13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
wetsom #12236 Ezeket a ruházati boltokat hol találom, nem tudja valaki?
KÉP -
#12235 Big city live -
wetsom #12234 Két nappali:
-
#12233 Köszönöm! Lehet bele kommentelni... -
Benevolens #12232 én próbáltam, de nem vettem észre rajta semmi érdekeset. -
czechA1 #12231 Oké, semmi gond! :) Majd megpróbálom Simtropolison... És grat az sc4dev.-es kitüntetésedhez, Kodlovag! -
#12230 Nem nézünk levegőnek, de pl én még sosem próbáltam. Szerintem a többség ugyanígy van vele. Sajnos nem tudok segíteni. -
czechA1 #12229 Akkor senki nem használja a Park&Ride beállítást a NAM-ban, vagy csak levegőnek néztek? -
wetsom #12228 Hétfőn már lesznek éjszakai képek, ha minden igaz:) -
MBela #12227 köszi -
#12226 PEG POND KIT a neve, így keresd -
wetsom #12225 Én is így jártam,remélem kihozzák gyorsan elvileg raktáron van. -
MBela #12224 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tud valaki olyan modot amivel lehet patakot csinálni? Csatornából találtam többet is, de pataknak valót még nem. -
#12223 Na most másolt játékkal is el lehet jutni a 640-es exéig, csak eredeti CD nélkül az nem fog elindulni. Mivelhogy a 640-es verzióhoz nincs törés. Annak idején feltúrtam utána az egész netet, és nem találtam. Még olyan CD imaget sem találtam, amit hajlandó lenne eredetinek elfogadni. Ezért kell az eredeti játék. -
wetsom #12222 Akkor valószínüleg a játék eredetiségével van baj...nem baj nem sokáig, már megrendeltem a neten ennyit megér az éjszakai világítás nekem...1-2 nap és kihozzák. -
#12221 Na akkor már csak a megelelő nyelvi verziójú RH/Deluxe patchet kell feltenned, az csinál 638-as verziójú exét. Ha nem csinál, akkor rossz nyelvi verziójú patchet raktál föl, vagy crackelt exét próbáltál frissíteni, és nem dob hibaüzenetet, hogy nem sikerült(!) (a dat fájlokat ettől függetlenül is frissíti).
Várjuk az éjszakai képeket! -
wetsom #12220 Verzió:1.1.613
Rendkívül boldog vagyok... -
#12219 Az éjszakai világításhoz nem kell a BAT. Ami kell hozzá:
- eredeti játék
- föltenni a legutolsó hivatalos frissítést EP1Update1 (1.1.638 verzió)
- végül föltenni az 1.1.640 frissítést pl innen: http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=
De az 'Épületek világíttatása' link is jól megoldja, csak a BAT nem kell.
Amire figyelj oda: ellenőrizd, milyen verziójú az exe fájlod! Én ezzel egyszer nagyot optam (lásd: #9922 hozzászólás). A 640-es frissítés csak az eredeti 638-as exére hajlandó rátelepülni, szerencsére nyelvi verziótól már nem függ. -
wetsom #12218 Egyszerűen nem tudom megoldani, ezt az éjszakai világítás dolgot.
Minden fent van elvileg, egyedül az SC4BATinstall.exe jelez hibát:
KÉP
Talán emiatt nem jó? -
Zigiboy #12217 Nagyon szépen köszönöm srácok! Millió köszönet érte! -
wetsom #12216 NAM elemekkel is ellehet tüntetni az ilyen hibát:) -
#12215 Immortal lot szindróma. Attól van, hogy egy szomszéd épület átnyúlt a lotra. És mivel egy loton csak egy épület lehet, ezért a játék eltüntette az épületet. Ilyenkor a lot halhatatlanná válik, mivel épület nélkül nem lehet törölni.
Szerencsére van megoldás: Immortality Killer -
Zigiboy #12214 Sziasztok!
http://teve5.atw.hu/Metropolisz02.png
Egy kis segítség kellene, a kép tetején van egy nagyobb terület ami úgy néz ki mint egy pláza...valami textúra hiba lehetett korábban, mert eltűnt az épület, és most azt a részt sehogy nem tudom eltüntetni. Se buldózer, domborzat egyengetéssel... -
czechA1 #12213 Sziasztok!
Arra volnék kíváncsi, hogy használjátok-e a Park & Ride szimulátort a NAM-ban? Traffic Simulator Configuration Tool-lal átállítottam P+R-re, de van, aki még mindig kocsival megy munkára, a farmok melletti parkolókat nem is használják egyáltalán. Meg ami még érdekes, hogy valamelyik parkolóból jönnek a gyalogosok, de nem megy be egy autó sem... -
Benevolens #12212 Nekem továbbra sem működik a kód -
Benevolens #12211 én a cp fásat használom. De diagonalban nem tudja :( -
wetsom #12210 Találtam egy módot, ami az NWM AVE-2 járdaszigetét kivirágosítja, fásítja...Itt több változat található belőle:
SC4 DEV
-
Csokis #12209 Nem, ezt tudtam, hogy oda nem lehet. Termék regisztrációt akartam és ott elvileg lehetne, de nem fogadja el a kulcsot. -
#12208 Azt is lehet variálni... de ebben már nem tudok segíteni.. nem emlékszem hogy. -
MBela #12207 Köszi akkor nem keresgélek. Látom a határokat csak akartam volna, hogy legyen több méretű város, de végül is mindegy. -
#12206 3 féle méret van... akkorákat lehet csak.
Ha a régiódon vagy látnod kellene a határokat. -
MBela #12205 Sziasztok!
A terraformerben nem lehet valahogy beállítani a városok nagyságát? Erre még nem jöttem rá, hogy hogy tudom állítani. -
epsylon #12204 Lehet,hogy akkor én értettem félre valamit. Én arra gondoltam,hogy a CD kulcsot az EADM-mel akarja regisztrálni,majd a játékot az EA szerveréről letölteni. ( mint amikor regisztrálsz egy dobozos játékot a Steam-en és onnan töltöd le )
Bocsánat. -
Hay #12203 Öööö
Én Tesóban vettem 999-ért delux változatot, termékkódjával simán beregisztráltam. -
epsylon #12202 A játék nem regisztrálható az EADM-en keresztül. Venned kell egy digitális példányt . -
#12201 Én meg már néhány napja nem tudok játszani, mert megdöglött a monitorom. Pedig szerettem azt a monitort. R.I.P.
Remélem ma estére meglesz az új. -
wetsom #12200 Parkosítottam erre nagy meglepetésemre gombamód kinőtt egy torony:
-
Benevolens #12199 akkor szerintem érdemes lenne írni nekik -
Csokis #12198 Nem használt, hanem teljesen új volt, méghozzá a CD Galaxisból rendeltem annak idején, mikor 990HUF-ra volt leárazva mind a kettő! Ezért furcsa ez. Konkrétan EA email címet nem találtam, csak a termék support-on keresztül lehet velük felvenni a kapcsolatot. Lehet, hogy azért fel is veszem. A számla amúgy megvan a vételről. -
Benevolens #12197 ha használtan vetted, akkor az előző tulaj már felhasználta a termékkódot.