13557
  • Kodlovag
    Az éjszakai világításhoz nem kell a BAT. Ami kell hozzá:
    - eredeti játék
    - föltenni a legutolsó hivatalos frissítést EP1Update1 (1.1.638 verzió)
    - végül föltenni az 1.1.640 frissítést pl innen: http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=
    De az 'Épületek világíttatása' link is jól megoldja, csak a BAT nem kell.
  • Doian Gray
    Nem rakja fel a BAT-t... Sírva fakadok azt hiszem... :'S
  • wetsom
    Zsúfolt belváros:
  • Doian Gray
    Hello.

Lehetne egy marha nagy kérésem?
    Hol lehet ilyen tengerparti dolgokat szerezni? Én nem találtam sehol...

Néhány olyat amit lentebb láttam, igazi homok textúra, gyönyörű fák, kövek, nagy, tényleg nagy sziklák, szép szép víz textúra. Kérlek help...

Annyira rám jött az alkothatnék, és már tervezem a városomat is, egy régebbi alkotásom alapján készülne, tengerparti, egykori elődje Paradise Bay...

Ténylegesen kérlek, hogy adjatok pár ilyen linket, annyira szeretnék alkotni, aztán majd mutatnám mi jött ki. ^^

Lécciiii....
  • Benevolens
    fölül a nagy sárga sim city felirat alatt van egy fülecske "Épületek világíttatása". Ott mindent megtalálsz
  • wetsom
    Ezt kell csinálni:
    http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=
  • Doian Gray
    Segítsetek már légy szíves...

Hogyan csináltátok meg hogy az egyedi épületek világítsanak?
    Linkeljetek már néhány olyan módot amit ti használtok, épületek vagy ilyesmi...

Olyan marha nagy kérés?
  • wetsom
    :D

Amúgy Németország is tele van ilyen "alföldi" alagúttal,de a magyar sajtó ezt szépen elhallgatta...persze lehetett volna másként is, de nem egyedülálló ez a képződmény Európában.
  • LeWyTy
    Erről azok a bizonyos alföldi alagutak jutnak az eszembe
    Ezek.
  • wetsom
    Köszi, egyébként tegnap bevittem a kertváros alá a négysávost:
    KÉP
  • Doian Gray
    És néhányat betudnátok linkelni azokból amit ti is használtok?

Egyébként a Simtropolis nem működik, mert a letöltés nem tudom miért de 4 és 10 kb között mozog a régi 400kb-hez képest.

NAM, NWM, BSC már megvan.

Kod? Hogy érted el hogy a saját épületek világítsanak? Nekem soha nem akartak működni...
  • Benevolens
    Hűha, visszanéztem a kirakott képeket. Mindegyik tök jó. wetsomé is meg kodlovag természeti képei :)
  • Benevolens
    dekoratív :)
  • NorbyI
    Ha eredeti a játékod akkor az EA honlapján van sok kiegészítő. Indulásnak jó.
    De amit igazán tudok ajánlani az a Simtropolis.com és az SC4devotion.com.
    Szinte végtelen számú kiegészítők és egyéb finomságok, városépítő fórumok technikai segítségek.
    Regisztrálni kell de ingyenes mindkettő.
  • Doian Gray
    Sziasztok.

Lehetne egy kérésem?
    Gyönyörű képeket mutattok, meg csak ámultam, de van egy gondom.

Újra kellett rakjam a gépet, és a Simcity-t is.

Mindenem elveszett, és nem találom a neten.
    Tudnátok adni linkeket hogy mit hol találok?

Esetleg párat abból is hogy ti milyen módokat használtok hogy ilyen szép lesz tőle a játék?
    Nagyon jól jönne, bár ha nem adtok linket az sem baj, de azért nagyon örülnék neki... kérem szépen... O.O
  • Kodlovag
    Legegyszerűbben az autók mozgásából. Aztán a NAM telepítésekor ennek megfelelően választasz, hogy bal- vagy jobbkezesen telepíted. Ha fordítva telepíted a NAMot, akkor egy csomó funkció nem fog működni.
    De a játék bal vagy jobbkezessége is átállítható egy kis registry javítgatással.
  • hegege
    Azt honnan tudjam ,hogy melyik verziom van Uk v us? Csak az autók mozgásából?NAM-ot szeretném felrakni(késöbb is átállítható)?
  • Kodlovag
    Éjszaka

• Benevolens
    hát nem ez az, amit keresek. Logikailag én is tudok csomópontot építeni. Az esztétikával vannak gondjaim. Meg például van egy hely, ahova ötös csillag elágazást szeretnék RHW-val. Na ezt nehéz összerakni :(
  • wetsom
    Nézd meg Haljackey-t, ő azért épít csomópontokat rendesen:
    LINK
  • Benevolens
    ez velem kapcsolatban biztos nem igaz. Engem annyira zavar az csomópontok hiánya, a befejezetlen közlekedési pluginok, meg a primitív vasút, hogy tíz perc után elmegy a kedvem. Szóval már tök régóta nem csináltam tisztességes várost :S
  • wetsom
    Az ember annyi szép képet lát az SC4D-n, hogy azaz érzése, hogy az övé gyengébb, pedig a valóság sokszor az, hogy ugyan olyan jó, és szép.
  • Benevolens
    az én plugins mappám 2,48 giga és mégis úgy érzem, hogy nem elég egy teljes arculatváltáshoz...
  • wetsom
    1,41 GB jelenleg.

Commercial épületek 80% magától nő maradék 20% 1-2 felhőkarcoló ami plop.

CAM-mod fent van az sokat segít.
  • Kodlovag
    Lehet 1-2 indiszkrét kérdésem?
    Mekkora a plugin mappád? Csak mert minden alkalommal, amikor látok tőled egy új képet, akkor mindig több 10MB-nyi új letöltött cuccot számolok össze.
    A commercial épületeid nőnek, vagy ploppolod mindet?
  • wetsom
    Vidámpark:
  • I.C.ram
    Deluxe csak annyi, hogy benne van az eredeti es a Rush Hour is. Tehát ilyen 2in1.
  • hegege
    Még pár kérdés ..A deluxe edition és Rush hour között van vmi difi ?Melyik a jobb? Ill ezt ak özlekedés szimulációs "cuccot" érdemes feltelepíteni? Nagyobb régiót hogy tudok kezdeni?
  • Kodlovag
    1. A játék parancsikonjában a parancssort a következőképpen kell kiegészíteni:
    "C:\Program Files (x86)\Maxis\SimCity 4 Deluxe\Apps\SimCity 4.exe" -CustomResolution:enabled -r1600x1050x32
    A program elérési útvonala értelemszerűen ahogy a te gépeden van.

2. Lehet úgy játszani, hogy a zónákat elosztod a városok között. Csak gyakran kell majd oda-vissza lépdelni közöttük, ahogy az igények változnak.
  • Kodlovag
    Van ilyen program. Több is. sc4devotion oldalon elérhető, SC4Mapper illetve SC4Terraformer a nevük. Már létező régiót is editálhatsz vele, de ajánlott, hogy a javított tereprész üres legyen.
  • hegege
    Én is felraktam a gammát. Két kérdésem lenne. 1 Wide felbontást nem lehet benen beállítani1600x1050 kellene .Másik kérdésem ugy nem lehet megoldani a dolgot,hogy pl 1ik régióban csak kaó másikban csak ipair 3.ban meg mondjuk kereskedelmi zónák legyenek?
  • BB801117

Sziasztok!

Azt szeretném, kérdezni hogy van-e olyan program,amivel régiót-régió szinten lehet terepet készíteni!Hogy ne kelledjen ki-be lépkedni a városokban!
    Igaz hogy a játéknak ez is megadja a szépségét hogy városon belül is lehet terepet készíteni,de a folyamatos be-ki-be-ki lépkedés,már megőrjít,mivel igencsak nehezen akarnak egymáshoz illeszkedni a város szélek,főleg a sarkokban,és ehhez nagy türelem is kell!

Kodlovag nagyon de jól néz ki mind a kettő!
  • wetsom
    Majd a jövendőbeli reptértől lehet én is indítok gyorsvasutat.

Most itt tartok a beépítéssel:
    KÉP
  • Kodlovag
    Nem rossz, de ha már vonat, akkor
  • wetsom
    Köszönöm! Egyébként ha már simfox, akkor lakópark tőle:
  • Kodlovag
    SimFox tree pack 2
    RRP Pasture Flora
  • wetsom
    Nagyon szép, természet bent a városban:)

Ha már itt vagy, mik ezek a bokrok és virágok:
    KÉP
  • Kodlovag

• adambatyam
    Nekem az az általános stratégiám erre hogy áthordom valamelyik szomszéd régióba és ott elégetem az összes szemetet. Mivel ott nincs lakosság, csak néha egy kis dirty ipar így nem zavar senkit a szennyezés. Sok pénz, de jobbat még nem tudok.
  • Zigiboy
    Naaaa asszem új várost kezdek. Ugye folyamatosan kezelhetetlen maradt a hulladék mennyisége, hiába a temérdek újrahasznosító, szemétégető erőmű, és szomszédos várossal a megállapodás, a hulladék szintje folyamatosan kapacitás felett maradt. Ezért töröltem a Simcity Cities Recycling Center-t. Kapásból leesett az energia szintje a városnak 0-ra. A 300.000 lakosból maradt 42 :S:S:S:( Ez volt a harmadik próbálkozásom. Delete City