Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor nem értem pontosan, hogy mi a problémád. Mutass egy képet
Lehet 2 milliós város könnyen...csak a videókat elnézve sokszor fele elfeketedett ház...
érdemes elõre tervezni a várost, mert aiket csak úgy épít az ember, lakóparkról lakóparkta és így rétegzõdik, ott komly problémák fognak fellépni a közlekedésben
Nekem a legkisebb négyzeten (ami hovazalosan falu lenne) van a legnagyobb városom, (jelenleg) 300.000 lakosa van, mod-ok és Parchek nélkül építettem fel XD Lehetséges ez? és amúgy azt figyeltem meg, hogy az elõretervezett városokban ahová 9x4-es ucaparcellákat csináltam, a közepén (az 5. sornak)
az egyik felén metróállomás a másikon busz, és a kettõ között 1park és 1 virágoskert. Ez tuti én mindenkinek csak ajánlani tudom. annak idején 2 éve így egy legnagyobb méretû négzetnek a 2/3-án 2.000.000. lakosom volt, és kb 500.000. kereskedelmi és 700.000. környéki ipari létesítmény. a maradék meg víz volt. Kár, hogy újra kelett rakni azóta a gépemet.... És milyen érdekes, hogy ott 2x annyit kerestem, mint az 500.000.-es városomban, ahol a várható élettartam 115 év körül ingadozott MONDOM MOD-ok NÉLKÜL!
az egyik felén metróállomás a másikon busz, és a kettõ között 1park és 1 virágoskert. Ez tuti én mindenkinek csak ajánlani tudom. annak idején 2 éve így egy legnagyobb méretû négzetnek a 2/3-án 2.000.000. lakosom volt, és kb 500.000. kereskedelmi és 700.000. környéki ipari létesítmény. a maradék meg víz volt. Kár, hogy újra kelett rakni azóta a gépemet.... És milyen érdekes, hogy ott 2x annyit kerestem, mint az 500.000.-es városomban, ahol a várható élettartam 115 év körül ingadozott MONDOM MOD-ok NÉLKÜL!
130 ezer körül ingadozik...
Én nem tudom fel patchelni, mindig hibát jelez:
"
warning wpt0036: Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match."
Én nem tudom fel patchelni, mindig hibát jelez:
"
warning wpt0036: Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match."
nemtettem fel patchet, csak amik a házakhoz kellettek
nem az történt, hogy elõtte feltelepítetted a hivatalos patchet?
Ebben a városban mekkora a lakosság?
nagyon szép! Errõl egy éjszakai képet kérhetnék 😊 megnézném.
Arhéria centrum Kelet:

Letöltöttem pár dolgot, gyárakat, stb. és azóta a házaknak az udvarában csak fû van elvétve van egy-két száradó ruha, kerítés de semmi. Ez mitõl van?
amikor megnyitod a letöltendõ cucc ablakát, akkor van egy olyan rész, hogy "dependencies", és ott van felsorolva...
és milyenek kellenek ozzá (juk) ?
nem töltötted le a dependenciket, amik kellenek hozzá.
Ha leesett a kereslet az ipar iránt, az azt jelenti, hogy jó úton haladsz a Metropoliszod felé, (Az Ipari zónákat változtasd át kereskedelmivé) A másik várodsodba csináld a koszos ipart, és akkor nemcsak enyhül valamelyest az igény, hanem még a légszennyezéstõl is megkíméled a simeket; Egyszerû, kösd össze sok úttal a két várost, és akkor a régi városodból átmennek azok, akik szegények tudatlanok, és igénylik a koszos ipart a közelükben, hogy dolgozhassanak, és mégsem kell tönkretenni a városod levegõjét vele. Így a gazdagoké lesz a város.
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet Katasztrófákat leszedni? Pl:Árvizet Stb. És még kéne annyi , hogy hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy a letöltött épületeken alatt (udvarán) fehete v. háttérszín a föld. Egyébként leszedtem a Colombus terrain mod-ot (A Hó amit mellé leszedtem az nem mûködik az mellékes) nem lehet, hogy azzal van a baj? vagy kell valmi MOD hozzá?
Az ipar iránt esett a kereslet?
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem.
Az egyik városomban bevezettem a "tiszta levegõ" rendeletet és felfutattam az oktatást és emiatt leesett a kereslet a piszkos üzemek iránt.
Viszont csináltam egy másik várost ahova piszkos üzemeket akartam telepíteni, és laknak szegény lakosok is, összekötöttem a két város és a másikban is leesett a kereslet. A rendeletet visszavontam, csökkentettem az adókat de így sem történt semmi változás. Miért?
Segítségre volna szükségem.
Az egyik városomban bevezettem a "tiszta levegõ" rendeletet és felfutattam az oktatást és emiatt leesett a kereslet a piszkos üzemek iránt.
Viszont csináltam egy másik várost ahova piszkos üzemeket akartam telepíteni, és laknak szegény lakosok is, összekötöttem a két város és a másikban is leesett a kereslet. A rendeletet visszavontam, csökkentettem az adókat de így sem történt semmi változás. Miért?
Értem, a második várost amúgy is iparnak akartam benépesíteni, kösz.
Ne legyen egyforma a két város, egyikbe legyen nagyobb a lakosság, másikban több gyár, vagy az iroda...
Két egyforma város kinyírja egymást...
Két egyforma város kinyírja egymást...
Kéne egy kis segítség, az elsõ városom elérte a bõ 4 ezer fõs szintet, ugyebár ekkor már szeretne csatlakozni más régiókhoz, ez meg is történt, és hihetetlenül megnõtt az igény minden zóna számára, és a másik városban is, nagyon örültem is, de nem tudom, hogyan fogjak hozzá? Mivel ez az elsõ városom, eléggé tapasztalatlan vagyok még. Elõre is kösz a segítséget!
A nyugat-keleti autópálya még csak egy csonk a panelek között:

elég a legújabbat
Üdv Mindenkinek!
Pár hónap szünet :S után újból belekezdek a polgármesterkedésbe...
Most sajnos mindent újra kell telepítenem, és az lenne a kérdésem, hogy elég a frissebb NAM-ot felraknom, vagy a korábbiak is kellenek?
Pár hónap szünet :S után újból belekezdek a polgármesterkedésbe...
Most sajnos mindent újra kell telepítenem, és az lenne a kérdésem, hogy elég a frissebb NAM-ot felraknom, vagy a korábbiak is kellenek?
Tavaszra átadva a forgalomnak kitáblázva, kilámpázva::Ö
KÉP
Ez az észak-déli autópálya déli vége, késõbbiekben majd lesz egy csomópont északon a kelet-nyugati autópályával ami RHW lesz nagy valószínûleg😊
KÉP
Ez az észak-déli autópálya déli vége, késõbbiekben majd lesz egy csomópont északon a kelet-nyugati autópályával ami RHW lesz nagy valószínûleg😊
De állat<#eljen>#eljen>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Köszönöm akkor jól gondoltam, hogy nem 5 mega lesz a dolog, de sebaj szép váráshoz szép házak kellenek 😊
Egy esõs õszi nap😊

Ja értem mire gondolsz, persze ezek a csomagok kellenek egyes elemekhez, telepítési útmutatásnál le van írva mi kell pontosan.
Ezeket fel is rakhatod:
BSC Textures Vol 01
BSC Essentials
BSC MEGA Props - SG Vol 01
BSC Textures Vol 02
BSCMegaProps JES Vol01
BSC TexturePack Cycledogg V 01b
stb...ezek a leggyakoribbak.
Ezeket fel is rakhatod:
BSC Textures Vol 01
BSC Essentials
BSC MEGA Props - SG Vol 01
BSC Textures Vol 02
BSCMegaProps JES Vol01
BSC TexturePack Cycledogg V 01b
stb...ezek a leggyakoribbak.
Értem, kösz, csak azért kérdem mert simshungary-n is valamelyik panelháznál ki volt írva hogy kell hozzá a nemtom milyen sett, illetve ezen az oldalon a letöltéseknél ki volt írva, hogy mi kell hozzá.
dokumentumok/sim city 4/plugins mappába kell berakni a fájlokat. Vagy van telepítõje, ami alkalom adtán nem ide teszi, de azt hagyni kell. A pluginok kb 1%-át nem a plugins mappába kell tenni, de ez akkor külön le van írva.
Semmilyen, plugin mappába kel másolni õket.
És megjelenik a menüben( kivéve Growable, mert az zónából nõ ki)
És megjelenik a menüben( kivéve Growable, mert az zónából nõ ki)
Volna egy másik kérdésem: ha le szeretnék tölteni épületeket, milyen programok kellenek hozzá, hogy valóan használhatóak legyenek?
Köszönöm.
Itt van a legújabb:http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=
Ha nem tudod letölteni, akkor regiz be.
Ha nem tudod letölteni, akkor regiz be.
Értem, 2009 januárit találtam, van annál frissebb?
NAM az egy pach, és közlekedési kiegészítõ is egyben, ajánlott felrakni....
Magyarosítással mûködnek a letöltött dolgok? Illetve, a NAM-ról kicsit írna valaki, hogy pontosan mi ez és miket újít?
nem, nekem nem pont ezzel van a bajom. Hanem vannak nagyon nem kidolgozott épületek. Például a kéttornyú kék középen
Már csak azért a gyönyörû autópálya rendszerért is folytatnám az elõzõt😄😉
13 éve itt. Szép idő.
Ezek elég használt épületek,a hongkongiak csillogóbak az tény😊
De hát a valóságban sem minden csodás...
De hát a valóságban sem minden csodás...
én nem használnék 1-2 épületet amiket használsz, mert kidolgozatlanok.
Én meg 20 perce már csak poénból elindítottam a "régi" városom, erre betöltötte, de utána nem sokára ki is fagyot,és azóta megint semmi...
Nem tudom mi lehet baja...de ha megjavulna bajban lennék, mert az új kezd jobb lenni...
Nem tudom mi lehet baja...de ha megjavulna bajban lennék, mert az új kezd jobb lenni...
😊 Én meg megint berágtam az RHW miatt <#falbav>#falbav>
Rövid idõ alatt ennyit sikerült: