Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor nem értem pontosan, hogy mi a problémád. Mutass egy képet
Lehet 2 milliós város könnyen...csak a videókat elnézve sokszor fele elfeketedett ház...
érdemes elõre tervezni a várost, mert aiket csak úgy épít az ember, lakóparkról lakóparkta és így rétegzõdik, ott komly problémák fognak fellépni a közlekedésben
Nekem a legkisebb négyzeten (ami hovazalosan falu lenne) van a legnagyobb városom, (jelenleg) 300.000 lakosa van, mod-ok és Parchek nélkül építettem fel XD Lehetséges ez? és amúgy azt figyeltem meg, hogy az elõretervezett városokban ahová 9x4-es ucaparcellákat csináltam, a közepén (az 5. sornak)
az egyik felén metróállomás a másikon busz, és a kettõ között 1park és 1 virágoskert. Ez tuti én mindenkinek csak ajánlani tudom. annak idején 2 éve így egy legnagyobb méretû négzetnek a 2/3-án 2.000.000. lakosom volt, és kb 500.000. kereskedelmi és 700.000. környéki ipari létesítmény. a maradék meg víz volt. Kár, hogy újra kelett rakni azóta a gépemet.... És milyen érdekes, hogy ott 2x annyit kerestem, mint az 500.000.-es városomban, ahol a várható élettartam 115 év körül ingadozott MONDOM MOD-ok NÉLKÜL!
130 ezer körül ingadozik...

Én nem tudom fel patchelni, mindig hibát jelez:
"
warning wpt0036: Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match."
nemtettem fel patchet, csak amik a házakhoz kellettek

nem az történt, hogy elõtte feltelepítetted a hivatalos patchet?
Ebben a városban mekkora a lakosság?

nagyon szép! Errõl egy éjszakai képet kérhetnék 😊 megnézném.
Arhéria centrum Kelet:
Letöltöttem pár dolgot, gyárakat, stb. és azóta a házaknak az udvarában csak fû van elvétve van egy-két száradó ruha, kerítés de semmi. Ez mitõl van?

amikor megnyitod a letöltendõ cucc ablakát, akkor van egy olyan rész, hogy "dependencies", és ott van felsorolva...
és milyenek kellenek ozzá (juk) ?
nem töltötted le a dependenciket, amik kellenek hozzá.
Ha leesett a kereslet az ipar iránt, az azt jelenti, hogy jó úton haladsz a Metropoliszod felé, (Az Ipari zónákat változtasd át kereskedelmivé) A másik várodsodba csináld a koszos ipart, és akkor nemcsak enyhül valamelyest az igény, hanem még a légszennyezéstõl is megkíméled a simeket; Egyszerû, kösd össze sok úttal a két várost, és akkor a régi városodból átmennek azok, akik szegények tudatlanok, és igénylik a koszos ipart a közelükben, hogy dolgozhassanak, és mégsem kell tönkretenni a városod levegõjét vele. Így a gazdagoké lesz a város.
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet Katasztrófákat leszedni? Pl:Árvizet Stb. És még kéne annyi , hogy hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy a letöltött épületeken alatt (udvarán) fehete v. háttérszín a föld. Egyébként leszedtem a Colombus terrain mod-ot (A Hó amit mellé leszedtem az nem mûködik az mellékes) nem lehet, hogy azzal van a baj? vagy kell valmi MOD hozzá?
Az ipar iránt esett a kereslet?
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem.
Az egyik városomban bevezettem a "tiszta levegõ" rendeletet és felfutattam az oktatást és emiatt leesett a kereslet a piszkos üzemek iránt.
Viszont csináltam egy másik várost ahova piszkos üzemeket akartam telepíteni, és laknak szegény lakosok is, összekötöttem a két város és a másikban is leesett a kereslet. A rendeletet visszavontam, csökkentettem az adókat de így sem történt semmi változás. Miért?
Értem, a második várost amúgy is iparnak akartam benépesíteni, kösz.

Ne legyen egyforma a két város, egyikbe legyen nagyobb a lakosság, másikban több gyár, vagy az iroda...

Két egyforma város kinyírja egymást...
Kéne egy kis segítség, az elsõ városom elérte a bõ 4 ezer fõs szintet, ugyebár ekkor már szeretne csatlakozni más régiókhoz, ez meg is történt, és hihetetlenül megnõtt az igény minden zóna számára, és a másik városban is, nagyon örültem is, de nem tudom, hogyan fogjak hozzá? Mivel ez az elsõ városom, eléggé tapasztalatlan vagyok még. Elõre is kösz a segítséget!

A nyugat-keleti autópálya még csak egy csonk a panelek között:
elég a legújabbat

Üdv Mindenkinek!
Pár hónap szünet :S után újból belekezdek a polgármesterkedésbe...
Most sajnos mindent újra kell telepítenem, és az lenne a kérdésem, hogy elég a frissebb NAM-ot felraknom, vagy a korábbiak is kellenek?
papi08
A betyárját, ez gyönyörû!😊

13 éve itt. Szép idő.

Tavaszra átadva a forgalomnak kitáblázva, kilámpázva::Ö
KÉP
Ez az észak-déli autópálya déli vége, késõbbiekben majd lesz egy csomópont északon a kelet-nyugati autópályával ami RHW lesz nagy valószínûleg😊
papi08
Gyönyörûû!!!

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
De állat<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Köszönöm akkor jól gondoltam, hogy nem 5 mega lesz a dolog, de sebaj szép váráshoz szép házak kellenek 😊

Egy esõs õszi nap😊
Ja értem mire gondolsz, persze ezek a csomagok kellenek egyes elemekhez, telepítési útmutatásnál le van írva mi kell pontosan.

Ezeket fel is rakhatod:
BSC Textures Vol 01
BSC Essentials
BSC MEGA Props - SG Vol 01
BSC Textures Vol 02
BSCMegaProps JES Vol01
BSC TexturePack Cycledogg V 01b

stb...ezek a leggyakoribbak.
Értem, kösz, csak azért kérdem mert simshungary-n is valamelyik panelháznál ki volt írva hogy kell hozzá a nemtom milyen sett, illetve ezen az oldalon a letöltéseknél ki volt írva, hogy mi kell hozzá.

dokumentumok/sim city 4/plugins mappába kell berakni a fájlokat. Vagy van telepítõje, ami alkalom adtán nem ide teszi, de azt hagyni kell. A pluginok kb 1%-át nem a plugins mappába kell tenni, de ez akkor külön le van írva.
Semmilyen, plugin mappába kel másolni õket.

És megjelenik a menüben( kivéve Growable, mert az zónából nõ ki)
Volna egy másik kérdésem: ha le szeretnék tölteni épületeket, milyen programok kellenek hozzá, hogy valóan használhatóak legyenek?

Jobb lesz ez, már bevezettem egy süllyesztett autópályát:
KÉP
Köszönöm.

Itt van a legújabb:http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=

Ha nem tudod letölteni, akkor regiz be.
Értem, 2009 januárit találtam, van annál frissebb?

NAM az egy pach, és közlekedési kiegészítõ is egyben, ajánlott felrakni....
Magyarosítással mûködnek a letöltött dolgok? Illetve, a NAM-ról kicsit írna valaki, hogy pontosan mi ez és miket újít?

nem, nekem nem pont ezzel van a bajom. Hanem vannak nagyon nem kidolgozott épületek. Például a kéttornyú kék középen
papi08
Már csak azért a gyönyörû autópálya rendszerért is folytatnám az elõzõt😄😉

13 éve itt. Szép idő.

Ezek elég használt épületek,a hongkongiak csillogóbak az tény😊

De hát a valóságban sem minden csodás...
én nem használnék 1-2 épületet amiket használsz, mert kidolgozatlanok.
Sikerült megint elindítanom, és új mentés után tökéletesen mûködik😊

Csak most bajban vagyok...nem tudom, hogy folytassam a régi helyreállítását, vagy csináljam az új változat tovább építését.

Régi:KÉP
Új:KÉP
papi08
Most akkor elveszett az a gyönyörû autópályád is?:S

13 éve itt. Szép idő.

Én meg 20 perce már csak poénból elindítottam a "régi" városom, erre betöltötte, de utána nem sokára ki is fagyot,és azóta megint semmi...

Nem tudom mi lehet baja...de ha megjavulna bajban lennék, mert az új kezd jobb lenni...
😊 Én meg megint berágtam az RHW miatt <#falbav>
Rövid idõ alatt ennyit sikerült: