nem ritkaság az ilyesmi, Osztrákban is láttam ilyet autóúton...
De én itt is alkalmaztam, reálisabban néz ki így a sugár út vége terelõnyíllal:
http://img704.imageshack.us/img704/351/sddn.png