Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi nem változott, csak egyszerre utál hírtelen mindenki -60-al, kicsit gyanús(és 10 év alatt történt +100-ról)...
De igazából semmit nem befolyásol a dolog, mert a másik 6 érték a fontos...
De igazából semmit nem befolyásol a dolog, mert a másik 6 érték a fontos...
A terrain modoknál elõfordulhat, hogy kilép a város betöltésekor, ha hiányzik egy textúra, amire a mod hivatkozik. Le kell tölteni a dependencieket.
De ezeken kívül a népszerûség függ még az adóváltoztatástól, rendeletektõl, reward épületektõl... Persze lehet tényleg bug.
Game BUG áldozata lett a népszerûségem...

1000 köszönet. Nagyon- nagy megszorításokkal kihúztam a sza**** a várost.
valószínûbb, hogy a balos-jobbos problémából
Köszi.
Igen azt tudom, hogy a közlekedésinél szokott lenni olyan, mert a letöltöttnél a villamossal még mindig úgy jártam. Evvel a gyárival még nem próbáltam villamost építeni, de remélem mûködni fog.
Egyenlõre úgy néz ki, hogy sikerült megoldani a hibát. Valószínûleg vagy a balos jobbos közlekedésbõl származott vagy pedig valamelyik hegyes vagy vizes mod-tól.
Igen azt tudom, hogy a közlekedésinél szokott lenni olyan, mert a letöltöttnél a villamossal még mindig úgy jártam. Evvel a gyárival még nem próbáltam villamost építeni, de remélem mûködni fog.
Egyenlõre úgy néz ki, hogy sikerült megoldani a hibát. Valószínûleg vagy a balos jobbos közlekedésbõl származott vagy pedig valamelyik hegyes vagy vizes mod-tól.
a farmokat magától rakja be. A másodikat nem tudom. Közlekedési eszközöket adó modoknál van egy speciális figura, amitõl kifagy, de ott elindul a játék. Nem a betöltéskor lép ki, hanem amikor építeni akarod az eszközt
Sziasztok!
Olvasgatva a fórumot és látva a betett képeket én is ismét kedvet kaptam a játékhoz és meg is vettem eredetiben, mert nem igazán akartak mûködni a modok. Valamennyit javult a helyzet.
Azt szeretném kérdezni, hogy a letöltött farmokat magától rakja be ha építek mezõgazdasági területet vagy pedig be kellene adnia és nekem lerakni?
A másik problémám, hogy van egy két olyan mod amitõl nem tölti be a várost hanem kilép. Ez lehetséges vagy csak én nem csináltam valamit jól?
Olvasgatva a fórumot és látva a betett képeket én is ismét kedvet kaptam a játékhoz és meg is vettem eredetiben, mert nem igazán akartak mûködni a modok. Valamennyit javult a helyzet.
Azt szeretném kérdezni, hogy a letöltött farmokat magától rakja be ha építek mezõgazdasági területet vagy pedig be kellene adnia és nekem lerakni?
A másik problémám, hogy van egy két olyan mod amitõl nem tölti be a várost hanem kilép. Ez lehetséges vagy csak én nem csináltam valamit jól?
Hja, az új fákat kell telepítenem :-) KÖSZ!
Továbbá:
Rászántam magam én is további modok használatára. Ha sikerül...
Továbbá:
Rászántam magam én is további modok használatára. Ha sikerül...
mert ettõl nem az évszakok változnak, hanem új fákat ad, amik évszakonként váltakoznak.
Skacok!
Én betettem az évszakos modot (Install_BSC Prop Pack CP Vol01.exe), de nem láttam, hogy változnának az évszakok.
Én betettem az évszakos modot (Install_BSC Prop Pack CP Vol01.exe), de nem láttam, hogy változnának az évszakok.
Napnyugta:

Látom most a természet építés favorizálod, szép 😊
nekem volt árteres patakom a Berlin régióban, de átépítés közben elrontottam és utána meg töröltem.
Még szerencse, hogy a saját világunkban mi hozzuk a szabályokat 😊 Minden pont úgy jó, ahogy van.
Egyébként nekem is eszembe jutott már, hogy soha egyetlenegy játékosnál sem láttam egy képet sem (pedig láttam már sokat), amin gátat húztak egy folyó mellé árvízvédelemnek.
Egyébként nekem is eszembe jutott már, hogy soha egyetlenegy játékosnál sem láttam egy képet sem (pedig láttam már sokat), amin gátat húztak egy folyó mellé árvízvédelemnek.
Ez egy folyó, így árvízvédelmi okokból kifolyólag így elõnyös😊
Szép-szép. De szerintem érdemes lett volna a kikötõ területén megsüllyeszteni a terepet vízszint közelébe. Ilyen magas és ráadásul ferde partfalakat én nem tennék egy kikötõbe.
Ilyesmire gondolok, ennél jobb képem nincs kéznél.

Ilyesmire gondolok, ennél jobb képem nincs kéznél.

Kész a kikötõ:

Én igen, radikális reformokkal lehet csak megúszni, a közegészségügyet és efféle formaságokat minimumra kell állítani, nem baj, ha sztrájkolnak. Volt már, hogy nem tudtam felvenni elég több hitelt, és a város léte 120$-n függött. meg kell adóztatni MINDENKIT, felhalmozni egy nagyobb összeget, aztán a §§ és §§§ nek kell csökkentemni az adóját, a csórók továbbra is 16% adót fizessenek. Ha tól vagy a kritikus ponton, amikor a városod -99.999 környékén lavírozik, akkor vegyél fel hitelt! Sok sikert!<#nevetes1>#nevetes1>
Üdv! Pár éve játszom ezzel a játékkal, de ilyet még nem pipáltam, egyszerûen összeomlott a közegészségügy. Kicsúszott a kezem közül a város hulladékkezelése ( 300.000 lakos ). Az újrahasznosítás és a hulladékégetõ erõmû csõdbe vitte a várost. Lehet hogy re-install lesz, mert úgy mondd "lefagy a város" semmi növekedés, semmi változás, akrmit változtatok pl. szomszéd üzletek,energiagazdálkodás... Esetleg járt hasonlóképp valaki?
Nekem nagyon tetszik
Milyen modot használsz?
Milyen modot használsz?
DE ÁLLAT<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kedvenc keresztezõdésem, új jelzõlámpákkal 😊

Köszi. Soha meg nem gondoltam volna, hogy ez az. Felületes ránézésre a kép egyáltalán nem hasonlít arra, amire én kerestem. A szép sorban álló bokrokra. Nem csoda, hogy nem találtam. Majd kipróbálom.
a kovácsolt vas kerítésre gondolsz?
Köszi, meg kell keresnem...én is csoda, hogy rátaláltam.
Tetszik az új városod.
Több képen is láttam parkokat. Fû az egész és a pereme mentén kerítés és sorban ültetett fák vannak. Már annyi helyen láttam és olyan sokat kerestem, de nem találtam. Adnál nekem egy linket?
Több képen is láttam parkokat. Fû az egész és a pereme mentén kerítés és sorban ültetett fák vannak. Már annyi helyen láttam és olyan sokat kerestem, de nem találtam. Adnál nekem egy linket?
én nem láttam még soha sehol. Próbáld meg a hivatalos oldalt
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni katasztófákat?
Javítom, elõször megcsináltam azt amit mondtatok, használt, de aztán amx grafon próbáltam és nem akadt.
Az árnyékot megszüntettem, a részletességet magasra ettem, és bevált, köszönöm, illetve a sofware-esre tettem a képszámítást, nem is gondoltam, hogy annyit nyom a latba és most teljes grafikán semmi akadás, köszönöm a segítséget.
Kösz a segítséget, érdekes ez a game, cod6 igaz hogy csak 30-50 fps-t produkál de nem akad itt viszont ha felfelé megyek a térképen akadozik viszont vízszintesen nem.
szerintem próbáld ki. De nagyon olcsón meg lehet venni az eredetit, és akkor nem kell ezen problémázni
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy a MOd-ok és különbözõ letöltések akkor is mûködnek, ha leszedek egy NO-Cd patch-et a játékhoz? MErt nekem eredeti van, csak egyre kilátástalanabb, hogy valaha visszakapjam a kölcsönadott CD-t
szerintem keress rá megint azokra amiket leszedtél, és nézd meg a Depencieket lentebb, és rakd fel õket. Nálam is jelentkeztek ilyesféle problémák de nekem segített.
le van véve a részletesség. Azért ilyen. Tedd fel a grafikai beállításokban. Ha akad a géped, akkor az idõjárást meg az árnyékokat vedd ki, ez a legkisebb áldozat, még nem megy a játékélmény rovására, viszont ez a kettõ elég sokat fog a gépen.
De különben ez eredeti játék?? Csak mert elég furán épül az az épület, és a CS-nek semmi baja a részletességgel...
De különben ez eredeti játék?? Csak mert elég furán épül az az épület, és a CS-nek semmi baja a részletességgel...
Atesz91-nek!
IGEN!A grafikai beállításoknál mindent a legmagasabra célszerû bejelõlni,amihez persze olyan gép is kell,olyan videokártyával!!
IGEN!A grafikai beállításoknál mindent a legmagasabra célszerû bejelõlni,amihez persze olyan gép is kell,olyan videokártyával!!
Sziasztok!
Régi forumozó vagyok,de még 1szer sem írtam ide & sim sity4 fann!
Nemrég tönkrement a gépem, és minden simsity 4-el kapcsolatos dolgom odalett!
Újból elkezdtem egy saját régíót,de még nagyon az elején vagyok!
Az lenne a kérdésem nincs e véletlenül olyan baráti csapat,akik együttes erõvel építenek egy nagyobb régíót!
Ha van,akkor kérdezném hogy nem-e lehetne hozzátok csatlakozni?
Ha nincs, akkor nincs-e kedvetek egy baráti csapatot alkotni,akik megosztják egymással ötleteiket,tapasztalataikat?
Megadom a címem,ha van valaki aki szívesen felvenné a kapcsolatot,az írjon bátran!
[email protected]
Üdv:BB
Régi forumozó vagyok,de még 1szer sem írtam ide & sim sity4 fann!
Nemrég tönkrement a gépem, és minden simsity 4-el kapcsolatos dolgom odalett!
Újból elkezdtem egy saját régíót,de még nagyon az elején vagyok!
Az lenne a kérdésem nincs e véletlenül olyan baráti csapat,akik együttes erõvel építenek egy nagyobb régíót!
Ha van,akkor kérdezném hogy nem-e lehetne hozzátok csatlakozni?
Ha nincs, akkor nincs-e kedvetek egy baráti csapatot alkotni,akik megosztják egymással ötleteiket,tapasztalataikat?
Megadom a címem,ha van valaki aki szívesen felvenné a kapcsolatot,az írjon bátran!
[email protected]
Üdv:BB
Grafikai beállítások?
(ha jól emlékszem) Nekem ezen régen crack is segített.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Reinstall...
az udvaron csak fû van se kövezett út a házhoz se bokrok, csak ennyi
JA igen, csak 1 vagy 2 ház volt elfeketedve istenem de kár, hogy már nincs meg :S
ezzel nekem semmi problémám, sajnos nem tudok mutatni videot a 2.000.000-ós ról, mert már nincs meg, de szombaton v. vasárnap tudok majd csinálni a 300.000-rõl, egyépként nem nehéz, csak a lakosságnak mondom nem csak a mennyisége, hanem a minõsége sszámít. én azt figyeltem meg, hogy a 2§§ és 3§§ simek többet adóznak. Én azt szoktam fejlõdõ városként definiálni, ahol a simek létszáma rövid idõn belül sokat nõ, és a beköltözõk többsége csóró... de azt figyeltem meg, hogy, a városaimban elõször felszökik a csórók létszáma, aztán megáll, és elkezdenek jönni a 2§§-s simek.<#hamm>#hamm>